! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najnovšie - Knihy - Náboženská literatúra pre deti strana 28 z 29

Nebo krajina detí


Pre najmenších farebné ilustrácie s milými veršíkmi
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Prvý krok s Ježišom


Album - pamiatka na krst.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Veľká kniha otázok a odpovedí o Ježišovi


Deti majú stále mnoho otázok. Aký bol Ježiš? Čo robil, keď bol malý? A čo robí teraz? Veľká kniha otázok a odpovedí o Ježišovi je rodinným sprievodcom kresťanskou vierou. Je to krásne, keď deti i dospelí poznávajú Boha spoločne. Budete prekvapení , koľko toho objavíte! Vo veľkej knihe letmo zazrieme Ježiša očami jeho učeníkov a zakúsime troška z ich rastúceho údivu. Každá kapitola je akýmsi malým úvodom do radosti zo vzťahu s ním. Aj dospelý čitateľ, ktorému zovšedneli teologické poučky a k torý sa už prestáva čudovať, si zrazu uvedomí, aký zvláštny je náš Boh. Kniha nám môže pootvoriť oči pre jeho nové prekvapenia. Kniha je rozdelená do 34 tém, pričom každej téme je venovaná jedna dvojstrana. Na začiatku každej témy je text, určený na prečítanie deťom, ktorý vysvetľuje prečo sa zaoberáme práve tou danou témou. Na nasledujúcej strane sú aktivity, ktoré deťom pomáhajú hlbšie preniknúť do témy - text na čítanie, otázka, námety na to, ako odpovedať, činnosti, otázky a námety na diskus iu, aplikačná časť alebo activity a kratučká modlitba. Obsah Keď bol Ježiš chlapcom................................ 7 - 17 Ježiš odchádza z domova............................. 19 - 23 Ježiš- Veľký Učiteľ.......................................25 - 39 Ježiš-Veľký Spasiteľ.....................................41 - 51 Ježiš ide na kríž.............................................53 - 69 Ježiš nás volá za Svojich učeníkov................71 - 85 Zoznam otázok.......................................... ....86 - 87
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Moja prvá knižka o Ježišovi


Knižka približuje čitateľom život Pána Ježiša jednoduchým textom a milými ilustráciami. Je výbornou pomôckou pre rodičov a všetkých, ktorí sa venujú malým deťom pri ich náboženskej výchove.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Veľká kniha o svätých


V tejto bohato ilustrovanej knihe určenej najmä mladým čitateľom ožívajú pred nami pútavé osudy známych i menej známych svätcov, praotcov, prorokov a anjelov, aby nám prostredníctvom svojho života i pôsobenia prezradili tajomstvo, ako sa máme priblížiť k Bohu a ľuďom. Pestrá mozaika životných príbehov mnohých svätcov a svätíc nám približuje krásne príklady viery, statočnosti a odvahy nasledovať Ježiša aj v najťažších životných situáciách. Mladý čitateľ má takto možnosť dozvedieť sa, čo znamená jeho meno, kto je jeho patrónom, a spoznať osudy svätcov, ktorí majú v našej kresťanskej tradícii mimoriadny a nasledovaniahodný význam. Na konci jednotlivých príbehov o svätých možno nájsť podobu ich mena v mnohých európskych jazykoch. Knihu dopĺňa register s menami ďalších svätých aj zoznam domáckych podôb slovenských mien s odkazom na príslušných patrónov.
Vypredané
11,40 € 12,00 €
  • 5 /5

Modlitebná knižka pre deti


Obsahuje základné modlitby a základné pravidlá kresťanského života, ako aj sprievodné slovo k jednotlivým častiam svätej omše a vysvetlenie sviatostí.
Vypredané
5,70 € 6,00 €
  • 1 /5

Moje prvé sväté písmo


Knižka približuje malým čitateľom Sväté písmo jednoduchým textom a milými ilustráciami.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Zázraky Pána Ježiša/ The Miracles of Jesus


Biblia pre deti po slovensky a anglicky.
Vypredané
15,20 € 16,00 €

Kráľ nad kráľmi sa narodil


Kniha sprístupňuje deťom a mládeži atmosféru kresťanských Vianoc na Slovensku, ako ich zažil sám autor. Približuje poéziu príprav na tieto najkrajšie sviatky v roku, ako aj ich prežívanie v rodinnom kruhu či v širšom spoločenstve. Jej súčasťou sú znotované vianočné piesne a koledy. Môže povzbudiť najmladšiu generáciu k tomu, aby sa usilovala nadväzovať na túto tradíciu a dať terajšim Vianociam žiadúcu duchovnú i kultúrnu tvár.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Biblia pre deti


BIBLIA PRE DETI obsahuje nielen výklad dejín, modlitieb a piesní, ale aj poznanie ľudstva v prvých dvoch storočiach nášho letopočtu. Vhodná je aj pre mladšie deti, farebné obrázky.
Vypredané
12,58 € 13,24 €

Dobrodružstvá pracovitého oslíka


Životopis svätého Josemaríu Escrivá de Balaguer, zakladateľa Opus Dei, zaujme každého, nielen dieťa. Opisuje sa v ňom svätcovo detstvo, mladosť, keď sa rozhodoval odpovedať na Božie povolanie stať sa kňazom, ale i ďalšie roky naplnené intenzívnym vnútorným životom mladého kňaza, ktorý sa časom stal duchovným otcom mnohých ľudí po celom svete. Kniha, okrem pútavých a výnimočných ilustrácií, nesie formou vhodnou aj pre deti dôležité posolstvo, ktoré isto osloví nejednu vnímavú dušu.
Vypredané
8,99 € 9,46 €

Môj pamätník k prvému svätému príjmaniu


Prvé sväté prijímanie patrí k najslávnostnejším chvíľam v živote dieťaťa. Táto kniha sa stane trvalou spomienkou na slávnostný deň, keď deti prijmú Pána Ježiša v Oltárnej sviatosti do svojich čistých sŕdc. Priateľstvo s Pánom Ježišom je jedno z najcennejších. Želáme všetkým deťom, aby sa nikdy tohto krásneho priateľstva nevzdali a nech im vydrží po celý život.
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Chrám múdrosti


Spoznávanie Svätého písma je vložené do dobrodružného príbehu dvoch malých detí. Matúš a Veronika spolu s mníchom Gabrielom prechádzajú výnimočnou katedrálou. Mních Gabriel vymaľoval okná výjavmi zo Starého i Nového zákona. Deti sa spolu s ním podrobne zoznamujú so zjavenou pravdou v chráme múdrosti. Kniha obsahuje nádherné ilustrácie a text je vhodne doplnený obsažnými vysvetlivkami, z ktorých sa poučia nie len deti. Je vhodným darčekom pre prvoprijímajúce deti a výbornou pomôckou pri náboženskej výchove detí. V roku 2006 získala ocenenie ZKVS ako víťazný titul v kategórii detskej literatúry.
Vypredané
7,89 € 8,30 €

Veľká kniha otázok a odpovedí o Bohu


Cieľom tejto knihy je:tvorivým spôsobom sprístupniť deťom základné pravdy kresťanstva;povzbudiť rodičov k tomu, aby trávili čas so svojimi deťmi a rozprávali im o Bohu; inšpirovať rodičov a učiteľov praktickými návodmi a nápadmi;pomôcť deťom, rodičom a učiteľom porozumieť Svätému Písmu; priblížiť Sväté Písmo jednoduchým a prirodzeným jazykom; podporiť rast viery v súčasnom duchovne i morálne zmätenom, neistom svete.
Vypredané
3,47 € 3,65 €

Môj maličký misál


Modlitbičky pre deti v kostole
Vypredané
5,04 € 5,30 €

Miért üres a sír?


Virágvasárnaptól húsvéton át pünkösdig - ebben a néhány mozgalmas hétben világraszóló események történtek... Olvasd el, ki árulta el Jézust, hogyan halt meg, és miért nem találtak a barátai senkit a sziklasírban, ahová temették! Jól figyelj, mert a t örténetek után rengeteg rejtvény is megoldásra vár.
Vypredané
4,08 € 4,29 €

Modlitebná knižka pre deti


Celofarebne ilustrovaná knižočka s veršíkmi a jednoduchými textami. Vhodná pre deti do 8 rokov, ktoré si ju s obľubou prezerajú doma, pri cestovaní, ale aj počas bohoslužieb.
Vypredané
2,53 € 2,66 €

Moje prvé sväté písmo


Moje prvé Sväté písmo vyšlo ako prvá knižočka v sérii prerozprávaných príbehov z Biblie. Prijateľným spôsobom sprístupňuje deťom vo veku od 5 do 10 rokov najdôležitejšie udalosti z dejín spásy. Začína stvorením sveta a končí zoslaním Ducha Svätého.
Vypredané
2,34 € 2,46 €

Objav svoje krídla


Si mladý človek, plný nádejí a očakávaní. Si krásne dievča, si krásny chlapec, lebo máš čisté srdce a túžiš ho naplniť láskou a šťastím. Nie je také jednoduché vybrať si z ponuky dnešného sveta. Ako na to? Pomôcť ti môže aj kniha príbehov, ktoré napísal sám život. Príbehy sú plné napätia i dojatia, ale i obyčajne ľudskej lásky a statočnosti. Po prečítaní jednotlivých príbehov ostaň chvíľu v tichosti, zober si z nich krídla a vzlietni …
Vypredané
1,99 € 2,09 €

V knižnej kategórii náboženská literatúra pre deti objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti a ponúkajú im možnosť objavovať náboženské hodnoty, tradície a príbehy.

Kategória náboženskej literatúry pre deti je plná príbehov, ktoré prezentujú rôzne náboženstvá a duchovné hodnoty vhodné pre ich vek. Tieto knihy poskytujú dieťaťu možnosť objaviť základy viery, etiky a morálky prostredníctvom príbehov, ilustrácií a zrozumiteľného textu.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi náboženskými témami, ako sú biblické príbehy, modlitby, oslavy sviatkov, duchovné hodnoty, náboženské tradície a mnoho ďalších. Tieto knihy sú vytvorené tak, aby boli prístupné a zaujímavé pre deti, a pomáhajú im lepšie porozumieť a vnímať svet náboženstva.