! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 181 z 226

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Sex jako obohacení života


Autor ve své publikaci shrnuje své vlastní průzkumy sexuálního vzrušení a orgasmu. Z pohledu zkušeného sexoterapeuta a psychologa podává celou řadu poznatků a rad, jak je možné zvýšit sexuální prožitek a zlepšit sexuální funkce. Kniha získala cenu prof. MUDr. Josefa Hynieho, DrSc., která je vypisovaná společností Pfizer a Sexuologickou společností ČLS JEP a je určena nejlepším odborným publikacím v oboru sexuologie.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Mamy bocian nenosí


Autentické výpovede a vyjadrenia dospelých, ktorí prežili bitky, hlad, násilie a zanedbávanie, keď ešte boli malí. Kniha je aj o tom, ako sa tieto deti nevzdali predstáv, čo bude, keď vyrastú a budú veľkí. Všetci, o ktorých sa dočítate v tejto knihe vyrastali v detskom domove. Máte možnosť spoznať osudy detí, ktoré zanechajú hlboký dojem v každom z nás. (135X205, str.156, TV, FB, r.vyd.2004)
Vypredané
7,86 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Naše bábätko


Denník Naše bábätko vám uchová krásne spomienky na najkrásnejšie chvíle prvých mesiacov života vášho dieťaťa. Môžete si sem vlepovať fotografie a zapisovať najkrajšie a najdôležitejšie spoločne prežité chvíle.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Základy slušného správania pre deti


Kto má pozdraviť prvý? Koľko spôsobov môže mať ľudský rozhovor? Ako máme odovzdať dar? Čo je základom priateľstva? Ako vznikol pozdrav? Čím upútame spoločnosť? Ako diskutujeme? Prečo sú dôležité spoločenské pravidlá aj v rodine? Ako sa správame v hot eli? Čo máme vedieť o správaní v doprave? Odkedy si ľudia čistia zuby? Čo vyjadruje vonkajší vzhľad? Ako slávime Vianoce? Ako prestierame? Smie sa pri jedle hovoriť? A ešte mnoho ďalších otázok a odpovedí o tom, ako sa správajú slušné deti.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Naše Bábatko


Sprievodná knižka dieťaťa, do ktorej sa zapisujú pamätné udalosti od narodenia. Narodenie, váha, výška, krst, prvé kroky, miesto na fotografie a iné...
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Životné lekcie pre ženy


Kniha "Životné lekcie" predstavuje výborný zdroj inšpirácie pre ženy, aby prežili svoj život čo najkvalitnejšie, aby sa usilovali opäť získať svoje zabudnuté sny a túžby. Je plná empatie, súcitu a podpory ...cenná a nenahraditeľná pomôcka pre každého, kto chce prežiť harmonický, radostný a zmysluplný život."
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Prečo muži milujú potvory?


Prečo muži milujú potvory? Odpoveď na túto otázku určite zaujíma všetky ženy - slobodné, vydaté aj rozvedené. Chceme predsa, aby nám magická iskra, nevysvetliteľné, ale o to sladšie očarenie vydržalo v partnerskom vzťahu čo najdlhšie. Kto sú vlastne "potvory", v čom sa líšia od "dobrých" dievčat a prečo si vedia hravo obkrútiť muža okolo prsta? To všetko sa dočítate v tejto knižke. Autorka krok za krokom odkrýva tajomstvá fungujúceho vzťahu, odhaľuje komplikovaný mechanizmus nadväzovania kontaktov, prezrádza mužské postupy, taktiky a pasce, radí, ako vybŕdnuť z krízových situácií, kedy pritvrdiť a kedy radšej cúvnuť a nestratiť pritom sebaúctu. Ak chcete, aby vo vašom vzťahu zavládla pohoda a aby to v ňom čo najdlhšie iskrilo, určite nič nepokazíte, ak sa zahĺbite do Sherrinej "učebnice" a naštudujete si základy partnerskej diplomacie. e.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Vztah matky a dcery


Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo. A zatím je to jeden z nejčastějších problémů v psychologických poradnách. Tedy hned za manželskými a partnerskými problémy. Kdo jiný by měl být jeden druhému bližší než nejbližší příbuzní? A možná zrovna tato blízkost vyvolává řadu problémů. Kniha známého českého psychologa a manželského poradce PhDr. Tomáše Nováka se zabývá právě úskalími všedního života, která ovlivňují vztah matky a dcery. Upozorňuje zejména na komunikační problémy mezi matkou a dcerou, na zbytečná traumata, která vztah zatěžují. Dozvíte se, jak o tento vztah pečovat, jak porozumět chování a jednání dcery či matky, jak vyřešit vzniklé problémy a utlumit konflikty. Doufáme, že vám tato kniha pomůže harmonizovat vaše rodinné vztahy a přinese spoustu inspirace.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Mé dítě má autismus


Kniha Mé dítě má autismus je věnována všem rodičům, kteří vychovávají dítě s poruchami autistického spektra. Publikace matky autistického dítěte poodhaluje čtenáři každodenní starosti i radosti péče o dítě s touto poruchou, vysvětluje význam rodiny, upozorňuje na problémy, se kterými se rodiče setkají při začleňování dítěte do kolektivu a do samostatného života. Kniha umožňuje lépe pochopit myšlení a chování dětí s autismem a poskytuje praktické rady, jak odstranit nežádoucí chování, zlepšit komunikaci a posílit nezávislost dítěte.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Prečo majú aj muži bradavky?


PREČO MAJÚ AJ MUŽI BRADAVKY? Ste na večierku. Dali ste si pohárik, možno aj tri, a uvažujete, ako dlho sa patrí počkať, kým si zoberiete pizzu. Zrazu vám niekto predstaví nového hosťa – lekára. Pizzu pustíte z hlavy. Naskytla sa vám jedinečná príležitosť položiť otázky, ktoré ste mali na jazyku v ambulancii svojho lekára, ale báli ste sa vysloviť ich nahlas. Vypitá tekutina vás napĺňa odvahou... teraz je šanca. Ak sa chcete dozvedieť, ako sa milujú vozičkári, prečo vás príšerne rozbolí hlava, keď hltavo vypijete mliečny kokteil, alebo či sa kontaktné šošovky môžu nadobro prepadnúť v hlave, neváhajte a otvorte túto knihu. Nájdete v nej odpovede na všetky uvedené a mnohé ďalšie otázky o rozmaroch nášho organizmu. MARK LEYNER je populárny spisovateľ a satirik, autor viacerých románov. Píše aj filmové a televízne scenáre. Publikuje v časopisoch New Yorker, Time a GQ. BILLY GOLDBERG, M. D., je pohotovostný lekár Newyorskej fakultnej nemocnice. Navyše píše a maľuje.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Mars a Venuša navždy spolu


Viete, ako si osvojiť nové spôsoby správania v láskyplnom a upokojujúcom zväzku? V tejto knihe nájdete vysvetlenie, prečo sú problémy v partnerskom vzťahu nevyhnutné, ale aj bohatú paletu praktických rád do dnešného sveta. Veď mnohé pravidlá našich rodičov dnes už neplatia. Táto kniha vás naučí, ako zvládnuť umenie medziľudských vzťahov v dvojici.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Prečo muži nepočúvajú a ženy sa nevyznajú v mapách, 2. vyd.


Allan a Barbara Peasovci zhromaždili najnovšie poznatky z výskumu mozgu, evolučnej biológie, psychológie a sociológie a zhrnuli ich do vtipnej, miestami šokujúcej, ale aj poučnej knihy, v ktorej sa pokúšajú vysvetliť dôvod existencie napätia a rozporov medzi príslušníkmi oboch pohlaví a hľadajú spôsob, ako sa s nimi vyrovnať.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Těhotenství a šestinedělí v kondici


Je všeobecně známo, že přiměřená pohybová aktivita je lidskému zdraví prospěšná. Platí to i v těhotenství, jen je třeba respektovat určitá omezení. Vhodná cvičení umožní ženě zaujmout k těhotenství aktivní přístup. Získá lepší kontrolu nad svým tělem, naučí se eliminovat možné obtíže a po porodu zvýší šanci na rychlé navrácení původní kondice. Autorka knihy, zkušená fyzioterapeutka, vybrala celou řadu speciálních cviků, které budou ženu provázet od počátku těhotenství, přes porod až k šestinedělí. S touto příručkou se budoucí maminka naučí správnému držení těla, dýchání, posilování břišních svalů, cvičení a uvolňování na gymnastickém míči, dozví se, jak předcházet různým možným obtížím, jež s těhotenstvím souvisejí, a získá cenné rady, jak postupovat, aby byla po porodu opět co nejdříve v kondici. Správnému provedení jednotlivých cviků napomáhá bohatá obrazová dokumentace - kniha obsahuje na sto fotografií a kreseb.
Vypredané
6,71 € 7,06 €

Jak lépe využít čas strávený s dětmi


Náměty na hry a zábavné činnosti, které pomohou čtenářům využít chvíle strávené s dětmi co nejlépe. Tak se i doba v autě, v koupelně nebo v kuchyni, na procházce nebo při nemoci stává časem zábavy a rozvíjení schopností a dovedností dětí. Současně t yto hry pomohou rodičům vytvářet srdečné vztahy s dětmi a dětem pomohou poznávat hodnoty, které pro ně budou důležité po celý život. Každý popis hry zahrnuje doporučený věk, seznam potřebných pomůcek a materiálu, přínos hry - hodnoty, které přináší, schopnosti a dovednosti, které hra rozvíjí a možné náměty pro další zábavu.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Mars a Venuše na pracovišti


První kniha o vztazích mužů...
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Mars a Venuše dietou a cvičením k cíli


Co ve stravě nemají opominout ženy, aby byly šťastné a vyrovnané? Co by měli jíst muži, aby byli činorodí a měli chuť aktivně vyjadřovat lásku? Ač se to zdá neuvěřitelné, to jak se stravujeme a jak zacházíme se svým tělem, ovlivňuje naše partnerské vztahy. Něco jiného posiluje muže a něco jiného ženy. Je dobře, když muž ví, co se s ženou děje v důsledku nedostatku serotoninů. A je stejně dobře, když žena pochopí výpadky mužova zájmu jako nedostatek dopaminů. Tato moudrá kniha nás učí vzájemnému porozumění a životní vyváženosti.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Sex je hra


Objevte nové zážitky! Čtyřicet nových zábavných her vám přinese víc sexu i zábavu. V krabičce najdete celou knížku erotických her, hrací kameny, plochu na jejich házení a dvanáct divokých karet. Stačí hodit kostkou, otevřít knihu a zhluboka se nadechnout.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Všechno, co víte o lásce a sexu, je lež


Tato kniha vychází z předpokladu, že většina obecně sdílených domněnek o lásce a sexu jsou pouze a jedině právě to: domněnky. Některé věci jsme slyšeli tolikrát, že prostě předpokládáme, že to musí být pravda. Ale co když tato pravidla neplatí nebo neplatí pro mě?
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Vaše dítě ve věku od 1 do 3 let


Vaše dítě ve věku od 1 do 3 let. Kompendium všeho, co potřebují vědět rodiče při péči o dítě ve věku do 1 do 3 let a při jeho výchově. Praktický, podrobný rádce sleduje vývoj dítěte po tříměsíčních etapách, tedy ve 12 až 14 měsících, 15 až 17 měsících 18 až 20 měsících atd. V každé z těchto kapitol (etap) se autorka věnuje vývoji osobnosti, fyzickému, jazykovému vývoji, sociabilitě, hrám a hračkám, jídlu, psychologickým a výchovným otázkám a dalším praktickým radám.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.