Najnovšie - Knihy - Sladká kuchyňa strana 8 z 36
A cukrászat magasiskolája - Le Cordon Bleu Intéze
Péct, milovat a žít
Cupcakes
Cukrászda a kertben
Ovocné moučníky
Helenčino pečení Barevné posvícení
Mennyei gyümölcsös édességek
A tökéletes fagylalt
Élő édességek II.
Hrnčekové zákusky
Hrníčkové zákusky
Dobroty pro diabetiky
Čokoláda každý den
Nasladko
Csak a süti - Csak a Puffin
Fit moučníky a dezerty
Moja sladká výzva
Bögrés sütemények
Mochi – Sladkosti z Japonska
Kuchárske knihy v kategórii sladká kuchyňas sa venujú receptom, technikám a histórii prípravy dezertov, koláčov, zákuskov a ďalších sladkých jedál. Tieto knihy sú určené pre kuchárov, pekárov, cukrárov, nadšencov pečenia a všetkých, ktorí majú záujem o vytváranie lahodných sladkostí.
V knihách zameraných na sladkú kuchyňu nájdete rôzne typy receptov a postupov, ktoré vám umožnia pripraviť rôzne dezerty. Od jednoduchých a rýchlych receptov pre začiatočníkov až po zložitejšie a zdobené koláče pre skúsených cukrárov. Tieto knihy často obsahujú nápady na originálne kombinácie prísad, techniky zdobenia a tipy na skladovanie a servírovanie sladkých jedál.
V literatúre o sladkej kuchyni sa tiež často nachádzajú informácie o histórii jednotlivých receptov a tradíciách spojených s rôznymi dezertmi z rôznych krajín. Okrem toho sa môžete dozvedieť o rôznych surovinách používaných v sladkej kuchyni a ich vplyve na chuť a textúru jedál.