! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Time management


Vše, co potřebujete vědět o řízení času, najdete v této knize. Čas je v dnešní době velmi vzácný. Jsme vystaveni obrovskému množství úkolů, povinností a aktivit, které musíme zvládat stále rychleji. V této knize najdete návody a postupy, jak stihnout všechno, co je důležité, a zároveň vybrat to, co je opravdu podstatné. Naučíte se aktivně řídit svůj život, získat větší prostor pro vlastní práci, zlepšit plánování a posílíte soustředění, výkonnost a rovnováhu. Mnozí z nás zjišťují, že se pohybují v jakési setrvačnosti, časové tísni. Občas se zastavíme a uvědomíme si, že jsme v poslední době udělali málo pro to, co je pro nás důležité, namísto abychom se zamysleli, jak to dělat jinak, což paradoxně většinou vede k opakování dosavadních neefektivních vzorců jednání. Mnozí z nás také předpokládají, že zacházení s časem a rozhodování o prioritách je něco samozřejmého, ovšem i to je potřeba se naučit. Začtěte se do příručky zkušených autorů a proměňte svůj boj s časem na plnohodnotné prožívání času!
Vypredané
25,08 € 26,40 €

The Song of Significance


The workplace has undergone a massive shift. Remote work and economic instability have depressed innovation and left us disconnected and disengaged. Paychecks no longer buy loyalty, happiness, and effort. Quiet quitting runs rampant, and people show up without truly showing up. Alarmed managers are doubling down on keystroke surveillance, productivity tracking and back-to-the-office mandates, when what they should be doing is the opposite - affording employees the dignity necessary to inject purpose and motivation into their work. In The Song of Significance, legendary author and business thinker Seth Godin posits a new view of what industry leaders must do now. If you want your employees to live up to their full professional potential, you must give them the respect and autonomy they deserve as humans. The choice is simple: either keep treating your people as disposable and join in the AI-fueled race to the bottom, or build a significant organization that enrolls, empowers, and trusts employees to deliver their best work, no matter where they're working.
Vypredané
19,48 € 20,50 €

Coaching for Performance


Coaching for Performance is the definitive book for coaches, leaders, talent managers and professionals around the world. An international bestseller, featuring the influential GROW model, this book is the founding text of the coaching profession. It explains why enabling people to bring the best out of themselves is the key to driving productivity, growth, and engagement. A meaningful coaching culture has the potential to transform the relationship between organizations and employees and to put both on the path to long-term success. Written by Sir John Whitmore, the pioneer of coaching, and Performance Consultants, the global market leaders in performance coaching, this extensively revised and extended edition will revolutionize the traditional approach to organizational culture. Brand-new practical exercises, corporate examples, coaching dialogues, and a glossary strengthen the learning process, whilst a critical new chapter demonstrates how to measure the benefits of coaching as a return on investment, ensuring this landmark new edition will remain at the forefront of professional coaching and leadership development.
Vypredané
32,25 € 33,95 €

Strategie vyjednávání


Vyjednávání. Na první pohled jednoduché slovo, které zná každý z nás už od malička. Přesto se za tímto pojmem schovává velice kom-plikovaný proces, plný rizik, komplikací, problémů i utajených míst. Jeho skutečné zvládnutí není vůbec jednoduché a vyžaduje celou řadu dispozic, znalostí a samozřejmě zkušeností. Poznejte spolu s námi základní kameny vyjednávání, osvojte si ty správné strategie, naučte se rozpoznat strategie vašeho protivníka a účinně se jim braňte. Nové poznatky budete moci použít jak ve sféře obchodní, tak politické. Kniha Strategie vyjednávání je určena managementu, pracovníkům v rozhodovacích pozicích, lidem participujícím na veřejném životě a všem zájemcům o problematiku vyjednávání.
Vypredané
8,51 € 8,96 €

Literatúra zameraná na témy manažmentu poskytuje cenné informácie a poznatky týkajúce sa riadenia organizácií a ľudských zdrojov. Je to oblasť, ktorá sa týka nielen manažérov a vedúcich pracovníkov, ale aj študentov, podnikateľov a všetkých, ktorí sa zaujímajú o efektívne riadenie a vedenie tímov.

Publikácie sa zameriavajú na rôzne aspekty manažmentu, vrátane stratégie, organizačnej štruktúry, procesov rozhodovania, medziľudských vzťahov, komunikácie a motivácie zamestnancov.

Literatúra o manažmente ponúka teoretické rámce, modely a nástroje, ktoré pomáhajú manažérom a lídrom pri efektívnom riadení a dosahovaní cieľov organizácie. Taktiež sa zaoberá rozvojom manažérskeho myslenia, líderských schopností a stratégií na zlepšenie výkonnosti a konkurencieschopnosti organizácií.

Publikácie v tejto kategórii sú prístupné pre rôzne úrovne čitateľov - od začiatočníkov, ktorí sa zoznamujú s princípmi manažmentu, po pokročilých profesionálov, ktorí sa zaujímajú o pokročilé stratégie a koncepty.

Cieľom literatúry o manažmente je poskytnúť čitateľom ucelený prehľad o princípoch, postupoch a nástrojoch, ktoré pomáhajú pri úspešnom riadení organizácií a efektívnom vedení tímov. Publikácie v tejto oblasti prispievajú k rozvoju manažérskej a líderskej kompetencie a poskytujú hodnotné poznatky a praktické rady pre profesionálny rast a úspech.