Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Velký atlas živočichů (-70%)


Velký atlas živočichú je ideální formou, jak zvídavým dětem přiblížit přírodu, jejich poznatky o okolním světe. Zajímavé podrobnosti o životě zvířat a o prostředí, v kterém žijí. Rozšíří si školní vědomosti a naučí se vnímat zvířata jako neoddělitelnou součást světa, do kterého patříme.
Vypredané
2,58 € 8,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čísla (-70%)


Pomenovania v slovenčine, angličtine a nemčine.
Vypredané
0,59 € 1,96 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kam zmizel Pišta? Do pravěku! (-70%)


Pokud se společně s kocourem Pištou a jeho kočičím kamarádem vypravíte do pravěku, nečeká na vás jen zajímavý příběh, ale také spousta úkolů, záhad, her a hlavolamů. Kniha je určena především pro čtenáře od pěti do devíti let; menší děti budou potřeb ovat pomoc rodičů, starší si v ní už mohou číst a řešit úkoly samy. Hledání správných řešení učí děti logickému a kombinačnímu myšlení a rozvíjí jejich pozornost, postřeh a tvůrčí schopnosti. Jednotlivé úkoly se soustředí především na základní dovedn osti, zaměřené na rozvoj smyslového vnímání, myšlení a řeči rozeznávání barev, rozlišení a pojmenování základních geometrických tvarů, procvičování jednoduchých počtů, orientaci v prostoru, rozvíjení slovní zásoby anebo třídění předmětů podle stejn ých vlastností. Můžete si ovšem zahrát i jednoduchou hru anebo vyzkoušet zajímavý kuchařský recept pro mlsné děti a odvážné rodiče, při němž si děti procvičí jemnou motoriku a rodiče míru trpělivosti. Ať už hledáte zábavu nebo poučení, tahle knížka v ám nabízí obojí v dostatečné míře. Neváhejte a vydejte se spolu s Pištou za pravěkým dobrodružstvím!
Vypredané
0,32 € 1,06 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kniha plná zábavných cvičení so zvieratkami (-70%)


V tejto knihe nájdete množstvo aktivít pre deti v predškolskom veku. Pomocou úloh si precvičia koordináciu ruky, logiku, zručnosť, priestorové vnímanie, matematiku, rébusy, cvičenia v plnofarebnom obrazovom formáte.
Vypredané
1,68 € 5,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Obrázkový slovník anglicko-slovensko-český (-70%)


Angličtina - to je velké dobrodružství pro děti. Je to pro ně nový svět, který se vyplatí poznávat. Je to zábava. Jak to všechno vypadá a jak se to řekne anglicky, slovensky a česky? Tato barevná ilustrovaná kniha je průvodcem po různých oblastech života, od běžně známých věcí až po odlehlejší a méně známý svět. Je to i nádherná příležitost pro slovní lupiče či piráty! Každý si zde může přivlastnit tolik slovíček, kolik bude chtít. A čím více, tím lépe. Celkem jich děti v knize najdou kolem 400. To už je skutečně velká a hodnotná slovní zásoba. Angličtina je již na mnoha základních školách povinným předmětem. Tato kniha připraví předškoláky i žáky na vyučování a možná že ji budou používat i jako učební pomůcku.
Vypredané
2,66 € 8,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Stručné dejiny sveta pre mladých čitateľov (-70%)


Ernstovi H. Gombrichovi, ktorý patril medzi najvýznamnejších vzdelancov 20. storočia, sa podarilo niečo, čo sa dnes zdá byť až neuveriteľné: na 300 stranách hutne a výstižne opísal dejiny ľudstva. Autor obrazným a ľahko pochopiteľným jazykom živo vykresľuje vývojové trendy a zlomové udalosti, charakterizuje významné osobnosti a dejinné konflikty. Gombrich sa zameral na mladších čitateľov, ale to neznamená, že, text nie je zaujímavý a užitočný aj pre dospelých. Hoci je Gombrichova kniha známa po celom svete v 21 jazykoch, po autorovej smrti v roku 2001 vyšla opätovne v mierne upravenej podobe
Vypredané
2,98 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čítanie a písanie (-70%)


Pracovné zošity z edície Zlaté hviezdy ponúkajú mnohé cvičenia, ktoré uľahčia učenie. Pútavo usporiadané stránky, vhodné a veselé obrázky, ako aj zlaté hviezdičky a medaily uľahčia učenie a premenia ho na hru.
Vypredané
0,99 € 3,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Já už to umím... a co TY? 1 (-70%)


Chcete, aby vaše dítě rozvíjelo svou fantazii, tvořivost a logický úsudek? Pořiďte mu sešit plný zábavných úkolů, her se slovy, doplňovaček i jednoduchých početních příkladů. Michal už to také umí! První ze čtyřdílné série sešitů pro nejmladší školáky.
Vypredané
0,80 € 2,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tokio Hotel (-70%)


1. kniha s infoškami o Tokio Hotel u nás- texty zozbieral a preložil neznámy autor- rozhovory z nemeckých denníkov a časopisov- pikošky a správy- čo je pravda a čo výmysel?- detailné portréty a intímne údaje členov skupiny- preklady textov (s komentármi od Billa!)- slovník mien a TH-pojmov - ako na odporcov?- ako dosiahnuť Billov look?- fotky
Vypredané
1,49 € 4,98 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vyprahlé pouště (-70%)


Zamávejte nudným hodinám zeměpisu na rozloučenou a vypravte se prozkoumat nejvyprahlejší místa naší planety. A pokud se neradi myjete, zaručujeme vám, že tady se s vodou jen tak nepotkáte. Zato se například dozvíte, jak může jediná písečná duna na pohybu pohřbít celé vesnice, co dělat, když se ocitnete o samotě s chřestýšem, nebo který statečný cestovatel se vydal přes poušť kvůli opěvovanému městu Timbuktu. Prahnete-li ještě po dalších úžasných faktech, přečtěte si také o pouštích, kde sněží, jak si uděláte chutný pudink z velbloudího mléka nebo proč se můžete šťávou z kaktusů otrávit. Tak co, opustila vás odvaha, nebo pud sebezáchovy? Tak či onak, nezapomínejte na jedno: zeměpis nikdy nebyl tak děsivý!
Vypredané
1,76 € 5,87 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kto vám to kreslí (-70%)


Ak človek dokáže okolo seba vnímať krásne veci, je i sám krajší. Ak sa už deti naučia otvárať svoje oči aj pre umenie, ich život sa stáva bohatší o estetické cítenie a prežívanie. Aj táto knižka chce k tomu aspoň malým dielom prispieť. Snaží sa detským čitateľom priblížiť časť známych súčasných slovenských výtvarníkov, ktorí tvoria pre deti. Výtvarníkov, ktorí ilustrovali pre ne krásne knižky, no ktorí súčasne ilustrujú aj detské časopisy. Totiž práve vďaka vyšším nákladom časopisov sa aj ich obrázky dostávajú k deťom väčšou mierou. Ako krásne šperky, ktoré skrášlia ich každodenný život. Publikácia si nedáva za cieľ priblížiť ucelený obraz súčasnej slovenskej ilustračnej tvorby, no dáva predpoklad pre vznik ďalších pokračovaní. Kniha je plná farebných ilustrácií i zaujímavého čítania v autentických rozhovoroch, v ktorých výtvarníci spomínajú na svoje detstvo, „kresliarske“ začiatky i knižné postavičky, ktoré stvárnili. Čitatelia tu nájdu aj ilustrácie k zábavným básničkám, výtvarné hlavolamy, autogramy, fotografie výtvarníkov zo súčasnosti i z čias ich detstva – a čo je najzaujímavejšie – aj výkresy, ktoré namaľovali kedysi ako malé deti.. Práve kvôli hodnote knihy jej vydanie finančne podporilo Ministerstvo kultúry SR. Osloví teda menších i väčších čitateľov, ba možno spolu s deťmi po knižke siahne aj nejeden dospelý. Veď umenie zasahuje dušu každého vnímavého človeka.
Vypredané
1,88 € 6,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Indiáni Severní Ameriky (-70%)


Co jedli indiáni v zimě? Jak vypadaly domy Pueblanů? Proč vzniklo hnutí Tance duchů? Publikace přibližuje čtenáři fascinující mnohotvárnost nejrůznějších kmenů: jejich každodenní život či představy o víře a historii. Názorně také popisuje vyhnání indiánů evropskými přistěhovalci a jejich současnou situaci.
Vypredané
2,61 € 8,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kam zmizol Pišta? Na mliečnu dráhu (-70%)


Ak sa spoločne s kocúrom Pištom a jeho mačacími kamarátmi vypravíte do vesmíru, čaká na vás množstvo záhad, hier a hlavolamov. Hľadanie správnych riešení učí deti logicky a kombinačne myslieť a rozvíja ich pozornosť, postreh a tvorivé schopnosti. Jednotlivé úlohy sa sústreďujú predovšetkým na základné zručnosti, zamerané na rozvoj zmyslového vnímania, myslenia a reči - rozoznávanie farieb, precvičovanie jednoduchýh počtov, orientáciu v priestore, rozvíjanie slovnej zásoby alebo triedenie predmetov podľa rovnakých vlastností. Knižka je určená predovšetkým pre čitateľov od piatich do deviatich rokov; menšie deti budú potrebovať pomoc rodičov, staršie ju už môžu čítať a riešiť úlohy samé.
Vypredané
1,05 € 3,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrám sa a nerobím neplechu 1 (-70%)


Kniha plná rôznych aktivít pre malých predškolákov. Veselá knižka s maľovankami a rôznymi úlohami, uľahčujúca výchovu a poskytujúca časovo náročnú zábavu. Na konci knihy nájdete samolepky, ktoré sa môžu použiť pri riešení úloh.
Vypredané
1,29 € 4,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Všetko o dinosauroch- Vševedko (-70%)


Vedeli dinosaury lietať? Ktorý z nich bol dinosaurím kráľom? A odkiaľ saury získali svoje mená? Na tieto a mnohé ďalšie otázky o najrýchlejších a najsilnejších dinosauroch a o ich živote nájdeš odpoveď v tejto bohato ilustrovanej publikácii z edície Vševedko. Na konci knihy sú otázky, prostredníctvom ktorých zistíš, čo všetko si si zapamätal.
Vypredané
1,98 € 6,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Honba za pokladem + CD ROM (-70%)


Pat a Sandra se tentokrát seznamují s dávnou civilizací Mayů. Poznejte spolu s nimi rituály, zvyky i historii tohoto národa opředeného tajemstvím. Kniha je doplněna oblíbenou výukovou PC hrou.
Vypredané
1,98 € 6,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moje telo (-70%)


Rastieme, beháme, jeme a cítime - naše telo je skutočne zázrak. Ako sa volajú jednotlivé časti tela? Čo sa deje s potravou, keď ju zješ? Aké máš kosti? Umývaš si správne zúbky? A usmievaš sa, keď si šťastný? Kniha plná zaujímavého textu, obrázkov, hádaniek, básničiek a výsuvných a výklopných záložiek ti odhalí tajomstvá fungovania ľudského tela a navyše sa dozvieš, čo je pre teba zdravé.
Vypredané
2,55 € 8,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Velká kniha pro nejmenší (-70%)


Originální nápady pro vyrábění s předškoláky od tří let. Pomocí jednoduchých kreativních technik - obtiskování, mačkání, modelování a lepení, se z dětí stanou malí umělci. Podrobné popisy s mnoha návodnými fitografiemi a přesné předlohy rozzáří oči a posílí dětské sebevědomí.
Vypredané
2,10 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Krutá kniha kvizů (-70%)


Dějiny bez příkras a vynechávek, s ohavnými fakty a abnormálními aktivitami. Krutá kniha kvizů je nacpaná zapeklitými otázkami o starodávných říších. Zkuste ohromit kamarády a zmást rodiče hádankami, jako například kdo měl lví hlavu a hroší zadek, proč doktoři ve starověkém Řecku jedli hleny z nosu nebo čí vojáci chodili do bitvy jenom v zástěrách. Uvidíte, jestli dokážete k různým typům hrůzných gladiátorů přiřadit ty správné názvy, a dozvíte se necenzurovanou pravdu o kletbě Tutanchamonovy hrobky. Dějiny nikdy nebyly tak děsivé!
Vypredané
3,40 € 11,33 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii encyklopédií pre deti a mládež nájdete nekonečné množstvo poznatkov a objavovania, ktoré posilnia zvedavosť detí a podnietia ich záujem o svet okolo nich.

Naša zbierka encyklopédií pre deti a mládež je plná farebných stránok a fascinujúcich faktov, ktoré príťažlivým spôsobom oživujú vzdelávanie. Tieto knihy sú navrhnuté tak, aby oslovili rôzne vekové skupiny a prispeli k rozvoju poznatkov, schopností a záujmov detí.

S pomocou týchto encyklopédií  deti objavia nové svety, odkryjú tajomstvá prírody, spoznajú históriu, objavia rôzne kultúry a zoznámia sa so životom našej planéty. S bohatými ilustráciami, zaujímavými faktami a jednoduchým jazykom sa knihy stávajú živým sprievodcom do sveta vedomostí.

Nájdete tu encyklopédie zamerané na rôzne témy vrátane prírody, vesmíru, zvierat, histórie, technológií, vedy a mnoho ďalších. Všetky knihy sú prispôsobené veku a záujmom detí, aby boli čitateľsky prístupné a zábavné.

Nájdete tu encyklopédie o prírode, histórii, ľudskom tele, geografii a svete, vede a technike, aj o vesmíre.