! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Podvojné účtovníctvo podnikateľov


Tento titul je novým vydaním knihy Podvojné účtovníctvo podnikateľov z roku 2008Praktická príručka, doplnená a aktualizovaná k 20. 3. 2009.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Podnikateľské minimum


Praktická príručka pre podnikateľov a zamestnávateľov. Základné informácie o založení firmy, popis základných dokumentov v podnikateľskej praxi, vedenie financií, odkazy na príslušné zákony a webové stránky a ďalšie informácie, ako je archivácia d okumentov, bezpečnosť, poplatky STV a iné.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Cezhraničné fúzie


Vypredané
36,31 € 38,22 €

Rukověť správné sekretářky


Publikace je cenná především tím, že dívkám podává praktické návody, o nichž se ve školách zaručeně neučily. Autorka se zabývá osobností sekretářky, jejím vzhledem, praktickými dovednostmi i druhem pracoviště. Rozebírá i situace, kdy je šéfem asiste ntky žena nebo cizinec, a doporučuje mladým ženám, aby se zaměřily na rozvoj a zvyšování kvalifikace. Publikace obsahuje ukázku pracovního týdne s příklady jednotlivých možných akcí včetně harmonogramu jejich přípravy a řešení.
Vypredané
4,19 € 4,41 €

Finančný manažment


Druhé, prepracované a doplnené vydanie. Publikácia predstavuje komplexnú problematiku finančného manažmentu – od jeho obsahu a úloh cez pôsobenie ekonomického okolia, finančnú analýzu vnútorných faktorov a finančné plánovanie až po zdroje kapitálu, finančnú štruktúru podniku. Osobitnou súčasťou diela je manažment vkladov kapitálu do dlhodobého majetku, manažment pracovného kapitálu, finančné investovanie a manažment finančných rizík. Stranou nezostáva rozdeľovanie finančných výsledkov a dividendová politika či platobný styk podnikov, ani manažment medzinárodných finančných vzťahov podniku. Novinkou je špeciálna kapitola venovaná finančným vzťahom združovania podnikov. Publikácia je svojím obsahom určená predovšetkým pre študentov fakúlt s ekonomickým zameraním, ale výdatne poslúži aj finančným manažérom v podnikovej sfére.
Vypredané
18,29 € 19,25 €

MARKETING MANAGEMENT


Vypredané
22,68 € 23,87 €

Literatúra v kategórii Ekonómia, manažment, marketing ponúka bohatý výber kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi ekonomiky a riadenia organizácií. Táto kategória je určená pre tých, ktorí majú záujem o širší pohľad na ekonomické a manažérske témy.

Literatúra v tejto kategórii sa venuje rôznym aspektom ekonomických systémov, makroekonomickým a mikroekonomickým analýzam, ekonomickým teóriám a modelom. Zároveň skúma rôzne stratégie riadenia a vedenia organizácií, ako aj inovácie a transformácie v podnikovom prostredí.

V tejto kategórii nájdete literatúru zameranú na podnikanie, medzinárodný obchod, inovácie, ekonomickú politiku, udržateľný rozvoj, logistiku a mnoho ďalších tém. Tieto knihy a časopisy poskytujú teoretické poznatky, empirické štúdie a praktické príklady, aby čitatelia získali ucelený prehľad o ekonomických a manažérskych problémoch a možnostiach.

Vzdelávajte sa v kategóriách ekonómia a ekonomika, dane a účtovníctvo, financie, finančný trh, investovanie, bankovníctvo a poisťovníctvo, manažment, marketing, reklama, žurnalistika, podnikanie a obchod a personalistika.