• Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788055148656
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-551-4865-6
  • Dátum vydania: 1. mája 2016
  • Vydavateľstvo : Ikar
  • Edícia: Príroda
  • Hmotnosť: 0,45 kg

Weber - Burgery

Jamie Purviance



Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak.
Táto kniha vám ponúka nápady, ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín, preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.
Pridať do Zoznamu želaní
Iba v predajni
11,90
Rezervácia v 4 kníhkupectvách

Cena na predajni sa môže líšiť

  • Väzba: mäkká, brožovaná
  • EAN: 9788055148656
  • Jazyk: Slovak
  • ISBN: 978-80-551-4865-6
  • Dátum vydania: 1. mája 2016
  • Vydavateľstvo : Ikar
  • Edícia: Príroda
  • Hmotnosť: 0,45 kg



Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak.
Táto kniha vám ponúka nápady, ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín, preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.

menej

Kniha

193 329 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 39€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

Produkt ešte nemá recenzie

Only registered users can write reviews. Please or create an account

Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
Iba v predajni
11,90
Rezervácia v 4 kníhkupectvách

Cena na predajni sa môže líšiť

Odporúčania