! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Kuchárky - ostatné strana 307 z 314

A legfinomabb ételek


U dodávateľa
36,18 € 38,08 €

816 ízletes étel


Napjaink rohanó, túlterhelt világában egyre gyakrabban előfordul, hogy nincs időnk a konyhai munkára, és egy-egy ebédre, vacsorára mirelit, félkész termékeket, "10 perces" leveseket vásárolunk. Pedig mindannyian tudjuk, hogy a házilag készített pizza finomabb, ízletesebb "fagyasztott" társánál, hogy a házi tyúkhúslevest össze sem lehet hasonlítani a "gyors" levesekkel. Ha ezt Ön is így gondolja, szánjon több időt sütés-főzésre, mely nem csak kellemes időtöltést és kikapcsolódást, de sikerélményt, elismerést is jelent az Ön számára. Kívánjuk, hogy e könyv legyen ebben segítőtársa.
Vypredané
3,11 € 3,27 €

Bufetové stoly


Vypredané
7,86 € 8,27 €

Utazás Kulináriába


Amit Halász Zoltán (Zoli bácsi) tud, azt így nem tudja senki más. Van, aki az irodalomhoz ért, más a történelemhez, van, aki a gasztronómiához, van, aki utazni tud, van, aki művelt. Ő ezt együtt hozza, elegánsan és tárgyszerűen és mindig érdekesen: mesél, mesél. Aki ételről, étteremről, ízekről (satöbbi!) ír, az mindenki Halász-tanítvány. Abban a valódi és nagy szerencsében volt részem, hogy egy időben rendszeresen együtt ebédelhettem, vacsorázhattam vele. Ez a szerencse vár most az olvasóra is: időn és téren át eszegetni és beszélgetni egy nagy gourmet- val.
U dodávateľa
11,69 € 12,31 €

Sütés lépésről lépésre


Hogyan nem szárad ki a piskóta? Mivel tölthetők a tejszínes torták? Hogyan kell könnyű túrótortát sütni? Mindez egyáltalán nem ördöngösség. Már ha tudja valaki, hogyan kell csinálni. A sorozat legújabb kötete a sütéshez ad praktikus tanácsokat. Kezdők és haladók egyaránt találnak benne jó ötleteket. A legegyszerűbb kérdésekre is talál választ a gyakorlatlan háziasszony is. Minden fontosabb süteménytípus megtalálható a könyvben, hozzá ötletek és trükkök is, amelyekkel biztosan jól sikerül az édes vagy sós meglepetés. Természetesen mindezt a kötet egyszerű nyelven megfogalmazva, és sok színes képpel illusztrálva tárja az Olvasó elé.
Vypredané
11,09 € 11,67 €

Cukrászati ismeretek


A hároméves cukrászképzés legújabb központi programjára, szakmai és vizsgakövetelményeire épülő könyv az e-tananyag melléklettel a legkorszerűbb eszköz a megújuló szakmai oktatásban. Minden szempontból megfelel a modulrendszerű, kompetencia alapú képzés igényeinek. Az üzemtani és cukrásztechnológiai alapismeretekből kiindulva bemutatja -többek között-: -a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevont anyagok alkalmazását és előállítását; -a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását;-az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással; -a fagylaltgyártást; -a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését; -az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányér-desszertek készítését. A CD-ROM mellékleten a szakmai műveltséget, a cukrászszakmáról tanultakat bővítő, kiegészítő ismeretanyagot jelenítünk meg. Az egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható, gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok minden bizonnyal növelik a diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát.
Vypredané
20,82 € 21,92 €

Öt világrész VEGETÁRIÁNUS konyhája-antik.


Vypredané
21,05 € 22,16 €

Soproni-hegység 1 : 40 000 - Turistatérkép


Soproni-hegység turistatérkép fényképes településismertetőkkel, turisztikai információval, a helyi és a távolsági autóbuszok megállóinak feltüntetésével, Sopron környéke 1:20000 méretarányú térképével. Méretarány 1:40000.
U dodávateľa
4,09 € 4,30 €

Lacná kniha The Littlest Czech Cookbook (-50%)


The Littlest Czech Cookbook
Na sklade 1Ks
2,03 € 4,05 €

dostupné aj ako:

Erdélyi lakoma


Vypredané
10,69 € 11,25 €

V kategórii kuchárky - ostatné nájdete široký výber kníh, ktoré vás vezmú na kulinársku cestu plnú objavovania nových chutí a kulinárskych dobrodružstiev.

Naše kuchárky v tejto kategórii prinášajú rôznorodé recepty a techniky prípravy jedál. Bez ohľadu na vaše preferencie v stravovaní, či ste vegetarián, vegán, milovník mäsa, zástanca zdravej výživy alebo špecialista na dezerty, nájdete tu kuchárske knihy, ktoré vám poskytnú inšpiráciu a recepty na mieru.

Objavujte nové chutové kombinácie, experimentujte s rôznymi surovinami a ochutnávajte jedinečné jedlá. Naše kuchárky vám poskytnú postupy, krok za krokom, aby ste mohli s istotou pripravovať jedlá a dosiahnuť skvelé výsledky. Okrem toho vám poskytnú aj rady na zdokonaľovanie techník prípravy, výberu ingrediencií a prezentácie jedál.

S našimi kuchárkami si môžete rozšíriť svoju kulinársku zbierku a mať prístup k rôznym kuchynským štýlom a kultúram. Nechajte sa inšpirovať receptmi od renomovaných kuchárov a autentickými jedlami z celého sveta.