Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Sladká kuchyňa strana 35 z 36

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha DIY - Márkás finomságok (-90%)


Receptjeinkkel azoknak kedveskedünk, akik szeretnek kísérletezni azzal, hogy saját kezűleg készítik el kedvenc nassolnivalójukat. A boltok polcain sorakozó drága édességek házi megfelelőit, egyáltalán nem ördöngösség otthoni körülmények között sem megvalósítani.
Vypredané
0,28 € 2,81 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha DIY - Kreatív sütik (-90%)


Gyakran látod vendégül az ismerőseidet, barátaidat, vagy szívesen rendezel egy vidám hangulatú bulit a gyermekeidnek? Akkor legújabb kreatív könyvünk biztosan elnyeri a tetszésedet! Kiadványunkból megtudhatod, hogy egyszerű alapanyagokból, vagy egy hagyományos receptből miként készíthetsz mutatós, ötletes sütiket, amivel biztosan elkápráztatsz mindenkit.
Vypredané
0,28 € 2,81 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Perníčky s láskou pečené (-90%)


Perníčky - krásně voní po koření, rozplývají se na jazyku a vyvolávají úsměv na tváři. Jsou tady s námi už hodně dlouho a srdce z perníku se stalo symbolem lásky. Tato knížka vás seznámí s historií perníku, provede vás krajovými specialitami a bude vás inspirovat při pečení perníčků k různým příležitostem, ať již jsou to Vánoce, Velikonoce, Mikuláš nebo svatba. V knize jsou zobrazeny perníčky desítek našich perníkářek. Nechybí ani perníkový receptář, kde najdete vše od jednotlivých ingrediencí, přípravy různých druhů těsta a polev až po rozličné techniky zdobení.
Vypredané
0,84 € 8,41 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sviatočné pečenie (-90%)


Sviatočné chvíle v kruhu rodiny, rôzne oslavy či posedenia s priateľmi si len ťažko dokážeme predstaviť bez bohato prestretého stola a lákavých dobrôt, ktoré ešte umocnia výnimočnosť slávnostných chvíľ. Kniha vám ponúka množstvo skvelých receptov, rád a postupov na pečenie na rodinné oslavy, sviatky, svadby, návštevy či na spríjemnenie nedeľnej pohody. Sviatočné pečenie nie je umenie, ak jednou z jeho hlavných prísad je radosť, ktorú ním urobíme našim najbližším.
Vypredané
1,59 € 15,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zákusky jedna báseň (-90%)


Keď zo záhradky prinesiete košík prvého ovocia, bude čas na sladké pečenie. Vaše jahodové, čerešňové, ríbezľové, egrešové i malinové zákusky budú rozvoniavať až k susedom!
Vypredané
0,50 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nepečené dobroty (-90%)


Dostali ste chuť na ovocný rez, malý koláčik alebo kus dobrej torty, a nechce sa vám zapínať rúru? Máme riešenie! Na dezerty v tejto knihe potrebujete iba funkčnú chladničku. Tortové korpusy pripravíte z podlhovastých piškót, maslových sušienok, müsli alebo z pukancov. Na krémy použijete čerstvý syr, tvaroh, smotanu, šľahačku, mascarpone alebo ricottu. K tomu čerstvé ovocie alebo ovocné pyré, puding a čokoládu. Pri zdobení môžete popustiť uzdu fantázii –navŕšte kopčeky šľahačky, ovocie a marcipán. Deti ocenia pukance, gumené medvedíky a pestré cukrové perličky. Cheesecake s vaječným likérom, ananásové mafiny, kornfleksové tortičky s marhuľami alebo krehké snehové srdce s malinami už čakajú na pekárov a cukrárov bez rozohriatej rúry!
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha BezCukráreň (-90%)


Kniha BezCukráreň je 220 stranová, plnofarebná kniha, ktorá prináša tradičné recepty na zákusky a koláče bez cukru. Sladíme medom, stéviou a javorovým sirupom. Kniha BezCukráreň je jedinečnou publikáciou na Slovenskom trhu. Prináša recepty, ktoré sme tvorili viac ako šesť rokov a dnes ich prinášame Vám, aby ste sa stali súčasťou tejto komunity ľudí, ktorí si uvedomili, že život bez bieleho rafinovaného cukru je zdravší
Vypredané
1,45 € 14,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A tortadíszítés alapjai - Karácsonyi tortadekorációk és ötletek minden alkalomra (-90%)


Kezdő tortadekorálóknak mindent átfogó, tökéletes kiadvány! A könyv igazából az elmúlt 7 évben a tortadíszítő blogon leggyakrabban érkezett kérdésekre ad választ, a dekoráló alapreceptek bemutatására épül, miközben sok sok dekorációs ötletet is bemutat kezdők számára.
Vypredané
1,75 € 17,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moje skvelé koláčiky (-90%)


Počas roka máme 365 príležitostí spríjemniť si život koláčikom. Táto jedinečná kniha vám ponúka skvelé recepty na sladké a slané dezerty s múkou, bez múky, s ovocím i bez ovocia, pečené i nepečené, ale aj také, ktoré sú vhodné pre maškrtníkov s potravinovou intoleranciou. Sú to koláčiky na každý deň, ich príprava je jednoduchá a rýchla, no nájdete tu aj náročnejšie recepty na slávnostné príležitosti. Niektoré už poznáte z autorkinej fb stránky Moje jedlo. Autorka v nich opäť siahla po alternatívnych a zdravých surovinách, samozrejmosťou je, že všetky sú ľahko dostupné. Tematicky je kniha rozdelená podľa ročných období a ponúka dobroty zo sezónneho ovocia a zeleniny, ale aj také, na ktorých si môžete pochutnať bez ohľadu na ročné obdobie.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dulce de Leche (-90%)


Martina Pintérová-Bezáková patrí medzi slovenské top foodblogerky a neznáma nie je ani divákom jojkárskeho Dobrého rána. Vo svojej prvej knihe prichádza na knižný trh s viac než 80 sladkými receptami. Publikácia by sa dala nazvať aj štýlovou knižnou cukrárňou, ktorá ponúka odpoveď na otázku, čo so sezónnym ovocím a neskrotnými chuťami. Rozhodne sa pripravte na to, že kniha Dulce de leche vás vďaka nádherným fotografiám domácich koláčikov, tort a iných sladkých pokušení vystrelí na pomyselný Olymp gurmánskeho zážitku už pri jej listovaní.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sladkosti od moravské maminky (-90%)


Kuchařka pro mlsné jazýčky se spoustou tradičních i polozapomenutých receptů. Navíc se dozvíte tajemství správné přípravy kynutého těsta, jaké kynuté těsto a kdy se používá, o náplních do buchet a na koláče, objevíte různé druhy piškotového těsta a jak na ně, dostanete dobré rady pro pečení bábovek, závinů ...
Vypredané
0,40 € 4,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrnčeková kuchárka (-90%)


Máte radi vlastnoručne pripravené múčniky, ale dokáže vás odradiť zdĺhavá príprava a komplikované váženie surovín? Máme pre vás geniálne riešenie. Je ním úplne nová Hrnčeková kuchárka, v ktorej nájdete až 300 praktických receptov na prípravu osvedčených sladkých múčnikov na každú príležitosť. Zabudnite na kuchyňu plnú hrncov, misiek, odmeriek a váh. Svoje obľúbené múčniky teraz pripravíte rýchlo a ľahko, pretože všetky potrebné suroviny si dokážete odmerať jediným obľúbeným hrnčekom.
Vypredané
1,40 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kurz domácího pečení (-90%)


Ať už jste začátečník nebo pečete často, tato kniha pro vás bude užitečná. Anneka Manning vám odhalí 10 základních postupů, které jsou základem pro každé pečení. Kniha obsahuje 90 receptů na sladké i slané pečené dobroty, s jejich pomocí se stanete zručnějšími a bude z vás pekař, jak má být! "Tato kniha je absolutně skvělá, zaujala mě hned od první stránky. Anneka přistupuje k pečení logicky, dělí své recepty do skupin podle postupů. Je geniální. Každý recept vypadá chutně. Zaručuji vám, že tato kniha se stane klasikou. " Stephanie Alexander AO "Těžko najdete vášnivější pekařku než je Anneka. Rozmanité a prověřené recepty a spousta užitečných tipů... tato kniha je skvělým pomocníkem při pečení." Matt Moran, kuchař a porotce v soutěži The Great Australian Bake Off
Vypredané
1,88 € 18,75 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Múčniky a múčne jedlá (-90%)


Zaručene overené a vyskúšané recepty na sladké i slané dobroty od skúsených autorov. od najjednoduchších a najrých - lejších až po zložitejšie, nie však také, ktoré by nezvládla ktorákoľvek šikovná gazdinka.
Vypredané
1,50 € 14,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dezerty jedna báseň - Makronky, madlenky, financiers a spol. (-90%)


Otevíráte knihu, která je plná opravdových delikates. Vedeni krok za krokem mistryní cukrářkou je snadno připravíte i doma. Společně s ní procházejte základním postupem, nic nevynechávejte ani nepřeskakujte, vyvarujte se chyb, na které upozorňuje, a upečete vynikající francouzské dezerty – makronky, madlenky, cannelés, financiers, kokosky, vaflové trubičky, lodičky z Marseille nebo bretaňské karamelky.
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mézeskalács csodaország (-90%)


ápráztassa el családját és barátait fantasztikus mézeskalács költeményekkel! Varázsoljon konyhájából igazi mézeskalács csodaországot! A könyvben az egyszerű, alap mézeskalács figuráktól egészen a bonyolultabb mézeskalács "palotákig" megtalál minden segítséget, sütési útmutatót és "szabásmintát" egyaránt. Készíthet akár könnyű kekszeket vagy agyafúrtabb tortákat, a szerző tippjeivel elkerülheti az összes hibát és könnyedén elkészítheti a legszebb mintákat. Legyen szó klasszikus ünnepi kedvencekről, pohárral szaggatott mézeskalács szendvicsekről, Jancsi és Juliska házikójáról, kuglófról, mézeskalács muffinról vagy akár 3D-s karácsonyfáról, könyvünk segítségével garantált sikerre számíthat, és ínycsiklandó finomságokkal kápráztathatja el családját és barátait az ünnepi asztalnál.
Vypredané
1,04 € 10,36 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sütemények cukorbetegeknek (-90%)


Illatozó sütemények minden alkalomra: ha egy kicsit el akarjuk kényeztetni magunkat, vagy vendégeket várunk ebben a könyvben mindig találunk valami finomat. Az egész család és a vendégek egyaránt szívesen fogják fogyasztani a képviselőfánkot, az áfonyás túrótortát vagy a földimogyorós puszedlit. Minden receptnél külön megadva a szénhidráttartalmat.
Vypredané
0,40 € 3,98 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Takarékos polgári szakácskönyv és házi cukrászat (-90%)


A mai időkhöz akarom e szakácskönyvet teljesen alkalmazni. A régi konzervatív és pazar konyhák nagyon is leépített tanácstalanságában akarok a háziasszonyok segítségére lenni, hogy a mai időkben a sok gond és nehéz megélhetési viszonyok között a háztartás költségeit, ami minden családban a legnagyobb, legsúlyosabb tétel, a főzésre eddig elköltött pénz kiadásokat redukálni tudják. A konyha nívója, ételeik változatossága kárt ne szenvedjen, hanem minél olcsóbban jobbat, változatosabbat, finomat tudjon a ház úrnője családjának adni. A konyhán való takarékossága legyen a háziasszony legfőbb erénye, természetesen ezt sem szabad túlzásba vinni, hanem ügyes beosztással, a legjobbat nyújtani, hogy a család a közös étkezéseket ne unottan, csalódottan, étvágytalanul fogyassza el, hanem mint egy öröm ünnepe legyen a háziasszony ügyessége folytán az ebéd és vacsora a családnak. Ételreceptjeimmel ezt szeretném elérni. Segítségére akarok lenni a ház úrnőjének, hogy a mindennapi főzés előtt tanácstalanságába, mint egy tanácsadó szolgáljon könyvem. Remélem, hogy nagy megelégedést s örömet szereztem a ház úrnőjének szakácskönyvemmel.
Vypredané
0,94 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Úžasné dorty (-90%)


Mich Turnerová Její dorty zdobí stoly Madonny, Pierce Brosnana nebo Davida Beckhama. Jedna z nejlepších profesionálních cukrářek vás uvede do světa pečení a zdobení originálních dortů a moučníků. Naučte se péct máslové, čokoládové nebo ovocné dorty, nadýchané rolády, mramorky, minidortíky. Dozvíte se, jak správně připravit korpus, čím ho naplnit, jak ho ozdobit, jak pracovat s čokoládou, marcipánem, fondánem a nejrůznějšími polevami. Po absolvování této cukrářské školy si troufnete i na svatební třípatrový!
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:


Kuchárske knihy v kategórii sladká kuchyňas sa venujú receptom, technikám a histórii prípravy dezertov, koláčov, zákuskov a ďalších sladkých jedál. Tieto knihy sú určené pre kuchárov, pekárov, cukrárov, nadšencov pečenia a všetkých, ktorí majú záujem o vytváranie lahodných sladkostí.

V knihách zameraných na sladkú kuchyňu nájdete rôzne typy receptov a postupov, ktoré vám umožnia pripraviť rôzne dezerty. Od jednoduchých a rýchlych receptov pre začiatočníkov až po zložitejšie a zdobené koláče pre skúsených cukrárov. Tieto knihy často obsahujú nápady na originálne kombinácie prísad, techniky zdobenia a tipy na skladovanie a servírovanie sladkých jedál.

V literatúre o sladkej kuchyni sa tiež často nachádzajú informácie o histórii jednotlivých receptov a tradíciách spojených s rôznymi dezertmi z rôznych krajín. Okrem toho sa môžete dozvedieť o rôznych surovinách používaných v sladkej kuchyni a ich vplyve na chuť a textúru jedál.