! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Termo,-hydro,-balneo a klimatoter.


Učebnica je určená pre stredné zdravotnícke školy, študijný odbor diplomovaný fyzioterapeut. Ide o knihu so širokým praktickým využitím nielen v rámci štúdia na zdravotníckych školách, ale aj pri rozširovaní odborných vedomostí pracovníkov v odbore f yziatria, balneológia a liečebná rehabilitácia.
Vypredané
5,04 € 5,31 €

Sociální psychiatrie v čase změn


Vypredané
2,62 € 2,76 €

Tvorba systému jakosti ve zdravotnictví


Tato příručka je úvodem do otázek hodnocení služeb ve zdravotnictví se zaměřením na zavádění systémů jakosti ve zdravotnických zařízeních podle norem ISO. Stručně seznamuje čtenáře s problémy v této oblasti, se základními pojmy i s možným řešením. Publikace nutí čtenáře, aby uvažoval o základních otázkách této problematiky a současně se zamyslel nad zaváděním jakéhokoliv systému ve zdravotnickém zařízení, který by mohl přispět k růstu jeho kvality.
Vypredané
6,18 € 6,51 €

Vademecum farmaceutických prípravkov


Vademékum farmaceutických prípravkov registrovaných v SR
Vypredané
1,89 € 1,99 €

Stabilita liečiv a liekov


Vypredané
8,32 € 8,76 €

Metabolický syndrom


Vypredané
19,48 € 20,51 €

Medicínska literatúra ponúka široký výber kníh a publikácií zameraných na lekárstvo, zdravotníctvo a zdravotnú starostlivosť. Tieto knihu obsahujú užitočné informácie o anatómii, fyziológii, farmakológii, diagnostike, liečbe a ďalších témach súvisiacich s medicínou.

Táto kategória literatúry je zdrojom vedomostí pre lekárov, zdravotníckych profesionálov, študentov medicíny ale aj pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o medicínu a zdravie. Od objavovania nových liečebných postupov a pokročilých výskumných techník až po zdravý životný štýl a prevenciu chorôb, tu nájdete knihy, ktoré poskytnú ucelený pohľad na medicínu a jej význam v našich životoch.

Nájdete tu odborné publikácie z oblasti pediatrie, sexuológie, anatómie, ošetrovateľstva a opatrovateľstva, onkológie, alergológie a imunológie, gynekológie a pôrodníctva, patológie, psychiatrie a psychológie, stomatológie, chirurgie, ortopédie a traumatológie, ako aj veterinárnej medicíny.