Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 176 z 230

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Erotické masáže


Užívat si vzájemnou blízkost, udělat si čas na tělesné doteky, vychutnávat si vzájemné něžnosti a pocit bezpečí, zvýšit erotické napětí a prožívat magické okamžiky - něžná partnerská masáž je úžasná možnost, jak zkoumat tělo Vašeho partnera nebo Vaší partnerky. Váš vztah bude intenzivnější a intimnější, vzroste vzájemná důvěra. Objevte společně novou dimenzi smyslnosti!
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Supersex


A teraz sa podržte: Bude to veľmi, veľmi horúce! Autorka medzinárodne populárnych kníh o sexe Tracey Coxová nám predkladá otvorenú a zábavnú (že by aj hriešnu?) sexuálnu pochúťku, ktorá rozhodne NIE JE pre prudérnych. Supersex je sexuálna príručka nového milénia. Vtipná, svieža, inteligentná, zábavná, oplývajúca praktickými radami, ako rozvinúť sexuálny život na úroveň supersexu.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Průvodce spokojeným mateřstvím


Když se stanete matkou, váš život se obrátí vzhůru nohama. Tato otevřená, zábavná a zároveň realistická kniha je určena pro moderní matky kdekoli na světě a stane se jejich nejlepším přítelem a inspirací při úsilí vynaloženém na opětovný návrat do starých kolejí. Grace Saundersové se v knize podařilo shrnout veškerý chaos, humor a energii, které v sobě mateřství má. Tato kniha bude vaším osobním stylistou, životním rádcem a životabudičem v jednom. Kniha překypuje praktickými radami, užitečnými tipy a triky, jak na věci z oblastí zajímavých pro maminky. Autorka se zaměřuje například na tato témata: výživa cvičení spánek styl a elegance domov a životní prostor rovnováha mezi životem a prací sex a partnerské vztahy O autorce: Novinářka z oblasti módy a životního stylu Grace Saundersová pracuje v oblasti módy mnoho let, začínala jako tisková mluvčí a nákupčí pro Whistles a poté jako novinářka píšící pro časopis Elle. V současné době je spisovatelkou na volné noze, která pravidelně přispívá do široké škály novin a rovněž do předních časopisů pro ženy a časopisů o rodičovství. S manželem a dvěma dětmi žije v Londýně.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Môj svadobný plánovač


Chystáte svadbu? Nezabudnite si zadovážiť „Môj svadobný plánovač“. Prevedie Vás všetkými dôležitými bodmi organizácie Vašej svadby, dozviete sa v ňom, aké svadobné šaty, kytica, či účes budú pre Vás najvhodnejšie, koľko alkoholických, či nealkoholických nápojov zaobstarať na svadobnú hostinu, ako prebiehajú klasické svadobné zvyky a tradície, ako si vybrať svadobnú výzdobu. Nájdete v ňom aj miesto na odkladanie vizitiek, účteniek, či potvrdeniek, miesto na vlepenie Vašej spoločnej fotografie, na zaznamenávanie kontaktov na dodávateľov, či údajov o zaplatených zálohách, ale aj mnoho iných praktických rád. Praktický formát A5, vďaka ktorému môžete svadobný plánovač ľahko prenášať v kabelke, kvalitná väzba a pevný kriedový papier sú nepochybne ďalšími výhodami tejto nádhernej publikácie.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Ako ju získať


Po prvotine s názvom Príťažlivosť, ktorá sa stala bestsellerom, prichádza Michal Kopecký s druhou knihou, od ktorej sa očakáva, že predčí svojho predchodcu. A podľa tých, ktorí ju už čítali, sa mu to aj podarilo. Michal pomáha chlapom, aby boli schopnejšími, príťažlivejší a prinášali tak ženám lepšie zážitky. Verí, že keď budú chlapi makať na sebe, na svojom sebavedomí, hodnote, charizme a komunikácii, budú priťahovať ženy úplne prirodzene a nebudú ich musieť naháňať, nasilu baliť a skúšať na ne rôzne naučené triky a finty „baličov”. Teraz prichádza s novou knihou Ako ju získať, ktorá je praktickým návodom ako stretnúť, spoznať a získať ženu svojich snov. Aby nebol len ďalší teoretik, celé to postavil na svojom vlastnom príbehu, ako sa mu (aj napriek nepriazni) podarilo získať jeho manželku. Aplikovaním informácií a rád z tejto knihy dosiahneš zlepšenie v desiatich smeroch: Budeš k sebe priťahovať ženy, ktoré sa k tebe hodia a ktoré chceš ty. Staneš sa pre ženy pánom božsky´m a ženy sa ti budú chcieť zapáčiť. Dokážeš sa baviť s ky´mkoľvek neznámym s ľahkosťou a bez stresu. Budeš sa vedieť zoznámiť s akoukoľvek ženou v akejkoľvek situácii. Ženy ti s radosťou nechajú na seba kontakt a budú sa chcieť s tebou stretnúť aj opakovane. Budeš pre ženy oveľa sympatickejší a dokážeš im vyčariť úsmev na tvári. Ženy ťa nebudú viac vnímať iba ako kamaráta. Naučíš sa vyvolávať v ženách túžbu a chuť pobozkať ťa. Budeš ženu vedieť nielen získať, ale aj udržať v dlhodobom vzťahu. A ju ani len nenapadne podviesť ťa s nieky´m iny´m, pretože bude pri tebe šťastná a spokojná. Všetky tieto (a ďalšie) zlepšenia dosiahli už tisíce chlapov, ktorí navštevovali Michalov blog akozbalit.sk, prečítali si jeho prvú knihu Príťažlivosť alebo absolvovali niektory´ z jeho prémiovy´ch programov a zaviedli naučené informácie do praxe. Si pripraveny´? Dnes je rad na tebe…
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Menej je Viac - minimálne rodičovstvo


Aplikujte princíp minimalistického rodičovstva na svoju rodinu. Nachádzame sa v dobe, keď je vychovávanie detí založené na princípe viac: viac odborných rád, viac rýchlosti, viac strachu zo zodpovednosti a viac strachu o bezpečnosť, a oveľa viac rozhodnutí, ktoré treba spraviť ohľadom výchovy, výživy, ale aj zábavy. Výsledok? Vyťažení, zmätení rodičia a deti zahltené detailným programom a neustálou výchovou. Christine Koh a Asha Dornfest ponúkajú nový spôsob rodičovstva, ktorý vás oslobodí od celého tohto „humbuku“ pri výchove. Spoznajte minimalistické rodičovstvo. Autorky ukážu ako si v rodine stanoviť jedinečné hodnoty a priority, a ako zistíte, ktoré činnosti, veci, informácie, ale aj ľudia si zaslúžia miesto vo vašich životoch. Kniha už v úvode poukáže na význam minimalistického prístupu pri výchove, ktorý vychádza z vlastných skúseností autoriek. A tak vedú rodičov k minimalizmu pomocou praktických tipov ako lepšie plánovať, upratovať domácnosť, zjednodušiť si varenie, ale aj ako odpočívať. S pomocou osobných rodičovských skúseností v knihe nájdete jedinečný plán ako žiť život jednoduchšie!
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Prvýkrát mamou


Vtipne a s ľahkosťou o tom, ako zvládnete dôležité životné obdobie. V knihe nájdete množstvo informácií, ktoré vás začnú zaujímať, hneď ako zistíte, že čakáte bábätko. Skúsená pôrodná asistentka Ali Monaghanová, ktorá pomáhala už pri stovkách pôrodov, vám v 50 prehľadných kapitolách zodpovie všetky otázky súvisiace s tehotenstvom: Ako dlho budú trvať ranné nevoľnosti? Ako tehotenstvo a pôrod ovplyvnia môj sexuálny život? Čo sa stane, ak som vypila pohár vína ešte predtým, ako som zistila, že som tehotná? Mala by som dieťa dojčiť? Zvládnem to? Príchod dieťaťa je krásna skúsenosť, ktorá vám zmení celý život. Tehotenstvo však môže pre budúce matky predstavovať aj obdobie plné obáv a strachu. V nasledujúcich mesiacoch bude treba rozhodnúť napríklad o výbere lekára, pôrodnice a liekov, ale aj o tom, ako zmeniť stravovanie a celkový životný štýl. Kniha Prvýkrát mamou: 50 vecí, ktoré určite musíte vedieť ponúka cenné informácie. V nasledujúcich 50 kapitolách sa dozviete všetko o vývine dieťaťa, lekárskych testoch a zákrokoch, duševnej pohode a starostlivosti o novorodenca. Kvalifikovaná pôrodná asistentka a matka Ali Monaghanová vás bude sprevádzať celou cestou od okamihu, keď sa dozviete o svojom tehotenstve, až do prvých týždňov po pôrode. Podelí sa s vami o všetky svoje skúsenosti. Okrem toho, že s vami prekoná citové výkyvy, ktoré majú na svedomí hormonálne zmeny vo vašom organizme, dozviete sa aj o tom, čo môže tehotenstvo a rodičovstvo urobiť s vaším partnerským vzťahom. V knihe nájdete i podrobný opis toho, ako sa vaše dieťa vyvíja, na čo si dávať pozor a ako bude vyzerať váš veľký deň. Táto kniha vám poskytne všetky dôležité informácie, ktoré potrebujete vedieť, keď čakáte dieťatko. Prispeje k tomu, aby vaše tehotenstvo bolo čo najšťastnejšie a najzdravšie.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Tehotenstvo a starostlivosť o dieťa - praktická príručka


Aktuálne informácie o starostlivosti v tehotenstve a o pôrodných postupoch, rady ako skvele vyzerať a dobre sa cítiť počas tehotensva, prvorodička vo vyššom veku, usporiadanie života po pôrode, čo robiť, keď je dieťa choré, ako prispieť k jeho zdravému vývinu.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Penis monology


„Co by ženy měly vědět, ale muži nechtějí říkat.“ Provokativní text odhalující mužskou chloubu i s příslušenstvím. Odtabuizovává nejintimnější témata aneb Kam by šel váš penis, kdyby se mohl na chvíli utrhnout? Co by váš penis nechtěl vidět, kdyby se v pochvě rozsvítilo? Penis monology je pánská odpověď z Evropy na Vagína monology Eve Enslerové, zpracovaná na podestě výpovědí mužů schopných podat nečekaná svědectví „o něm“, mužské sexualitě i androgenním vztahu k ženám. Přesněji řečeno; o těle obtěžkaném koženým přívěskem a prokleté parádě mezi nohama. Poeticky psaný text je přesně takový, jaký má být; zaujme, potěší a neuráží. Za přispění textů od známých osobností kniha boří snad poslední existující tabu. Autoři dokazují, že penis umí být otevřenější než cokoli jiného.
Vypredané
11,29 € 11,88 €

Průvodce dětským světem


Každý správný dobrodruh a cestovatel si vždy pořídí kvalitního průvodce, než vyrazí za novými zážitky. Také dětský svět je jedno velké dobrodružství, které si vyžaduje kvalitní publikaci. A právě proto je tu Průvodce dětským světem. Nahlédnete s námi do jednotlivých etap v životě dítěte od novorozeneckého období až po věk dospívání. Přinášíme vám jednotlivá vývojová dětská stadia, při nichž zjistíte, co prožívá dítě, rodiče, ale i starší sourozenci. Zodpovíme vám nejčastější otázky, na které v tom kterém období vašeho dítěte narazíte. Věříme, že vás tímto kouzelným světem plným nečekaného provedeme bez nehod a že zažijete se svými dětmi kouzelné chvíle.
Vypredané
11,29 € 11,88 €

Výchova dětí


Výchova dětí je proces věčný, který se opakuje a odehrává každodenně. Proto existuje mnoho výchovných situací, které zažívají téměř všichni rodiče, ale které ne všichni dokážou dobře řešit. Pro tyto případy je zde tato kniha. Je rozdělena na kapitoly podle konkrétního problému, a poskytuje jasné a stručné návody, praktická řešení a příklady ze života.
Vypredané
8,42 € 8,86 €

Kamasutra - Vatsyayana


´When the wheel of sexual ecstasy is in full motion, there is no textbook at all, and no order.´ The Kamasutra is the oldest extant Hindu textbook of erotic love. It is about the art of living - about finding a partner, maintaining power in a marriage, co
Vypredané
5,55 € 5,84 €

The New Contented Little Baby Book


The Contented Little Baby Book, based on Gina Ford's personal experience of caring for over 300 babies, was first published in 1999. It quickly established Gina as an influential new authority on baby and childcare issues and has remained one of the bestselling parenting books in the UK. This completely revised edition of The New Contented Little Baby Book contains the most up-to-date advice available to parents. Using the feedback from numerous readers and website members, Gina has been able to develop and elaborate on the information in her first book, while clearly setting out her philosophy on simple feeding and sleeping routines. By creating routines that match a growing baby's innate natural rhythms, Gina prevents the hunger, overtiredness and colic that can lead to excessive crying. Babies who are settled into Gina's gentle routines are happy and contented because their needs for food and sleep are appropriately met and they should sleep for their longest spell at night from an early age. With detailed, prescriptive information on everything parents need to know, this book includes chapters on: - Preparation for the birth - How the routines evolved and the benefits of following a routine - Milk feeding in the first year - Understanding your baby's sleep - Establishing a routine - Introducing solid food in line with government and World Health Authority guidelines - Common problems in the first year. Whether you are expecting your first child, or are experiencing difficulties with an older baby, this comprehensive guide contains all the expert guidance you need to help your baby feed and sleep well.
Vypredané
13,78 € 14,50 €

Horizontal Parenting


Need a break now? Horizontal Parenting offers 50 hilarious and effective activities designed to entertain kids while you lie down. Children are exhausting! In the marathon of modern parenting, everyone needs a break—just 10 precious minutes to rest your body and tune out the chaos. Enter Horizontal Parenting, the super-simple parenting hack for everyone, everywhere. With creative and practical advice for overworked parents and caretakers who "just need a minute," this book includes 50 fun, effective, and hilarious games to play with toddlers and children while lying down. Activities include: What's on My Butt Hide and Seek-ish Don't Wake the Giant Railroad to Relaxation And many more! Relax and let your little ones release some energy while you catch your breath (and maybe a few even a few z's). All you need is a comfortable surface, a few household items, and your child's imagination, and you too can master the sanity-saving art of horizontal parenting. 50 activities to keep your kids engaged and keep you lying down Entertaining ideas for children and toddlers No endless supply lists, screens, or batteries needed Perfect for long days at home Great gift for new (or seasoned!) parents Perfect for: parents, grandparents, aunts, uncles, and caretakers of kids ages 2+
Vypredané
13,78 € 14,50 €

Know My Name


THE NEW YORK TIMES BESTSELLING MEMOIR 'Incredibly moving and haunting' Roxane Gay 'I read this book cover to cover and it stunned me' Jia Tolentino 'Powerful, honest and necessary' Marian Keyes 'To girls everywhere, I am with you. On nights when you feel alone, I am with you. When people doubt you or dismiss you, I am with you. I fought every day for you. So never stop fighting, I believe you.' Chanel Miller's story changed our world forever. In 2016 Brock Turner was sentenced to just six months in jail after he was caught sexually assaulting her on Stanford's campus. His light sentencing, and Chanel's victim impact statement, which was read by eleven million people in four days, sparked international outrage and action. Know My Name is an intimate, profoundly moving memoir that exposes a patriarchal culture biased to protect perpetrators, a criminal justice system designed to fail the most vulnerable, and ultimately shines with the courage required to move through suffering and live a full and beautiful life. Entwining pain, resilience, and humour, this breath-taking memoir will stand as a modern classic. 'I could not put this phenomenal book down' Glennon Doyle, bestselling author of UNTAMED 'To read Know My Name inspires hope' Guardian 'A searing, beautiful book' Sunday Times 'Know My Name marks the debut of a gifted young writer. Miller's words are purpose. They are maps. And she is a treasure who has prevailed' New York Times
Vypredané
13,78 € 14,50 €

You, Your Child and School


International bestselling authors of The Element As a parent, what should you look for in your children's education? How can you tell if their school is right for them, and what can you do if it isn't? In this important new book, Sir Ken Robinson, one of the world's most influential voices in education, offers clear principles and practical advice on how to support your child through the education system, or outside it. Dispelling myths, tackling controversies and weighing up the main choices, You, Your Child, and School is a key book for parents to learn about the kind of education their children really need and what they can do to make sure they get it.
Vypredané
13,78 € 14,50 €

The Breakup Monologues


In 2011, comedian and podcaster Rosie Wilby was dumped by email... though she did feel a little better about it after correcting her ex's spelling and punctuation. Obsessing about breakups ever since, she embarked on a quest to investigate, understand and conquer the psychology of heartbreak. This book is a love letter to her breakups, a celebration of what they have taught her peppered with anecdotes from illustrious friends and interviews with relationship therapists, scientists and sociologists about separating in the modern age of ghosting, breadcrumbing and conscious uncoupling. Mixing humour, memoir and science, she attempts to assimilate their advice and ideas in order to not break up with Girlfriend, her partner of nearly three years. Will this self-confessed serial monogamist, and breakup addict, finally settle down?
Vypredané
13,78 € 14,50 €

Hands Free Mama


"Rachel Macy Stafford's post "The Day I Stopped Saying Hurry Up" was a true phenomenon on The Huffington Post, igniting countless conversations online and off about freeing ourselves from the vicious cycle of keeping up with our overstuffed agendas. Hands Free Mama has the power to keep that conversation going and remind us that we must not let our lives pass us by." --Arianna Huffington, Chair, President, and Editor-in-Chief of the Huffington Post Media Group, nationally syndicated columnist, and author of thirteen books http://www.huffingtonpost.com/ DISCOVER THE POWER, JOY, AND LOVE of Living "Hands Free" If technology is the new addiction, then multi-tasking is the new marching order. We check our email while cooking dinner, send a text while bathing the kids, and spend more time looking into electronic screens than into the eyes of our loved ones. With our never-ending to-do lists and jam-packed schedules, it's no wonder we're distracted. But this isn't the way it has to be. In July 2010, special education teacher and mother Rachel Macy Stafford decided enough was enough. Tired of losing track of what matters most in life, Rachel began practicing simple strategies that enabled her to momentarily let go of largely meaningless distractions and engage in meaningful soul-to-soul connections. She started a blog to chronicle her endeavors and soon saw how both external and internal distractions had been sabotaging her happiness and preventing her from bonding with the people she loves most. Hands Free Mama is the digital society's answer to finding balance in a media-saturated, perfection-obsessed world. It doesn't mean giving up all technology forever. It doesn't mean forgoing our jobs and responsibilities. What it does mean is seizing the little moments that life offers us to engage in real and meaningful interaction. It means looking our loved ones in the eye and giving them the gift of our undivided attention, leaving the laundry till later to dance with our kids in the rain, and living a present, authentic, and intentional life despite a world full of distractions. So join Rachel and go hands-free. Discover what happens when you choose to open your heart-and your hands-to the possibilities of each God-given moment.
Vypredané
13,78 € 14,50 €

Božské partnerstvo


Táto kniha je o vzťahoch, o vašom vzťahu k vonkajšiemu svetu – k ostatným ľuďom a vašemu partnerovi – ale taktiež o tom, aký vzťah máte sami k sebe, a tiež k vaším mužským a ženským energiám. Kniha skúma a odhaľuje energetickú dynamiku našich najbližších vzťahov. Celé knihy boli napísané a zasvätené bádaniu alebo preskúmaniu jedného alebo viacerých aspektov dynamiky vzťahov. Cieľom tejto knihy je zlúčiť niektoré z týchto učení do jedného základného prístupu a na tomto základe vybudovať nosnú kostru, ktorá vám pomôže prehĺbiť váš vzťah k sebe a k vášmu partnerovi. V tejto knihe sa čitateľ okrem iného dozvie: - o procese vývoja ľudských vzťahov cez fyzické, emocionálne, mentálne a duchovné dimenzie - o prejavoch a kvalitách mužských a ženských energií v partnerstvách a vzťahoch - ako dosiahnuť rovnováhu zdravých mužských a ženských energií vo vzťahu k partnerovi a k sebe samému - o poraneniach nadobudnutých počas vývoja, ich dopade na partnerstvo a spôsobe ich liečenia - o elementáloch - emocionálno-myšlienkových formách a ich vývojových štádiách - o povahe čakrového systému – čo vlastne čakry sú, prečo sú dôležité v našom vývoji a pri liečení - o polaritách a energetických výmenách v čakrách, o cvičeniach a meditáciach - o modernom výskume a liečení na diaľku - aké sú bloky energetickej výmeny medzi partnermi a spôsobe odblokovávania a liečenia vzorcov poranení v partnerstvách
Vypredané
13,78 € 14,50 €

Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.