! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Archeológia, genealógia a heraldika strana 25 z 25

Lacná kniha Jeskyně Čech, Moravy a Slezska


Od pradávna jeskyně fascinovaly člověka, a to nejen jako příbytek či úkryt, ale i svou magickou silou. Svým stejnorodým klimatem pak mají blahodárný vliv na uchování organických látek. Kniha přináší dosud nejpodrobnější přehled jeskyní a archeologických nálezů v nich v oblasti celé České republiky a mapuje vedle těch nejproslulejších i ty veřejnosti méně známé či neznámé.
Vypredané
0,68 € 13,62 €

dostupné aj ako:


Archeológia je kľúčom k odhaľovaniu tajomstiev našej minulosti. Táto kategória vás zavedie na cesty späť v čase, kde sa môžete dotknúť civilizácií, ktoré už dávno vybledli z mapy, ale ich stopy v podobe artefaktov, budov a písomných záznamov pretrvávajú.

Preskúmajte svety starovekých kultúr, od majestátnych pyramíd v Egypte, cez záhady Mayského kalendára, až po zaniknuté mesto Atlantída. Ponorte sa do hĺbok podzemných jaskýň, púští a džunglí s odvážnymi archeológmi, ktorí sú poháňaní vášnivým hľadaním pravdy o našich predkoch.

Táto kategória kníh vám ponúka zasvätenie do techník vykopávok, analýz a interpretácií nálezov, a tiež vám umožní spoznať najnovšie technológie a metódy, ktoré archeológovia používajú na odhaľovanie tajomstiev, ktoré boli po stáročia skryté pod povrchom zeme.

Nech už vás fascinuje predhistorický svet, staroveké civilizácie, stredoveké rytierstvo alebo histórie blízke minulosti, archeológia vám otvorí dvere do nespočetných svetov plných dobrodružstva a objavov.