Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 315 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Kuchařka Grilování


Grilování - 365 jednoduchých, dobrých a rychlých receptů.
Vypredané
12,94 € 13,62 €

Magyaros ízek


Ez a könyv a Magyaros ízek és a Magyaros ételek című kötetek átdolgozott változata, amely leginkább azért nagyszerű, mert mindkét kiadvány kiváló, kipróbált recept és ínycsiklandó fotó anyagát tartalmazza. Ötvöződik a jellegzetes magyaros, illetve a könnyű és különleges ízvilág. A számtalan ételféleségből garantáltan megtalálja az ízlésének leginkább kedvező fogást. Kellemes böngészést, élvezetes sütést-főzést, jó étvágyat kívánunk!
Vypredané
12,75 € 13,42 €

77 pesti recept


Fergeteges családregény, főzési szentháromsággal és konyhai tízparancsolattal ellátott gasztronómiai útmutató, különleges, ám - ennek ellenére - megbízható szakácskönyv, bájosan vicces képeskönyv és mindenekelőtt, szeretetteljesen csipkelődő anyaportré: ennyi s más semmi Dés Mihály letehetetlen új könyve, amelyet a szerző édesanyjának, a legendás Sütimamának élete és étele ihletett.
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Grilujeme


Naučíte se připravit vydatné křupavé saláty, osvěžující studené polévky, ale i výborné ovocné dezerty či míchané nápoje, které budou mít na vaší grilovací párty zaručený úspěch. Dozvíte se také spoustu užitečných informací o skladování potravin, o možných obměnách ingrediencí, způsobech servírování či výživové hodnotě pokrmů. S touto výjimečnou knihou se z grilování stane opravdová zábava a z vás ten nejoblíbenější hostitel v okolí.
Vypredané
44,34 € 46,67 €

Veľká zeleninová kuchárka


Pôvodná slovenská kuchárska kniha, v ktorej je viac ako 1200 receptov známych aj menej známych jedál. V knihe nájdete recepty od jedál z artičok až po jedlá zo zemiakov a viacerých druhov zeleniny. Keďže nejde o vegetariánsku kuchárku, okrem zeleninových receptov, zeleninu dopĺňa mäso, prípadne je zelenina obohatená vajcami, mliečnymi výrobkami, ryžou , cestovinami, či inými surovinami
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Magická kapustová polievka


Vždy sýta, dobre naladená a plná energie – taká je diéta s kapustovou polievkou. Jednoduchá a praktická: dá sa robiť vždy a všade. Je ideálna pre všetkých, ktorí majú málo času, musia podať stopercentný výkon a nezvládajú hlad. Zoštíhľujúca, s geniálnym účinkom spaľovania tukov: rozprúdenie látkovej premeny, málo tuku, veľa bielkovín a – trochu pohybu Odporúčajú ju aj lekári: prečisťuje, detoxikuje, zbavuje nadbytočných kilogramov a dodáva množstvo životne dôležitých látok. V cieľovej rovinke čaká vysnívaná postava: s intervalou diétou zmiznú aj posledné tukové vankúšiky. A pomocou 77 magických tipov si udržíte novú ľahkosť bytia.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Vianočná kuchárka


Kniha jedného z najznámejších slov. kuchárov, vzorové meno na slávnostný, vianočný, silvestrovský a novoročný stôl. 200 receptov rôznych jedál. (280x230, 77 s., FB, TV)
Vypredané
6,28 € 6,61 €

691 recept


Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hizlaló ételek elkészítéséhez. Hogy Ön könnyebben megtalálja azokat az ételeket, amelyek életkorának, testsúlyának, életmódjának és ízlésének legjobban megfelelnek, a könyvet tíz fejezetre osztottuk. A különböző fejezeteket piktogramokkal jelöltük, s a fejezetcímek mellett több ilyen ábrát is talál. Válassza ki azt a csoportot, amely a legközelebb áll Önhöz, de lapozgassa könyvünket, hiszen egy receptet több csoportnak is jó szívvel ajánlunk.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Whisky


Škótska whisky sa stala nápojom, ktorý spájame s úspechom, módou i prestížou. Pijú a vychutnávajú ju labužníci na celom svete. Zo skromných začiatkov na škótskych vŕškoch a údoliach sa vyvinul najznámejší medzinárodný nápoj všetkých čias. V Spojených štátoch amerických sa fľaša škótskej vypije každú desatinu sekundy, vo Venezuele každú sekundu a na Filipínach každých dvadsať sekúnd.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Cestoviny


V tejto rozmerom malej, ale obsahom veľkej kuchárskej knižke nájdete až 120 receptov na prípravu cestovín z celého sveta. Recepty sú jednoduché, zrozumiteľné, obohatené inšpirujúcimi farebnými ilustráciami. Základom jedál sú čerstvé suroviny, pričom sa kladie dôraz nielen na chuť, ale aj vzhľad pokrmu. Malá kuchárka je komplexným sprievodcom pri dosiahovaní dokonalosti v príprave cestovinových jedál.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Vianočná kuchárka


Klasické recepty slovenskej, českej i medzinárodnej kuchyne. Takmer 200 receptov doplnených fotografiami a ilustráciami. Vzorové menu na sviatočný stôl.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Kapustnice


S trochou básnickej fantázie možno povedať, že kapusta kráča s týmto národom jeho históriou. Na území, ktoré obývajú Slováci, je prítomna od čias, do ktorých siaha pamäť. Kapusta - rastlina, ktorej sa darí aj v horších podmienkach - výhoda, pre ktorú sa kapusta stala u Slovákov národným jedlom. A ešte čosi - dobre sa konzervovala. Mnohí profesionálni, ale aj amatérski kuchári jej vtlačili pečať svojej chute, a aj preto sa hovorí: "Čo Slovák, to kapustnica." 270 receptov na kapustnice z rôzných k ončín Slovenska.
Vypredané
6,28 € 6,61 €
  • 4 /5

Čokoláda


"Prišla som na tento svet, aby som si vychutnala život a jeho dary. Čokoláda je jedným z najvätších pokušení, aké si človek môže predstaviť." Jeanne Bourinová
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Ako schudnúť podľa krvných skupín


Diéta pre každého. 100 receptov pre všetky krvné skupiny, podrobný zoznam potravín, nápojov, korenín pre jednotlivé krv. skupiny.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Édes finomságok


Ez a csábító könyv egyszerű és remek édességekkel van tele, amelyeket bárki elkészíthet. Nincs szükség semmilyen különleges felszerelésere, sem olyan nehéz technikák alkalmazására, mint a cukorszirup készítése. Elég lépésről lépésre követni az olyan ínycsiklandó receptek leírását, mint a kókuszos jég, a limonádés cukorka, a marcipánegér és a többi finomság.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Kurča


Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Táto knižka obsahuje 120 receptov z celého sveta. Nájdete v nej recepty, ktoré potešia každý maškrtný jazýček a sú vhodné na každú príležitosť bez ohľadu na to, či držíte diétu, čakáte hostí, alebo iba chcete niečo rýchlo ukuchtiť.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Káva


Káva bola vždy exotickým nápojom a zostala ním dodnes. Televízne reklamy sú plné pariacej sa vášne nad šálkami tmavej, silnej kávy, zamyslene popíjanej pri cestovaní vlakom prašnou púšťou alebo vychutnávanej na palube jachty počas romantickej tropickej noci, kým sa osamelá kávová šálka nespojí do nádherného dua.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Smoothiek-k és turmixok


Az egészséges táplálkozás nélkülözhetetlen velejárója a gyümölcs- és zöldségfogyasztás, mely biztosítja a mindennapi rost, vitamin-, ásványianyag-szükségletünket. Napjainkban egyre népszerűbbek a friss gyümölcsökből és zöldségekből készített sima, kémes állagú italok, a smoothie-k. A smoothie nem csak ízletes, de kellemesen frissítő és energizáló hatással van a szervezetünkre. Ízesítéséhez többféle fűszernövényt, magvakat, édesítőszereket, a hígításához pedig egyaránt használhatunk, teát, ásványvizet, gyümölcslevet, joghurtot, állati és növényi eredetű tejet. Kedvünk szerint bármilyen összeállításban fogyaszthatjuk.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Koktejly


Koktejly - kniha obsahující 1000 a jeden recept na přípravu míchaných nápojů, od aperitivů, long drinků, shooters a nealkoholických nápojů až po klasické a ledové koktejly včetně digestivů - to je jediná kniha o koktejlech, kterou budete kdy potřebovat. Proniknete do tajů barmanského umění a zjistíte, jak si vybavit domácí bar, jaké sklo používat a jak míchat a zdobit dokonalé nápoje pro všechna roční období a všechny příležitosti.
Vypredané
31,21 € 32,85 €

Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.