! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Náboženská literatúra pre deti strana 20 z 29

Moja prvá Biblia


Na každej dvojstránke tejto nádherne ilustrovanej Biblie pre najmenšie deti Vás i Vaše deti očarí biblický príbeh vyrozprávaný pár vetami tak, aby si ho malé deti čo najlepšie zapamätali.Výhodou tejto knižky je jej forma leporelového kufríka, ktorý sa dá pevne uzavrieť sponou. Malá rúčka umožní dieťaťu spoľahlivý prenos na bohoslužby či pri cestovaní.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Gyere velem templomba


Ezt a kis könyvecskét együtt lapozgathatják a kicsik a szüleikkel, nagyszüleikkel. A könyv segítségével megismerhetik, mi történik a templomban, az istentiszteleten. A legkisebbek kezébe is biztonságosan adható kiadvány..
Vypredané
7,74 € 8,15 €

Kegyelem itt és most


Úgy érzed, kinőttél a színes képekkel teli gyerekbibliák világából - de szükséged van segítségre, hogy megértsd Isten szavát? Akkor lapozz bele ebbe a könyvbe! Egészen egyszerű a szövege, igaz? A Biblia pedig sokkal érdekesebb és személyesebb, mint gondoltad! Minden nap vár rád egy-egy igevers és egy rövid üzenet, hogy bátorítson, megnyugtasson, meglepjen vagy éppen kihívás elé állítson. De hogy ne csak olvasással és gondolkodással töltsd az időt, ahhoz is kapsz ötleteket, hogyan tudnál örömöt szerezni Istennek - itt és most.
Vypredané
10,73 € 11,29 €

Noah's Ark


God warns Noah that there is to be a great flood and that he must take responsibility for saving the animals. As the flood waters rise, Noah builds a huge ark and invites the animals aboard, two by two.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Beszélgető Biblia


A Biblia tele van mindazzal, ami a gyerekek életét át- meg átszövi: ünnepekkel és családi összejövetelekkel, tanulással és versengéssel, örökre szóló barátságokkal és csalódásokkal példaképül szolgáló szuperhősökkel, mély gyermeki hittel, csodával. Az óvodáskortól tizenkét éves korig ajánlható Beszélgető Biblia segítségül hívja a gyermeket, kérdéseket tesz fel, beszélgetésre szólít. Ki a világ legerősebb embere? Mit tennél, ha te lennél a király? Milyen képességeket választanál a számítógépes karakterednek? Ehhez hasonló kérdések vezetik be az új megvilágításba helyezett bibliai történeteket, Kőszeghy Csilla ihletett rajzai pedig a hit derűjét közvetítik.
Vypredané
13,57 € 14,28 €

Putovanie troch kráľov


Beatrice Masini (jedna z najznámejších talianskych detských spisovateliek) napísala 24 vianočných príbehov plných fantázie a vložila ich do knihy Putovanie troch kráľov. Začínajú 1. decembra a plynule pokračujú až nastane ten vytúžený deň 24. december - Štedrý deň. Hlavnými hrdinami príbehov sú traja králi, ktorí si pomýlili kométu a vydali sa na dlhú cestu plní nádeje a očakávania. Na ceste s nimi narazíte na mnoho známych osôb ako je Mária a Jozef alebo pastieri. Keď konečne dorazia na miesto a zaklopú na dvere, je práve 24. december. Knižka je vhodná ako prvé čítanie pre deti okolo 7 rokov.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Lacná kniha Putovanie troch kráľov (-70%)


Beatrice Masini (jedna z najznámejších talianskych detských spisovateliek) napísala 24 vianočných príbehov plných fantázie a vložila ich do knihy Putovanie troch kráľov. Začínajú 1. decembra a plynule pokračujú až nastane ten vytúžený deň 24. december - Štedrý deň. Hlavnými hrdinami príbehov sú traja králi, ktorí si pomýlili kométu a vydali sa na dlhú cestu plní nádeje a očakávania. Na ceste s nimi narazíte na mnoho známych osôb ako je Mária a Jozef alebo pastieri. Keď konečne dorazia na miesto a zaklopú na dvere, je práve 24. december. Knižka je vhodná ako prvé čítanie pre deti okolo 7 rokov.
Vypredané
2,67 € 8,90 €

dostupné aj ako:

József története


Az Apró barátaim Biblia-képeskönyve József történetéről, színes képekkel illusztrálva.
Vypredané
5,08 € 5,35 €

Noé története


Az Apró barátaim Biblia-képeskönyve Noé történetéről, színes képekkel illusztrálva.
Vypredané
5,08 € 5,35 €

Mózes története


Az Apró barátaim Biblia-képeskönyve Mózes történetéről, színes képekkel illusztrálva.
Vypredané
5,08 € 5,35 €

Jónás története


Az Apró barátaim Biblia-képeskönyve Jónás történetéről, színes képekkel illusztrálva.
Vypredané
4,60 € 4,84 €

Gyerekek Bibliája


A Gyerekek Bibliája kiválóan alkalmas arra, hogy megosszuk gyermekeinkkel Isten igéjének fantasztikus örömét és csodáját. A könyvben található: - Több mint 200 közkedvelt történet a bibliából, köztük olyan halhatatlan kedvencek, mint Ádám és Éva, Noé és a szivárvány, József álmai, Jónás és a nagy hal, Jézus születése és még sok más történet. - Egyszerű, színes illusztrációk, melyek megragadják a gyermekek képzeletét. - A történetek végén található kérdések segítségével a gyerekek jobban megért hetik az olvasottakat. - Az átdolgozás alapjául az International Children's bibleŽ(Nemzetközi Gyermekbiblia) szolgált - az első, kifejezetten gyermekeknek készült bibliafordítás. Szerkesztője Gwen ellis, aki számos közismert gyermekkönyv írója. - Mind a szöveg, mind az ábrázolás tekintetében az elsődleges szempont az volt, hogy a Biblia történeteit a lehető leghitelesebben lehessen megismertetni az általuk a megcélzott korosztállyal. - A könyv nagyszerű eszközként használható bibliaórákon és -foglalkozásokon. A Gyerekek Bibliájának célja, hogy egész életre szólóan megszerettesse Isten igéjének olvasását a gyermekekkel.
Vypredané
16,59 € 17,46 €

Elsőáldozók könyve


Ez az emlékkönyv abban segít, hogy a szentségben részesülő mindig fel tudja idézni Jézussal kötött igazi barátságának első napját, vagyis az első szentáldozást. Talál benne emlékeztető gondolatokat, imádságokat, de saját maga is hozzáfűzheti azokat az eseményeket, pillanatokat, amelyek akkor épp fontosak voltak a számára. S erre megkérheti a hozzátartozóit is. Színesítheti még az albumot fényképekkel és rajzokkal, képeslapokkal, ajándékkártyákkal, szentképekkel. Mindazzal, amiről úgy érzi, hogy a Jézussal való bensőséges találkozást emlékezetessé tette.
Vypredané
10,59 € 11,15 €

Od srdca k srdcu (tvrdá v.)


Nové vydanie v dvoch farebných prevedeniach – v oranžovej a modrej farbe. V tejto modlitebnej knižke deti nájdu základné modlitby a piesne, ktoré najmenších postupne uvedú do života viery
Vypredané
3,61 € 3,80 €

Bibliaböngésző


Itt aztán akad felfedeznivaló! A nagyméretű, igazi böngészős képek és a könnyen érthető szövegek nyomán megelevenednek az Ó- és az Újszövetség legszebb és legismertebb történetei: - A világ kezdete - József élete - Mózes, Dávid, Dániel és Jónás történetei - Jézus élete - A húsvét csodája. Már a legkisebbeknek is nagy élményt jelentenek ezek az első, játékos lépések, melyekkel felfedezhetik a Biblia színes világát!
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Jézus élete gyerekeknek


Jézus élete különösen kezdődött... Születését angyal jelentette, Isten szeretetét hozta a földre, gyerekeket állított példaként a felnőttek elé, még a halált is vállalta az emberekért, de nem maradt a sírban. Ez a gazdagon illusztrált könyv a Szentíráshoz hűen, a gyerekek nyelvén mutatja be Isten Fiának földi útját.
Vypredané
11,69 € 12,30 €

A Jóisten tenyerén - Imakönyv katolikus gyermekek és szülők, nevelők számára


Korunk embere számára a lelki élet, az Istennel szembeni feltárulkozás, imádkozás idegenül hangzik. A gyermekek imaélethez szoktató nevelése is áldozatává válni látszik a felgyorsult életritmusnak. Ez azonban nem kérdőjelezheti meg napjainkban sem az ima létjogosultságát. Az imakönyv elsősorban imádkozni vágyó gyermekeknek és azoknak a szülőknek, illetve gyermekekkel foglalkozó nevelőknek kíván segítséget nyújtani, akik „újra” meg szeretnék tanulni az Istenhez fordulás lehetőségeit, elsajátítani az istenélmény befogadására való képességet, kiszűrni a külvilágot, csendben lenni és szavakba önteni érzéseiket, gondolataikat. Hogy mindezt a gyermekek elé élve, velük együtt életüket valóban az Úristen tenyerén tudhassák. Az imakönyv a gyermekek lelki fejlődéséhez alkalmazkodva gyűjti egybe az imaszövegeket Isten, a hitélet, a kegyelmi élet, a szentségek, valamint az ünnepeink köré csoportosítva a magzati kortól egészen kisiskolás korig.
Vypredané
5,42 € 5,71 €

Komiksová bible


První ucelené české vydání snad nejpopulárnější verze Bible v komiksovém zpracování na světě. Od roku 1978 vychází ve stále nových vydáních a jazykových mutacích. Zahrnuje 233 biblických příběhů, zjednodušených, ale krásně vystihujících podstatu biblické zvěsti. Kniha je určena všem, již od nejmenších čtenářů.
Vypredané
26,74 € 28,15 €

Az első karácsony


Ez a könyv úgy vezet végig Jézus születésének eseményein, hogy hű marad a bibliai történethez, és közel hozza azt a mai gyermekek világához. Jézus Krisztus Isten legnagyobb ajándéka, az ő születéséről szól a karácsony ünnepe. Angyalok hozták hírét, pásztorok imádták, hatalmasok és királyok félték, csillag vezette bölcsek ajándékokkal hódoltak előtte. Győri Katalin elbeszélését Gellén Sára rajzai illusztrálják
Vypredané
6,57 € 6,92 €

V knižnej kategórii náboženská literatúra pre deti objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti a ponúkajú im možnosť objavovať náboženské hodnoty, tradície a príbehy.

Kategória náboženskej literatúry pre deti je plná príbehov, ktoré prezentujú rôzne náboženstvá a duchovné hodnoty vhodné pre ich vek. Tieto knihy poskytujú dieťaťu možnosť objaviť základy viery, etiky a morálky prostredníctvom príbehov, ilustrácií a zrozumiteľného textu.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi náboženskými témami, ako sú biblické príbehy, modlitby, oslavy sviatkov, duchovné hodnoty, náboženské tradície a mnoho ďalších. Tieto knihy sú vytvorené tak, aby boli prístupné a zaujímavé pre deti, a pomáhajú im lepšie porozumieť a vnímať svet náboženstva.