Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Dinosaury v životnej veľkosti


Objav najstrašnejšie a najfascinujúcejšie dinosaury a iné tvory vládnuce na Zemi pred miliónmi rokov na súši, vo vzduchu a v moriach. Pozri si na ilustráciach, ako vyzerali jednotlivé časti tiel týchto monštier a zoznám sa s údajmi o ich živote. Táto výnimočná obrázková kniha ti poskytne predstavu o skutočných rozmeroch dinosaurov – najúžasnejších tvorov, aké kedy obývali našu planétu! Zložené strany ti ukážu skutočnú veľkosť mnohých znakov dinosaurov!
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Zvieratá


Obrazová encyklopédia Zvieratá odhaľuje všetky tajomstvá života zvierat. Zoznamuje s ich systematickým zatriedením a rozdelením do radov, čeľadí a druhov. Prostredníctvom ucelených informácií prináša mnoho doteraz nepoznaného o ich anatómii, životnom prostredí, štýle života a potrave a to aj s mapami ich výskytu. Kompletnú encyklopédiu zvierat dopĺňa viac ako 1200 farebných detailných ilustrácií a viac ako 400 farebných fotografií zvierat a ich životného prostredia.
Vypredané
34,17 € 35,97 €

Čo všetko vieš o prírode?


Nádherná kniha so stránkami plnými faktov o prírode a krásnymi farebnými ilustráciami, ktoré prinášajú nové poznatky o počasí, podnebí, prirodzenom prostredí rôznych živočíchov a životnom prostredí. Pri riešení hádaniek a otázok si môžeš overiť svoje znalosti jednoduchou, ale vzrušujúcou cestou! Farebne rozlíšené oblasti zabezpečujú lepšiu orientáciu a zábavu. Zoznamy rekordérov a odpovede k všetkým tematickým kapitolám v záverečnej časti publikácie Čo všetko vieš o prírode? urobia určite radosť všetkým zvedavým deťom, ktoré túžia po vedomostiach.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Zvieratá


Keď sa budete najbližšie prechádzať vo voľnej prírode, majte oči otvorené. Možno uvidíte zaujímavé tvory, ktoré až dosiaľ unikali vašej pozornosti. Vedeli ste, že samce chrobákov roháčov spolu zápasia rovnako ako jelene? Alebo že našu prírodu húfne d obývajú votrelci z ďalekých krajín? Prečo morským rybám pomáhajú pestré koralové krevety a z akého dôvodu jedovaté juhoamerické žabky nosia svojich potomkov na chrbte? Odpovede nájdete v tejto obrazovej encyklopédii plnej farebných fotografií a prek vapujúcich zaujímavostí zo sveta zvierat žijúcich na súši, pod vodnou hladinou aj vo vzduchu.
Vypredané
3,80 € 9,99 €

Vše, co byste měli vědět o zvířatech


Tato perfektní jednosvazková encyklopedie zvířat pro menší děti je plná informací a úžasných poznatků o říši zvířat s názorným vysvětlením "Jak to funguje", pohledem do minulosti, možností tvořivé činnosti a různými zajímavými otázkami, jakož i množs tvím zajímavostí o kouzlech přírody. Je tematicky uspořádána do pěti kapitol a text je doprovázen více než 500 obrázky. Další možný zdroj zajímavých informací děti naleznou díky četným internetovým odkazům, které se nacházejí na každé stránce této za jímavé knihy.
Vypredané
15,09 € 15,88 €

dostupné aj ako:

Encyklopedie Poznávám život a svět


Tato Encyklopedie Poznávám život a svět, jejímž autorem je Martin Vopěnka, obsahuje 1111 základních pojmů pro děti ve věku od 4 do 10 let. Jako původní česká encyklopedie vychází z naší geografické polohy, historie a z našeho kulturního prostředí. Ob rací se k českým dětem, aby je připravila na život ve světě dvacátého prvního století. Lze ji také chápat jako pomoc rodičům při vysvětlování složitějších pojmů.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Smrteľné choroby


Smrteľné choroby je ďalšia kniha z edície Príšerná veda, ktorá je plná informácií o najťažších chorobách, bláznivých kresieb a zaujímavých testov. Čitateľ sa dozvie, prečo napríklad chorí na choleru zmodrejú, alebo ktorí vedci kŕmili baktérie očnými buľvami.
Vypredané
5,65 € 5,95 €

Dinosaury


Kniha s priestorovými skladacími obrázkami plná nástrah a prekvapeníKrok do minulosti a prechádzka pradávnymi krajinami, kde môžete objaviťtajomstvá výnimočných obrov, ktoré vládli na Zemi milióny rokov.Obrovské tvory veľkosti domov a desivé, hrôzostrašné predátory sa objavujú nastránkach tejto knihy vo veľkolepých trojrozmerných rekonštrukciách. Dôvtipné papierové skladačky a sugestívna predloha vnášajú živú prírodu do života mladých čitateľov. Vstúpte, ak si trúfate!
Vypredané
8,08 € 8,50 €

Zvieratá sveta


Viete, ako morským rybám pomáhajú pestré koralové krevety, prečo jedovaté juhoamerické žabky nosia svojich potomkov na chrbte alebo ako tenreky lovia korisť pomocou zvuku? To všetko zistíte v tejto obrazovej encyklopédii plnej farebných fotografií a prekvapujúcich zaujímavostí zo sveta zvierat žijúcich na súši, pod vodnou hladinou aj vo vzduchu.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Zvieratá Slovenska


Keď sa budete najbližšie prechádzať našou prírodou, majte oči otvorené. Možno uvidíte zaujímavé tvory, ktoré až dosiaľ unikali vašej pozornosti. Vedeli ste, že samce chrobákov roháčov spolu zápasia rovnako ako jelene? Alebo že našu prírodu húfne dobývajú
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Lacná kniha Zvieratá Slovenska (-50%)


Keď sa budete najbližšie prechádzať našou prírodou, majte oči otvorené. Možno uvidíte zaujímavé tvory, ktoré až dosiaľ unikali vašej pozornosti. Vedeli ste, že samce chrobákov roháčov spolu zápasia rovnako ako jelene? Alebo že našu prírodu húfne dobývajú
Vypredané
3,00 € 5,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvieratá Slovenska (-90%)


Keď sa budete najbližšie prechádzať našou prírodou, majte oči otvorené. Možno uvidíte zaujímavé tvory, ktoré až dosiaľ unikali vašej pozornosti. Vedeli ste, že samce chrobákov roháčov spolu zápasia rovnako ako jelene? Alebo že našu prírodu húfne dobývajú
Vypredané
0,60 € 5,99 €

dostupné aj ako:

Sily prírody: Formovanie krajiny


Kniha vás najprv oboznámi so základnými druhmi hornín, z ktorých je zložená Zem. V ďalších kapitolách vám priblíži jednotlivé spôsoby obrusovania hornín – dažďovú, vodnú a veternú eróziu. Množstvo zaujímavých informácií a zaujímavostí sprevádzajú stovky nádherných fotografií, ktoré pôsobivo dopľňajú opisované javy a vplyvy.
Vypredané
17,15 € 18,05 €

Záhadná monstra - Výprava za mýtickými živočichy


Vojtěch Sláma je spisovatel, novinář a také kritik evoluční biologie. Díky svému největšímu zájmu, kterým je kryptozoologie, tedy věda o neznámých zvířatech, hodně cestuje. Na odlehlých místech exotických zemí pátral po záhadných netvorech z domorodých legend. V této knize pak všechny své poznatky shromáždil. Bohatý obrazový doprovod.
Vypredané
3,19 € 5,99 €

Úžasný svět zvířat


Cestujte časem s touto úžasnou knihou! Výlet začíná u pravěkých zvířat (např. mastodontu, pravěkého vlka), pokračuje přes dinosaury a ptakoještěry a podle časové osy se dostanete až do současnosti ke žralokům, různým druhům hmyzu, plazům a dalším zvířatům. U každého druhu jsou vypsány poddruhy, nahlédněte do jejich jídelníčku, stavby těla a dozvíte se mnoho dalších zajímavých informací, např. jak reagují v případě nebezpečí. Kniha bude pomocníkem jak pro děti ve škole, tak i pro dospělé, kteří se chtějí dozvědět něco nového a jak to všechno začalo! Objevte báječný svět savců, ptáků, hmyzu, obojživelníků, mořských živočichů a pravěkých zvířat. Zajímavý a výstižný text je doplněn působivými barevnými ilustracemi.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Stromy - Od semienka po hustý les


Pri listovaní v tejto encyklopédii z novej edície Bez hraníc s nádhernými fotografiami zo života stromov prídeš na to, prečo sú stromy takými fascinujúcimi organizmami. Dozvieš sa, prečo dorastajú do takej obrovskej výšky, ale aj to, že niektoré z nich žijú tisícky rokov. Objavíš, čo všetko ľudia získavajú zo stromov - od potravy cez rôzne vlákna a oleje až po lieky. Zistíš dokonca aj to, že stromy čistia vzduch, ktorý dýchaš. Preskúmaš rôzne typy lesov, rastúcich od Arktídy až po trópy, a zoznámiš sa s tým, ako sa im darí v dnešnom rýchlo sa meniacom svete.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

1000 érdekesség az állatokról


Ma is élő állatokról és rég kihalt dinoszauruszokról olvashatnak a gyerekek ebben a könyvben. Korunk élővilágának bemutatása mellett időutazásra is csábítjuk az olvasókat, rengeteg hasznos és izgalmas tényt tárunk fel a kötetben. Ezer érdekesség vonul fel a lapokon, mely segítségével mindenki elmerülhet az állatok világában! A kötet az 500 kérdés és válasz az állatokról című kötet tematikáját követve épül fel, ezt követi 500 tény a dinoszauruszokról.
Vypredané
15,30 € 16,10 €

Všetko čo potrebujete vedieť o živočíchoch


Všetko čo potrebujete vedieť o živočíchoch je vynikajúca jednoväzbová encyklopédia živočíchov pre menšie deti.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Veľká kniha o veľkých živočíchoch


Otvorte stránky tejto knižky a odhaľte niektoré z najvyšších, najdlhších živočíchov na svete, od mocného slona po úžasné obrovské kalmáry - a obajvte aj najväčšieho živočícha ,aký kedy na našej planéte žil.
Vypredané
9,41 € 9,90 €