Ďalším prehliadaním stránky súhlasíte s používaním cookies.

Tatiana Valentová, Ján Golais, Martin Birnstein: GDPR Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov Zákon o ochrane osobných

Počet strán: 568

Väzba: tvrdá

EAN: 9788081688522

Jazyk: slovenský

ISBN: 978-80-8168-852-2

Dátum vydania: 18. mája 2018

Vydavateľstvo:  Wolters Kluwer

Orig. vydavateľstvo: 

Hmotnosť: 0,53 kg

GDPR Všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov Zákon o ochrane osobných

Dostupnosť:
Na sklade

Kuriérom ešte dnes v BA
Cena v e-shope: 41,71 
Bežná cena: 43,90 €
Zľava 5%
Do košíka
Rezervácia v kníhkupectve
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri kúpe tohto produktu máte poštovné zadarmo.

O knihe: Nekontrolované a neobmedzené možnosti sledovania a využívania informácií o každom z nás predovšetkým v online prostredí si vynútili potrebu právneho nástroja, ktorý by na globálnej úrovni a bez ohraničenia štátnymi hranicami umožňoval fyzickým osobám získať kontrolu nad svojím súkromím a rozhodovaním o vlastnej osobe. Nový koncept ochrany práva na súkromie a ochranu osobných údajov vstupuje do platnosti 25. mája 2018 v podobe nariadenia GDPR a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Novinka vydavateľstva Wolters Kluwer SR – prvý ucelený komentár na túto tému od renomovaných autorov na slovenskom trhu – prináša výklad zložitej problematiky novej právnej úpravy ochrany osobných údajov. Zrozumiteľné vysvetlenie umocnené príkladmi z praxe poskytuje čitateľovi prípravu na nové práva a povinnosti v oblasti ochrany súkromia a osobných údajov fyzických osôb.

Vzhľadom na to, že problematika ochrany osobných údajov sa týka každého z nás, je publikácia určená pre široké spektrum čitateľov. Ocenia ju nielen podnikateľské subjekty, zamestnávatelia, zástupcovia zamestnancov, personalisti, právnici a všetci, ktorí s ochranou osobných údajov prichádzajú do kontaktu, ale aj skupina čitateľov, ktorá má o túto oblasť právneho poriadku záujem.

Odporúčame tieto knihy