! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Šéf na smetaně


Kdy byla francouzská revoluce? V létě. A kdy proběhne Pohlreichova francouzská revoluce? Letošní léto. Zdeněk Pohlreich uvádí spoustu zajímavých receptů s výpravnými fotografiemi, které stojí na francouzské kuchyni a létem milované ingredienci – na smetaně. Ať vždycky neslízne smetanu jen šéf!
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Recepty zo života 25


Najväčšia slovenská edícia kuchárskych kníh pokračuje! Tentoraz už 25. knihou, venovanou vareniu a pečeniu v súčasných slovenských domácnostiach. V najnovšej publikácii sme pre vás namiešali úplne nové recepty s niekoľkými tradičnými. Vznikla tak kniha, ktorú ocenia všetky skúsené kuchárky ako aj začínajúce gazdinky. V šiestich kapitolách si na svoje prídu milovníci polievok, ale aj hydiny, bravčového a hovädzieho mäsa a diviny. Nezabudli sme ani na vegetariánov, ktorí si vyberú v múčnych a bezmäsitých jedlách či kapitole venovanej šalátom a prílohám. Milovníci sladkých dezertov a koláčov sa tiež majú na čo tešiť. Vychutnajte si slovenskú kuchyňu v novej podobe,  v knihe Recepty zo života 25 – Moderná slovenská kuchárka.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Complete Asian Cookbook


Spices, imaginatively used, are the outstanding feature of Indian and Pakistani cookery-subtle or pungent, hot or mild, there is something to suit every palate. This is a completely revised and updated edition of Charmaine Solomon's influential and iconic The Complete Asian Cookbook. Instantly heralded as a classic when it was first published in 1976, The Complete Asian Cookbook covers 800 classic and contemporary dishes from fifteen countries (India, Pakistan, Sri Lanka, Indonesia, Malaysia, Singapore, Burma, Thailand, Cambodia, Laos, Vietnam, The Philippines, China, Korea and Japan). Written with the home cook in mind, Charmaine's recipes are straightforward, simple to follow and work every time. Recipe and chapter introductions give valuable information about how local dishes are prepared and served, while the comprehensive glossary explains unfamiliar ingredients (which are steadily more commonplace in supermarkets today). The Complete Asian Cookbook is a book that belongs in the kitchens of every household.
Vypredané
41,75 € 43,95 €

Škoda nevařit Kuchařka plná hudby


Kniha sedmnáctiletého Martina Škody, českého Jamieho Olivera, je plná skvělých receptů, fotografií, rad a tipů, k nimž se autor postupem času vlastními zkušenostmi dopracoval, a také hudby. Mladý autor napsal kuchařku pro své vrstevníky s ohledem na jejich potřeby, možnosti i přání. Ale vlastně nejen pro ně! Knížka jistě zaujme všechny milovníky kvalitního a nápaditého jídla. Podle kuchařky zvládne připravit jídlo naprostý začátečník, ti pokročilí naopak ocení Martinovy nápady a gurmánské inovace. Kuchařka je rozdělena na kapitoly podle příležitostí, při kterých mladí chtějí nebo potřebují vařit (například při snaze okouzlit toho druhého, připravují si jídlo na cestu, nemají zrovna po ruce tunu ingrediencí, pokud touží vylepšit zaběhlou českou klasiku nebo si chtějí připravit jídlo známé z fast foodů, ale jinak!). Každý recept je navíc doplněn songem, který může doladit atmosféru při vaření i po něm. S Martinem máte navíc možnost vycestovat do světa, kam se vydal nejen za zábavou, ale také za tamní gastronomií. Kuchařka Martina Škody je jedinečná nejen svým obsahem, ale také designem - o originální layout a vazbu, kterou se nepyšní žádná jiná česká kuchařka, se zasloužili mladí umělci, kteří na svém kontě již mají ocenění za nejkrásnější knihu roku 2010. Obrazy receptů fotil a aranžoval přímo autor, o portrétní fotografie se postarala Johana Pošová, dvorní fotografka časopisů o jídle. Výčet kapitol Jídla na cesty, Viva Espa?a, Za velkou louží, Významné chvíle s vaším jídlem, Z mála hodně, Jde to i jinak, Na stres a kocovinu, Made in Czech, Party na grilu, Rychlovky, London Calling, vyhrazeno pro dva, Základ vašeho úspěchu
Vypredané
20,85 € 21,95 €

Hanácká kuchařka


Tato hanácká publikace dává nezapomenout umu našich předků v kulinářské oblasti, nahlédnout pod pokličku starých, mnohdy zapomenutých jídel, receptů a zvyklostí, které by měly být zachovány pro další generace. Posláním této hezké knihy je rovněž podpořit myšlenku regionálních produktů, v tomto případě hanáckých potravinářských výrobků.
Vypredané
12,73 € 13,40 €

Kuchařka moravských vinařek


Svým obsahem a charakterem se jedná o ojedinělou publikaci, která svým zaměřením podporuje moravskou kuchyni a moravská vína. Čtenářům nabízí zajímavé recepty k vínu z vinařských oblastí Moravy. Kulinářské dovednosti a um našich babiček, tetiček a maminek aj. jsou shromážděny v připravované knížce zásluhou Spolku moravských vinařek, které jsou i autorkami uvedené publikace. Jednotlivé recepty jsou systematicky uspořádány dle druhu pokrmů, součástí jsou barevné fotografie originálních jídel. Kapitoly kuchařky jsou vhodně doplněny informacemi o vínech vhodných k příslušnému pokrmu. Dobré jídlo a víno patří s sobě.
Vypredané
15,41 € 16,22 €

Suši


Suši - japonská kuchyně pro labužníky.Existuje nesčetná spousta variant - jedna chutnější a nápaditější než druhá.Není divu, že u nás ušlechtilé jednohubky z Dálného východu nacházejí stále více příznivců.Co takhle připravit si suši doma?Věřte, není to žádný problém!Milovníci asijských lahůdek najdou v této knize 50 lákavých pokrmů - od klasických závitků maki po rafinované taštičky temaki.Díky brilantním fotografiím a podrobnému návodu se vám zaručeně každý recept podaří.S trochou cviku se z vás stane zkušený specialista.
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Dieta po italsku


„I“ dieta je založena na tradiční italské kuchyni, jejímž základem jsou zdravé potraviny. Jídla jsou jednoduchá, lze je snadno připravit. Vědecké studie zjistily, že středomořskou stravou docílíte většího úbytku na váze než nízkotučnou dietou, i když obě dvě nabízejí stejné množství kalorií. Přední dietoložka sestavila z receptů jídelníček, podle kterého budete hubnout, ale lásku k jídlu neztratíte.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Culinaria Čína


Kniha je objaviteľskou výpravou za tajomstvom čínskej kuchyne. Autorky i fotografi nazerajú kuchárom cez rameno na nočných trhoch čínskych metropolí a v ich domovoch, uvádzajú čitateľov do sveta reštaurácií rôznych cenových kategórií a ponúkajú možno sť napodobniť známe i menej známe čínske jedlá v domácnosti. Publikácia sa zaoberá najdôležitejšími a najznámejšími regionálnymi kuchyňami od juhu Číny, taviaceho kotlíka kulinárskej kultúry, cez bohaté pobrežné provincie a lahôdky pekinskej paláco vje kuchyne až k odľahlým severným provinciám. Nie je to iba kuchárka - prináša množstvo vysvetľujúcich údajov i prekvapivých skutočností z kulinárskej histórie i prítomnosti Číny.
Vypredané
23,66 € 24,90 €

French Kitchen


Bring the simple elegance of French cooking into your home with this beautifully photographed and designed cookbook from the internationally renowned chef, Serge Dansereau. Featuring 230 classic French recipes, all carefully developed to be accessible for the everyday cook. French Kitchen combines expert French techniques with wonderfully fresh produce and the best ingredients to show you how to create flavour-filled meals every time. Whether cassoulet or clafoutis, Serge shares with you his award-winning chef's know-how and will help you turn a good dish into a great one. This indispensable book features chef's notes, tips for getting the best out of your cooking and helpful suggestions for seasonal variations to give flexibility in the kitchen all year round, meaning you'll never be at a loss for what to cook. Serge will give you the confidence to substitute an ingredient here or there, so you can turn a summer dish into a winter one, or adapt it to what you've already got in the cupboard. Taking you through all meal times, French Kitchen will have a recipe to suit any time of the day. Whether it's a buttery brioche breakfast, a warming onion soup for lunch or chicken confit with mushrooms and bacon for dinner, (not forgetting a slice of chocolate and raspberry tart for dessert), you'll be inspired to enjoy the style and flavours of French cooking everyday. There is even a section on cooking for kids, designed to delight even the fussiest of appetites, and useful meal suggestions for all occasions, helping you to enjoy the rustic charm of French cuisine all year round.
Vypredané
40,84 € 42,99 €

Classic Indian Recipes


The Hamlyn Classic Recipes series is a celebratory collection of some of the most admired chefs the world has to offer - noteworthy not only for their pioneering approach to food, but also for their dependable, uncomplicated and trustworthy recipes. Fill your home with the heady aromas and delicious flavours of the Indian kitchen, with classic recipes passed down from generation to generation. The Hamlyn Classic Recipes series is a celebratory collection of some of the most admired chefs the world has to offer - noteworthy not only for their pioneering approach to food, but also for their dependable, uncomplicated and trustworthy recipes. Fill your home with the heady aromas and delicious flavours of the Indian kitchen, with classic recipes passed down from generation to generation. Hide
Vypredané
12,34 € 12,99 €

Classic Chinese Recipes


Features over 75 Chinese recipes, ranging from the best Bok choy chicken soup to dishes such as Five-spice fish and Beef dumplings.
Vypredané
12,34 € 12,99 €

Classic Italian Recipes


The Hamlyn Classic Recipes" series is a celebratory collection of some of the most admired chefs the world has to offer - noteworthy not only for their pioneering approach to food, but also for their dependable, uncomplicated and trustworthy recipes. This definitive cookbook contains over 75 signature recipes accompanied by beautiful photography. In this elegant collection of Italian cuisine, you'll find delicious traditional dishes such as Bucatini with pancetta, Beef braised in Barola, Calamari stuffed with rice, parsley and garlic and Pistachio ice cream.
Vypredané
12,34 € 12,99 €

Asijská kuchyně v kostce


Neocenitelná sbírka 150 receptů z regionálních kuchyní Číny, Japonska, Koreje, Indie, Pákistánu, Šrí Lanky, Thajska, Vietnamu, Barmy, Laosu, Kambodže, Malajsie, Singapuru a Indonésie. Od smažení po vaření v páře, od suši po sambal, od kari omáček po kari šátečky – poznáte tajemství asijských pokrmů. Autor radí při výběru kuchařských pomůcek. Kromě stálic asijské kuchyně – smažené rýže, polévky miso, mangového lassí a mí krób zde najdete výběr lákavých pokrmů od 30 předních expertů na orientální kuchyni.
Vypredané
20,05 € 21,10 €

Recepty zo života 24


Najúspešnejšia slovenská edícia kuchárskych kníh prichádza už s neuveriteľným dvadsiatym štvrtým dielom. Ako tému sme si zvolili najpríjemnejšie gurmánske obdobie roka – Vianoce. Okrem tradičných rýb a sviatočných polievok tu nájdete tipy na zaujímavé i nie celkom tradičné predjedlá či hlavné chody. Neodmysliteľnou súčasťou pre toto obdobie sú aj koláče a drobné pečivo, ktoré si tu, samozrejme, tiež našli svoje miesto. Či už potrebujete inšpiráciu, ako si ozvláštniť vianočné sviatky, alebo plánujete menu na Silvestra, v knihe Recepty zo života 24 – Vianočná kuchárka nájdete presne to, čo hľadáte.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 24 (-70%)


Najúspešnejšia slovenská edícia kuchárskych kníh prichádza už s neuveriteľným dvadsiatym štvrtým dielom. Ako tému sme si zvolili najpríjemnejšie gurmánske obdobie roka – Vianoce. Okrem tradičných rýb a sviatočných polievok tu nájdete tipy na zaujímavé i nie celkom tradičné predjedlá či hlavné chody. Neodmysliteľnou súčasťou pre toto obdobie sú aj koláče a drobné pečivo, ktoré si tu, samozrejme, tiež našli svoje miesto. Či už potrebujete inšpiráciu, ako si ozvláštniť vianočné sviatky, alebo plánujete menu na Silvestra, v knihe Recepty zo života 24 – Vianočná kuchárka nájdete presne to, čo hľadáte.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 24 (-50%)


Najúspešnejšia slovenská edícia kuchárskych kníh prichádza už s neuveriteľným dvadsiatym štvrtým dielom. Ako tému sme si zvolili najpríjemnejšie gurmánske obdobie roka – Vianoce. Okrem tradičných rýb a sviatočných polievok tu nájdete tipy na zaujímavé i nie celkom tradičné predjedlá či hlavné chody. Neodmysliteľnou súčasťou pre toto obdobie sú aj koláče a drobné pečivo, ktoré si tu, samozrejme, tiež našli svoje miesto. Či už potrebujete inšpiráciu, ako si ozvláštniť vianočné sviatky, alebo plánujete menu na Silvestra, v knihe Recepty zo života 24 – Vianočná kuchárka nájdete presne to, čo hľadáte.
Vypredané
6,45 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Mojej malej kuchárke


Darčeková knižka Mojej malej kuchárke očarí dievčatá mladšieho školského veku, ktoré objavujú svet varenia a pečenia. Malé slečny na prvý pohľad upúta hravým dizajnom, krásnymi fotografiami jedál a postupov. Obľúbenú palacinkovú klasiku striedajú „globalizované“ jedlá novej generácie ako Čipsovka, Mafiny či opekané Marschmallows. Na 98 stranách pestrofarebnej knižky ponúka len 16-ročná autorka okrem praktických kuchynských rád spolu 29 jednoduchých receptov – niečo na jedenie, niečo na pitie a niečo na maškrtenie.
Vypredané
3,79 € 3,99 €

Vegetables from an Italian Garden


A season-by-season guide to cooking vegetables the Italian way Contains more than 400 authentic, delicious and good-value vegetable recipes from the Silver Spoon kitchen. Organised by season, recipes are accompanied by specially commissioned photographs and short texts discussing every vegetable Cooking with vegetables is the perfect way to eat healthily, economically, locally and sustainably. Includes advice about vegetable varieties, storage and preparation, a seasonal calendar and how-to-grow tips to help you get the best from every season.
Vypredané
33,25 € 35,00 €

Každá krajina má svoje špecifické chute. Či už je to naša slovenská národná kuchyňa česká, alebo exotickejšia ázijská, každý sti v tejto kategórii kníh nájde to svoje.  

Ochutnajte známe aj menej známe tradičné jedlá z celého sveta. SSpoznávajte nové chute, objavujte zaujímavé recepty a experimentujte v kuchyni.