Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Motivačná literatúra strana 219 z 226

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Sila srdca (-90%)


Žijete v súlade so svojím predurčením? Nasledujete svoje sny a napĺňate zmysel vlastného života? Touto nádhernou, duchovne ladenou knižkou vás budú sprevádzať osemnásti najväčší svetoví duchovní myslitelia, spisovatelia a vedci. V takejto nebývalej zostave vám odhalia, ako objavíte a naplníte svoj najvyšší potenciál. Autora tejto knihy Baptistu de Papeho ešte ako mladého právnika ochromovala úzkosť, až kým nemal mimoriadny zážitok, ktorý ho povolal skúmať neuveriteľnú silu srdca a ako nás môže doviesť k životu, ktorý nám bol súdený od narodenia. De Pape sa ako hľadajúci vydal na odyseu po celom svete, počas ktorej sa zhováral s osemnástimi ikonickými postavami vrátane osobností, ako je Maya Angelouová, Deepak Chopra, Paulo Coelho, Jane Goodallová, Eckhart Tolle a Gary Zukav. Títo ideoví vodcovia svojimi osobnými príbehmi a prenikavými postrehmi spoluvytvárali s de Papem tohto inšpirujúceho sprievodcu o tom, ako získať prístup k nevyčerpateľnej láske a múdrosti srdca – a rozvinúť vlastnú autentickú silu. Srdce nie je iba telesný orgán. Je mu vlastná inteligencia, ktorá ďaleko presahuje inteligenciu mysle. Na týchto stránkach sa dozviete, ako využívať múdrosť srdca na transformáciu svojich názorov o peniazoch a úspechu, zdraví a šťastí, vzťahoch a spoločnosti. Cvičenia všímavosti a rozjímania vám pomôžu aktivovať osobitné schopnosti srdca vrátane intuície, zámeru, vďačnosti, odpustenia a milujúcej láskavosti. Tieto nezabudnuteľné poučenia od najväčších svetových učiteľov vás budú inšpirovať pri objavovaní vlastných skrytých talentov, počúvaní vnútorného hlasu, nachádzaní zmyslu vo všetkom, čo sa deje, a napĺňaní najvyššieho zmyslu života.
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sila v nás (-90%)


Jim Doty vyrastal v chudobnej rodine. Otec bol alkoholik a matka trpela depresiami. Dnes je riaditeľom prestížneho Centra pre vzdelávanie a výskum súcitu a altruizmu (CCARE) na Stanfordovej univerzite. Medzi zakladateľov centra patrí aj dalajláma. Keď mal Jim dvanásť rokov a jeho život bol v slepej uličke, vošiel do obchodu s kúzelníckymi potrebami, kde stretol Ruth, staršiu pani, ktorá ho naučila sériu cvičení na zmiernenie utrpenia a pretavenie túžob na skutočnosť. Požiadala ho, aby mal otvorené srdce a naučil túto techniku ďalších ľudí. Práve Ruth mu po prvý raz ukázala jedinečný vzťah medzi mozgom a srdcom. Vďaka Ruthiným cvičeniam autor dosiahol neuveriteľné výsledky. Získal moc a bohatstvo, ktoré si ako dvanásťročný nevedel predstaviť. Zanedbal však Ruthinu najdôležitejšiu lekciu a neotvoril srdce. Malo to preňho zničujúce následky, ale až vtedy si uvedomil, čo sa ho Ruth usilovala naučiť. Táto knižka je memoárom, popularizačno-vedeckou publikáciou, motivačnou literatúrou aj praktickou príručkou. Ukazuje, ako môžeme od základu zmeniť svoj život, ak najprv zmeníme svoje myslenie a srdcia.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Buďte štastní i v těžkých dobách (-90%)


Spokojení lidé jsou vnímavější a pozornější, jsou lepšími partnery, přáteli i zaměstnanci. Utrápení lidé se zajímají jen o sebe a ostatním berou energii. Štěstí netkví v tom, co nám osud nadělí, ale v našem postoji k sobě samému a k životním událoste m. Prvním krokem k vyrovnané existenci je přijmout to, co máme, nečekat a nesnít o tom, že budeme šťastní teprve až se něco stane. Andrew Matthews dokazuje, že člověk může dosáhnout štěstí za všech okolností, v každém okamžiku, už předtím, než se m u podaří zhubnout, než najde ideálního partnera nebo získá vysněné zaměstnání.
Vypredané
1,17 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pre lásku (-90%)


Život dnešného človeka tvorí chaos radostí a prekážok, modrín a víťazstiev, rozhodnutí a zastrašovania. A situácia sa nezlepšuje. Spoločnosť nám núka protirečivé normy, podľa ktorých by sme mali hodnotiť svoj úspech. Jen Hatmakerová nás prevedie týmto zložitým svetom a my si vydýchneme od úľavy. Je jednou z nás. Čisto žensky sa porovnáva s inými ženami, ktoré urobili úspešnú kariéru, a hoci nedopadne najlepšie, neprepadá zúfalstvu a teší sa zo svojho naplneného života. Dnes nám ponúka riešenie našich životných útrap: oslobodzujúcu milosť Božiu, ktorá uzdravuje dušu. Pri múdrej a zábavnej jazde na horskej dráhe moderného života Jen nemilosrdne búra mýty, ktoré z nás robia zúfalcov, a dláždi nám cestu k slobode. Toto je kniha pre každého, kto si občas povzdychne: „Všetko robím úplne zle.“ Jen nemilosrdne kritizuje všetko, čo s nami tento svet robí, a ukazuje nám cestu láskavosti, ktorá presvetlí život a prinesie doň radosť. A nájdeme tu aj pár chutných receptov spolu s dovolením nosiť legíny.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Puzzle Života, 3. aktualizované vydanie (-90%)


Poskladajte si 10 kľúčových životných oblastí. Získajte spoľahlivejšie informácie z oblasti životosprávy a sebarozvoja. Ovládnite svoje telo, spoznajte svoju myseľ a staňte sa lepším človekom a partnerom pre druhého.
Vypredané
1,69 € 16,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Klíč k bohatství (-90%)


Kniha Klíč k bohatství byla přizpůsobena a aktualizována pro 21. století. Napoleon Hill v tomto fascinujícím díle nejenže vysvětluje praktickou filozofii úspěchu, ale rovněž v ní popisuje klíč, který přemění vaše minulé neúspěchy v neocenitelná aktiva a který vás povede k dosažení Dvanácti velkých bohatství. Tato kniha, která vychází ze zkušeností stovek nejmocnějších a nejbohatších lidí na světě, vám ukáže, jak uspět v kterékoli profesi.
Vypredané
1,48 € 14,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Umenie ticha (TED) (-90%)


Prečítajte si nečakané vyznanie uznávaného novinára a cestovateľa o tom, že ticho môže byť jedinečným dobrodružstvom. Pico Iyer prežil svoj život cestovaním po celom svete - od Veľkonočných ostrovov cez Etiópiu, Kubu až po Kátmandú - a písaním o svojich cestách. V tejto knihe sa paradoxne venuje svojej radosti z pokoja a ticha, na ktorú ho upozornil svetoznámy pesničkár Leonard Cohen. "V určitom bode všetky horizontálne cesty celého sveta prestanú dávať zmysel a vy už nebudete túžiť ísť hlbšie, zažívať výzvy a nečakané okamihy, pretože pohyb je najdôležitejší v pokoji. V dobe rýchlosti som si uvedomil, že nič nemôže byť lepšie než spomaliť. V dobre ruchu nemôže byť nič drahšie ako pozornosť. A v dobe neustáleho pohybu nie je nič naliehavejšie než potreba sedieť v tichu." Ponorte sa do ticha a nájdite nový vzťah k svetu tak, že sa od neho odstrihnete.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kurz dobré nálady (-90%)


Mizerná nálada, „depka“, deprese. Snad každý ví, o čem je řeč, čím dál víc lidí však emoční výkyvy zvládá obtížně. Trvá-li pokles nálady, nezájem o cokoli, únava a skleslost příliš dlouho nebo k němu dochází pravidelně a ve větší intenzitě, je na čase s tím něco dělat. Pomoci může i tato kniha. 14denní knižní kurz dobré nálady je pokračováním série tréninků duševního zdraví a zaměřuje se tentokrát na depresivní pocity a skleslost. Odlehčenou formou nabízí autorka poznatky z bohaté terapeutické praxe, vyzývá čtenáře k práci na sobě a poskytuje mu k tomu vhodné postupy, tipy a podněty. Kurz vychází z kognitivně-behaviorální terapie. Kurz je rozdělen do 14 částí, „DNŮ“, které směřují čtenáře k hlubšímu sebepoznání, poskytují mu cenné informace a dávají mu příležitost osvojit si postupy ke zvládání emočních výkyvů, nalezení a udržování citové rovnováhy. PhDr. Michaela Peterková je psycholožka se soukromou psychodiagnostickou, poradenskou a hypnoterapeutickou praxí, zabývá se tvorbou testovacích a výukových počítačových programů. Je autorkou knih Kurz duševní rovnováhy (Portál, 2014) a Kurz zdravého sebevědomí (2015).
Vypredané
0,82 € 8,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Skvelý život (-90%)


Keď J.K. Rowlingovú pozvali, aby predniesla prejav absolventom na promócii na Harvardovej univerzite, rozhodla sa porozprávať im o dvoch témach, ktoré sú blízke jej srdcu: o výhodách neúspechu a dôležitosti fantázie. Mať odvahu zlyhať, ako povedala, je pre skvelý život rovnako veľmi dôležité ako akékoľvek iné meradlo úspechu; predstaviť si sám seba na mieste niekoho iného – najmä niekoho menej šťastného, ako sme my – je jedinečná ľudská vlastnosť, ktorú treba za každú cenu podporovať. Príbehy, ktoré Rowlingová mladým absolventom rozprávala, a provokatívne otázky, ktoré im položila, odvtedy inšpirovali mnohých iných, aby pouvažovali o tom, čo znamená žiť „skvelý život“. Svojimi témami neúspechu, ťažkostí, predstavivosti a inšpirácie táto kniha zostáva rovnako závažná ako pred deviatimi rokmi, keď tie slová boli vyslovené prvý raz. Keď sa odvážime riskovať a možno sa stretnúť s neúspechom, a keď ovládneme silu svojej fantázie, môžeme začať žiť menej opatrne a stať sa otvorenejšími príležitostiam, ktoré nám život môže ponúknuť. „Život je ako príbeh – nie je dôležité, aký je dlhý, ale aký je dobrý.“ Seneca
Vypredané
0,79 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tvůj zen a můj zen (-90%)


Nikdo není ostrov. Každý z nás denně řeší nejrůznější problémy, musí zvládat osobní a pracovní vztahy, které často přinášejí stres i konflikty a s nimi spojené nepříjemné pocity. Kniha Tvůj zen & můj zenje praktickým návodem, jak soužití s různými typy lidí zvládat. Její autorka se zaměřila na hledání cesty k sebepoznání, jež nám umožňuje chápat druhé a vnímat odlišnosti mezi lidmi, které jsou ve skutečnosti projevem základní lidské jednoty, jako velmi cenný podnět k dalšímu rozvoji. Zvolila si zenový přístup a na vlastních zkušenostech i na životních příbězích svých žáků ukazuje, že každá obtíž má svůj účel, protože nás učí nebát se změn a podívat se na konflikt z jiného úhlu. Diane Musho Hamiltonová klade velký důraz na meditaci, která pomáhá dívat se i na nejtěžší životní situace s humorným nadhledem a s lehkostí. Na konci každé kapitoly najdete cvičení vedoucí k zamyšlení nad otázkami, které člověka často sužují.
Vypredané
0,23 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moderné kmene (-90%)


Kmeň je akákoľvek skupina ľudí, ktorí sú navzájom prepojení, majú vodcu a ideu. Ľudia sa milióny rokov spájali do kmeňov, či už náboženských, etnických, politických alebo aj hudobných. Je to naša prirodzenosť. Internet v súčasnosti odstránil zemepisné, finančné a časové bariéry. Všelijaké blogy a stránky na vytváranie sociálnych sietí pomáhajú existujúcim kmeňom rásť a novým kmeňom umožňujú, aby vznikli skupiny desiatich či desiatich miliónov ľudí, ktorým záleží na ich iPhonoch, politickej kampani či novom spôsobe boja proti globálnemu otepľovaniu. Kto bude viesť všetky kmene? Internet dokáže úžasné veci, no nedokáže zabezpečiť vodcovstvo. To ešte vždy musí prísť od jednotlivcov. Každý, kto chce niečo zmeniť, má dnes nástroje na dosah ruky. Ak si myslíte, že vodcovstvo je pre iných ľudí, zamyslite sa ešte raz – vodcovia sa objavujú v prekvapujúcom balení. Vezmite si Joela Spolského a jeho medzinárodný kmeň úžasne inteligentných softvérových inžinierov. Alebo vínneho experta Garyho Vaynerchucka s oddanými fanúšikmi, alebo viceprezidentku Microsoftu Mich Mathewsovú, ktorá vedie zo svojej kancelárie kmeň marketérov. Ak necháte bokom príležitosť byť vodcom, riskujete, že sa z vás stane „ovca“ – niekto, kto bojuje za to, aby za každú cenu ochránil status quo, a nikdy si nekladie otázku, či je poslušnosť preňho (a pre organizáciu) na niečo dobrá. „Ovciam“ sa dnes veľmi nedarí. Moderné kmene vás prinútia, aby ste sa zamysleli (naozaj zamysleli) nad príležitosťami viesť svojich kolegov, zákazníkov, investorov, veriacich, nadšencov, čitateľov… Nie je to ľahké, je to však ľahšie, ako si možno predstavujete.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Motivačný zošit A4 tehlový (-90%)


Tento zošit je tu na to, aby vás povzbudil a priniesol veľa skvelých nápadov. Vaše myšlienky sú hodnotné a preto sme dbali na kvalitu. Vnútorné strany sú z nadštandardného hrubého 90 g papiera veľmi príjemného a dotyk. Aby vás inšpirovala nielen predná strana, ale aj celý zošit, dali sme doň dva citáty, ktoré sa na každej druhej strane striedajú. Predná aj zadná strana má klopy, ktoré môžete použiť ako motivačné záložky a budete tak vždy vedieť, na ktorej strane ste skončili, alebo ktorá strana je dôležitá. Využite ho na písanie poznámok v škole, zapisovanie myšlienok na seminároch a kurzoch, v práci alebo na uchovanie vašich hodnotných nápadov. Citáty na vnútorných stranách: “Ak o tom dokážeš snívať, tak to dokážeš aj uskutočniť.” - Walt Disney “Nič veľké nebolo nikdy dosiahnuté bez nadšenia.” - R. W. Emerson
Vypredané
0,90 € 9,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Odhaľ ženské Ja (-90%)


Odhaľ ženské JA. V tejto knižke autorka nielenže oslavuje silu ženstva ako takého, ale aj odpovedá na otázky, ktoré si kladú mnohé z nás: Ako prekonať strach? Pochopiť vlastné emócie? Milovať samu seba? Ako komunikovať a vyhnúť sa nedorozumeniam? Ako byť šťastná, silná, úspešná a sama sebou? Jej odpovede sú úprimné a jasné. Odpovedá na ne, tak z pohľadu psychologičky, terapeutky a úspešnej ženy. Ako aj z pohľadu ženy, ktorú tieto otázky osobne trápili a prešla si dlhú a často aj náročnú cestu. Tieto odpovede nie sú však len cieľmi ako: Miluj sa so všetkým čo k tebe patrí! Ukazuje akým spôsobom možno tieto ciele naplniť. Len tak, ponúka to na čo sama ťažko prišla. Preto, že už vie a toto poznanie si nechce nechať len pre seba. Pretože môže a chce pomôcť nám všetkým.
Vypredané
0,85 € 8,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sila zvyku (-90%)


Prečo sa niektorí ľudia a firmy snažia o zmenu celé roky, zatiaľ čo iní sa zmenia cez noc? Ako zvyky vznikajú, prečo vôbec existujú a možno ich zmeniť? Charles Duhigg nám ukáže, ako niektorí ľudia, podnikatelia alebo vlády dokážu meniť veci k horšiemu alebo lepšiemu. Je neuveriteľné, ako ľahko možno manipulovať ľudmi. Ak pochopíme, ako zvyky fungujú, môžeme ich veľmi ľahko zmeniť a využiť vo svoj vlastný prospech. Zlepšíme tak nielen mnohé oblasti svojho osobného a pracovného života, ale i fungovanie celej spoločnosti. Strhujúce rozprávanie, podložené mnohými najnovšími vedeckými poznatkami, prináša celkom nové chápanie ľudskej povahy a jej potenciálu na zmenu!
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvolte sebe! (-90%)


Tato kniha představuje doslova revoluční pohled na svět byznysu, na zaměstnance a zaměstnavatele a nakonec i na nás samé. Vše, co se zdálo stabilní a důležité už neplatí. Nové technologie nahradily potřebu korporací zaměstnávat další a další lidi, snižuje se počet pevných pracovních míst a nabízí se především krátkodobé pracovní příležitosti a zaměstnání na dobu určitou. Dozvíte se, jak v takové situaci obstát, jak nebýt závislí na jediné osobě (svém zaměstnavateli), jak je důležité mít vlastní cíle, jak se stát strojem na nápady, jak zůstat v každé situaci otevření a nebát se nových věcí a změn, ale naopak jak je využít ve svůj vlastní prospěch. "Po celý život se bojíme prázdnoty. Toužíme vyplnit ji láskou, penězi, radostmi, čímkoli, co by mohlo oddálit konečno. Ale všechno tohle nestačí. To, čím jsme prázdnotu vyplnili, podléhá rozkladu. Rozkladu nepodléhá jedině samotná prázdnota. Zjistil jsem, že nejlepší způsob, jak tuto prázdnotu vyplnit, je nehledat vnější motivaci, nýbrž zažehnout vnitřní oheň, který nikdy neuhasne."
Vypredané
0,15 € 1,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako mi Tajomstvo zmenilo život (-90%)


Bestseller Tajomstvo autorky Rhondy Byrneovej za desať rokov od prvého vydania vynieslo na svetlo sveta množstvo čitateľov, ktorí sa podelili o svoje skutočné príbehy zázračných zmien v živote. Ako mi Tajomstvo zmenilo život prináša výber najsilnejších, najdojímavejších a najpovzbudzujúcejších životných osudov v jednej knižke. Každý príbeh je autentickou ilustráciou cesty k úspechu, bez ohľadu na to, či ide o peniaze, zdravie, vzťahy, lásku, rodinu, kariéru, alebo iné oblasti života. Ako mi Tajomstvo zmenilo život ukazuje zas a znova, že naplnený život ako sen nie je odopretý nikomu.
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak si zorganizovat čas? (-90%)


Osobní pracovní sešit s prostorem pro vlastní poznámky, postřehy a výsledky. Testy a nácvik všech důležitých metod vedoucích k lepšímu hospodaření s časem. Nemáte čas na nějakou další neosobní příručku? V pořádku! Neboť tato cvičebnice se nevěnuje nudné teorii, nýbrž rovnou přichází s praktickými nácviky, jak zlepšit své časové plány, a to v zábavném formátu s doplňováním vlastních zážitků. Testy a pomocné seznamy, podněty a inspirace vám pomohou zlepšit vaši individuální situaci, uvědomit si své slabiny v hospodaření s časem, správně si stanovit priority a eliminovat tak zdroje zbytečného stresu. Intenzivnější úkoly zajistí, aby dosažené úspěchy měly dlouhodobé trvání. Na rozdíl od jiných programů managementu času lze naše cvičení provádět jednotlivě nebo v libovolném pořadí – abyste konečně zase měli čas na ty příjemné stránky života!
Vypredané
0,70 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príbehy úspešných (-90%)


Prečítajte si o ľuďoch, ktorí využili v praxi lekcie Bohatého otca a dosiahli finančný úspech! Príbehy úspešných odhalia... • prečo výhovorky typu „nemám peniaze“ a „nemám čas“ neplatia • prečo nikdy nie je neskoro, aby ste sa vydali na novú cestu za finančnou istotou a nezávislosťou • ako tí, čo začali investovať prvý raz, prekonali vlastný strach z investovania • ako môžete aj vy dosiahnuť podobné finančné výsledky a úspech
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nekonečná prítomnosť (-90%)


Táto praktická príručka, prostredníctvom ktorej možno v každodennom živote dosiahnuť stav duchovnej bdelosti, je založená na autorkinej hlbokej skúsenosti s osvietením. Je určená každému, kto sa vydal po duchovnej ceste, pričom odhaľuje ohromujúcu pravdu prebudenia: to, čo hľadáme, sa nachádza tu a teraz a bolo to tu odjakživa. Enza Vitová objasňuje podstatu skutočnej meditácie, ktorá spočíva v tom, že človek sa odpúta od snahy všetko ovládať, a nie v tom, že kontroluje svoje zážitky. Autorka v častiach nazvaných Chvíľa na zamyslenie ponúka cvičenia, ako aj rôzne podnety, ktoré by čitateľovi mali pomôcť v tom, aby sa odpútal od svojich myšlienok a dosiahol skutočné uvedomenie. Táto kniha dokazuje, že je naozaj možné vymaniť sa z kolobehu utrpenia spôsobeného myšlienkami či emóciami a že osvietenie nie je nedostupný ideál, ale možno ho dosiahnuť aj v našom každodennom živote.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:


Motivačná literatúra prináša široký výber kníh a textov, ktoré slúžia ako zdroj inšpirácie a motivácie. Táto literatúra vám pomôže objaviť nové perspektívy, rozvíjať pozitívny životný postoj a dosahovať osobný rast a úspech.

Prečítajte si motivačné knihy a získajte návody, tipy a stratégie na dosiahnutie vašich cieľov, prekonanie prekážok a naplnenie vášho potenciálu. Motivačné knihy vám pomôžu rozvíjať sebaúctu, pozitívne myslenie, sebapoznanie a dosiahnuť životnú rovnováhu.

Vyberte si z najlepších diel svetoznámych autorov a nechajte sa inšpirovať ich príbehmi úspechu a motivujúcimi myšlienkami. 

K najznámejším autorom motivačnej literatúry patria Brené Brown, Dale Carnegie, Simon Sinek, či Mark Manson.

.