! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Kto vám to kreslí (-70%)


Ak človek dokáže okolo seba vnímať krásne veci, je i sám krajší. Ak sa už deti naučia otvárať svoje oči aj pre umenie, ich život sa stáva bohatší o estetické cítenie a prežívanie. Aj táto knižka chce k tomu aspoň malým dielom prispieť. Snaží sa detským čitateľom priblížiť časť známych súčasných slovenských výtvarníkov, ktorí tvoria pre deti. Výtvarníkov, ktorí ilustrovali pre ne krásne knižky, no ktorí súčasne ilustrujú aj detské časopisy. Totiž práve vďaka vyšším nákladom časopisov sa aj ich obrázky dostávajú k deťom väčšou mierou. Ako krásne šperky, ktoré skrášlia ich každodenný život. Publikácia si nedáva za cieľ priblížiť ucelený obraz súčasnej slovenskej ilustračnej tvorby, no dáva predpoklad pre vznik ďalších pokračovaní. Kniha je plná farebných ilustrácií i zaujímavého čítania v autentických rozhovoroch, v ktorých výtvarníci spomínajú na svoje detstvo, „kresliarske“ začiatky i knižné postavičky, ktoré stvárnili. Čitatelia tu nájdu aj ilustrácie k zábavným básničkám, výtvarné hlavolamy, autogramy, fotografie výtvarníkov zo súčasnosti i z čias ich detstva – a čo je najzaujímavejšie – aj výkresy, ktoré namaľovali kedysi ako malé deti.. Práve kvôli hodnote knihy jej vydanie finančne podporilo Ministerstvo kultúry SR. Osloví teda menších i väčších čitateľov, ba možno spolu s deťmi po knižke siahne aj nejeden dospelý. Veď umenie zasahuje dušu každého vnímavého človeka.
Vypredané
1,88 € 6,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako sa ľahko učiť (-70%)


Málokto zo žiakov a študentov vie o obrovských možnostiach, ktoré driemu v povedomí každého človeka, o nevyužitých schopnostiach a silách, ktoré možno prebudiť a vyvíjať. Ako rozvíjať svoje skryté schopnosti? Či už sa pripravujete na maturitu, učňovské skúšky alebo štátnice, to všetko sa dá zvládnuť s podtstatne menšími časovými nárokmi, ak si dôkladne osvojíte a budete správne používať metódy učenia. Toto všetko vám ponúka táto kniha.
Vypredané
1,65 € 5,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vlaky VPV (-70%)


Vlaky a vláčiky fascinujú (najmä) chlapcov aj chlapov od piatich do sto rokov. Táto kniha je nesmierne bohatým zdrojom informácií o tomto obľúbenom dopravnom prostriedku. Dozviete sa, ako vyzeral najstarší parný rušeň, ako sa cestovalo na železnici v 19. storočí, ako funguje železničná doprava dnešných čias či ako sa cestovanie a preprava na koľajniciach udomácnili a rozvíjali u nás. Spoznáte rozličné typy vlakov, najluxusnejšie vlakové súpravy i rekordérov na trati. Pre železničných modelárov má kniha vďaka jedinečným fotografiám a nákresom  hodnotu cennej obrazovej dokumentácie.
Vypredané
0,87 € 2,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Živá planeta (-70%)


Vydejte se s námi na výpravu za tajemstvím života na Zemi! Všimněte si rozmanitosti a přizpůsobivosti rostlin i živočichů. Poznejte, jak se formuje zemský povrch činností řek, moře a vlivem podnebí. Objevte, jaké přírodní bohatství planeta skrývá.
Vypredané
3,40 € 11,33 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak uspořádat správný večírek (-70%)


Jak uspořádat správný večírek je poněkud prostořeký, ale výstižný průvodce pro živočišný druh holdující večírkům. Zjistíte, že večírek či párty poskytuje motivaci, abyste se za pouhé čtyři týdny vešla do černých sexy šatiček, naučíte se jediným pohledem přehlédnout situaci, ale také se dozvíte, jak lze přežít ráno po proflámované noci. Kniha obsahuje řadu úžasných informací a rad o tom, jak uspořádat párty, jak se stát hvězdou večírku, ale také to, jaké hlavní předpoklady musíte splňovat, abyste se stala oblíbeným a všude vítaným hostem.
Vypredané
2,37 € 7,89 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak se budu jmenovat? (-70%)


Více než 12.000 jmen pro psy, kočky a další domácí mazlíčky. V knize dále najdete psí a kočičí kalendář, a také abecední seznam slavných zvířecích osobností.
Vypredané
2,31 € 7,69 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kniha zábavných aktivít pre chlapcov (-70%)


Najrôznejšie hádanky, bludiská, hry, porovnávania, hľadanie slov a ďalšie ľahšie i ťažšie zábavné úlohy pre deti od troch rokov. Nechýba ani návod na zhotovenie papierového automobilu, masky chrobáka, bagra či dinosaura. Viac než 140 nálepiek!
Vypredané
2,98 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čísla (-70%)


Pomenovania v slovenčine, angličtine a nemčine.
Vypredané
0,59 € 1,96 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kam zmizel Pišta? Do pravěku! (-70%)


Pokud se společně s kocourem Pištou a jeho kočičím kamarádem vypravíte do pravěku, nečeká na vás jen zajímavý příběh, ale také spousta úkolů, záhad, her a hlavolamů. Kniha je určena především pro čtenáře od pěti do devíti let; menší děti budou potřeb ovat pomoc rodičů, starší si v ní už mohou číst a řešit úkoly samy. Hledání správných řešení učí děti logickému a kombinačnímu myšlení a rozvíjí jejich pozornost, postřeh a tvůrčí schopnosti. Jednotlivé úkoly se soustředí především na základní dovedn osti, zaměřené na rozvoj smyslového vnímání, myšlení a řeči rozeznávání barev, rozlišení a pojmenování základních geometrických tvarů, procvičování jednoduchých počtů, orientaci v prostoru, rozvíjení slovní zásoby anebo třídění předmětů podle stejn ých vlastností. Můžete si ovšem zahrát i jednoduchou hru anebo vyzkoušet zajímavý kuchařský recept pro mlsné děti a odvážné rodiče, při němž si děti procvičí jemnou motoriku a rodiče míru trpělivosti. Ať už hledáte zábavu nebo poučení, tahle knížka v ám nabízí obojí v dostatečné míře. Neváhejte a vydejte se spolu s Pištou za pravěkým dobrodružstvím!
Vypredané
0,32 € 1,06 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veľká kniha prírodné katastrofy (-0%)


Zoznámiš sa s najväčšími prírodními katastrofami v dejinách ľudstva. Dozvieš sa, prečo sa naša planéta môže v okamihu zmeniť na desivé a nebezpečné miesto. Dočítaš sa, ako je možné predvídať nebezpečenstvo a znížiť katastrofálne dôsledky živelných pohrôm.
Vypredané
10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Na letisku (-0%)


Škatuľka "Na letisku" obsahuje knižku hlavolamov, ktoré súvisia s lietadlami a letiskom, modely lietadiel a podložku na hranie. Deti sa môžu zabávať pri čítaní knižky a riešení úloh. S modelmi lietadielok sa zasa môžu zahrať na pilotov a preskúmať svet z výšky. Atmosféru im bude dopĺňať fantastická letisková podložka. Nie je to len vynikajúca zábava, ale aj skvelý spôsob naučiť sa niečo o živote na letisku.
Vypredané
7,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zeď (-50%)


Zcela ojedinělá kniha, která malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
Vypredané
10,87 € 21,73 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Detský ilustrovaný atlas sveta (-50%)


Detský obrázkový atlas sveta zachytáva všetkých vyše 190 štátov sveta, vrátane tých, ktoré vznikli na rozhraní 20. a 21 storočia. Pútavé a výstižné ilustrácie spolu s prehľadným členením informácií z neho robia vynikajúci doplnkový materiál pre žiakov základných škôl.
Vypredané
4,14 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha To je dobrý chaos! (-50%)


Je v chémii poriadok? Alebo je to poriadny chaos? Preskúmajte zázračný svet prvkov a zistite, ako spraviť psa, čo má klinec spoločné s krvou, vďaka čomu funguje televízia, prečo je krv pavúkov a chobotníc modrá alebo prečo sa balón nafúkaný héliom vznáša. Štúdium prvkov objasnilo záhady vesmíru a viedlo k množstvu jedinečných príbehov. Encyklopédia premieňa bežné otázky z oblasti chémie na zázraky, zábavu a objavy.
Vypredané
4,96 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Planeta zvířat (-50%)


Vydejme se na cestu kolem světa s Planetou zvířat a podívejme se na nejohroženější živočichy. Dozvíte se spoustu zajímavostí o jejich životě, o nebezpečích, která jim hrozí, i o tom, jak jim lidé pomáhají, aby nevyhynuli. Uvnitř najdete spoustu překvapení, speciální brožurky a kartičky s nejrůznějšími zajímavostmi. Zkuste strávit den s rodinkou horských goril nebo se podívat do očí krokodýlům. K tomu navíc získáte barevný plakát tygra a možná se i dozvíte, co byste pro záchranu ohrožených druhů mohli udělat vy sami.
Vypredané
12,84 € 25,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Velký atlas živočichů (-50%)


Velký atlas živočichú je ideální formou, jak zvídavým dětem přiblížit přírodu, jejich poznatky o okolním světe. Zajímavé podrobnosti o životě zvířat a o prostředí, v kterém žijí. Rozšíří si školní vědomosti a naučí se vnímat zvířata jako neoddělitelnou součást světa, do kterého patříme.
Vypredané
4,30 € 8,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Co si dneska vytvoříme? (-50%)


Výtvarné nápady pro mateřské školy Výtvarné aktivity umožňují v předškolní přípravě rozvíjet kreativní, pozorovací, poznávací i estetické schopnosti, manuální dovednosti dětí i formovat jejich osobnost. Jsou založeny na radosti dětí z dotyku, z manipulace s materiálem, dávají také možnost komunikovat, vyjadřovat emoce, procvičovat jemnou motoriku. Lze je využít v širším kontextu rámcového vzdělávacího programu v MŠ při rozvíjení dalších kompetencí – autonomie, objevování a znalosti okolí. Činnosti nejsou náročné na materiál, využívá se při nich kreslení a malování, otiskování a různých typů stop; kompozic s kombinací modelování s přírodními prvky, někdy se vychází z hotových obrázků, které se různým způsobem přetvářejí. Kniha je určena pro učitelky MŠ a rodiče dětí do 7 let.
Vypredané
6,09 € 12,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak jsem přišel na svět (-50%)


Jak vlastně přicházejí děti na svět? Co se celých těch dlouhých devět měsíců děje u maminky v bříšku? Jak se rozhodne, jestli bude miminko chlapeček nebo holčička? A jak víme, kdy nastane ten správný čas, aby se děťátko narodilo? Tato knížka vypráví o cestě na svět – o cestě, kterou prošly všechny děti, ale žádné z nich se na ni nepamatuje… Teď si o tom dobrodružství děti mohou přečíst a všechno se dozvědět znovu, a to od úplného začátku! Je to příběh tak poutavý, že je napínavější než většina pohádek.
Vypredané
5,15 € 10,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Velká encyklopedie pro zvídavé děti (-50%)


Tato velká encyklopedie je určená pro všechny zvídavé děti. Najdou v ní všechno, co by měly vědět o moderním světě kolem sebe. Obsahuje přes 500 názorných barevných ilustrací. Vše je tematicky uspořádáno do pěti kapitol, ve kterých najdou nejen základní informace, zajímavá fakta, příběhy ze života slavných vedců a slovníček výrazů, ale i ilustrovaná cvičení.
Vypredané
4,21 € 8,41 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii encyklopédií pre deti a mládež nájdete nekonečné množstvo poznatkov a objavovania, ktoré posilnia zvedavosť detí a podnietia ich záujem o svet okolo nich.

Naša zbierka encyklopédií pre deti a mládež je plná farebných stránok a fascinujúcich faktov, ktoré príťažlivým spôsobom oživujú vzdelávanie. Tieto knihy sú navrhnuté tak, aby oslovili rôzne vekové skupiny a prispeli k rozvoju poznatkov, schopností a záujmov detí.

S pomocou týchto encyklopédií  deti objavia nové svety, odkryjú tajomstvá prírody, spoznajú históriu, objavia rôzne kultúry a zoznámia sa so životom našej planéty. S bohatými ilustráciami, zaujímavými faktami a jednoduchým jazykom sa knihy stávajú živým sprievodcom do sveta vedomostí.

Nájdete tu encyklopédie zamerané na rôzne témy vrátane prírody, vesmíru, zvierat, histórie, technológií, vedy a mnoho ďalších. Všetky knihy sú prispôsobené veku a záujmom detí, aby boli čitateľsky prístupné a zábavné.

Nájdete tu encyklopédie o prírode, histórii, ľudskom tele, geografii a svete, vede a technike, aj o vesmíre.