Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Kuchárske knihy strana 454 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha 33 kemencében és parázson sült finomság - lépésről lépésre (-70%)


"A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az alapanyagok előkészítésén, a sütési időn és a sütés módján is. Könyvsorozatunk legújabb részében kipróbált recepteken keresztül ismertetjük meg olvasóinkat a nyílt lángon sütés fortélyaival, ínycsiklandozó fogásokkal és az adott ételekhez legjobban illő pácokkal. Szakácskönyvünk továbbá számos, kemencében készült étel elkészítésének módját is tartalmazza. A receptek mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, az ételleírások alatt található tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget. Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánunk!" (a Kiadó)
Vypredané
1,50 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jamie Oliver - 15 minut v kuchyni (-70%)


Nová kuchařka Jamieho Olivera volně navazuje na jeho předchozí úspěšný titul „Jamie Oliver – 30 minut v kuchyni“. Kniha čtenáře naučí vařit v každodenních podmínkách na konci pracovního dne, kdy je potřeba připravit rychlé a zdravé hlavní jídlo pro celou rodinu. „Kniha je zcela a úplně věnována tomu, co vy, tedy veřejnost, chcete – bleskově připravené chutné a výživné jídlo na každý den,“ dodává Jamie Oliver. Jídla v knize splňují téměř nemožné zadání. Jsou zároveň nutričně a chuťově vyvážená, nezávisí na drahých surovinách a jejich příprava je bleskově rychlá.
Vypredané
9,15 € 30,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Marmelády, džemy a rôsoly (-70%)


Vlastnoručne pripravené marmelády chutia jednoducho znamenite. Obsahujú nielen veľa lásky, ale aj plné priehrštie vynikajúcich surovín. Dobrá správa znie – zavárať môžeme po celý rok. Na jar lákajú jahody a rebarbora, v lete šťavnaté čerešne a marhule, na jeseň rozvoniavajú jablká a hrušky a v zime prídu na rad citrusové plody. A, samozrejme, dozviete sa všetko potrebné a dôležité, aby sa vám marmelády a rôsoly podarili.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rýchle varenie v jednom hrnci (-70%)


Výdatné pokrmy, rýchle večere, jedlá s minimálnym umývaním riadu. Ponúkame najobľúbenejšie svetové recepty na jednoduché a rýchle varenie v jednom hrnci. Inšpirácia na rýchlu večeru pre rodinu i hostí. Príprava chutných a zdravých jedál. Tipy, techni ky a podrobné návody, pomocou ktorých zvládnete každodenné varenie bez stresu.
Vypredané
4,77 € 15,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha TOP 60 slovenských vín, Slowak wines (-70%)


Kniha „TOP 60“ predstavuje a charakterizuje slovenské vína na ktoré je spoľahnutie, knižka zorientuje a poteší všetkých milovníkov slovenských vín. Nájdete tu prehľad vín od 21 slovenských výrobcov, veľkých, stredných aj malých, ktorí nosia víno v srdci. Okrem zoznamu a podrobnej charakteristiky vybraných vín aj s fotografiami, nájdete v knihe aj rozhovory s ocenenými slovenskými vinármi. Všetky texty sú v slovenskom aj anglickom jazyku.
Vypredané
2,67 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 29 - Nová hydinová kuchyňa (-70%)


Edícia Recepty zo života prichádza už s 29. knihou! V najnovšej publikácii sme pre vás pripravili kopec chutných a zaujímavých receptov z hydiny. Aj túto knihu sme prehľadne rozdelili do piatich kapitol, kde si na svoje prídu milovníci polievok, dobrôt z kuracích prsičiek či stehienok. Ak však patríte medzi tých, čo majú radi hydinu pripravovanú vcelku, máme kapitolu aj pre vás. No a nezabudli sme ani na špeciality z hydinových drobkov. Oživte svoje stolovanie o overené a zároveň neošúchané recepty – Recepty zo života 29.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pohodové pečení bez lepku (-70%)


Vítejte v bezlepkové pekárně! Hmmm… V pekárně, kde to omamně voní čerstvým chlebem, sladkými koláčky a nádhernými dortíky, se člověku hned začnou sbíhat sliny. Pokud však trpíte nesnášenlivostí lepku nebo celiakií, není pro vás návštěva pekárny vůbec to pravé. Teď si však můžete pochutnat všichni! Naše autorka, cukrářka Franziska Schweiger vás vezme do své pekárny a prozradí své nejlepší recepty na sladké i pikantní pečivo bez lepku. Ať už se jedná o tradiční pečení, nebo o moderní trendy - úspěch je vždy zaručen! Odhalte základní recepty a nejlepší tipy a triky zkušené cukrářky!
Vypredané
3,51 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Česká a slovenská kuchařka (-70%)


Stravovací zvyklosti u nás do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, České země zase byly dlouho pod vládou Němců a Rakušanů, a právě odtud pochází obliba kysaného zelí, brambor, knedlíků a masa v tradiční české kuchyni. Přesto mají kuchyně obou zemí své typické rysy a charakteristická jídla.Tato kuchařka obsahuje 75 klasických receptů - od polévek, předkrmů a chuťovek přes úpravu masa a prřípravu sladkých i vegetariánských jídel až po přípravu dezertů a pečiva. Recepty jsou přesně rozepsány a doprovází je 340 názorných barevných fotografií, takže i kuchař-začátečník přípravu jídel hravě zvládne.Chcete se naučit uvařit poctivou gulášovou polévku, upéct bramboráky, naložit utopence, připravit kuře na paprice, plněnou papriku, segedínský guláš, koprovou omáčku, halušky, nudle s mákem, langoše, lívance, jablečný štrúdl nebo ovocné knedlíky? Příprava klasických českých a slovenských jídel nemusí být výsadou jen našich babiček!
Vypredané
2,10 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 5 (-70%)


Táto kniha zo série kuchárok zo Života dáva prednosť hydine. Varené, pečené, dusené či pražené, s najrozmanitejšími chuťami a prílohami, sa dnes často konzumuje v každej rodine. Vyskúšajte však niečo nové! Ponúka vám nielen recepty, ako si pripraviť lahodnú pochúťku, ale i tipy na prílohy, praktické rady a informácie nielen pre neskúsené gazdinky.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 1000 receptov rýchlo a ľahko (-70%)


Jednotka medzi kuchárskymi knihami! Zavítajte do očarujúceho sveta varenia s neprekonateľnou knihou rýchlych receptov! Táto kniha plná lákavých a lahodných receptov je skvelá pre nováčikov v kuchyni, ale aj pre skúsených kuchárov. Vychutnajte si každý deň skvelé jedlo aj úžasné maškrty! Predjedlá a prílohy, hlavné jedlá aj dezerty, to všetko pripravíte neuveriteľne rýchlo a ľahko. 1 000 RECEPTOV rýchlo a ľahko – jediná kuchárska kniha, ktorú budete potrebovať!
Vypredané
5,25 € 17,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Babičkina vianočná kuchárka (-70%)


Vianoce sú právom považované za najkrajšie sviatky v roku. Väčšina z nás si ich spája so sviatočnými chvíľami, strávenými v kruhu rodiny a s vôňou, ktorá sa šíri z typických Vianočných dobrôt. Už naše babičky vedeli, že jedlo rodinu stmeľuje a nastoľuje v nej harmóniu. Preto sme podľa ich receptov pre vás pripravili knihu, ktorú práve držíte v rukách – labužnícku oslavu Vianoc a rodinných tradícií. V Babičkinej vianočnej kuchárke nájdete rozmanité recepty na klasické adventné dobroty, akými sú rôzne druhy perníkov, medovníkov, vianočné trubičky či typické vanilkové rožky. Nechýbajú ani recepty ako stvorené na Štedrú večeru. Môžete si vybrať z rôznych variantov kapustnice, rybacej, hubovej či šošovicovej polievky. Samozrejmosťou sú recepty na prípravu rýb, šalátov, vianočiek a makovníkov. A keďže na Vianoce priamo nadväzuje obdobie od Silvestra do Troch kráľov, zaradili sme do kuchárskej knihy aj recepty na skvelé silvestrovské rolády, rezy, torty a tortičky, ako aj vynikajúce recepty na likéry, šodó či bowle. Všetkým vám želáme voňavé a chutné prežitie Vianoc!
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veľká kniha o pečení chleba (-70%)


Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva, prinášame 60 receptov, podľa ktorých možno ľahko upiecť pšeničný, špaldový alebo tmavý chlieb a rozmanité pečivo. Dobroty – ochutené bylinkami alebo sladké, korenisté či s jemnou chuťou, vláčne alebo chrumkavé, ako sú špaldovo-tekvicový chlieb, orechovo-mandľový chlieb s olivami, trojaká štóla, jablkový chlieb, žemle so slaninou alebo čerešňové žemle –navodia v každej kuchyni tú pravú atmosféru vidieka!
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vařte chytře jako Jamie (-70%)


Cílem nové kuchařky Jamieho Olivera je naučit Vás vařit chytře, jíst lépe a plýtvat méně. Kniha se uplatní v každé domácnosti, a to ať už jste dva, je vás celá rodina nebo parta študáků, kteří spolu bydlí. Najdete tu nádherná jídla plná chutí, inspirovaná samozřejmě celou řadou kuchyní světa. Orientace v knize je velmi snadná - má šest jasně definovaných kapitol (zelenina, kuře, hovězí, vepřové, jehněčí a ryby) a navíc obsahuje i nutriční hodnoty jednotlivých porcí. Kromě receptů v knize najdete i spousty rad, jak nakupovat tak, aby ve vaší kuchyni bylo vše potřebné a je v ní také spousta tipů, jak suroviny co nejlépe využít, jak je vtipně zpracovat dál a nemít žádné zbytky.
Vypredané
9,15 € 30,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Recepty zo života 24 (-70%)


Najúspešnejšia slovenská edícia kuchárskych kníh prichádza už s neuveriteľným dvadsiatym štvrtým dielom. Ako tému sme si zvolili najpríjemnejšie gurmánske obdobie roka – Vianoce. Okrem tradičných rýb a sviatočných polievok tu nájdete tipy na zaujímavé i nie celkom tradičné predjedlá či hlavné chody. Neodmysliteľnou súčasťou pre toto obdobie sú aj koláče a drobné pečivo, ktoré si tu, samozrejme, tiež našli svoje miesto. Či už potrebujete inšpiráciu, ako si ozvláštniť vianočné sviatky, alebo plánujete menu na Silvestra, v knihe Recepty zo života 24 – Vianočná kuchárka nájdete presne to, čo hľadáte.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Lacná kniha Bezlepkové kváskovanie (-70%)


Bezlepkové kváskovanie je kuchárska kniha, ktorá pomôže ľuďom začať kváskovať z múk bez lepku. Ako zo zmesí tak aj z jednodruhových prirodzene bezlepkových múk. Taktiež je veľmi vhodná pre ľudí s histamínovou intoleranciou nakoľko recepty sú bez droždia, ktoré je najväčším problémom pri tejto dg. Tým, že väčšina receptov je bez mlieka a vajec tiež je vhodná pre tých, ktorý tieto výrobky nemôžu alebo sú vegetariáni či vegáni. Kniha obsahuje 20 receptov na chlieb a každodenné pečivo.
Vypredané
6,00 € 20,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha The Vegetarian Silver Spoon (-70%)


More than 200 delicious classic and contemporary Italian vegetarian recipes from the acclaimed Silver Spoon kitchen The latest title to join Phaidon's Silver Spoon library features more than 200 recipes for Italian vegetarian dishes, with a particular emphasis on healthy meat-free options for appetizers, main dishes, salads, sides, and desserts. Recipes range from classic dishes that are traditionally vegetarian to contemporary dishes that introduce ingredients borrowed from outside Italy's culinary culture. The book is easy to navigate, thanks to its recipe icons, while gorgeous specially commissioned photographs bring its delicious dishes to life.
Vypredané
13,50 € 45,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Barbecue - rýchlo a chutne (-70%)


Pripravili sme pre vás novú sériu malých kuchárok, ktoré obsahujú preverené a vyskúšané recepty. Príprava jednotlivých pokrmov je rýchla a jednoduchá a nepotrebujete na ňu nijaké špeciálne kuchynské vybavenie. Každý recept obsahuje prehľad potrebných surovín, návod na prípravu s priemerným časom varenia a výživnú hodnotu každého pokrmu.
Vypredané
0,30 € 1,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 1000 receptov - Pečenie (-70%)


Chcete sa stať majstrom v kuchyni, ktorý dokáže pripraviť tie najlepšie dobroty, akým nikto z vašich blízkych neodolá? V takom prípade určite siahnite po knihe 1000 receptov – Pečenie, ktorá je plná výborných receptov na koláče, torty, pečivo, sušienky, chlieb a slané dobroty. Vstúpte s nami teraz do úžasného sveta pečenia! Sami sa presvedčte, že láska naozaj prechádza cez žalúdok a vy sa jej môžete vďaka tisícke receptom venovať tak často, ako len budete chcieť.
Vypredané
5,25 € 17,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lulus - receptár (-70%)


Receptár Lulus je zápisník, do ktorého si môžete zapisovať všetky nápady, rady a dobré recepty zo svojho okolia. Je farebný, nápaditý a prehľadný, aby bol vaším spoľahlivým spoločníkom. Navyše Lulus pre vás pripravila 15 nových receptov, ktoré môžete vyskúšať, kým vezmete pero do ruky a vytvoríte si vlastnú cukrársku knižku. Priestor na vaše recepty je rozvrhnutý tak, aby ste si ich mohli zapísať čo najfunkčnejšie, je tam miesto pre malý nákres aj riadky určené pre postrehy pri pečení. Lucia Gažová je autorka veľmi úspešnej cukrárskej knižky Lulus-cukrárka. Jej cukrárske umenie už presiahlo hranice jej rodného mesta a jej recepty si zamilovalo celé Slovensko. Chutné a esteticky dotiahnuté do najmenších detailov predstavujú nový trend slovenského cukrárstva. Bonusom sú kapitoly Ako ozdobiť tortu? alebo Ako pripraviť candy bar?, ktoré z vás urobia dokonalú pohostinnú gazdinú.
Vypredané
4,17 € 13,90 €

dostupné aj ako:


Varenie je vaša láska? Ak to u vás vždy príjemne rozvoniava, toto je tá správna kategória nabitá chuťami, receptami a kuchárskymi inšpiráciami. Zažite zázraky z jedného plechu, raw či antihistamínové recepty. Ponúkame prehľad v podobe pokladov starých materí alebo receptov na príkrmy pre najmenších. Chutné múčniky, zdravé maškrty, thajská kuchyňa a mnoho mnoho ďalšieho zo sveta kucháriek.

Nájdete tu recepty z národnej kuchyne, sladkú kuchyňu, recety od známych osobností, vegetariánsku kuchyňu , varenie pre deti a s deťmi,recepty na  polievky, šaláty, zeleninu, ovocie, cestoviny, zemiaky, mäso, ryby, grilovanie, wok , nápoje, korenie, bylinky, ingrediencie, konzervovanie, mrazenie, aj  stolovanie, rady do kuchyne.