! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Encyklopédie pre deti a mládež - ostatné strana 119 z 119

V kúpeľni - vieš už prečo?


Čo sa odohráva kúpeľni? Prečo si musíme umývať ruky? Ako často si umývame zuby? Vieš už chodiť na nočník, či dokonca na veľký záchod? Čo môžeme robiť vo vani? O všetkom, čo sa deje v kúpeľni, sa deti dozvedia od malého Mirka a a Peťky a ich rodičov v krásnej obrázkovej encyklopédii s okienkami. Encyklopédie z obľúbenej edície Vieš už prečo? prinášajú množstvo bohatých informácií a realistických ilustrácií často skrytých v jej otvárateľných okienkach...
Na sklade 2Ks
8,46 € 8,90 €

Kerek világ - Méhek


A Kerek világ sorozat célja, hogy a gyerekek ne csak megismerjék, de saját maguk meg is tapasztalják a bennünket körbevevő világ csodáit. A méhek nélkül nem lenne kerek a világ. De vajon mi a szerepük bolygónk életében? Milyen méhfajok élnek a világon, kikből áll a méhcsalád, hogyan készül a méz? Próbáld ki, hogy a méhek melyik virágra szállnak a legszívesebben! Készíts fészket a poszméheknek, és járd el a méhtáncot!
U dodávateľa
8,55 € 9,00 €

Všeobecné znalosti


Vypredané
7,86 € 8,27 €

Halálkönyv


Pernilla Stalfelt a gyerekek által sokszor feltett kérdésekre nem szentimentális válaszokat ad. Elmeséli, hogy egyszer minden élőlény meghal, még a legeslegnagyobbak is. A halál egészen váratlanul is érkezhet. Egyik nap még él a nagyapa, de másnap talán már nem találkozhatsz vele. Minden nagyon üres és szomorú ilyenkor. Keresi a lehetséges válaszokat arra, mi történik azután, hogy meghalunk. A választ senki nem tudja, csak aki már meghalt. Sokan úgy hiszik, hogy a lelkünk halálunk után Istenhez jut. Ki tudja, talán virág lesz belőlünk... Néhányan úgy hiszik, hogy csillagok leszünk az égbolton. Elmondja, mi történik egy temetésen, hogyan viselkednek az emberek, hogyan gyászolnak. Bemutatja,hogy Mexikóban például az emberek nem szomorkodni járnak ki a temetőbe, hanem, hogy ott vidáman piknikezzenek.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Kniha futbalových rekordov


Najväčšia zbierka futbalových zaujímavostí, štatistík a príbehov je späť! Aktualizované vydanie Knihy futbalových rekordov prináša prehľad toho najdôležitejšieho, čo sa udialo vo svete futbalu. Predstavuje významné národné aj klubové tímy na všetkých kontinentoch, približuje kľúčové momenty turnajov FIFA od majstrovstiev sveta až po Copa América a pripomína strhujúce zápasy a hráčov, ktorí sa o ne zaslúžili.
Pripravujeme
23,66 € 24,90 €

Benny Blu - Levy


Vypredané
1,79 € 1,88 €

Hráme sa so slimákom Maťom fial. 4


Rozvíjajte spolu so slimákom Maťom fantáziu, tvorivosť a logickú úsudok svojho dieťaťa! Kúpte mu pracovný zošiť plný zábavných úloh, hádaniek, doplňovačiek a omaľovánok pre predškolákov a malých školákov.
Vypredané
2,49 € 2,62 €