! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 235 z 284

Balla Adrienn 4.


Alig járt a graffitis ügy végére, Adrienn máris megkapja a következő és egyben legfurcsább pendrive-ot, egyetlen mondatattal és egy szelfivel megpakolva. Adriennek mindössze ennyi információ alapján kell rájönnie, mit jelent az üzenet, és amikor sikerül megfejtenie, olyan eseményekre derülhet fény, amiket már mindenki lezártnak hisz. Janó közben megint célkeresztbe kerül: most az irodalomtanárával gyűlik meg a baja, aki csalással vádolja. Csakhogy ez a látszólag hétköznapi konfliktus elindít egy folyamatot, aminek a vége beláthatatlan. És persze ott vannak még az Adrienn édesapja ügyével kapcsolatos tanúvallomások. A lánynak döntenie kell: megteszi?e a legfontosabb lépést, ráadásul felbukkan valaki, akire végképp nem számított
Vypredané
10,15 € 10,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Měsíc v sedle (-90%)


Strhující román od autorky populární série Kůň za dolar! Dívka na útěku před zákonem. Kluk, který chce zachránit svému tátovi život. Měsíc trvající koňský závod v tom nejnáročnějším terénu na západě Ameriky, který oba chtějí vyhrát. Zvítězit ale může jen jeden. Bude štěstí přát Alex, nebo Willovi? Kdo z nich vydrží nesmírně náročný měsíc v sedle? A jak s tím vším zamíchají jejich vzájemné city? Projeďte s nimi v koňském sedle nespoutanou divočinou amerických národních parků!
Vypredané
1,08 € 10,79 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Balla Adrienn 4.


Alig járt a graffitis ügy végére, Adrienn máris megkapja a következő és egyben legfurcsább pendrive-ot, egyetlen mondatattal és egy szelfivel megpakolva. Adriennek mindössze ennyi információ alapján kell rájönnie, mit jelent az üzenet, és amikor sikerül megfejtenie, olyan eseményekre derülhet fény, amiket már mindenki lezártnak hisz. Janó közben megint célkeresztbe kerül: most az irodalomtanárával gyűlik meg a baja, aki csalással vádolja. Csakhogy ez a látszólag hétköznapi konfliktus elindít egy folyamatot, aminek a vége beláthatatlan. És persze ott vannak még az Adrienn édesapja ügyével kapcsolatos tanúvallomások. A lánynak döntenie kell: megteszi?e a legfontosabb lépést, ráadásul felbukkan valaki, akire végképp nem számított
Vypredané
0,53 € 10,68 €

dostupné aj ako:

O smrti smrťoucí


Švédská spisovatelka píše pro děti o tom, že život je konečný a lidé časem umírají. Těžké téma je zobrazeno překvapivě svižně a s milým humorem, zároveň i s něhou a důstojností. Kniha je plna kouzelných obrázků a nebude děti lekat ani strašit. Je určena čtenářům přibližně od 5 do 12 let a také jejich rodičům, prarodičům a vychovatelům jako branka, která dětem otevře nelehké téma smrti.
Vypredané
10,72 € 11,28 €

A Képzeletbeli Utazók Klubja


Hajnalodik és kezdetét veszi Kilmore Cove történetének leghosszabb napja. Miközben az eső mindent szürke fátyolba burkol, az öböl nyugalmát robbanások zaja, fel-felvillanó fények és csattanások törik meg. Korántsem arról van szó, hogy vihar tombol Kilmore Cove felett! Spencer kapitány legendás hajójának, a Mary Greynek nyolc ágyúja lövi a falut. Ebben a kétségbeejtő helyzetben a Covenant ikreknek egyedül kell szembeszállniuk minden ellenségek legfélelmetesebbikével. Még Ulysses Moore sincs a közelben, pedig ő az egyetlen, aki képes lenne legyőzni Spencert... A Képzeletbeli Utazók Klubja "Kettő az őrszem, ki a tengert vigyázza, szeszélyes, rettentő, fegyverük a lándzsa. Három a jó barát, ki ellenük kiállna, orcáját feléjük egyik se kínálja." (Ulysses Moore)
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Prvorozený


Úžasný román se zvířecími hrdiny, inspirovaný Voláním divočiny a Lvím králem. Straka Maggie žije na ranči v Montaně. Jednoho dne uvidí vlka, což ji velmi překvapí. V Montaně a vlastně na celém americkém západě se totiž vlci neukázali celá desetiletí. A tenhle vlk jménem Safír je navíc výjimečný. Je to nádherné stvoření s neobvyklým modravým odstínem srsti. Maggie se rozhodne, že mu bude dělat společnici. Safír se připojí ke skupině dalších tří vlků. Společně založí smečku v nádherném údolí Lamar v Yellowstonském parku - a Safír pojmenuje svého prvorozeného syna právě po tomhle údolí. Lamar začne záhy projevovat nesmírnou touhu po poznání okolního světa. A Maggie tomuhle zvláštnímu mladému vlkovi postupně propadne. Spolu zvládají nástrahy života v divočině a jejich pouto se ještě upevní. Tor Seidler vykresluje dojemný a věrohodný portrét života ve vlčí smečce, kde je k přežití třeba spousta odříkání i velká dávka štěstí.
Vypredané
11,56 € 12,17 €

Gombos Jim és a Rettegett 13


Jim és Lukács második kalandja a távóriáshoz vezet, ám közben 13 rettegett kalóz nyomára bukkannak. Sőt, eljutnak egy csodálatos víz alatti városba, megfejtik a vassziklák titkát, és fény derül Gombos Jim rejtélyes származására is. A világhírű Michael Ende újabb meseregénye a Kolibri Klasszikusok sorozatban.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Az Ékkő


Képzelj el egy olyan világot, ahol már születésed pillanatában el van rendelve a sorsod! Ha szerencsés vagy, az Ékkőbe születsz, ahol királyok és hercegek élnek hatalmas fényűzésben. Ha nem vagy a sors kegyeltje, a Lápon, a legszegényebb negyedben tengetheted a mindennapjaidat. És bár van kiút a nyomorból, de nagy áldozatokkal jár. Violet Lasting a Lápon született és nevelkedett. Egy nap kiderül, hogy genetikailag alkalmas rá, hogy kihordja a királyi család utódját, így esélye nyílik egy új életre. A Tó Hercegnője aukción vásárolja meg őt azért, hogy Violet hozza világra leendő gyermekét. A lány ezzel belecsöppen az Ékkő világába, de hamarosan meg kell tapasztalnia a csillogó felszín alatt rejtőző sötét igazságot: a kegyetlenség és az intrika a mindennapok része. Amikor azonban egy tiltott szerelem mindent megváltoztat, Violet belekapaszkodik egy jobb élet reményébe. A szerelméért viszont kockáztatnia kell, és vállalnia a veszélyt, amely nagyobb árat kíván tőle, mint eddig bármi.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Stanley kincse


Stanley Yelnatson egy átok ül. Ez az átok legelőször a mocskos disznólopó ük-ük-ükapjára csapott le, azóta pedig a Yelnats család egyetlen generációja sem úszta meg szárazon...Így hát Stanley sem kivétel. Egy nap mit sem sejtve elsétál, mikor egy hatalmas és büdös tornacipő pottyan a fejére. A fiú fogja és hazaviszi, csakhogy nem tudja, hogy a cipő egy híres baseballjátékoshoz tartozik, és a rendőrség már keresi a tolvajt. A bíróság választás elé állítja Stanley-t: javítóintézet vagy egy 18 hónapos tábor a Zöld-tónál. Stanley a tábort választja, de nem is sejti, hogy mi vár itt rá... A tó már rég kiszáradt, és a puszta földet most hatalmas gödrök tarkítják, amit a táborlakók ástak. Nem tart sokáig, mire Stanley rájön, hogy többről van szó, mint büntetésről. Ugyanis a felügyelő keres valamit... Vajon mi lehet eltemetve egy kiszáradt folyó medre alatt? Rejtély és kaland vár Stanleyre, aki megpróbál fényt deríteni az igazságra.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Láng


Waverly, Kieran és Seth elkeseredetten próbálnak életben maradni az Új Látóhatár fedélzetétén, és legyőzni az ellenséget, mielőtt kifutnak az időből. Waverly és az Empyrean legénységének többi tagja elszakadtak egymástól, az otthonukat jelentő űrhajó pedig felrobbant. A szüleik kiszabadítására indított küldetés kudarcba fulladt, és most minden eddiginél reménytelenebb helyzetben találják magukat: fogságba estek az ellenség hajóján, és minden erejükkel küzdenek a túlélésért. Seth helyzete még ennél is kilátástalanabb. Ő a többiektől külön, egyedül menekül el az Empyreanról, hogy aztán az Új Látóhatárra érkezve szökevényként kelljen bujkálnia. Viszontlátja-e Seth valaha Waverlyt? Lesz-e annyi ereje, hogy segíthessen a lánynak legyőzni az ellenséget, vagy hamarabb felmondja a szervezete a szolgálatot? Beteljesedhet-e végül kettejük szerelme, vagy mindent elveszítenek a háború káoszában? A sorozat első része a Ragyogás, a második a Szikra.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Lacná kniha A filmforgatás (-70%)


Ismered a csajokat a bandából? Sveva sportos, Fatima a nyomozásban jeleskedik, Celeste rendező szeretne lenni, Vittoria a divat megszállottja, Aurora az állatoké, Thais pedig festeni szokott. Egymást segítik, sőt olykor titokzatos eseteket is megoldanak a városban, versenyeket nyernek, filmet forgatnak vagy éppen ruhakollekciót terveznek. Ebben a részben Celestének nagyon élénk a fantáziája, soha nem unatkozik. Nem bánná, ha a nyugodt, vidéki élet is felpezsdülne, és végre történne valami izgalmas! Megtámadhatnák őket például a földönkívüliek... De Celeste nem csak álmodozik, neki konkrét tervei is vannak: filmrendező akar lenni. És miért ne foghatna hozzá már most egy filmhez? Ötletei vannak bőven, és a helyszín is adott. Nincs más hátra, mint bevonni a bandát... és már kész is a film!
Vypredané
2,14 € 7,14 €

dostupné aj ako:

Kouzelné léto


je knížka o těch nejúžasnějších prázdninách. Víte, kde jsou Semtudy? Zeptejte se Mímy. Podnikavá Míma v téhle idylické vesničce stráví přímo kouzelné léto se svými báječnými rodiči. Tatínek je pro každou legraci a umí vyprávět krásné pohádky, ale hlavně Mímu nikdy nenechá v průšvihu. Až se začtete do půvabně ilustrovaného letního příběhu, objevíte pod zahradním stolkem travní skřítky a možná odhalíte velké tajemství jejich zrození. Zjistíte také, kdo je Paleček a Tytyfous, uvědomíte si, jak cenné je přátelství, a naučíte se, jak udělat velkou radost malými věcmi.
Vypredané
3,95 € 4,16 €

Danda má hlad


Sedmiletý Otík by si moc přál nějakého domácího mazlíčka, ale rodiče o tom nechtějí ani slyšet. Až prateta Vilemína mu k narozeninám přinese masožravou kytku jménem Danda. Otík se o ni začne starat jako o zvířátko, kytka roste a začíná být stále žravější a vybíravější. Z toho pak plynou všelijaké patálie. Situace začíná být nesnesitelná, a tak se kytka stěhuje do školy, kde se o ni začne starat školník a Danda prokáže i mnohé služby. Knížka uznávané a úspěšné české autorky je přímo šitá na míru začínajícím čtenářům, protože obsahuje jednoduché, krátké věty jako ze slabikáře, které nicméně nijak neubírají příběhu na čtivosti a vtipnosti.
Vypredané
9,11 € 9,59 €

Egy ninja álma


A 4 éves Naoki szülei áldozatul esnek a szamuráj klánok közt dúló harcoknak. A kisfiút szamuráj nagybátyja menti meg, aki elhelyezi őt egy különleges, titkos iskolában. A ninjákat képző iskola nemcsak otthont ad a kisfiúnak, hanem a továbbképzéshez és túléléshez szükséges tudással is felvértezi. Naoki a mozgalmas tanulóévek után az iskolában szerzett barátaival indul útnak, hogy kölcsönös bizalomra épülő csapatmunkával együtt valósítsák meg álmaikat. A kis csapat számos megbízást vállal el és különböző kalandokba keveredik. De miközben a politikailag kettészakadt ország egy nagy háború felé sodródik, a fiúk keresztülhúzzák néhány magasabb érdekkörbe tartozó ember számításait, s így akaratuk ellenére egy sokkal nagyobb szintű probléma részesei lesznek. A négy jó barát kalandjai során lépésről lépésre bontakozik ki a szövevényes történet, melyben a keleti harcművészet és gondolkodásmód bemutatása mellett az olvasó bepillantást nyerhet a XIV. századi Japán mindennapi életébe is. A humorral, szerelemmel és izgalommal átszőtt, lebilincselő történet azonban nem ér véget, Naoki és barátai visszatérnek a folytatásban is.
Vypredané
12,52 € 13,18 €

A kis vámpír beköltözik


1979 és 2015 között 21 kötetet jelentetett meg a szerző a gyerekeknek készült vámpíros sorozatából. Az első kötet magyarul A kis vámpír címen jelent meg. Mit tehet egy kis vámpír, akit kriptatilalomra ítéltek, és elkergettek szívtelen rokonai? Mivel muszáj a nappalokat sötét és nyirkos helyen átvészelnie, végigvonszolhatja a fél városon a koporsóját, és elhelyezheti egy sötét pincében. Nagy szerencse persze, ha a pince egy baráté, aki csak kicsit lepődik meg ezen a szemtelenségen. Endre megsajnálja az elkergetett Teofilt, és miközben távol kell tartania a szüleit a vámpírszagú, dohos pincelejárattól, a családból kitaszított vámpírgyerek gondjaira is megoldást kell találnia... A sorozat következő kötete: A kis vámpír útra kel.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Zázračný meč Vikingov - Detektívi v čase 6


Severná Európa, Hedeby, rok 965. Táto zelená krajina sľubuje bohatstvo pre všetkých. Detektívi v čase sa pomocou Tempusu prepravia do vikinskej osady Hedeby, ktorej obyvatelia čelia záhadným útokom. Sú ich dračie lode naozaj ohrozované mýtickými bytosťami, ako sú elfovia a trolovia? Vikinský vodca, Erik Červený získa zázračný meč boha Odina, aby ochránil a povzniesol svoj ľud. Je v moci zázračného meča ochrániť svojho majiteľa alebo ho naopak strhne do nebezpečenstva?
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Tajomstvo ostrova kostier 4. vydanie


Traja pátrači prichádzajú na opustený Ostrov kostier, o ktorom sa hovorí, že sa tam dejú podivné veci. Petrov otec si ho spolu filmovým štábom vybral ako dokonalé miesto pre nakrúcanie desivého filmu. Filmovanie však prerušia čudné udalosti - po ich príchode sa začne zjavovať prízrak! V starom nefunkčnom lunaparku na ostrove sa kolotoč počas búrky sám zapína a na jednom z kolotočových koní sa objavuje tajomná biela postava. Traja pátrači rýchlo zistia, že nepracujú na obyčajnom prípade. Postupne sa zamotávajú do siete tajomných záhad a narazia na prefíkané plány zločincov. Filmový štáb predstavuje pre zločineckú bandu prekážku a preto chcú filmárov za každú cenu prinútiť ostrov opustiť. Jupiter, Peter a Bob sa ocitnú vo veľkom nebezpečenstve.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Kivédhetetlen szerelem


Aki szerint az amerikai foci és a csajok nem férnek össze, az nem ismeri Jordant! A tizenhét éves lány a gimi csapatának kapitánya és irányítója: bitang tehetséges játékos, és a foci a mindene. (Az már csak hab a tortán, hogy a pályán folyton szívdöglesztő hapsik veszik körül) Csapattársai tisztelik és szeretik igaz, csak haverként tekintenek rá. De Jordannek amúgy sincs ideje pasizni, fontosabb, hogy egyetemi sportösztöndíjat szerezzen. Na meg hogy az apja végre elismerje a tehetségét. A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor Ty Green, a kiváló irányító beiratkozik a suliba. Az irtó dögös srác egyszerre jelent veszélyt a lány posztjára és a szívére, Jordan pedig életében először elbizonytalanodik: vajon nyerhet-e a pályán és a szerelemben is?
Vypredané
7,80 € 8,21 €

Outlander 3. - Az utazó I-II. kötet


Kétszáz évvel korábban történt szenvedélyes találkozásukkor a halálra szánt Jamie Fraser végül lovagiasan visszaküldte a gyermekével várandós Claire-t a saját idejébe, mert meggyőződése volt, hogy el fog esni az 1746-os véres cullodeni csatában. Lányuk mostanra felnőtt, és Claire megtudja, hogy Jamie túlélte a csatát. Visszavágyik hát az idő szakadékán keresztül, hogy újra megkeresse a férfit, akit soha nem tudott elfelejteni, és a sorsot, amit soha nem tudott figyelmen kívül hagyni...
Vypredané
20,36 € 21,43 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.