! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Motivačná literatúra strana 218 z 225

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Skvelý život (-90%)


Keď J.K. Rowlingovú pozvali, aby predniesla prejav absolventom na promócii na Harvardovej univerzite, rozhodla sa porozprávať im o dvoch témach, ktoré sú blízke jej srdcu: o výhodách neúspechu a dôležitosti fantázie. Mať odvahu zlyhať, ako povedala, je pre skvelý život rovnako veľmi dôležité ako akékoľvek iné meradlo úspechu; predstaviť si sám seba na mieste niekoho iného – najmä niekoho menej šťastného, ako sme my – je jedinečná ľudská vlastnosť, ktorú treba za každú cenu podporovať. Príbehy, ktoré Rowlingová mladým absolventom rozprávala, a provokatívne otázky, ktoré im položila, odvtedy inšpirovali mnohých iných, aby pouvažovali o tom, čo znamená žiť „skvelý život“. Svojimi témami neúspechu, ťažkostí, predstavivosti a inšpirácie táto kniha zostáva rovnako závažná ako pred deviatimi rokmi, keď tie slová boli vyslovené prvý raz. Keď sa odvážime riskovať a možno sa stretnúť s neúspechom, a keď ovládneme silu svojej fantázie, môžeme začať žiť menej opatrne a stať sa otvorenejšími príležitostiam, ktoré nám život môže ponúknuť. „Život je ako príbeh – nie je dôležité, aký je dlhý, ale aký je dobrý.“ Seneca
Vypredané
0,79 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kurz dobré nálady (-90%)


Mizerná nálada, „depka“, deprese. Snad každý ví, o čem je řeč, čím dál víc lidí však emoční výkyvy zvládá obtížně. Trvá-li pokles nálady, nezájem o cokoli, únava a skleslost příliš dlouho nebo k němu dochází pravidelně a ve větší intenzitě, je na čase s tím něco dělat. Pomoci může i tato kniha. 14denní knižní kurz dobré nálady je pokračováním série tréninků duševního zdraví a zaměřuje se tentokrát na depresivní pocity a skleslost. Odlehčenou formou nabízí autorka poznatky z bohaté terapeutické praxe, vyzývá čtenáře k práci na sobě a poskytuje mu k tomu vhodné postupy, tipy a podněty. Kurz vychází z kognitivně-behaviorální terapie. Kurz je rozdělen do 14 částí, „DNŮ“, které směřují čtenáře k hlubšímu sebepoznání, poskytují mu cenné informace a dávají mu příležitost osvojit si postupy ke zvládání emočních výkyvů, nalezení a udržování citové rovnováhy. PhDr. Michaela Peterková je psycholožka se soukromou psychodiagnostickou, poradenskou a hypnoterapeutickou praxí, zabývá se tvorbou testovacích a výukových počítačových programů. Je autorkou knih Kurz duševní rovnováhy (Portál, 2014) a Kurz zdravého sebevědomí (2015).
Vypredané
0,82 € 8,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tvůj zen a můj zen (-90%)


Nikdo není ostrov. Každý z nás denně řeší nejrůznější problémy, musí zvládat osobní a pracovní vztahy, které často přinášejí stres i konflikty a s nimi spojené nepříjemné pocity. Kniha Tvůj zen & můj zenje praktickým návodem, jak soužití s různými typy lidí zvládat. Její autorka se zaměřila na hledání cesty k sebepoznání, jež nám umožňuje chápat druhé a vnímat odlišnosti mezi lidmi, které jsou ve skutečnosti projevem základní lidské jednoty, jako velmi cenný podnět k dalšímu rozvoji. Zvolila si zenový přístup a na vlastních zkušenostech i na životních příbězích svých žáků ukazuje, že každá obtíž má svůj účel, protože nás učí nebát se změn a podívat se na konflikt z jiného úhlu. Diane Musho Hamiltonová klade velký důraz na meditaci, která pomáhá dívat se i na nejtěžší životní situace s humorným nadhledem a s lehkostí. Na konci každé kapitoly najdete cvičení vedoucí k zamyšlení nad otázkami, které člověka často sužují.
Vypredané
0,23 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moderné kmene (-90%)


Kmeň je akákoľvek skupina ľudí, ktorí sú navzájom prepojení, majú vodcu a ideu. Ľudia sa milióny rokov spájali do kmeňov, či už náboženských, etnických, politických alebo aj hudobných. Je to naša prirodzenosť. Internet v súčasnosti odstránil zemepisné, finančné a časové bariéry. Všelijaké blogy a stránky na vytváranie sociálnych sietí pomáhajú existujúcim kmeňom rásť a novým kmeňom umožňujú, aby vznikli skupiny desiatich či desiatich miliónov ľudí, ktorým záleží na ich iPhonoch, politickej kampani či novom spôsobe boja proti globálnemu otepľovaniu. Kto bude viesť všetky kmene? Internet dokáže úžasné veci, no nedokáže zabezpečiť vodcovstvo. To ešte vždy musí prísť od jednotlivcov. Každý, kto chce niečo zmeniť, má dnes nástroje na dosah ruky. Ak si myslíte, že vodcovstvo je pre iných ľudí, zamyslite sa ešte raz – vodcovia sa objavujú v prekvapujúcom balení. Vezmite si Joela Spolského a jeho medzinárodný kmeň úžasne inteligentných softvérových inžinierov. Alebo vínneho experta Garyho Vaynerchucka s oddanými fanúšikmi, alebo viceprezidentku Microsoftu Mich Mathewsovú, ktorá vedie zo svojej kancelárie kmeň marketérov. Ak necháte bokom príležitosť byť vodcom, riskujete, že sa z vás stane „ovca“ – niekto, kto bojuje za to, aby za každú cenu ochránil status quo, a nikdy si nekladie otázku, či je poslušnosť preňho (a pre organizáciu) na niečo dobrá. „Ovciam“ sa dnes veľmi nedarí. Moderné kmene vás prinútia, aby ste sa zamysleli (naozaj zamysleli) nad príležitosťami viesť svojich kolegov, zákazníkov, investorov, veriacich, nadšencov, čitateľov… Nie je to ľahké, je to však ľahšie, ako si možno predstavujete.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Odhaľ ženské Ja (-90%)


Odhaľ ženské JA. V tejto knižke autorka nielenže oslavuje silu ženstva ako takého, ale aj odpovedá na otázky, ktoré si kladú mnohé z nás: Ako prekonať strach? Pochopiť vlastné emócie? Milovať samu seba? Ako komunikovať a vyhnúť sa nedorozumeniam? Ako byť šťastná, silná, úspešná a sama sebou? Jej odpovede sú úprimné a jasné. Odpovedá na ne, tak z pohľadu psychologičky, terapeutky a úspešnej ženy. Ako aj z pohľadu ženy, ktorú tieto otázky osobne trápili a prešla si dlhú a často aj náročnú cestu. Tieto odpovede nie sú však len cieľmi ako: Miluj sa so všetkým čo k tebe patrí! Ukazuje akým spôsobom možno tieto ciele naplniť. Len tak, ponúka to na čo sama ťažko prišla. Preto, že už vie a toto poznanie si nechce nechať len pre seba. Pretože môže a chce pomôcť nám všetkým.
Vypredané
0,85 € 8,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sila zvyku (-90%)


Prečo sa niektorí ľudia a firmy snažia o zmenu celé roky, zatiaľ čo iní sa zmenia cez noc? Ako zvyky vznikajú, prečo vôbec existujú a možno ich zmeniť? Charles Duhigg nám ukáže, ako niektorí ľudia, podnikatelia alebo vlády dokážu meniť veci k horšiemu alebo lepšiemu. Je neuveriteľné, ako ľahko možno manipulovať ľudmi. Ak pochopíme, ako zvyky fungujú, môžeme ich veľmi ľahko zmeniť a využiť vo svoj vlastný prospech. Zlepšíme tak nielen mnohé oblasti svojho osobného a pracovného života, ale i fungovanie celej spoločnosti. Strhujúce rozprávanie, podložené mnohými najnovšími vedeckými poznatkami, prináša celkom nové chápanie ľudskej povahy a jej potenciálu na zmenu!
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvolte sebe! (-90%)


Tato kniha představuje doslova revoluční pohled na svět byznysu, na zaměstnance a zaměstnavatele a nakonec i na nás samé. Vše, co se zdálo stabilní a důležité už neplatí. Nové technologie nahradily potřebu korporací zaměstnávat další a další lidi, snižuje se počet pevných pracovních míst a nabízí se především krátkodobé pracovní příležitosti a zaměstnání na dobu určitou. Dozvíte se, jak v takové situaci obstát, jak nebýt závislí na jediné osobě (svém zaměstnavateli), jak je důležité mít vlastní cíle, jak se stát strojem na nápady, jak zůstat v každé situaci otevření a nebát se nových věcí a změn, ale naopak jak je využít ve svůj vlastní prospěch. "Po celý život se bojíme prázdnoty. Toužíme vyplnit ji láskou, penězi, radostmi, čímkoli, co by mohlo oddálit konečno. Ale všechno tohle nestačí. To, čím jsme prázdnotu vyplnili, podléhá rozkladu. Rozkladu nepodléhá jedině samotná prázdnota. Zjistil jsem, že nejlepší způsob, jak tuto prázdnotu vyplnit, je nehledat vnější motivaci, nýbrž zažehnout vnitřní oheň, který nikdy neuhasne."
Vypredané
0,15 € 1,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako mi Tajomstvo zmenilo život (-90%)


Bestseller Tajomstvo autorky Rhondy Byrneovej za desať rokov od prvého vydania vynieslo na svetlo sveta množstvo čitateľov, ktorí sa podelili o svoje skutočné príbehy zázračných zmien v živote. Ako mi Tajomstvo zmenilo život prináša výber najsilnejších, najdojímavejších a najpovzbudzujúcejších životných osudov v jednej knižke. Každý príbeh je autentickou ilustráciou cesty k úspechu, bez ohľadu na to, či ide o peniaze, zdravie, vzťahy, lásku, rodinu, kariéru, alebo iné oblasti života. Ako mi Tajomstvo zmenilo život ukazuje zas a znova, že naplnený život ako sen nie je odopretý nikomu.
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak si zorganizovat čas? (-90%)


Osobní pracovní sešit s prostorem pro vlastní poznámky, postřehy a výsledky. Testy a nácvik všech důležitých metod vedoucích k lepšímu hospodaření s časem. Nemáte čas na nějakou další neosobní příručku? V pořádku! Neboť tato cvičebnice se nevěnuje nudné teorii, nýbrž rovnou přichází s praktickými nácviky, jak zlepšit své časové plány, a to v zábavném formátu s doplňováním vlastních zážitků. Testy a pomocné seznamy, podněty a inspirace vám pomohou zlepšit vaši individuální situaci, uvědomit si své slabiny v hospodaření s časem, správně si stanovit priority a eliminovat tak zdroje zbytečného stresu. Intenzivnější úkoly zajistí, aby dosažené úspěchy měly dlouhodobé trvání. Na rozdíl od jiných programů managementu času lze naše cvičení provádět jednotlivě nebo v libovolném pořadí – abyste konečně zase měli čas na ty příjemné stránky života!
Vypredané
0,70 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príbehy úspešných (-90%)


Prečítajte si o ľuďoch, ktorí využili v praxi lekcie Bohatého otca a dosiahli finančný úspech! Príbehy úspešných odhalia... • prečo výhovorky typu „nemám peniaze“ a „nemám čas“ neplatia • prečo nikdy nie je neskoro, aby ste sa vydali na novú cestu za finančnou istotou a nezávislosťou • ako tí, čo začali investovať prvý raz, prekonali vlastný strach z investovania • ako môžete aj vy dosiahnuť podobné finančné výsledky a úspech
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nekonečná prítomnosť (-90%)


Táto praktická príručka, prostredníctvom ktorej možno v každodennom živote dosiahnuť stav duchovnej bdelosti, je založená na autorkinej hlbokej skúsenosti s osvietením. Je určená každému, kto sa vydal po duchovnej ceste, pričom odhaľuje ohromujúcu pravdu prebudenia: to, čo hľadáme, sa nachádza tu a teraz a bolo to tu odjakživa. Enza Vitová objasňuje podstatu skutočnej meditácie, ktorá spočíva v tom, že človek sa odpúta od snahy všetko ovládať, a nie v tom, že kontroluje svoje zážitky. Autorka v častiach nazvaných Chvíľa na zamyslenie ponúka cvičenia, ako aj rôzne podnety, ktoré by čitateľovi mali pomôcť v tom, aby sa odpútal od svojich myšlienok a dosiahol skutočné uvedomenie. Táto kniha dokazuje, že je naozaj možné vymaniť sa z kolobehu utrpenia spôsobeného myšlienkami či emóciami a že osvietenie nie je nedostupný ideál, ale možno ho dosiahnuť aj v našom každodennom živote.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Abeceda osobného rozvoja (-90%)


Toto je prvé vydanie knihy s názvom: ABECEDA OSOBNÉHO ROZVOJA, ktorá je najmä pre dievčatá a ženy, ktoré chcú od života viac ako len omrvinky. Je určená hlavne pre čitateľov, ktorí sa konečne rozhodli zmeniť svoj život k lepšiemu a hľadali možnosti, ktoré by im v tom pomohli. Taktiež je pre tých, ktorí chcú konať, namiesto toho, aby sa len vyhovárali a sťažovali. Otvorená kniha s názvom: ABECEDA OSOBNÉHO ROZVOJA pre dievčatá a ženy, ktoré chcú od života viac, ako len omrvinky obsahuje: o 370 strán informácií, motivácie, pútavé obrázky, rady, tipy a triky od samotného autora, ale i od iných úspešných ľudí zo Slovenska, ako si vybudovať krajší zajtrajšok pre seba a svoju rodinu. o Celkom 26 tém, ktoré ponúkajú pohľad na skutočnú realitu dnešného života, jednoduchý a prehľadný návod, ako ju krok za krokom zmeniť v náš prospech. o Kniha Vás prevedie jednotlivými témami s množstvom praktických príkladov a nápadov na vylepšenie súkromného života, rodinných vzťahov, komunikácie, plánovania atď. o Ponúka priestor na zamyslenie, ale i návod na kompletnú osobnú životnú inventúru, ktorá dokáže pomôcť, ak sa trápite, máte problémy, márne sa snažíte dosiahnuť svoje ciele. o Jednoduché domáce úlohy sú zadané pre Vás v tejto knihe, ktoré Vás navedú tým správnym smerom, budú Vás motivovať, dodajú energiu, no hlavne otvoria oči a nastavia iný uhol pohľadu na Váš vlastný život a na Vaše priority v ňom. o Bola napísaná srdcom, dochutená slzami autora, ktoré vyronil pri jej písaní, aby Vám v prinajmenšom vyčaril úsmev na tvári … :) o Pozor, kniha tiež obsahuje tajnú formulku: R.I.M.A.T.T.E.R.U.L.2.3. a v projekte samotnom Vám bude odhalené tajomstvo, ktoré sa ukrýva v plamienku sviečky. Ak ste doteraz márne hľadali odpovede na svoje otázky, nezúfajte. V tejto knihe ich nájdete. Prajem Vám všetko dobré a vyzývam Vás - Nikdy sa nevzdávajte! Martin HOCMAN - autor knihy
Vypredané
1,30 € 13,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Medvedia stratégia - V pokoji je sila (-90%)


Hore pupkom, alebo v pokoji je sila! Úspešný program špičkového nemeckého experta v otázke využitia a organizácie času. Šarmantná bájka o tom, ako sa poučiť z múdrosti medveďov a ich typických vlastností tak, aby sme suverénne zvládli požiadavky uponáhľaných dní, našli životný cieľ, robili to, čo nás teší a čo najlepšie vieme a uskutočnili vlastné túžby a želania.
Vypredané
0,76 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Restart (-90%)


Žijeme v době závislosti. Je to věc natolik zakořeněná a všeobjímající a všudypřítomná, že si ani neuvědomíte, že ji máte – pokud nemáte to štěstí, že jste extrémním případem. Lidé jsou závislí na pití, na jídle, na vztazích, na práci, někdo neustále tupě civí do telefonu a snaží se v něm vyčíst…, co vlastně? Nejvyšší čas skoncovat s tím. A kdo by mohl být na cestě za osvobozením vhodnějším průvodcem, než polepšený hříšník, britský komik a aktivista Russell Brand. Program z této knihy mu pomohl, aby se ze všech závislostí vymanil, a totéž může udělat i pro vás. Nenabízí nic menšího než, že se osvobodíte od zahleděnosti do sebe sama, získáte novou perspektivu a zbavíte se iluze toho, že trpíte. „V této knize vám neradím proto, že bych byl lepší než vy. Naopak, je to proto, že jsem horší. Jsem závislák – závislý na drogách, alkoholu, sexu, penězích, lásce a slávě.“
Vypredané
0,32 € 3,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Druhá šanca (-90%)


Robert Kiyosaki, autor knihy Bohatý otec, chudobný otec - najúspešnejšej knihy z oblasti osobných financií všetkých čias, ktorá bola viac ako šesť rokov číslo jeden na zozname bestsellerov denníka New York Times -, je celosvetovým zástancom finančného vzdelávania. Druhá šanca, najnovšia kniha tohto celosvetovo známeho autora, je určená ľuďom, ktorí si uvedomujú, že je načase začať robiť veci odlišným spôsobom. Dozviete sa, ako urobiť múdrejšie rozhodnutia ohľadom svojich peňazí a života; rozhodnutia, ktoré môžu urobiť náš svet lepším. Je to rozhodnutie o vašej druhej šanci. Toto dielo vám priblíži schopnosť Roberta predpovedať budúcnosť s úžasnou presnosťou a, čo je najdôležitejšie, povie vám, ako sa môžete stať víťazom a nie porazeným tak, že budete mať svoju finančnú budúcnosť pod kontrolou.
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ela v divadle ŽIVOT - Príbehy o jedinečných ľudských INAKostiach (-90%)


Autorkina tretia kniha Ela v divadle ŽIVOT je viac fantazijná a cez krásne bytosti sa rozprávkovo venuje úcte, pokore, odvahe, poruchám reči, etnicite, Aspergerovmu syndrómu, prílišnej pedantnosti, prílišnej naviazanosti detí na rodičov a opačne, láske v rôznych podobách, ... Recenzenti o tejto knihe hovoria, že sú to rozprávkové skutočnosti alebo reálne rozprávky. Príbehové postavy Ella, Antonio, Arleta, Dolores, Flay, Hans, Viktor a Stella sú na pohľad deti ako ostatné, no v skutočnosti sa postupne učia prijať svoju inakosť. Citlivým odkrývaním duší jednotlivých bábok sa autorke podarilo poukázať na to, že každý z nás je vo svojej podstate jedinečný, bez ohľadu na farbu kože, rodinné zázemie, vzhľad, vnútorné rozpoloženie, stupeň odvahy, drobnú nedokonalosť vo forme diagnózy... Je len na nás, akým spôsobom dokážeme prijať tieto rozdielnosti v sebe i druhých a uvedomiť si, že čo vysielame, to aj prijímame. Aurtorkino pozitívne vysielanie je očividné a všadeprítomné.
Vypredané
1,00 € 10,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Leader (-90%)


Sir Alex Ferguson o 38 letech rekordně úspěšné kariéry nejen v čele Manchesteru United. Nepostradatelný zdroj inspirace pro všechny, kteří se chtějí stát leadery! Co je třeba mít k tomu, aby člověk mohl vést tým k trvalým úspěchům na světové scéně? Sir Alex Ferguson patří k nemnohým leaderům, kteří to vědí. Během své osmatřicetileté trenérské kariéry sir Alex vyhrál neuvěřitelných 49 trofejí a z Manchesteru United pomohl vytvořit jednu z největších obchodních značek na světě. V inspirativní nové knize sir Alex odhaluje tajemství své rekordně dlouhé a úspěšné kariéry. Kniha Leader je uspořádána podle klíčových schopností, jichž si sir Alex cení nejvíce. Zahrnuje prvky, které si okamžitě spojíme s jeho trenérským stylem: kázeň, kontrolu, týmovou práci a motivaci. Zabývá se však i prvky, které sice nejsou tak zřejmé, ale v cestě za úspěchem nejsou o nic méně důležité: delegováním pravomocí, analýzou dat a překonáváním nezdarů. Společné dílo sira Alexe a jeho dlouholetého přítele, investora sira Michaela Moritze vyniká vhledem, moudrostí, humorem a upřímností. Jednotlivé příběhy se nevyhnutelně týkají fotbalu a fenomenálního úspěchu na tomto poli, ale ponaučení si z nich může vzít každý. Ať už vedete firmu, učíte ve škole nebo pracujete v malém týmu, kniha Leader vám pomůže stát se lepším vůdcem. Nepostradatelný zdroj inspirace pro všechny manažery, kteří se chtějí stát leadery! Inspirativní příručka pro každého, kde se chce stát vynikajícím vůdcem, z pera nejúspěšnějšího fotbalového trenéra všech dob.
Vypredané
2,19 € 21,89 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Chytřeji, rychleji, lépe (-90%)


Chytřeji, rychleji, lépe vás naučí, jak myslet jinak – tak, aby efektivita a úspěch pro vás nebyly jen nedosažitelné mety. K efektivnímu řešení a plnému prožívání života totiž není zas tak důležité to, CO si myslíte a o čem přemýšlíte, ale především JAK myslíte a jakým způsobem se k věcem stavíte. Díky čtivému vyprávění založenému na vědeckých výzkumech a přehlednému návodu doplněnému mnoha praktickými radami máte možnost zvýšit svou osobní výkonnost, výkonnost pracovního týmu i celé firmy.
Vypredané
1,65 € 16,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) (-90%)


Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přátelství, vzájemné pomoci a solidaritě. Erikson opět pracuje se čtyřmi typy lidského chování, které rozlišuje podle barev - červené, modré, zelené a žluté. Dozvíte se, které kombinace fungují, které jsou problematické a jak správně jednat s představiteli každého barevného typu.
Vypredané
1,65 € 16,49 €

dostupné aj ako:


Motivačná literatúra prináša široký výber kníh a textov, ktoré slúžia ako zdroj inšpirácie a motivácie. Táto literatúra vám pomôže objaviť nové perspektívy, rozvíjať pozitívny životný postoj a dosahovať osobný rast a úspech.

Prečítajte si motivačné knihy a získajte návody, tipy a stratégie na dosiahnutie vašich cieľov, prekonanie prekážok a naplnenie vášho potenciálu. Motivačné knihy vám pomôžu rozvíjať sebaúctu, pozitívne myslenie, sebapoznanie a dosiahnuť životnú rovnováhu.

Vyberte si z najlepších diel svetoznámych autorov a nechajte sa inšpirovať ich príbehmi úspechu a motivujúcimi myšlienkami. 

K najznámejším autorom motivačnej literatúry patria Brené Brown, Dale Carnegie, Simon Sinek, či Mark Manson.

.