! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Náboženská literatúra pre deti strana 17 z 29

Bezva Bible!


Znáte biblické příběhy o zradě i nečekané pomoci? O silákovi i bezbranném pocestném? O obrovitém Goliášovi i maličkém Zacheovi? O zchudlém synu i o pastýři, který se stal králem? A co o králi, který se narodil ve chlévě? Kniha vyniká sympatickou nadsázkou svých ilustrací, kterými doprovází desatero napínavých příběhů z Bible. Kniha je vhodná pro předškoláky a pro první čtenáře.
Vypredané
12,83 € 13,50 €

Stvoření světa


Seznam se s nejproslulejší legendou o stvoření světa a vyzkoušej si, co všechno dokážeš zjistit o světě pomocí jednoduchých pokusů. Naučíš se třeba zvážit vzduch nebo si vyrobíš ovocnou tiskárnu! Nejznámější citáty a ponaučení z biblických příběhů ti budou inspirací pro první vzrušující fyzikální pokusy, nápady pro šikovné ruce a hry. Vytvoř si svůj vlastní svět!
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Pamiatka na krst - kolekcia troch knižiek


Kolekcia troch roztomilých knižiek: - Moja malá Biblia - Moje prvé modlitbičky - Moja pamiatka na krst V jednej škatuľke sa môže stať pekným a vzácnym darčekom na sviatosť krstu. Dieťa sa prostredníctvom krátkych textov a pekných obrázkov v prvých dvoch knižkách naučí prvé modlitby a zoznámi so zaujímavými biblickými príbehmi. Do tretej knižky mu môžu rodičia či krstní rodičia zapísať všetky dôležité informácie o jeho narodení a prvých mesiacoch života.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Moja prvá Biblia - s uškom


Obľúbené biblické príbehy, pôvabné kresby a prosté slová: taká je Moja prvá Biblia pre deti. Roztomilé uško poslúži na hravé prenesenie detskej Biblie do poličky.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

A legszebb bibliai történetek


A huszonnyolc bibliai történetet tartalmazó kiadványnak köszönhetően a kisgyermekek is megismerkedhetnek az Ó- és Újszövetség legfontosabb szereplőivel és eseményeivel. A ma már klasszikusnak számító történeteket a díjnyertes olasz illusztrátor, Daniele Fabbri lenyűgöző képei keltik életre, melyek egyedi légkört és különleges nézőpontot teremtenek.
Vypredané
10,86 € 11,43 €

Ja som s vami


V krásne ilustrovanej knižke, ktorá vyrazila dych aj pápežovi Františkovi, približuje kardinál Angelo Comastri detským čitateľom tajomstvo Eucharistie. Pútavým spôsobom rozpráva príbehy z obdobia Ježišovho účinkovania, ako aj zo života rozličných svätcov. Knižka je výbornou pomôckou pri príprave na prvé sväté prijímanie a môže sa stať aj hodnotonou pamätnou knihou.
Vypredané
12,73 € 13,40 €

V Božom objatí


Pútavá knižka sa zrodila v Roku milosrdenstva na podnet pápeža Františka. Ten bol natoľko očarený publikáciou o Eucharistii Ja som s vami, že vyzval kardinála Comastriho, aby podobnú knihu napísal aj o sviatosti zmierenia. Autor vtiahne malých čitateľov nenúteným spôsobom do tajomstva tejto sviatosti prostredníctvom príbehov, ale aj modlitieb. Text opäť sprevádzajú nádherné ilustrácie a úvod do publikácie napísal pápež František.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Svätý Dominik Savio


Kniha hovorí o živote chlapca, ktorý už od mala veľmi túžil slúžiť Pánu Bohu. Keďže bol veľmi dobrým dieťaťom a počas každej svätej omši slúžil v kostole, je dnes patrónom miništrantov. Príbeh je napísaný jednoduchým, veršovaným, detským jazykom.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Svetlo života


Zbierka 40-tich krátkych a jednoduchých úvah na známe biblické citáty, ktoré si môžu deti prečítať na hodine náboženstva, na detskej besiedke alebo aspoň raz do týždňa doma na domácej pobožnosti. Vybrali sme tie najznámejšie a to jednak s cieľom vysvetliť ich ale aj so zámerom pomaly ich vniesť do detskej mysle ako tie najznámejšie a často používané. Ku každému zamysleniu je pripojená krátka modlitba a niektoré zamyslenia sú ladené vyslovene príležitostne k adventu, Vianociam, pôstu, Veľkej noci, Vstúpeniu Krista Pána na nebesá a Zoslaniu Svätého Ducha.
Vypredané
3,90 € 4,10 €

Lacná kniha Strom života (-90%)


Pokračovanie zbierky krátkych a jednoduchých úvah na známe biblické citáty, ktoré si môžu deti prečítať na hodine náboženstva, na detskej besiedke alebo aspoň raz do týždňa doma na domácej pobožnosti. Ku každému zamysleniu je pripojená krátka modlitba a niektoré zamyslenia sú ladené vyslovene príležitostne.
Vypredané
0,41 € 4,10 €

dostupné aj ako:

Otče náš


Knížka nabízí text modlitby Otče náš a několik krátkých příběhů se zamyšlením, které dětem pomohou této modlitbě lépe porozumět.
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Első bibliai történeteim


Az Ó- és Újszövetség legnépszerűbb történetei egyszerű, mai nyelvezettel - nagyszerű belépő a kisgyermekeknek a Biblia világába. A világ teremtése, Noé bárkája, Mózes, Dávid és Góliát, Jónás és a cethal, Jézus és még sok más bibliai történet korszerű, élvezetes stílusban, ragyogó illusztrációkkal. A kötet illusztrátorai: Emily Dove, Iris Deppe, John Joven, Xuan Le, Tiziana Longo, Madison Mastrangelo, Laura Rigo, Louisa Uribe
Vypredané
7,66 € 8,06 €

Nedeľný bulletin pre deti (Liturgický rok B)


Čo má spoločné nedeľný bulletin a sejačka Poznáte tie svetielka v očiach vašich detí, keď počas bohoslužby slova tíško vyhrknu: To poznám! To sme čítali!" Stane sa to vždy, keďspoznajú v Božom slove ohlasovanom v kostole slová, ktoré ste im čítali doma - za stolom, pred spaním, v aute... kdekoľvek a kedykoľvek. Božie slovo je ako horčičné zrnko. Je maličké, až nepatrné. My ako rodičia ho sejeme a niekedy zostaneme sami užasnutí, keď vidíme, ako sa v našich deťoch zakoreňuje, rastie a prináša plody. Za stolom, pred spaním, v aute... kdekoľvek a kedykoľvek čítame ako rodina Božie slovo, ono si v nás a našich deťoch nachádza svoj kúsok pôdy na zakorenenie. S veľkou radosťou vám prinášame tento zošit obsahujúci 55 nedeľných bulletinov. Zoberte ho ako takú sejačku. Nástroj, ktorým môžete vo vašej rodine zasievať Božie slovo. Bulletin vám pomôže pripraviť sa na slávenie nedeľnej liturgie. Tak rodičom, ako aj deťom. Aby ste z používania nedeľného bulletinu mali čím väčší úžitok, ponúkame vám niekoľko praktických rád: 1. Vyhraďte si 30 minút pokojného času. Niekedy vám bude stačiť 15 minút. Počítajte však radšej s rezervou. Božie slovo si ju zaslúži. Dobrý čas môže byť napríklad sobotný podvečer alebo nedeľné ráno pred svätou omšou. Bude dobré, ak to bude každý týždeň ten istý čas. Ako rodina si vytvoríte pekný návyk, nebudete z týždňa na týždeň riešiť, či idete robiť bulletin vtedy alebo vtedy. Deti si na ten čas zvyknú a budú sa naň tešiť. 2. Jeden rodič nech pomaly prečíta z Biblie nedeľné Evanjelium (nájdete ho v pravom hornom rohu na prvej strane bulletinu). Potom si spolu prechádzajte doplňovačku. Budete prekvapení, aké ťažké slová si už malé deti dokážu zapamätať a správne doplniť! 3. Ak máte detí viacero, môžete medzi nich jednotlivé úlohy buď rozdeliť, alebo nedeľný bulletin jednoducho skopírovať, aby malo každé dieťa svoj vlastný papier. 4. Bulletin je vhodný pre deti od cca 5-6 rokov. Už deti v tomto veku zvládnu po prečítaní Božieho slova s vašou pomocou dopĺňať jednotlivé slová a urobiť jednoduchšie úlohy. Školáci zmáknu aj tajničky. 5. Nečakajte dokonalosť. Niekedy budete bulletin vypĺňať s veľkou chuťou, inokedy sa vám bude zdať, že je milión dôležitejších vecí (napr. postaviť slepačiu polievku a ostrihať pred odchodom na svätú omšu deťom pazú... teda nechty). Deti sa niekedy budú tešiť, inokedy budú štrajkovať. Niekedy naň proste zabudnete. Nič to. Majte zošit vždy po ruke a vytrvalo sa vracajte k rozhodnutiu pracovať s ním. Našťastie, Božie Slovo môžeme siať celoročne.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

O sestre Zdenke


Životopis o blahoslavenej sestre Zdenke napísaný a nakreslený pre deti od 5 rokov.
Vypredané
2,38 € 2,50 €

Dětská ilustrovaná bible – Starý a Nový zákon


Příběhy Starého i Nového zákona převyprávěné tak, aby jim porozuměly i malé děti. Adam a Eva, Archa Noemova, Babylonská věž, Jonáš a velryba, Příběh Ježíše a další vyprávění, která by měli znát všichni již od dětství.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Képes Biblia


Anne de Graaf a Biblia legszebb és legismertebb történeteit meséli el időrendi sorrendben. A történetek lényegüket tekintve egyeznek az eredeti tartalommal, és biblikusan hitelesek. A közérthető, olvasmányos stílus és az élethű illusztrációk elsősorban a fiatalabb olvasókhoz hozzák közelebb a Szentírást, de a kötetet bátran ajánljuk minden korosztálynak.
Vypredané
15,94 € 16,78 €
  • 5 /5

Večerné modlitby s objatím


Drahí rodičia a starí rodičia! Práve držíte v rukách naozaj výnimočnú knihu o modlitbe. Pre vaše deti bude povzbudením do večerných modlitieb pred spaním. Píše sa v nej nielen o tom, čo je modlitba a ku komu sa modlíme, ale aj o veciach, ktoré môžu deti v modlitbách spomenúť. Sú to jednoduché tipy, ako napríklad to, že sa treba poďakovať Bohu za všetky jeho požehnania. Spomínajú sa tu bežné veci, ktoré deti prežívajú, ako je napríklad strach z tmy, alebo strach z búrky. Najlepší je ale záver modlitby. Chcel by som povzbudiť vás, rodičia, aby ste modlitbu zakončili veľkým nádherným objatím. Takto dieťaťu preukážete vašu veľkú lásku a záujem. Zároveň mu pomôžete, aby si zvyklo na pravidelnú večernú modlitbu. Takýmto spôsobom sa dieťa naučí, aká dôležitá je každodenná večerná modlitba a váš príklad ho tiež povzbudí. Vrúcnym objatím dieťaťu vlastne poviete: ,,Ja ťa milujem, starám sa o teba a chcem pre teba to najväčšie dobro od Pána Boha." Toto sú večerné modlitby, ktoré končia objatím a môžu sa stať začiatkom prežitia celého života s modlitbami. Večerné modlitby s objatiami pomôžu vášmu dieťaťu spojiť tému modlitby s Bibliou, pochopiť, že Boh k nám hovorí cez modlitbu a cez svoje Slovo, naučiť sa, že modlitba je obojstranná my hovoríme k Bohu a Boh hovorí k nám, objaviť, že Biblia je hlavný zdroj, ktorý nás bezpečne prevedie cez naše životy, vidieť, že Boh je živý Boh, (že nie je len vymyslený) a je veľmi dôležitý, spoznať, že modlitba má byť naša prvá reakcia a nie je posledné útočisko. Táto kniha je naozaj výnimočná, pretože sa snaží oslavovať jediného Boha, ktorý túži po vzťahu s vašim dieťaťom. Každá modlitba, ktorú spolu prečítate, a každý čas na objatie, ktorý po modlitbe príde, pomôže vášmu výnimočnému dieťaťu narásť do pevnej viery, ktorá pretrvá. Malým deťom sa objímanie veľmi páči. Pri hrejivom objatí pociťujú lásku, náklonnosť a prijatie. Predtým, ako vaše dieťa zaspí, skúste si s ním vytvoriť výnimočný a pokojný čas. V knižke nájdete: 52 milých modlitieb, ktoré naše deti vedú k láskavosti k druhým ľuďom i k tomu, že sa netreba báť tmy ani návštevy u doktora. Ďalej sú tu modlitby za priateľov, domácich maznáčikov alebo aj za to, ako sa naučiť ovládať. 52 príjemných chvíľ, kedy si dieťa k sebe pritúlite a porozprávate mu príbeh z Božieho slova. Verše z Božieho slova, ktoré si vaše dieťa obľúbi a zapíše si ich do srdiečka. Výnimočný čas objatia, ktorým sa končí každá večerná modlitba. Ilustrovala Ruth Zeglin.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Cesta Bibliou


Pomocou ilustrácií, textu a časovej osi môžu mladí ľudia porozumieť veľkému biblickému príbehu a spoznať Boží plán spasenia. Časovú os Cesta Bibliou využijete v nedeľných besiedkach, na mládežníckych stretnutiach a na rôznych iných podujatiach, kde mladí ľudia objavujú Bibliu. Pomôžme mladým ľuďom porozumieť veľkému príbehu Biblie. Bez ohľadu na to, z akého prostredia pochádzajú deti a mladí ľudia, s ktorými pracujete, či vyrástli v cirkvi alebo nie, je pre ne dosť náročné vnímať Bibliu ako jeden príbeh. Biblické príbehy poznajú ako izolované časti histórie, ktoré im málokto pomôže poskladať dokopy. V Ceste Bibliou sme sa o to pokúsili.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Biblické príbehy


Biblia je výnimočná a asi najznámejšia kniha na svete. Vlastne je to skôr celá knižnica. Tvorili ju mnohí autori viac ako tisíc rokov a bola preložená do 2000 jazykov. V tejto knihe nájdete sto najznámejších biblických príbehov prerozprávaných pre deti tak, aby im rozumeli aj tí najmenší. V nádherných ilustráciách ožívajú postavy Adama a Evy, Kaina a Ábela, Jána Krstiteľa, Ježiša Krista a mnohých ďalších biblických hrdinov. Nájdete tu staroveké príslovia, básne, pútavé dobrodružstvá a úchvatné príbehy opisujúce rôzne zázraky. Nezabudnuteľné a vzrušujúce osudy biblických postáv zostávajú trvalým zdrojom poučenia a inšpirácie a upútajú nielen detských čitateľov.
Vypredané
14,99 € 29,99 €

V knižnej kategórii náboženská literatúra pre deti objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti a ponúkajú im možnosť objavovať náboženské hodnoty, tradície a príbehy.

Kategória náboženskej literatúry pre deti je plná príbehov, ktoré prezentujú rôzne náboženstvá a duchovné hodnoty vhodné pre ich vek. Tieto knihy poskytujú dieťaťu možnosť objaviť základy viery, etiky a morálky prostredníctvom príbehov, ilustrácií a zrozumiteľného textu.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi náboženskými témami, ako sú biblické príbehy, modlitby, oslavy sviatkov, duchovné hodnoty, náboženské tradície a mnoho ďalších. Tieto knihy sú vytvorené tak, aby boli prístupné a zaujímavé pre deti, a pomáhajú im lepšie porozumieť a vnímať svet náboženstva.