! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - História - ostatné strana 273 z 273

A kelták


Vypredané
25,30 € 26,63 €

Mondák az ókorból


Vypredané
6,28 € 6,61 €

A magyarok krónikája - ANTIK


Vypredané
15,24 € 16,04 €

Híres rómaiak


Vypredané
2,76 € 2,90 €

Lacná kniha Az Osztrák-Magyar Monarchia hadihajói


Az Osztrák-Magyar Monarchiában a császári és királyi haditengerészet Ausztria és Magyarország közös, a honvédelem részét képező intézménye volt. Ennek ellenére sokan nem is tudják, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia haditengerészeti kötelékében szolgáló magyar tengerészek milyen hajókon, milyen fegyveres küzdelmeket folytattak hazájuk védelmében a hajózható vizeken. A téma avatott ismerője, dr. Csonkaréti Károly megfestette az osztrák-magyar hajóhad magyar nevet viselő hajóit, illetve néhány nem német hangzású nevet viselő vitorlását. Az olaj- és víztechnikával készült képek mellett a kötetben megtalálható az ábrázolt hajó műszaki rajza is, műszaki adatsora és rövid életrajza vagy valamilyen hozzá kapcsolódó esemény. A magyar hadihajókat bemutató illusztrált kötet segít múltunk megértésében és megőrzésében.
Vypredané
0,77 € 15,31 €

dostupné aj ako:


Kategória odbornej literatúry história poskytuje informácie o historických udalostiach, kultúrach, politických konfliktoch a ich vplyve na spoločnosť.

História je dôležitou súčasťou našej identity a chápania sveta. Tieto knihy poskytujú podrobné informácie o rôznych obdobiach, sociálnych, hospodárskych a politických dejinách.