! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 462 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Pizzy (-50%)


Kuchařka pro milovníky pizzy obsahuje 300 receptů na výtečnou pizzu recepty přitom využívají v našich zemích dostupných surovin a pochutin. Kniha jistě potěší každého, kdo má rád italskou, resp. středomořskou kuchyni.
Vypredané
2,09 € 4,18 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moje skvělé recepty z francouzského bistra (-50%)


Anne-Katrin Weberová sa narodila v Stuttgarte, doma je v Hamburgu, ale srdce má francúzske. Je milovníčka Francúzska, ktorá vie o tejto krajine, jej ľuďoch i kuchyni zaujímavo rozprávať. Či už jedlo, alebo historky - s touto knihou si jednoducho prinesiete domov kúsok Francúzska. Hlavnú úlohu hrajú každodenné jedlá, s miestnymi, kvalitnými surovinami - ako v bistre! "Zvodné recepty, a pritom jednoduché a dobre pripravené - to je moja najvyššia zásada," hovorí Anne. Vyskúšajte napríklad malé briošky s figami, slivkovo-olivovú pastu, zelenú špargľu s hrebenatkami, koláč s cherry paradajkami, tartaletky s kozím syrom, provensálsky cibuľový koláč, teplé čokoládové bábovky, citrónový krém a kopu ďalších dobrôt.
Vypredané
7,48 € 14,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tradiční čínská kuchyně (-50%)


Nauka o výživě v tradiční čínské medicíně, Více než 50 receptů pro upevnění zdraví, Sedmidenní kúra pro lepší imunitní systém.
Vypredané
4,68 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bravo, šéfe! Václav Frič (-50%)


Paštika z kuřecích jater s brusinkovou omáčkou, salát z kapra, domácí bramboračka s houbami, srnčí svíčková, zajíc načerno a bramborové placky, hovězí guláš s karlovarským knedlíkem, bramborové šišky, buchty s povidly a tvarohem – a ještě mnoho receptů tradiční české kuchyně vás naučí mistr kuchař nejen slovem, ale na DVD také obrazem. Čtvrtý díl úspěšné série Bravo, šéfe!
Vypredané
5,38 € 10,76 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slovenská kuchárka (-50%)


Nie je snáď bohatšej a výživnejšej kuchyne ako tej slovenskej. Počas dlhých rokov dokázala poskytovať našim predkom všetky látky potrebné pre zdravé fungovanie tela i duše. A pritom na to stačilo využívať v prevažnej miere len kvalitné miestne suroviny. Aby sa nezabudlo na naše tradičné chutné slovenské recepty, zozbierali sme ich pre vás a spracovali do takej podoby, aby ste si vy sami mohli na každý deň zostaviť svoj obľúbený jedálny lístok. Vďaka chutným pokrmom z našej kuchárskej knihy dodáte svojmu telu všetky potrebné živiny bez toho, aby ste museli nakupovať rôzne, pre našu zemepisnú šírku atypické suroviny, na ktoré si naše telo ťažšie zvyká. V knihe nájdete tie najlepšie tradičné nátierky, polievky, jedlá z mäsa, rýb i zeleniny, ale aj vynikajúce múčniky, koláče, dezerty a nápoje. Ukážeme vám, že slovenská kuchyňa je nielen bohatá, ale aj rozmanitá, a preto na ňu môžeme byť právom hrdí.
Vypredané
6,45 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Klášterní kuchařka (-50%)


Originální kniha receptů, jejíž edice u nás nemá obdoby, byla sepisována od roku 1911 v rozmezí 30 let kuchařem minoritského kláštera v Českém Krumlově a nabízí zajímavý a neobvyklý pohled na život klášterní komunity skrze polévky, omáčky, pečeně a jiné pokrmy, postní i sváteční. Je psána osobitým stylem a má i nepopiratelné beletristické kvality. Zaujme také jistým duchovním přesahem, neboť série zhruba tří set běžných předpisů vrcholí receptem na mast proti peklu .
Vypredané
5,64 € 11,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Weber - Burgery (-50%)


Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak. Táto kniha vám ponúka nápady, ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín, preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.
Vypredané
5,95 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Průvodce vínem 2012-2013 (-50%)


Průvodce vínem nabízí popis vinařských oblastí a poskytne vám přehled jednotlivých odrůd letošních nejlepších moravských a českých vín na základě výsledků vinařské soutěže TOP 77, která se organizuje každoročně už 14 let. Kromě přehledu vám knížka také nabízí zajímavé recepty, které se skvěle hodí k nabízeným vínům.
Vypredané
2,56 € 5,12 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Princíp varenia (-50%)


MÁŠ CHUŤ VARIŤ? Možno sa v tebe doteraz len niekde skrýva – no táto kniha by to mohla zmeniť! Princíp gratinovania zemiakov, princíp prípravy dusenej pečienky či zeleninového karí... Stačí raz pochopiť a už to ide – konečne môžeš variť samostatne! NAJDÔLEŽITEJŠIE ZÁKLADNÉ RECEPTY sú také jednoduché a ľahko pochopiteľné, že naozaj nemáš čo pokaziť. A keď raz pochopíš princíp, budeš skúšať mnohoraké varianty. Pretože z gratinovaných zemiakov, dusenej pečienky alebo zeleninového karí môže vzniknúť ešte oveľa viac... stačí sa len odhodlať!
Vypredané
9,95 € 19,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Myslím, teda pijem (-50%)


Zábavná a poučná príručka pre serióznych aj menej serióznych milovníkov alkoholu. Vtipný pohľad na dejiny alkoholických nápojov. Fascinujúce fakty, šteklivé anekdoty a zaujímaví ľudia. Od piva, cideru, vína a whisky k rumu, vodke, ginu a tequile. Recepty na skvelé kokteily a odporúčania pre váš domáci bar.
Vypredané
12,45 € 24,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha S vařečkou kolem světa (-50%)


Zakladatel PRAKUL a porotce oblíbené televizní gastroshow na svých cestách ochutnal cizokrajné speciality a navštívil stovky restaurací, takže mohl poznávat a srovnávat. Gastronomický cestopis s mnoha zážitky nejen z kuchyní světa podává zajímavou a vtipnou formou téměř dobrodružnou cestu jednoho Čecha za úspěšným obchodem a novými kulinářskými objevy. Doplněno mnoha originálními recepty.
Vypredané
6,79 € 13,58 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha To najlepšie z ruskej kuchyne (-50%)


Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie. Vynikajúce chute ruskej kuchyne predstavuje nová obrazová kuchárska kniha s receptami najtypickejších ruských jedál. Ako každá kuchyňa, tak i ruská prešla istým vývojom, ktorý zanechal na jej pokrmoch nezmazateľný vplyv a výraznú chuť. Nie je preto náhoda, že v nich môžeme nájsť stopy staroslovanských jedál už od čias Kyjevskej Rusi. Rovnako sa v nich skrýva aj kus kultúry národa, jej mnohorakosť, tradície i osobitosti každodenného života. Charakter tradičnej ruskej stravy je výrazne ovplyvnený i spôsobom obživy obyvateľov, ktorým bolo najmä poľnohospodárstvo. V rozličných regiónoch sa preto pripravovali rôzne chlebové a múčne jedlá, ale aj jedlá z kapusty. Nemalý význam mali tiež ryby, ktoré obohacovali stoly v čase pôstu. Pripravte si typické ruské pochúťky ako boršč, solanka, pascha, mrkvová z
Vypredané
7,45 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čaj (-50%)


Zoznámte sa s umením prípravy perfektného nálevu a naučte sa hodnotiť čaj ako profesionáli. Zahĺbte sa do čítania a objavte novú vášeň. Zistite, ako na chutnosť nápoja vplývajú druh čajovníka, podmienky a oblasť pestovania, sezóna zberu a priemyselná úprava čajových listov. V časti o bylinných čajoch nájdete vyše 100 základných receptov, vďaka ktorým sa naučíte pripravovať čaj aj úplne po novom.
Vypredané
7,45 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Saláty ze zavařovací sklenice (-50%)


Anotácia, žiaľ, nie je k dispozícii.
Vypredané
1,62 € 3,24 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veľká kniha o pečení chleba (-50%)


Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva, prinášame 60 receptov, podľa ktorých možno ľahko upiecť pšeničný, špaldový alebo tmavý chlieb a rozmanité pečivo. Dobroty – ochutené bylinkami alebo sladké, korenisté či s jemnou chuťou, vláčne alebo chrumkavé, ako sú špaldovo-tekvicový chlieb, orechovo-mandľový chlieb s olivami, trojaká štóla, jablkový chlieb, žemle so slaninou alebo čerešňové žemle –navodia v každej kuchyni tú pravú atmosféru vidieka!
Vypredané
7,45 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kuchárska biblia (-50%)


• Umenie šéfkuchárov, tipy a triky, skratky a rady –určite vás nesklamú. • 2 000 fotografií vám krok za krokom ukážu, ako si vybrať a pripraviť suroviny, chutne uvariť a podávať hotové jedlá so širokou škálou prísad. • Vyše 200 klasických receptov.
Vypredané
12,45 € 24,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Olaszos ízek percek alatt (-50%)


Olaszos ízek percek alatt
Vypredané
3,84 € 7,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Šéf na grilu 2 DVD (-50%)


DVD obsahuje třetí a čtvrtý díl pořadu Šéf na grilu, doplněno o recepty a bonusovým rozhovorem s Halinou Pawlowskou. 3. DÍL - Kotlety: Žebírka v memphiském stylu, Jehněčí kotletky se sečuánským pepřem a salát z pečených paprik, Marinované telecí kotl ety, Nakládané vepřové kotlety a houby portobello. 4. DÍL - Ryby: Grilovaný pstruh s petrželkou a tymiánem, Losos s citronem a koprem, Grilované sardinky s citronovým konfitem a salátem, Grilovaný tuňák s červeným vínem, kapary a olivovou omáčkou, Pr ovensálský grilovaný salát.
Vypredané
2,25 € 4,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bez tuku (-50%)


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé a chutné pokrmy bez tuku, přehled potřebných surovin, podrobné návody k přípravě, výživová hodnota pokrmů atd.
Vypredané
1,15 € 2,30 €

dostupné aj ako:


Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.