Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 463 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Weber - Burgery (-50%)


Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak. Táto kniha vám ponúka nápady, ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín, preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.
Vypredané
5,95 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Průvodce vínem 2012-2013 (-50%)


Průvodce vínem nabízí popis vinařských oblastí a poskytne vám přehled jednotlivých odrůd letošních nejlepších moravských a českých vín na základě výsledků vinařské soutěže TOP 77, která se organizuje každoročně už 14 let. Kromě přehledu vám knížka také nabízí zajímavé recepty, které se skvěle hodí k nabízeným vínům.
Vypredané
2,56 € 5,12 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Princíp varenia (-50%)


MÁŠ CHUŤ VARIŤ? Možno sa v tebe doteraz len niekde skrýva – no táto kniha by to mohla zmeniť! Princíp gratinovania zemiakov, princíp prípravy dusenej pečienky či zeleninového karí... Stačí raz pochopiť a už to ide – konečne môžeš variť samostatne! NAJDÔLEŽITEJŠIE ZÁKLADNÉ RECEPTY sú také jednoduché a ľahko pochopiteľné, že naozaj nemáš čo pokaziť. A keď raz pochopíš princíp, budeš skúšať mnohoraké varianty. Pretože z gratinovaných zemiakov, dusenej pečienky alebo zeleninového karí môže vzniknúť ešte oveľa viac... stačí sa len odhodlať!
Vypredané
9,95 € 19,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Myslím, teda pijem (-50%)


Zábavná a poučná príručka pre serióznych aj menej serióznych milovníkov alkoholu. Vtipný pohľad na dejiny alkoholických nápojov. Fascinujúce fakty, šteklivé anekdoty a zaujímaví ľudia. Od piva, cideru, vína a whisky k rumu, vodke, ginu a tequile. Recepty na skvelé kokteily a odporúčania pre váš domáci bar.
Vypredané
12,45 € 24,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kuchařka pro dceru - 5. přepracované vydání (-50%)


Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas. Tahle knížka je jiná než ostatní kuchařky pro začátečníky, je psaná vtipně a s láskou. Nepřikazuje, nehemží se nejasnými pojmy, nezdráhá se přesně vysvětlovat, co se děje v hrnci, a ochotně upozorní na časté chyby. Naučí vás o vaření přemýšlet, vezme vás kamarádsky za ruku a pomůže odhalit kuchařská tajemství. Díky ní uvaříte dokonalé jídlo hned napoprvé. Zvládnete s ní vše, co budete potřebovat – od špaget po svíčkovou. Je to jediná kuchařka na trhu, kterou se můžete provařit od začátku až do konce, jeden recept za druhým, a v mezičase ji číst jako napínavou kuchařskou detektivku. Jana Florentýna Zatloukalová je zkušená kuchařka a autorka, která už dovedla do kuchyně desetitisíce žen a dívek a naučila je vařit s láskou a radostí. Pokud vám v kuchyni chybí sebevědomí, vášeň nebo inspirace, její knížky vám tohle všechno přinesou
Vypredané
10,55 € 21,10 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha S vařečkou kolem světa (-50%)


Zakladatel PRAKUL a porotce oblíbené televizní gastroshow na svých cestách ochutnal cizokrajné speciality a navštívil stovky restaurací, takže mohl poznávat a srovnávat. Gastronomický cestopis s mnoha zážitky nejen z kuchyní světa podává zajímavou a vtipnou formou téměř dobrodružnou cestu jednoho Čecha za úspěšným obchodem a novými kulinářskými objevy. Doplněno mnoha originálními recepty.
Vypredané
6,79 € 13,58 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha To najlepšie z ruskej kuchyne (-50%)


Kulinárske umenie je jedno z najstarších umení, ktoré kedy ľudstvo poznalo. Niet sa ani čomu čudovať, lebo, ako sa vraví, človek hladnému žalúdku nerozkáže a maškrtnému jazýčku už vôbec nie. Vynikajúce chute ruskej kuchyne predstavuje nová obrazová kuchárska kniha s receptami najtypickejších ruských jedál. Ako každá kuchyňa, tak i ruská prešla istým vývojom, ktorý zanechal na jej pokrmoch nezmazateľný vplyv a výraznú chuť. Nie je preto náhoda, že v nich môžeme nájsť stopy staroslovanských jedál už od čias Kyjevskej Rusi. Rovnako sa v nich skrýva aj kus kultúry národa, jej mnohorakosť, tradície i osobitosti každodenného života. Charakter tradičnej ruskej stravy je výrazne ovplyvnený i spôsobom obživy obyvateľov, ktorým bolo najmä poľnohospodárstvo. V rozličných regiónoch sa preto pripravovali rôzne chlebové a múčne jedlá, ale aj jedlá z kapusty. Nemalý význam mali tiež ryby, ktoré obohacovali stoly v čase pôstu. Pripravte si typické ruské pochúťky ako boršč, solanka, pascha, mrkvová z
Vypredané
7,45 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čaj (-50%)


Zoznámte sa s umením prípravy perfektného nálevu a naučte sa hodnotiť čaj ako profesionáli. Zahĺbte sa do čítania a objavte novú vášeň. Zistite, ako na chutnosť nápoja vplývajú druh čajovníka, podmienky a oblasť pestovania, sezóna zberu a priemyselná úprava čajových listov. V časti o bylinných čajoch nájdete vyše 100 základných receptov, vďaka ktorým sa naučíte pripravovať čaj aj úplne po novom.
Vypredané
7,45 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Saláty ze zavařovací sklenice (-50%)


Anotácia, žiaľ, nie je k dispozícii.
Vypredané
1,62 € 3,24 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha To jsem já, Anife (-50%)


Neobvyklá kuchařská kniha z pera Anife Vyskočilové obsahuje nejen recepty z nejrůznějších exotických kuchyní, ale i nesčetné příběhy z cest a historky ze života, nemluvě o poutavých fotografiích. Anife postupně představuje střípky z kuchařského umění a životního stylu Maroka, Tuniska, Bosny, Turecka a svého rodného Bulharska. Díky její radosti ze života, neutuchající lásce k vaření a svéráznému stylu se v této knize čtenáři nabízejí jedinečné, nejen kulinářské zážitky, a láká k vaření, ochutnávání i cestování.
Vypredané
8,67 € 17,34 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veľká kniha o pečení chleba (-50%)


Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva, prinášame 60 receptov, podľa ktorých možno ľahko upiecť pšeničný, špaldový alebo tmavý chlieb a rozmanité pečivo. Dobroty – ochutené bylinkami alebo sladké, korenisté či s jemnou chuťou, vláčne alebo chrumkavé, ako sú špaldovo-tekvicový chlieb, orechovo-mandľový chlieb s olivami, trojaká štóla, jablkový chlieb, žemle so slaninou alebo čerešňové žemle –navodia v každej kuchyni tú pravú atmosféru vidieka!
Vypredané
7,45 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kuchárska biblia (-50%)


• Umenie šéfkuchárov, tipy a triky, skratky a rady –určite vás nesklamú. • 2 000 fotografií vám krok za krokom ukážu, ako si vybrať a pripraviť suroviny, chutne uvariť a podávať hotové jedlá so širokou škálou prísad. • Vyše 200 klasických receptov.
Vypredané
12,45 € 24,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pečieme podľa obrázkov 2 (-50%)


Po úspechu knihy Pečieme podľa obrázkov prichádza ďaľšia dávka plná chutných receptov. Ambasádorky Jamieho Olivera na Slovensku a autorky receptov Janica Lacová a Aneta Orosi z tvorivého tímu Jem iné a sa postarali o to, že v knižke si na svoje prídu naozaj všetci – milovníci klasických koláčov, ale aj tí, čo si potrpia na zdravé stravovanie. Nájdete tu 56 overených domácich receptov. Každý z receptov má 6 postupových obrázkov, takže ho zvládne upiecť naozaj každý - skúsená pekárka i začínajúca gazdinka. Okrem toho sa tu dočítate veľa informácií o očiste organizmu, či o zdravých alternatívach k cukru, tuku alebo múke. Nechýbajú však ani tipy na zaujímavé dekorácie do kuchyne, či celého bytu. Štyri kapitoly sú prehľadne rozdelené podľa ročných období a obsahujú skvelé inovatívne recepty na sladké, slané, tradičné či zdravé koláče s využitím našich sezónnych surovín a ovocia. S najnovšou knihou z edície Nového času pre ženy dostanete chuť ihneď rozpáliť trúbu a pustiť sa do pečenia!
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty ze Svatojánu BOX (-50%)


Mlsáte rádi? Dejte si některý z veganských dezertů, které neobsahují téměř žádný cukr. Pokud máte hlad, zkuste některou z úžasných polévek, plných zeleniny, luštěnin, obilovin a bylinek. A na stole rozhodně po celý rok nesmějí chybět saláty. Kdo to myslí se zdravou výživou vážně, určitě sáhne po luštěninách. Nevíte, jak je chutně a nápaditě připravit? Inspirujte se kuchařkami ze Svatojánu!
Vypredané
23,95 € 47,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Olaszos ízek percek alatt (-50%)


Olaszos ízek percek alatt
Vypredané
3,84 € 7,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Šéf na grilu 2 DVD (-50%)


DVD obsahuje třetí a čtvrtý díl pořadu Šéf na grilu, doplněno o recepty a bonusovým rozhovorem s Halinou Pawlowskou. 3. DÍL - Kotlety: Žebírka v memphiském stylu, Jehněčí kotletky se sečuánským pepřem a salát z pečených paprik, Marinované telecí kotl ety, Nakládané vepřové kotlety a houby portobello. 4. DÍL - Ryby: Grilovaný pstruh s petrželkou a tymiánem, Losos s citronem a koprem, Grilované sardinky s citronovým konfitem a salátem, Grilovaný tuňák s červeným vínem, kapary a olivovou omáčkou, Pr ovensálský grilovaný salát.
Vypredané
2,25 € 4,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bez tuku (-50%)


Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé a chutné pokrmy bez tuku, přehled potřebných surovin, podrobné návody k přípravě, výživová hodnota pokrmů atd.
Vypredané
1,15 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kuchařka Grand Tour (-50%)


Máte rádi dobré jídlo, zdravý životní styl a chcete, aby vaše tělo správně fungovalo? Pak je to kuchařka právě pro vás! Představujeme vám kuchařku, která zaujme nejen ty, kdo se zajímají o cyklistiku, maratony a extrémní nebo vytrvalostní sporty, ale i všechny gurmány, kteří dovedou ocenit moderní vaření a zdravou, vyváženou stravu.Autorka Hannah Grantová (nar. 1982) působila jako kuchařka v několika špičkových restauracích, mimo jiné i v hvězdné kodaňské restauraci Noma. Od roku 2010 je šéfkuchařkou cyklistického týmu Tinkoff-Saxo, za nějž jezdí takoví jezdci jako Alberto Contador, Roman Kreuziger nebo Peter Sagan. Ve spolupráci s výživovou poradkyní Anne Dorthe Tanderup vyvinula koncept vaření, který jezdcům vrcholných cyklistických soutěží zajišťuje optimální přísun energie.V kuchařce Grand Tour se dozvíte nejen to, co závodníci každý z 21 dnů Tour de France jedí a jak dotyčné pokrmy připravit, ale i co si o závodech a pořádné stravě myslí sami jezdci."Je to nepochybně velmi moderní a individuální dietní program pro sportovce."- Bjarne Riis, generální manažer týmu. "Kvalitní jídlo je klíčovým faktorem k tomu, aby vaše tělo mohlo optimálně fungovat." - Anne Dorthe Tanderup, odbornice na výživu. "Pokud nebudete jíst správně, můžete se to odrazit na vašem výkonu." - Chris Anker Sorensen, cyklista. "Ty nejlepší ingredience a nadaný a talentovaný šéfkuchař v kuchyni přinášejí ty nejlepší výsledky." - Alberto Contador, cyklista
Vypredané
23,48 € 46,95 €

dostupné aj ako:


Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.