! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Bankovníctvo, poisťovníctvo strana 3 z 3

Banky


Publikácia predstavuje druhé aktualizované, obsahovo a vecne prepracované a rozšírené vydanie. Na spracovaní sa podieľal podstatne zmenený autorský kolektív, ktorý priniesol komplexnejší pohľad na predmetnú problematiku. Z tohto zorného uhla možno považovať dielo za nové (v porovnaní s prvým vydaním BANKY – teória prax z roku 2012), tak ako to potvrdila aj recenzia.Publikácia je určená pracovníkom vedeckých, vzdelávacích, ale i odborných exekutívnych inštitúcií. Osobitne ju odporúčame študentom vysokých škôl ekonomickej a finančnej profilácie, pracovníkom komerčných bánk, lektorom špecializovaných vzdelávacích inštitúcií, lektorom inštitúcií celoživotného učenia pre pokročilé inovatívne kurzy, ako aj pre širší okruh odborníkov v oblasti bankovníctva a financií.
Vypredané
22,80 € 24,00 €

Řízení rizik v pojišťovnictví


Cílem monografie je přispět k rozšíření teoretických znalostí čtenářů o řízení rizik v pojišťovnictví včetně zobecnění poznatků ze specifického výzkumu předmětné problematiky. Zároveň poskytnout určité poznatky z pojistné praxe. Publikace je zaměřena na pojednání o teorii řízení rizika a na řízení vybraných rizik v pojišťovně. Zvláštní pozornost je věnována vztahu rizika a oceňování majetku. V publikaci jsou také uvedeny modelové příklady v řízení rizik v případě pojištění občanů a firem. Specificky je řešena ochrana před rizikem požáru, povodně a záplavy
Vypredané
21,87 € 23,02 €

Literatúra zameraná na témy bankovníctva a poistovníctva ponúka cenné informácie a poznatky týkajúce sa týchto dôležitých odvetví finančného sektora. Je to oblasť, ktorá sa týka nielen samotných bánk a poisťovní, ale aj jednotlivcov, podnikov a odborníkov, ktorí sa chcú oboznámiť s princípmi a postupmi v tomto sektore.

V tejto kategórii literatúry nájdete rôzne publikácie, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi bankovníctva a poisťovníctva. Publikácie sa zameriavajú na rôzne témy, ako sú bankové operácie, úvery, finančné analýzy, poistné produkty, riadenie rizika, právne aspekty a regulačné otázky týkajúce sa tohto sektora.

Literatúra o bankovníctve sa zaoberá špecifickými témami, ako sú bankové služby pre jednotlivcov a podniky, riadenie úverov, platobné systémy, elektronické bankovníctvo a investičné produkty. Tieto publikácie poskytujú informácie o fungovaní bánk, ich úlohe v hospodárstve a princípoch, ktoré sú základom bankových operácií.

V oblasti poistovníctva literatúra pokrýva tématické okruhy, ako sú životné poistenie, majetkové poistenie, zdravotné poistenie, poisťovacie riziká a pojmy, ktoré sa týkajú riadenia a hodnotenia poistných rizík. Tieto publikácie pomáhajú čitateľom pochopiť princípy poistných produktov, ich účel a výhody pre jednotlivcov a podniky.

Cieľom literatúry o bankovníctve a poistovníctve je poskytnúť čitateľom ucelený prehľad o týchto odvetviach, pomôcť im lepšie pochopiť procesy a princípy v bankovníctve a poistovníctve a poskytnúť nástroje a rady pre efektívne riadenie finančných operácií a rizík.