Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 192 z 229

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Cvičíme v těhotenství


Cvičení, masáže a rady pomáhají budoucím maminkám získat více energie a síly před porodem a přispějí k tomu, aby se cítily méně unavené. Zmírňují nebo odstraňují také bolesti zad, křeče v lýtkách a žaludeční nevolnosti. Při dodržování všech rad mohou ženy cvičit doma. Kniha také vysvětluje tělesné změny a příčiny příznaků, které se mohou v období těhotenství projevit. Cvičení jsou seřazena podle toho, na které části těla a fyziologické funkce jsou zaměřena. Začíná se dýchacími cviky, následující kapitoly uvádějí cviky na oběhový systém, břišní, prsní a další partie, cvičení procvičující záda a držení těla. Autorka dále radí, jak předcházet a čelit bolestem, zabývá se také možnostmi a příznivými účinky nebo škodlivostí dalších fyzických aktivit v době těhotenství. Připojena je tabulka programu cvičení pro jednotlivá období těhotenství, uspořádaná po třech měsících.
Vypredané
6,92 € 7,28 €

Tehotenstvo s úsmevom


Praktická príručka do kabelky pre každú tehuľku. 84 strán praktických rád, ako zvládnuť deväť mesiacov čakania na bábätko s úsmevom a bez stresov. Príručka bude vašim verným sprievodcom počas celého tehotenstva a navyše si ju môžete kedykoľvek vziať so sebou. Ako bonus nájdete v knihe poznámkový blok, kde si môžete kedykoľvek zapísať vaše otázky na lekára, aby ste na niečo dôležité nezabudli. A úplne najlepšie: deväť voľných strán na záver publikácie pre fotografie vášho bruška mesiac po mesiaci. Kniha tak ostane aj po vašom pôrode vynikajúcou pamiatkou na deväť krásnych mesiacov očakávania.
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Kámasútra


Nové spracovanie slávnych kníh o milovaní - Kámasútry, Anangarangy a Voňavej záhrady. Autorka, známa sexuologička sa usiluje o moderný výklad týchto starodávnych rád, rozličné návody a sexuálne polohy približuje dnešným milencom tak, aby mali tieto starodávne rady pre nich zmysel. Doplnila ich o svoj pôvodný trojdňový sexuálny program. Kto ho bude brať iba ako relaxáciu, zažije príjemné chvíle s partnerom, no komu sa podarí naplniť aj duchovný zámer, sex bude vnímať ako umocnenú existenciu.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

4 obdobia manželstva


Manželstvá sú neustále v štádiu premeny, plynule prechádzajú z jedného obdobia do druhého – možno nie pravidelne, ako je to v prírode, ale bezpochyby a dôsledne. Niekedy sa nachádzame v zime – znechutení, odstrčení a nespokojní; inokedy prežívame jar s jej otvorenosťou, nádejou a očakávaním. Pri inej príležitosti sa vyhrievame v slnku leta – prežívame pohodlný, uvoľnený a radostný život. A potom príde jeseň s neistotou, nedbanlivosťou a obavami. Tento kruh sa opakuje veľakrát počas manželského života, tak ako sa v prírode opakujú ročné obdobia. Táto kniha vám nezaručí, že sa nedostanete do obdobia jesene alebo zimy, ale ukáže vám, aké pozitívne kroky môžete podniknúť v tom-ktorom období, aby ste z každého obdobia vyťažili to najlepšie, pripravili sa na ďalšie obdobie a posunuli tak svoje manželstvo do obdobia jari a leta.
Vypredané
8,46 € 8,90 €
  • 5 /5

Dieťa...A čo teraz?!


Americká novinárka Pamela Druckerman a autorka bestselleru A dosť! pokračuje v odkrývaní tajomstiev francúzskej výchovy. Dôležité je si uvedomiť, že život rodiny sa netočí len okolo dieťaťa. Nemusíte neustále všetkým ukazovať fotky vašich ratolestí, ani donekonečna rozprávať o každom ich papaní či kakaní. Nie ste len matka, v prvom rade ste žena, partnerka, manželka. Tak na to nezabúdajte. Milostný život a tajomstvá dospelých nezahadzujte do koša. Francúzski rodičia svoje deti milujú, ale to ešte neznamená, že sa musia vzdať svojho života. Nevenujú všetku svoju energiu tomu, aby ich batoľatá vedeli čítať čo najskôr. Nestresujte, ak ten váš poklad odmieta jesť hrášok či inú zeleninu. Ani vy by ste s nadšením nejedli niečo, do čoho by vás nútili. Chce to trpezlivosť a žiadne čokoládové úplatky. Francúzske deti nemaškrtia, kedy sa im zachce. Znie to až príliš ideálne? Nevyhovárajte sa na rozmaznávajúcich starých rodičov. Francúzske gurmánstvo sa začína už v plienkach. Jedlá, ktoré pripravujú v parížskych štátnych jasliach, sú zdravé lahôdky nielen pre deti. Autorka pridáva aj príklad týždenného jedálneho lístka. Bon appetit!
Vypredané
8,46 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Byť matkou (nie) je prirodzené


Čerstvo tehotná a vystrašená na smrť si Jill Smoklerová vypočula od svojho gynekológa najväčšie klamstvo svojho života: „Materstvo je tá najprirodzenejšia vec na svete.“ Toto klamstvo malo upokojiť jej nervy, teda aspoň v to dúfala dobromyseľná sestrička, avšak práve vďaka tejto vete si Jill márne lamala hlavu, ktorá konkrétna časť DNA jej chýba... prečo má pocit, že táto skúsenosť s materstvom je pre ňu všetko len nie prirodzená. Nádherné? Áno. Zázračné? Samozrejme. Zmysluplné? Bezpochyby. Ale prirodzené? To teda vôbec nie. Po prvom hite Spoveď šialenej matky, v ktorom čitateľkám ponúkla špinavé detaily o živote so svojimi tromi pokladmi, prichádza Smoklerová s ďalšou knihou. V tej sa zamýšľa nad dvadsiatimi nehoráznymi klamstvami a mýtmi o materstve. Je tu pre vás, aby vám dala to, čo od nikoho iného nedostanete: pravdu. „Materstvo je, keď sa nikdy nesprchujete a necikáte osamote.“ Toto nie je manuál pre rodičov či príručka (tých je na trhu dosť a pravdepodobne ste ich čítali viac, ako si dokážete priznať). Toto je skôr štít, ktorý vás ochráni. Materstvo je, keď sa stále cítite tak trochu chorá, ale nikdy nemáte možnosť si tú bezradnosť poriadne užiť. Ak ste sa niekedy čudovali, prečo sa nikto nikdy neunúval vám povedať, aké to v skutočnosti je mať deti, alebo máte pocit, že vám všetko padá na hlavu, kniha Byť matkou (nie) je prirodzené vám ukáže, že v tom nie ste vôbec sama. Nie ste jedinou matkou, ktorá chce stráviť Deň matiek tak ďaleko od detí, ako sa len dá a nie ste ani jediná, ktorá má nepriateľov vo veku deväť rokov. Pridajte sa k Jill a jej armáde „šialených matiek“, ktorých misiou je prežiť a ktoré sú prepojené hlbokou láskou k ich deťom a vedomím, že materstvo nie je vždy jednoduché.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Vztah otce a syna


Kdo jiný by měl být jeden druhému bližší než nejbližší příbuzní... Ne vždy tomu tak je. Kniha známého psychologa a manželského poradce PhDr. Tomáše Nováka se zabývá běžnými problémy, které ovlivňují vztah otce a syna, upozorňuje na komunikační problémy, na zbytečná traumata, která vztah zatěžují. Vztah ''otec a syn'' bývá považován za psychologicky nejsložitější vůbec. Snad právě proto autor zvolil formu rozhovorů a dopisů, aby tento tak komplikovaný vztah přiblížil a co nejvíce objasnil. Doufáme, že vám tato publikace přinese množství podnětů a třeba i napomůže ve složitých rodinných situacích.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Výživa kojenců


Přepracované a doplněné vydání velmi úspěšné knihy je opět dokonalým průvodcem výživou kojenců, který vychází z ryze českého prostředí. Nejdříve maminky zasvětí do problematiky kojení, napomůže při komplikacích, poradí, kdy kojení ukončit a jak. Rodičům doporučí pokračovací mléka i nemléčné příkrmy. Kniha je doplněna recepty jídel pro malé kojence. Nechybí také odpovědi na nejčastější dotazy maminek.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Muži sú z Marsu, ženy z Venuše


Táto vtipná a adresná kniha sa držala vyše štyroch rokov na rebríčku amerických bestsellerov a preložili ju do takmer päťdesiatich jazykov...
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Spoveď šialenej matky


Spoveď šialenej matky Kniha opisuje neskutočne úprimné a často až smiešne príbehy zo života mamičiek, ktoré prežívajú každý deň. Kapitoly pokrývajú všetky témy bežného života od manželov, cez deti až po každodenné problémy v rodine. Či už ste mama, otec, babička, dedko, teta, strýko, učiteľ alebo krstný otec, pri čítaní Spovede šialenej matky budete súhlasne prikyvovať a smiať sa. Kniha vychádza 21. augusta 2012 vo vydavateľstve NOXI. Autorka Jill Smoklerová roky písala blog o rodičovstve, ktorý dostal mnohé ocenenia. Twitter ju zaradil ako číslo päť na zozname "top 50 mamičiek Twitteru " a je odporúčanou osobnosťou siete Twitter. Jill sa k otázkam rodičovstva vyjadrovala v mnohých novinách a časopisoch, vrátane The New York Times, CNN, Redbook a Ms. Magazine. Autorka píše týždenné stĺpčeky – The Countdown with Scary Mommy na CafeMom. Jej stránka www.scarymommy.com má v priemere viac ako 750 000 prezretí za mesiac. Povedali o knihe: „Vyzujte si topánky na vysokom opätku a postavte sa tvárou v tvár realite – ešte ste nemali krutejšieho šéfa ako vlastné dieťa. Podarené, smiešne, urážlivé, pravdivé – túto knihu si nezabudnite pribaliť do svojej tašky s plienkami!“ - Lauren Weisbergerová, autorka bestselleru Diabol nosí Pradu „Šialená matka sa odváži hovoriť veci, ktoré si myslí väčšina matiek, ale len máloktorá z nich má odvahu sa priznať. "- ABC News „Veselá, brutálna kniha plná úprimnosti ohľadom rodičovstva.“ - komik Michael Ian Black „Jill ponúka perfektný protiliek na príliš seriózne návody na výchovu v rôznych sprievodcoch.“- Cynthia Copelandová, autorka of The Diaper Diaries and Really Important Stuff My Kids Have Taught Me
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Předmanželské poradenství


Jste zamilovaní? Chystáte se na svatbu nejlepšího přítele? Také přemýšlíte o tom, co je to vlastně láska, jaká je její podstata? Domníváte se, že existuje typologie lásky? Na otázky ohledně prvních lásek, partnerských vztahů, rozchodů i změn v přístu pu k manželství odpovídá tato ojedinělá publikace. Autoři naznačují, jak prohloubit vzájemné porozumění partnerů, jak se naučit spolu lépe komunikovat, jak řešit konflikty a společné problémy. Jakkoli je tato kniha dokonalou příručkou pro poradenství , je určena nejen studentům psychologie a manželským poradcům, ale všem, kteří chtějí lépe porozumět tajům a úskalím života ve vztahu "před svatbou".Z obsahu: Úvodem 1. O manželství a poradenství 1.1 Co je manželství 1.2 Sliby a obřady 1.3 Radit se, či neradit se? 2. Styly intimního soužití 2.1 Tradiční manželství 2.2 Otevřené manželství 2.3 Skupinové manželství 2.4 Komuny a komunity 2.5 Swinging - výměnný sex 2.6 Singles 2.7 Homosexualita 2.8 Závěrem 3. Heterosexuální vývoj 3.1 Stadia heterosex uálního vývoje 3.2 Teorie výběru partnera 3.2.1 Duplikační teorie 3.2.2 Teorie komplementarity potřeb 3.2.3 Procesuální teorie formování partnerské dyády 3.3 Rodinný životní cyklus 3.4 Láska 3.4.1 Prameny, podstata a vývoj lásky 3.4.2 Různé druhy lás ky 3.4.3 Barvy lásky 3.4.4 Vývoj lásky jako vývoj vztahu 4. Formy předmanželského poradenství 4.1 Individuální poradenství 4.1.1 Charakteristika klientů 4.1.2 Nejúčinnější poradenské přístupy 4.1.3 Práce s lidmi bez partnerských vztahů 4.2 Párové por adenství 4.2.1 Rozhovory před manželstvím 4.2.2 Devětkrát "ano" 4.2.3 Psychologie - kompas spolužití 4.3 Hromadné poradenství pro manželství a rodičovství 4.3.1 Výchova k životu v rodině 4.3.2 Na co si dávat pozor 4.3.3 Co nefunguje 4.3.4 Nedostatky organizátorů 4.3.5 Co by měli vědět adolescenti Partnerský vztah, manželství a život v rodině Potřeby dětí a jejich výchova Život před narozením Sexualita, antikoncepce, sexuálně přenosné nemoci Beseda stokrát proč? Beseda nad "sextestem" Přednášky a beseda na základě administrace dotazníku Postoje k manželství a rodičovství Přednáška o partnerských vztazích vycházející ze systémového pojetí rodiny Diskusní skupiny s předem určeným programem 4.3.6 Realistické shrnutí 4.4 Skupinové poradenství Li teratura
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Denník nášho dieťatka


Nádherná knižka plná farebných obrázkov je zároveň albumom určeným jeho rodičom, aby si mohli na strany podľa mesiacov prvého roka života vlepovať fotografie so svojim malým pokladom a zapisovať do prednaznačených kolóniek a rámikov tie najdôležitejšie a neopakovateľné udalosti a vzácne okamihy zo života ich ratolesti...
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Kámasútra, 2.vydanie


Nové spracovanie slávnych kníh o milovaní - Kámasútry, Anangarangy a Voňavej záhrady. Autorka, známa sexuologička sa usiluje o moderný výklad týchto starodávnych rád, rozličné návody a sexuálne polohy približuje dnešným milencom tak, aby mali tieto starodávne rady pre nich zmysel. Doplnila ich o svoj pôvodný trojdňový sexuálny program. Kto ho bude brať iba ako relaxáciu, zažije príjemné chvíle s partnerom, no komu sa podarí naplniť aj duchovný zámer, sex bude vnímať ako umocnenú existenciu.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Sexi rady pre sexi baby od chlapov


„Kiežby urobila toto...“ Viete, čo chodí po rozume vášmu partnerovi? Teraz to už viete! Odtajnili sme jeho najtajnejšie priania. Povinné čítanie pre všetky ženy, ktoré chcú vedieť, čo sa deje v partnerovej hlave – a v jeho slipoch. „Ktovie, ako sa mu bude páčiť, keď...“ Z anglického originálu Sex tips for girls by guys (Dorling Kindersley Limited, London 2012) preložila Erika Mináriková.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Nástroje


Životné ťažkosti sa nikomu z nás nevyhýbajú. Tradičný terapeutický prístup upriamuje pozornosť do minulosti, no my potrebujeme riešenie tu a teraz. Nástroje nám ho ponúkajú. Autori využívajú jedinečný súbor cvičení – nástrojov –, vďaka ktorým sa naše problémy stanú odrazovým mostíkom k životnej zmene. Prekážky sa zmenia na príležitosti – nájdime v sebe odvahu a rozhodnosť, tvorivosť a pevnú vôľu! Phil Stutz a Barry Michels dlhé roky úspešne využívajú nástroje v terapeutickej praxi a táto revolučná metóda sa teraz dostáva aj k čitateľom na celom svete. Presvedčte sa sami, ako to môže obohatiť váš život.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Pět jazyků lásky pro muže


V srdci muže je ukryta touha zvládat vše, co mu připadá důležité. Je skvělé být užitečný v práci nebo na sportovním hřišti, ale nic se nevyrovná tomu, když vaše manželka řekne: "Díky tobě se cítím milována." Pokud jste od ní ještě taková slova neslyšeli nebo máte pocit, že nejste zrovna špičkovým hráčem v oblasti vztahů, pak je tato kniha určena právě vám.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Ako si užívať život


Uvažovali ste niekedy, prečo sa deň čo deň v dopravnej zápche unúvate chodiť do práce? Má vaša práca vôbec nejaký zmysel? Alebo prečo je kultúra, ktorú prijímate, väčšinou len plytký brak a gýč? Preletela vám hlavou myšlienka, že azda predsa len existuje lepší, slobodnejší a šťastnejší život? Ak prikyvujete, potom je táto kniha určená vám. Tom Hodgkinson poctivo študuje dejiny, literatúru aj filozofiu, hľadá v nich inšpiráciu a predkladá projekt jednoduchšieho a slobodnejšieho spôsobu života. Kniha plná praktických tipov a inšpiratívnych úvah vás naučí zahodiť putá obáv, byrokracie, dlhov, nezmyselných vládnych nariadení, protivných domácich prác, supermarketov a mnohých ďalších nepríjemností, ktoré vám bránia v rozlete. Ste pripravení užívať si život? Prečítajte si túto knihu a zistite to!
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Svatba


Máte rádi tradice? Nebo raději něco nekonvenčního? Chcete vědět co vás čeká, rozhodnete-li se pro svatbu v kostele? Rádi byste se při svatbě cítili „jako v pohádce“? Nabízí se vám pomocník, který vás provede krok za krokem cestou od předsvatebních příprav přes vlastní svatební obřad až k odjezdu na svatební cestu. Najdete zde jak svatební rituály, zvyky a pověry vztahující se k svatbám už od dob našich předků, tak tipy na nekonvenční uspořádání svatební oslavy a zábavy, ale také náležitosti týkající se třeba předmanželské smlouvy nebo scénáře svatebních obřadů a rovněž adresář hradů a zámků, kde lze svatbu uspořádat. Zkrátka průvodce je tu proto, abyste se mohli na vlastní svatbě dobře cítit, bavit, vychutnat si její jedinečnou atmosféru, aby svatba zůstala krásnou vzpomínkou.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Péče o novorozence a kojence


Narození děťátka je pro celou rodinu radostnou událostí. Na druhé straně však s sebou přináší pro novopečenou maminku mnoho tušených, ale i naprosto nečekaných starostí a otázek - zejména v prvních dnech a týdnech po porodu. A právě proto je tu kniha MUDr. Martina Gregory a MUDr. Magdaleny Paulové, CSc., která vás bezpečně provede prvními měsíci života vašeho potomka. Publikace si klade za cíl zodpovědět vám nejčastější dotazy týkající se zdraví a potřeb vašeho maličkého, chce být tím nejlepším rádcem v péči o něj. Pokud hledáte rychlou pomoc či radu, neváhejte a sáhněte právě po knize Péče o novorozence a kojence.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.