! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 220 z 286

Děti prérie


Seznamte se s malou indiánkou Agléškou a její starší sestrou Kunou. Budete spolu s nimi bojovat proti krvelačným vlkům, projdete nejedním nebezpečím a navštívíte nejen prérijní kmen Lakotů, ale také tajemný svět indiánských mýtů. Při napínavých dobrodružstvích vás budou provázet celostránkové barevné ilustrace a s pomocí slovníčku lakotštiny se naučíte mnoho užitečných lakotských slov. Máte-li rádi přírodu a dobrodružný život pod širým nebem, neváhejte a rozběhněte se s Dětmi prérie po rozlehlých oblájích.
Vypredané
11,81 € 12,43 €

Lacná kniha Cestovatelka (-90%)


Etta byla vytržena ze svého života a vhozena do minulosti, kde jakákoli její chyba může změnit budoucnost. Poté, co je unesena a probudí se na neznámem místě a v neznámém čase, ji ohrožují dvě mocné skupiny nepřátel, které si přejí její smrt. A tak se jí dostane pomoci od někoho, od koho to nikdy nečekala. Od někoho, kdo by měl být dávno mrtvý. Mezitím Nicholas a Sophia sledují Ettinu stopu a snaží se ji vypátrat, i když jim v tom Ironwoodovi snaží ze všech sil zabránit. Jak Etta a Nicholas bojují, aby je jejich cesty svedly k sobě navzájem, procházejí různými místy i dějinnými epochami a uvědomují si, že čas i historie se náhle mění. A oni se mění s nimi.
Vypredané
1,55 € 15,49 €

dostupné aj ako:

Dobrodružství pana Kolečka


Neobvyklá trojice nerozlučných kamarádů vás naučí, že veteráni nepatří do starého železa, že nemít jednu nohu není překážka a že s věrnými kamarády a láskou, která nerezaví, doj(e)dete nejdál. Výtvarně jedinečná a bohatě ilustrovaná knížka, jejíž kulisu vytvořila místa známá i polozapomenutá, zaujme dětské hlavičky a přitom jen tak mimochodem poučí – dost možná, že se něco nového dozvědí i rodiče. Tak schválně, víte, proč se Bílá hora jmenuje Bílá a kde se vzala Divoká Šárka?
Vypredané
11,37 € 11,97 €

Lacná kniha Darkus a chrobáky (-90%)


Darkus neverí vlastným očiam! Zo susedových nohavíc vyletí odporný hmyz a zdá sa, že ten gigantický chrobák chce čosi povedať. Ako sa však chlapec môže kamarátiť s chrobákom? A čo má ten chrobák spoločné so zmiznutím jeho otca a príchodom Lukrécie Cutterovej, ktorá má záľubu v hrôzostrašných šperkoch?
Vypredané
1,20 € 11,99 €

dostupné aj ako:

Elena - Árulások és csalódások


Elena a hetedik mennyországban jár Timmel. Szerelemük végül legyőzte a régi családi ellenségeskedést, de akkor mégis sötét felhők kezdenek gyülekezni felettük. Tim dobja Elenát a rég várt lovas bál előtt, majd az arrogáns Ariadné is rosszban sántikál, feltűnik egy titkozatos idegen, és Melike, Elena legjobb barátja is mintha elárulná őt. Egy dolog egyértelműnek tűnik: valaki azt akarja, hogy Elena szomorú legyen. De miért?
Vypredané
9,17 € 9,65 €

Ének az óvodában


Forrai Katalin könyve ma már klasszikusnak számít: évtizedek óta az óvodai ének-zene oktatás egyik nélkülözhetetlen alapműve, amely a zenei kultúra továbbadásában, a magyar népzenekincs megismertetésében és a zenei készségek fejlesztésében nyújt szakmai, módszertani segítséget. A szinte teljes óvodai dalanyagot felölelő zenei példatár az otthoni és óvodai énekléshez, játékhoz, zenehallgatáshoz kínál több mint háromszáz mondókát, dalt és énekes játékot. A Rogán Miklós szemléltető ábráival és rajzaival illusztrált kötetet – amelyet a Móra Kiadó felújított formában tár a közönség elé – gyerekekkel foglalkozó felnőtteknek, iskoláknak, óvodáknak és könyvtáraknak ajánljuk.
Vypredané
10,70 € 11,26 €

Szelebudri család


Megbeszéltük a Radóval, hogy naplót fogunk írni, és majd ha öregek leszünk, jót derülünk rajta - így kezdi naplóját a tizenkét éves Laci, becsületesen bevallva, hogy a derülünk szót Radótól gyűjtötte, akinek nyelvész a papája, s ezért igen gazdag a szókincse. Laci hűségesen beszámol a kis lakásban élő háromgyermekes Faragó család eseménydús hétköznapjairól, s - valljuk be - cselekvő részt is vállal abban, hogy ezek a hétköznapok minél mozgalmasabbak legyenek. Az olvasó - akinek szerencsére nem kell öregkoráig várnia, hogy Laci naplóján jót derüljön - biztosan a szívébe zárja ezt a vidám, szeleburdi családot, amely kissé zsúfolt lakásába örömmel fogad be minden új jövevényt, legyen az aranyhörcsög, cincér vagy lopótök.
Vypredané
7,04 € 7,41 €

Summer - Kezdődjön a vadászat!


Túlélhet-e a szerelem titkok és hazugságok közt? Summer életére szörnyű árnyék borul. Elszívja az erejét, irányítja a tetteit, és azzal fenyeget, hogy a jövőjét is tönkreteszi. Egy kockázatos küldetés ideiglenes szabadulással kecsegtet. Summernek a telepatikus képessége segítségével kell megtalálnia a célpontot, és kiderítenie az igazságot. Hal Robinson katona. Semmi sem téríti el a céljától. Győztes típus. Ám amikor összetalálkozik Summerrel, életének eddigi fontossági sorrendje lassan megváltozik. Bízniuk kell egymásban, ha meg akarják védeni a savantok közösségét. De vajon a saját titkaik nem állnak-e a boldogulásuk útjába? A Lélektársak-sorozat ezzel a kötettel lett teljes.
Vypredané
10,15 € 10,68 €

A két Lotti


A gyermekregény címszereplője két kislány, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra. Ez a tény nem kis zavart okoz a történetbeli Bühl-tavi üdülő tanárai és diákjai és a nyaraló gyerekek körében, ahova a két új vendég megérkezik. A feltűnő hasonlóság titka az, hogy Luise és Lotte ikertestvérek. De ezt hogyan is gyanítaná a szigorú Ulrike kisasszony és a többi gyerek, ha a két bájos kislány sem tud róla. A szüleik elváltak és a gyermekeiken megosztoztak. Természetesen a feltűnő hasonlóság titkát nem csupán a tábor lakói nyomozzák. Az ikerpár elhatározza, hogy összebékítik szüleiket, erre a célra legalkalmasabbnak a szerepcsere ígérkezik. Ilyen megfontolások után Lotte érkezik meg Bécsbe a karmester papához, Luise pedig Münchenbe, édesanyjához... A könnyes-vidám történet évtizedek óta a gyermekirodalom sikerkönyvei között szerepel. Kästner romantikus meséjében kaland és líra ötvöződik; a 8-10 éves gyermekolvasóknak - elsősorban kislányoknak - igényes időtöltést kínálva. Erich Kästner gyermekkönyveinek új kiadásai már ezzel az új arculattal jelennek meg. Lásd még Május 35.
Vypredané
6,78 € 7,14 €

A kviddics évszázadai


Hushpush úr könyvében örömét lelheti mindenki, aki rendszeresen játszik vagy néz kviddicset, illetve akit érdekel a tágabb értelemben vett mágiatörténet.
Vypredané
8,25 € 8,68 €

Amikor kivirágzott a fánkfánk


Dani unalmában karjára dőlve elbóbiskol a magyarórán, és egy magyar óra mutatói között menekülve Magyarórafalvára kerül. Szerencséjére vele tart Fodor Menta, a település polgármestere, és körbevezeti Danit ezen a különös helyen. A zöld hajú óramanó téged is szívesen lát, és ezt üzeni neked: Látogass el Magyarórafalvára! Próbáld ki a folyton csukló csuklósbuszt, és szállj meg a szállóban! De vigyázz! Itt garázdálkodik a szófaló faló, aki mindent bekebelez, ami többértelmű. Gyere most, amíg még találkozhatsz a konyhatündérrel, az emberkerülő gazemberrel, a karperecet sütő pékkel és sok más fura alakkal. Végül azt is meglátod, ahogy kivirágzik a fánkfánk. Szeretettel várlak a Fő téren, ahol a főszakács a saját levében fő.
Vypredané
5,08 € 5,35 €

Félix és a szerelem


Az új barát és a Félix időt csinál sorozat harmadik része. Félix szerelmes Aminába, és ez elég nagy baj, mert amúgy allergiás a lányokra. Mit tegyen? Fordulatokban bővelkedő történet, hiszen a szerelem nem veszélytelen dolog! Belépés csak saját felelősségre!
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Lacná kniha Félix és a szerelem (-90%)


Az új barát és a Félix időt csinál sorozat harmadik része. Félix szerelmes Aminába, és ez elég nagy baj, mert amúgy allergiás a lányokra. Mit tegyen? Fordulatokban bővelkedő történet, hiszen a szerelem nem veszélytelen dolog! Belépés csak saját felelősségre!
Vypredané
0,89 € 8,89 €

dostupné aj ako:

Legendás állatok és megfigyelésük


Göthe Salmander nélkülözhetetlen könyvéből választ kaphatunk a varázsvilág faunájával kapcsolatos legkülönfélébb kérdéseinkre. Megtudhatjuk például, hogy mi a különbség a sün és az acsarka között, hogy hogyan lehet elriasztani az ólálkát, vagy hogy miért nem jönnek ki egymással a trollok és böklencek. A kötet az előző kiadáshoz képest hat új szócikkel bővült!
Vypredané
8,25 € 8,68 €

Titkos királyság 24.- Zafír varázslat


Vidám király még mindig gonosz nővérének, Keserű királynőnek a foglya, be van zárva a Viharkastély egyik tömlöcébe. A három barátnő a vízi nimfák segítségével rájön, hogy hol bújik meg a második mágikus drágakő, a gyönyörű zafír, de sietniük kell, nehogy a gonosz viharmanók rátegyék a mancsukat!
Vypredané
3,36 € 3,54 €

A tenger boszorkánya


Szellemhajók hada cirkál a Földválasztó-tenger viharos vizein. Az öt hercegnőnek össze kell fognia, hogy a hullámok között legyőzzék az ellenséges flottát, és minden képességüket be kell vetniük, hogy meghiúsítsák Acquaria, a tenger bősz és tünékeny boszorkányának galád tervét.
Vypredané
9,19 € 9,67 €

Geek girl 5 - A lány, aki előtt nincs akadály


Harriet Manners rengeteg tényt ismer. Tudja, hogy egyszer tizennégy mókust elítéltek kémkedésért. Tudja, hogy a Kígyók és létrákat és a sakkot is egyazon országban találták ki. Tudja, hogy az űrhajósok szíve a világűrben kikerekedik. És életében először most végre azt is tudja, hogyan alakuljon az élete. Bárcsak a többiek is követnék a forgatókönyvet... Holly Smale a Geek Girl 1. - A lány, akit soha senki sem vett észre, a Geek Girl 2. - A lány, aki mindig mindent félreért, a Geek Girl 3. - A lány, aki távolról tökéletes, valamint a Geek Girl 4. - A lány, aki ragyogni akart szerzője. Kicsit stréber, kicsit ügyetlen, és olyan félénk, hogy a kamaszévei nagy részét az öltöző mosdójában töltötte. Tizenöt éves volt, amikor váratlanul felfedezte egy menő londoni modellügynökség, és az elkövetkező két éve arról szólt, hogy kifutókon hasalt el és pirult bele a világ legkülönbözőbb pontjain, mindehhez olyan dolgokat tört össze, amelyeket nem volt pénze kifizetni.
Vypredané
10,15 € 10,68 €

Lacná kniha Geek girl 5 - A lány, aki előtt nincs akadály (-90%)


Harriet Manners rengeteg tényt ismer. Tudja, hogy egyszer tizennégy mókust elítéltek kémkedésért. Tudja, hogy a Kígyók és létrákat és a sakkot is egyazon országban találták ki. Tudja, hogy az űrhajósok szíve a világűrben kikerekedik. És életében először most végre azt is tudja, hogyan alakuljon az élete. Bárcsak a többiek is követnék a forgatókönyvet... Holly Smale a Geek Girl 1. - A lány, akit soha senki sem vett észre, a Geek Girl 2. - A lány, aki mindig mindent félreért, a Geek Girl 3. - A lány, aki távolról tökéletes, valamint a Geek Girl 4. - A lány, aki ragyogni akart szerzője. Kicsit stréber, kicsit ügyetlen, és olyan félénk, hogy a kamaszévei nagy részét az öltöző mosdójában töltötte. Tizenöt éves volt, amikor váratlanul felfedezte egy menő londoni modellügynökség, és az elkövetkező két éve arról szólt, hogy kifutókon hasalt el és pirult bele a világ legkülönbözőbb pontjain, mindehhez olyan dolgokat tört össze, amelyeket nem volt pénze kifizetni.
Vypredané
1,07 € 10,68 €

dostupné aj ako:

Zűröstül-bőröstül


Ez lehetett volna Lucy tökéletes nyara: édes semmittevés a strandon az új pasijával és a legjobb barátnőjével, lazulás a haverokkal… Kell ennél jobb? De az anyja persze megint mindent elszúrt. Oké, Lucy tényleg kiszökött abba a buliba. Na és? Hát nem fogják fel a szülei, hogy nem hagyhatta ki az év partiját? A tökéletes nyár helyett egyből nyári munkára vezénylik: házakat kell festenie, ami épp elég gáz, de hogy Justin Marshall legyen a főnöke? Na ez viccnek is rossz! Jó, látványnak elviselhető a srác. Vagyis inkább nyálcsorgató. Ettől még az őrületbe kergeti Lucyt az állandó parancsolgatásával és okoskodásával, meg azzal, hogy miatta a lány mindent megkérdőjelez, amit magáról és az életéről gondolt. Nem, Lucy egyáltalán nem ilyen nyárra vágyott, köszöni szépen. Viszont… talán pont ilyenre volt szüksége.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

dostupné aj ako:


V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.