Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Osobný odber už na 627 miestach na Slovensku
Katie Caldesi, Giancarlo Caldesi: Sicily : Recipes from the Pearl of Southern Italy

Počet strán: 272

Väzba: tvrdá

EAN: 9781784880514

Jazyk: anglický

ISBN: 1784880515

Dátum vydania: 20. októbra 2016

Vydavateľstvo:  Hardie Grant

Orig. vydavateľstvo: 

Rozmery: 3 cm x 20,3 cm x 25,4 cm

Sicily : Recipes from the Pearl of Southern Italy

Dostupnosť:
Vypredané v e-shope
Nedoručíme do Vianoc
Cena v e-shope: 29,40 
Bežná cena: 30,95 €
Zľava 5%

Titul nemáme na sklade v e-shope a je vypredaný aj u dodávateľa. Pozrite sa nižšie, či máme titul v niektorom z kníhkupectiev.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte doručenie kuriérom zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte doručenie do predajní Panta Rhei zadarmo.

O knihe: A visual feast of one of Italy's most loved destinations Italy's most seductive island, Sicily, is located in the heart of the Mediterranean. Thanks to its rich history, Sicilian food has Italian as well as Greek, Spanish, French, and Arab influences.

Now Italian aficionados, Katie and Giancarlo Caldesi, head to the island to immerse themselves in its diverse food scene. Starting in the capital, Palermo, the couple come across some exciting street food that features tasty Arancini (rice balls stuffed with meat sauce and cheese) to lesser know gems such as Panelle (garbanzo bean fritters), and Sfincione, a thick Sicilian pizza, topped with tomatoes, onions, anchovies, and casciocavallo cheese.

In Trapani they try a fish couscous and then head to Noto, where almonds dominate in some memorable desserts, including a classic Semifreddo and a refreshing Almond Granita (served with fresh brioche, for dunking). Nor would any Sicilian book would be complete without Pasta Alla Norma (pasta with tomatoes and eggplants) and the classic, ricotta-filled sweet delight Cannoli.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie