! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 232 z 284

Kísértetvadászok jeges nyomon


Lúdbőr-veszély! Tomi a pincébe lépve egy valódi kísértetbe botlik! Zöld szemű és ragacsos és velőtrázó a sikolya. Tomi a tapasztalt kísértetvadász, Lebbencs Hedvig segítségét kéri. Hugó, a kísértet azonban a legkevésbé sem veszélyes, cserébe ő maga is jó nagy pácban van: egy HUK (Határozottan Undorító Kísértet) megkaparintotta az otthonát. Hol kísértsen így Hugó? Tomi, Hedvig és Hugó elhatározzák, hogy együtt elűzik a HUK-ot - ami egy igazán veszélyes és fagyos vállalkozásnak ígérkezik! Cornelia Funke a német nyelvű gyerek- és ifjúsági irodalom egyik legismertebb, legkedveltebb szerzőjének számít. Gyerekregényei több tízmillió példányban fogynak szerte a világon.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Legyen, ahogy akarod!


Phoebe Ulright és legjobb barátnői, Annabel és Kimmi meghívást kaptak az év bulijára! Ám Phoebe-nek rá kell jönnie, hogy a buli épp egybeesik a szívéhez olyan közel álló Vadállatokért csoport adománygyűjtő moziestjével, és ettől totál kikészül... Phoepe az adománygyűjtő este mellett dönt, de közben Annabel flörtölni kezd a Vadállatokért csoport egyik dögös tagjával, Liammel, ami fura érzéseket kelt Phoebe-ben. Oké, Liam irtó jó pasi, de ők ketten csak barátok, nem igaz? Phoebe úgy érzi, nem hagyhatja cserben a barátnőit, akik odavannak a buliért. Ráadásul Annabel és Kimmi összeismertetik Phoebe-t a Highrogve gimi egyik szívtiprójával, Saiával... de biztosan úgy végződik a buli, ahogy a lányok szeretnék? Ebben a fantasztikus, feleletválasztós történetben TE hozol döntéseket Phoebe helyett, így válik ez igazán a TE sztoriddá! Kövesd a szíved egész végig, de ha mégis meggondolod magad, csak ugorj vissza, és ismerd meg az összes végkifejletet!
Vypredané
6,75 € 7,11 €

Tündérkönyv - Balszerencsés tündérmese 3. könyv


Mina belefáradt, hogy a mesebeli küldetések folyton próbára teszik. Épp azon gondolkozik, hogy véget vet ennek az egésznek, mikor merengéséből füstszag riasztja fel. Mire észbe kap, otthonát már elborították a lángok, így mindent hátrahagyva kell elmenekülnie. Mina csodával határos módon kijut az égő épületből, ám öccsének, Charlie-nak nem volt ilyen szerencséje. Mina próbál talpra állni, és szembeszállni végzetével a tragédia után, mikor váratlanul felbukkan egy titokzatos alak, aki megzsarolja őt. A lány kénytelen minden veszélyt vállalva engedelmeskedni. A helyzetét csak nehezíti, hogy le kell győznie Brody iránt táplált szerelmét. Eközben Jared, Mina tündér segítője mindent megtesz, hogy megóvja a lányt, de ő sem képes minden pillanatban mellette lenni. Így amikor Mina ráébred, hogy nincs más választása, egyedül lép át a tündérvilágba. Az ismeretlen hely ugyan varázslatos, de halálos veszélyeket is rejt. Mina, dacolva a nehézségekkel, mindent elkövet hogy felkutassa és elpusztítsa a mesebeli világ leggonoszabb lényét, Teague-et. De lehet, hogy ezzel követi el élete legnagyobb baklövését?
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Ivy Pocket és az Óragyémánt


Ivy Pocket egy átlagos szobalány, aki átlagon felülinek képzeli magát. Miután munkaadója inkább elszökik Dél-Amerikába, mint hogy tovább élvezze a társaságát, ifjú hősnőnk egyedül marad koszt és kvártély nélkül Párizsban... Ekkor Ivy váratlanul testhezálló feladatot kap. Fejedelmi fizetség ellenében Angliába kell vinnie a titokzatos Óragyémántot, hogy a születésnapos (és roppant ellenszenves) Matilda Butterfield nyakába akassza. A szobalány azonban hamarosan sötét rejtélyek és gyilkosságok hálójában, na meg egy összeesküvés kellős közepén találja magát. Mindenki az Óragyémántra feni a fogát, hiszen a kő valójában átjáró egy másik világba... "És ekkor történt. Ismét fellobbant bennem a vágy, mint a grófnő hálószobájában. Őrült vágy. Kétségbeesett kényszer. Egyetlen dolgot akartam: felvenni a nyakláncot. A nyakamba akasztani. Látni magam az Óragyémánttal a nyakamban. Igen, igen, megígértem a grófnőnek, hogy nem teszem. De mi baj lehet belőle? Felpróbálom, csak egy másodpercre. Vagy egy-két percre. Aztán leveszem. Soha senki nem tudja meg..." (részlet a könyvből)
Vypredané
8,48 € 8,93 €

A kastély titka


A tizenkét éves ikerpár, Meg és Frank nehéz időszakot él meg: a szüleik szétköltöztek, ezért közös családi nyaralásra gondolni sem lehet. A gyerekek végül néhány hetet a nagybátyjuknál, Eliot bácsinál töltenek. Nem túl lelkesen vágnak neki az utazásnak, mert úgy gondolják, aligha lesz részük nagy kalandban. Ám amint megérkeznek a hatalmas házba, különös dolgokra lesznek figyelmesek. Egyikük az éjszaka közepén gyereksírásra riad, pedig közel és távol nincs egyetlen kisbaba sem. Akkor honnan jön a hang? És ki lehet az a fonott hajú lány, aki az elhagyatott vasútállomáson járkál? Milyen szerencsétlenség fenyegette száz évvel ezelőtt a kis falut? A testvérek nekilátnak kinyomozni a rejtélyt, ami izgalmasabbnak, sőt, veszélyesebbnek bizonyul, mint gondolták!
Vypredané
10,11 € 10,64 €

dostupné aj ako:

A fürdők réme


Amikor Gerzson bácsi a strandon felejti a telefonját, Pongrác készséggel indul a segítségére. Csakhogy rejtélyes okból sorra zárnak be Budapest híres fürdői! Pongrác aljas összeesküvést szimatol, és a BerGer Szimat Szolgálat csapata akcióba lendül. Sikerül-e megfejteni a rejtélyt? Kinyitnak-e még valaha a fürdők? No és előkerül-e Gerzson bácsi mobilja?
Vypredané
5,77 € 6,07 €

A lónak nincs árnyéka


"A lovaknak nincs árnyéka" - mondta mindig az apám. Sokáig nem tudtam, mit ért ezen. Egészen addig, amíg Lea be nem lépett az életembe. Ez a könyv két lányról szól. Az egyiknek van testvére, a másiknak nincs. Ez a könyv egy félig elvadult lóról szól, amire már senki se mer felülni. Ez a könyv vágtákról, edzésekről, versenyekről, nevetésről, barátságról szól. És az újrakezdésről. És titkokról.
Vypredané
6,78 € 7,14 €

Csókelvonó kockáknak


Libby Garrett Owen-függő. A szuperokos lány szentül hiszi, hogy megütötte a főnyereményt a szívdöglesztő kosarassal, miközben a srác még csak mutatkozni sem hajlandó vele, nemhogy felvállalni közel egy éve tartó kapcsolatukat. Avery és a kockakommandó nem bírja tovább nézni, hogy imádni valóan őrült barátjuk lassan teljesen kifordul önmagából, ezért ráveszik, hogy csináljon végig egy tizenkét lépéses "Owen-elvonó"-t. A sikeres leszokáshoz Libbynek szüksége van egy pártatlan mentor segítségére is - itt lép a képbe Adam. A kőkemény, szexi srác elvileg tökéletes a feladatra, ha valaki elbír Libbyvel, az ő. Ja, hogy titokban évek óta szerelmes a lányba? Á, miért is bonyolítaná ez a dolgokat?!
Vypredané
8,48 € 8,93 €

dostupné aj ako:

A kis vámpír útra kel


Ki szeretné a vakáció értékes heteit egy tanyán tölteni? Endrét nem vonzza a csend és a nyugalom, a vidéki pihenésnél unalmasabb időtöltést el sem tud képzelni. A szülei ennek ellenére nem változtatnak a terveiken. Szerencsére egy jó barát a fiú segítségére siet a bajban: a kis vámpír felajánlja, hogy elkíséri a nyaralásra. Persze egy vámpírral nem egyszerű az utazás, hiszen a koporsóját mindenhová magával kell cipelnie. Kimerítő és izgalmas vonatozás vár a két gyerekre, melynek során a barátságuk újra veszélybe kerül...
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Az óriásgyémánt elrablása


Kedves rágcsálóbarátaim! A nevem Stilton, Geronimo Stilton. Itt, Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában a könyveim mind bestsellerek! Hát nem olvastátok még őket? Igazán mulatságos történetek: könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán... igazán bajuszemelő történetek, szavamra! Az óriásgyémánt elrablása. Épp a focibajnokság döntőjét néztem, amikor Vilmos nagyapa szó szerint berontott az otthonomba, és magával vitt egy páros golfversenyre. A díj az igen értékes Szuper Rágcsakupa volt, amit egy titokzatos tolvaj el akart lopni. Nulla Nulla Ká barátom azonban a nyomában volt. Bajuszbizsergető kaland volt, mondhatom!
Vypredané
5,08 € 5,35 €

The London Eye Mystery


'A whip-smart puzzle with unforgettable characters' Robin Stevens, bestselling author of Murder Most Unladylike'Compulsive Reading' Independent'Thoroughly gripping' Sunday TelegraphA story about family, self-belief and bravery, The London Eye Mystery is a brilliantly inventive crime-caper perfect for fans of Enola Holmes, High-Rise Mystery and A Kind of Spark. 11.32 a.m. Ted and his sister Kat watch their cousin Salim get on board the London Eye. The pod rises from the ground, high above the city. 12.02 p.m. The pod lands and the doors open. Everyone exits - everyone but Salim. Has he spontaneously combusted? (Ted's theory.) Has he been kidnapped? (Aunt Gloria's theory.) Is he even still alive? (The family's unspoken fear.)Ted doesn't see the world like most people he knows and is sure that with his "unique operating system" of a brain he can uncover the truth about Salim's disappearance. So, teaming up with Kat, Ted sets out to do just that - following a trail of clues across London. But with time ticking dangerously by, can Ted solve the mystery before it's too late?A multiple award-winning novel with over 150k copies sold in the UK alone, The London Eye Mystery is a true modern classic that's not to be missed - now featuring an introduction from Robin Stevens. Don't miss Ted's second detective adventure, The Guggenheim Mystery!
Vypredané
11,35 € 11,95 €
  • 5 /5

Plants vs. Zombies: Časokalypsa


Minulosť, budúcnosť... A zombie! Už zasa! Geniálny vynálezca a prvotriedny strážca susedstva, ubrblaný blázon Dave, pomôže svojej neteri Patrícii a mladému dobrodruhovi Natovi odraziť ďalší nápor zombií pod vedením desivého Zombossa. Trojica hrdinov za výdatnej pomoci armády rastliniek tentokrát nazrie do minulosti i budúcnosti, pretože zombie sa nevyhýbajú ani cestovaniu časom.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Star Wars: BB-8 kalandjai


A galaxis jövője BB-8-től függ! Olvasd el, hogyan keveredik bele a droid a galaxis egész jövőjét befolyásoló eseményekbe! Tudj meg mindent a bátor Ellenállásról és a gonosz Első Rendről! Találkozz BB-8 új barátaival, és derítsd ki, hogyan egyesítik erőiket a gonosz ellen! Ez a kezdő olvasóknak szánt, nyelvtanárok részletes útmutatásai alapján készült könyv segít az olvasási készség fejlesztésében, az önálló olvasás elsajátításában. Az izgalmas történet, a szövegekhez illő, gondosan válogatott illusztrációk, és a sok-sok érdekesség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az olvasás a legkisebbek számára is szórakoztató és sikerélményekben gazdag időtöltéssé váljon.
Vypredané
6,78 € 7,14 €

Star Wars: Az ébredő Erő - Új kalandok


A sötétség erői gyülekeznek. Egy új harc veszi kezdetét. Találkozz a bátor hősökkel, akik a galaxist védik! Olvass az uralomra törő gonoszokról! Ismerd meg a lenyűgöző csillaghajókat, és légy részese a jó és a rossz között dúló, hatalmas küzdelemnek! Csatlakozz az Ellenálláshoz, és mentsd meg velük a galaxist! Ez a kezdő olvasóknak szánt, nyelvtanárok részletes útmutatásai alapján készült könyv segít az olvasási készség fejlesztésében, az önálló olvasás elsajátításában. Az izgalmas történet, a szövegekhez illő, gondosan válogatott illusztrációk, és a sok-sok apró érdekesség mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az olvasás a legkisebbek számára is szórakoztató és sikerélményekben gazdag időtöltéssé váljon.
Vypredané
6,78 € 7,14 €

Star Wars: Finn küldetése


Olvasd el, hogyan száll szembe Finn a hatalmas Első Renddel! Kövesd Finn harcát a Jakku pusztaságától a Starkiller bázist körbevevő jeges sziklákig. Ismerkedj meg a hősökkel, akik a segítségére sietnek, és találkozz a gonoszokkal, akik el akarják pusztítani őket. Ez a kezdő olvasóknak szánt, nyelvtanárok részletes útmutatásai alapján készült könyv segít az olvasási készség fejlesztésében, az önálló olvasás elsajátításában. Az izgalmas történet, a szövegekhez illő, gondosan válogatott illusztrációk, és a sok-sok apró érdekesség mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az olvasás a legkisebbek számára is szórakoztató és sikerélményekben gazdag időtöltéssé váljon.
Vypredané
8,48 € 8,93 €
  • 5 /5

Denník odvážneho bojka 9: Dlhá cesta


Rodinný výlet je skvelá zábava... teda ak necestuješ s Heffleyovcami. Cesta sa začne sľubne, ale problémy na seba nedajú dlho čakať. Záchody na pumpách, šialené čajky, ťuknutý nárazník a agresívne prasiatko Gregovi na nálade veľmi nepridajú. Aj z najhoršieho výletu sa však môže vykľuť nezabudnuteľné dobrodružstvo – a Heffleyovci to zistia na vlastnej koži.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Kočičí válečníci 1: Vzhůru do divočin


Čtyři klany divokých koček si odedávna dělí území lesa podle zákonů, které stanovili kdysi dávno jejich předkové-válečníci. Kočkám Hromového klanu však nyní hrozí nebezpečí, protože bojovníci ze Stínového klanu jsou den ode dne silnější. Umírá jeden ušlechtilý kočičí válečník za druhým, a za stále záhadnějších okolností... Do toho zmatku a nejistoty přichází obyčejný domácí kocourek Zrzek. Zpočátku se zdá, že mezi ostřílenými kočičími bojovníky nemá šanci, ale pak se ukáže, že se mu vyrovná jen málokdo!
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Matilda


Matilda különleges lány, de a szülei sajnos komplett idióták. Az apja szélhámos, az anyja meg sötét, mint egy belső zseb. Ki nem állhatják a lányukat, azt szeretnék, ha többet tévézne, és kevesebbet olvasna. Czukor kisasszony, a tündéri tanárnő viszont hamar rájön, hogy Matilda zseni. Az iskola rettegett igazgatónője azonban mindkettőjük életét megkeseríti... Még szerencse, hogy Matilda elképesztő trükköket tartogat a tarsolyában, és nem fél megmutatni a szörnyű felnőtteknek, hogy vele jobb nem ujjat húzni! A Matilda a Kolibri Kiadó Roald Dahl-életműsorozatának második darabja, amelyet új fordításban, Totth Benedek tolmácsolásában olvashatunk. "Dorong kisasszony a tanári asztal mögött ült, és rémülten, megbűvölve meredt a pohárban vonagló gőtére. Matilda szintén a pohárra szegezte a tekintetét. És akkor lassan, nagyon lassan, valami roppant különös, egészen szokatlan érzés kerítette hatalmába. A szeme viselkedett a legfurcsábban. Mintha elektromossággal telítődött volna. Mintha egy rettenetes erő forrt, buzgott volna föl a szeme mélyéről. És közben valami egészen mást is érzett, de nem tudta megmondani, mi az. Mintha villámokat szórt volna a szeme. Igen, ez az! Szó szerint apró villámok cikáztak - egyenesen a szeméből!"
Vypredané
10,17 € 10,71 €

A skót kastély titka


Kalandra hívnak benneteket Tea Angyalai. Hogy kicsoda Tea Stilton? Sportos, talpraesett, elbűvölő egérlány! Ő a Rágcsáló Hírek különleges tudósítója. Az újság szerkesztőségét bátyja, a híres Geronimo Stilton vezeti. Tea könyvei öt rendkívüli nyomozólány barátságáról és kalandjairól szólnak. Ők Tea Angyalai! A skót kastély titka Mit szólnátok egy izgalmas, skóciai utazáshoz, méghozzá motorkerékpárral? Tea Angyalai biztosan nem hagynak ki egy ilyen kalandot. Tartsatok velük ti is! Skóciában egy ősrégi kastély várja, hogy az öt tettre kész egérlány megfejtse titkait, és megakadályozza, hogy romba döntsék.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.