Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Náboženská literatúra pre deti strana 19 z 29

A dinoszauruszok csodás világa


Több millió évvel ezelőtt a dinoszauruszok uralták a Földet. Ebben a kötetben a több száz adat és illusztráció segítségével fedezheti fel az olvasó ezt a csodás világot, a dinók életmódját, táplálkozási szokásait, testméretét, élőhelyét, és sok minden mást is.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Země pod duhou


Biblické příběhy podle pěti knih Mojžíšových, neboli Tóry vypráví autor desetiletým a starším dětem. Najdete tu příběhy o stvoření, Abrahamovi, Izákovi, Jákobovi, Josefovi a Mojžíšovi, o vyvedení z Egypta, Desateru přikázání a mnoha překážkách na cestě do zaslíbené země. Dětským posluchačům Tobiášovi a Judit je v babylonském zajetí vypráví strýček Ben, a díky jejich rozhovorům porozumíte, proč se vlastně do Tóry dostaly
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Ježišove podobenstvá


JEŽIŠOVE PODOBENSTVÁ – hravá aj poučná knižku pre deti o podobenstvách zo Svätého písma. Poď sa hrať! Taký by mohol byť podnadpis zošitu plného farebných ilustrácií, komiksov, hlavolamov a receptov pre šikovné ruky s názvom Ježišove podobenstvá, ktorý školákom priblíži a hravou formou vysvetlí niekoľko podobenstiev zo Svätého písma. Prerozprávané príbehy o márnotratnom synovi, desiatich pannách, milosrdnom samaritánovi, boháčovi a Lazarovi, či o stratenej ovečke inšpirujú a pomôžu deťom uplatniť ich posolstvo v každodennom živote. Zároveň podľa priložených návodov môžu vyrobiť krásne darčeky, ktoré potešia ich rodičov, starých rodičov, súrodencov alebo kamarátov.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Lacná kniha Malej milovanej Princeznej (-90%)


Mojej malej milovanej princeznej - dcére Kráľa. Každé malé dievča sníva o tom, že sa stane princeznou. Pre tú, ktorá verí Bohu, Sväté písmo hlása nádhernú pravdu, že práve ona je vyvolená dcéra Kráľa všetkých kráľov. Že práve ona je skutočná Princezná! Táto kniha je vznešený dar pre život tohto mladého jedinečného dievčaťa. Sú to osobné listy, ktoré napísal sám Kráľ. Každý deň ju jeden list môže inšpirovať, aby žila a žiarila ako princezná, ktorou skutočne aj je.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvedajko Dávidova jaskyňa (-90%)


Zvedajko je malý kamarát všetkých detí. Často prežíva napínavé, zábavné aj poučné dobrodružstvá. Najväčšiu radosť má, keď svojich kamarátov dokáže zabaviť či niečo nové naučiť. Jeho hlavnou úlohou je robiť radosť malým i veľkým čitateľom. Na salaši sa stratili ovečky a náš malý hrdina Zvedajko sa rozhodol, že ich nájde. Pridajte sa na Zvedajkovu dobrodružnú výpravu a zažite nejednu zaujímavú situáciu. Keď dočítate príbehy môžete sa vydať po ich stopách. Poproste mamičku a ocka, alebo starých rodičov, aby spolu s vami otvorili Bibliu a pomohli vám objasniť všetky záhadné situácie, v ktorých sa Zvedajko ocitol.
Vypredané
0,33 € 3,32 €

dostupné aj ako:

Kicsik képes Bibliája


Ebből a kisebbeknek szóló képes Bibliából úgy mesélhetjük el a gyerekeknek a történeteket, hogy átélhetik a teremtés szépségét, izgulhatnak Dávidért a csatában, Dánielért az oroszlánok között és Jézus tanítványaiért a viharban. A beleélést segítik a gyermekek fantáziáját megragadó illusztrációk és a könnyen érthető szöveg is. A történetekből a kicsik is megérezhetik, hogyan gondoskodik Isten az emberekről, hogyan tartja meg ígéreteit, és miként hív bennünket, hogy szeressük őt és egymást..
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Gyermekek Bibliája


Ez a gazdagon illusztrált, izgalmas történetekkel teli mesekönyv szinte észrevétlenül szeretteti meg a kisgyermekekkel a Bibliát. Segítségével természetes kapcsolatot alakíthatunk ki az imádsággal, valamint a Szentírás olvasásával. A könnyen érthető, de az eredeti ószövetségi és újszövetségi történetek tanítását hűen őrző, szívmelengető bibliai meséket hozzájuk kapcsolódó imák, valamint színes és vidám rajzok kísérik. A könyv szerkezete és kialakítása segít abban, hogy a gyerekek később épp ilyen örömmel és rendszerességgel forgassák a Szentírást is. Gustavo Mazali nemzetközileg elismert illusztrátor, képes Bibliáit milliós példányszámban adták el világszerte. 4-7 éveseknek
Vypredané
19,67 € 20,71 €

Biblia pre maličkých 6. vydanie


Nové, rozšírené vydanie s novou obálkou. Nájdete v ňom okrem príbehov z Biblie známu modlitbu Otče náš a Desatoro Božích prikázaní, ale aj milú modlitbičku pred spaním Anjeličku, môj strážničku.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Moja prvá Biblia (s uškom)


Obľúbené biblické príbehy, pôvabné kresby a prosté slová: taká je Moja prvá Biblia. Roztomilé uško poslúži na hravé prenesenie detskej Biblie do poličky.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Biblia pre drobčekov - ružová (s uškom)


Prvá Biblia pre najmenšie deti od 0 do 3 rokov s pútavými biblickými príbehmi. Roztomilé uško poslúži na hravé prenesenie detskej Biblie do poličky.
Vypredané
5,23 € 5,50 €

Biblia pre drobčekov - modrá (s uškom)


Prvá Biblia pre najmenšie deti od 0 do 3 rokov s pútavými biblickými príbehmi. Roztomilé uško poslúži na hravé prenesenie detskej Biblie do poličky.
Vypredané
5,23 € 5,50 €

Vallások


Ismerkedj meg a különféle világvallásokkal - történetükkel, tanításaikkal és szertartásaikkal. Csodáld meg az iszlám művészet szépségét. Tudd meg, hogyan terjedt el a Földön a kereszténység. Derítsd ki, mi módon lépett kapcsolatba a szellemek világával az alaszkai sámán.
Vypredané
9,84 € 10,36 €

Új Rovásírás Tankönyv és Szakköri Ötlettár


A magyar rovásírás tankönyve, szerzője nyugalmazott tanár, logopédus, fejlesztő pedagógus. A tankönyv mellőzi a politikát, a hagyományőrzést tartja fontosnak. Az oktatási módszertan és 37 éves tanítási gyakorlata alapján ismerteti a betűket, szabályokat, gyakorlatokat. Bőséges gyakorlóanyagot, sok ábrát tartalmaz. A szakköri ötlettár rész 60...
Vypredané
5,42 € 5,71 €

Muj první šicí stroj


Rádi byste si něco ušili na šicím stroji, ale nevíte, jak začít? S touto knihou se naučíte vše důležité pro práci s ním a také si vyrobíte řadu krásných výrobků. Zjistíte, jak navlékat horní a spodní nit, jak začínat a ukončovat šití nebo jak udržet rovný steh, ale také se například dozvíte, které látky používat a jak je kombinovat… Pak už stačí dát nohu na pedál a vyrazit na první testovací jízdu! Čeká vás 20 úžasných nápadů na vyrábění. Třeba okouzlující bambulkoví králíčci, polštářové panenky, hravá štěňátka nebo příšerky z vesmíru. Bláznivé peněženky a krásné úložné košíky nebo praktické sáčky na drobnosti a pouzdra na tužky. Krásné povlaky na polštářky i veselé fáborky a girlandy na oslavy. Podrobné a srozumitelné návody doplňují fotografie jednotlivých kroků. Součástí knihy jsou i střihy výrobků.
Vypredané
12,45 € 13,11 €

Vánoční příběh pro kluky a holky


Děti mají rády Vánoce, ne vždy však vědí, jak to všechno začalo. Vánoční příběh pro kluky a holky je seznámí se vším podstatným z příběhu o Ježíšově narození.
Vypredané
8,84 € 9,31 €

Bibliai foglalkoztató


Bibliai történetek kisiskolásoknak játékos feladatokkal.
Vypredané
2,68 € 2,82 €

My First Bible - Biblické príbehy


My First Bible - Biblické príbehy. Ponúkame vám knihu, ktorá vašim deťom pomôže osvojiť si základy angličtiny cez pútavé biblické príbehy, prerozprávané pre detského čitateľa? - Jednoduchá ľahká angličtina s pôsobivými ilustráciami a slovenský preklad. - Výborná študijná metóda pre všetkých, ktorí sa začínajú učiť po anglicky. - Príležitosť pre rodičov a deti stráviť čas nad Biblioua spoločne sa zlepšovať v angličtine. -Vhodný darček pre prvoprijímajúce deti. - Cez Bibliu k angličtine, cez angličtinu k Biblii.
Vypredané
13,21 € 13,90 €

Minden napra egy történet a Bibliából


Legkedvesebb bibliai történeteink elevenednek meg ebben a színes és olvasmányos mesekönyvben, mely egy év alatt, napról napra ismerteti meg gyermekünket a Bibliával. A gyönyörű illusztrációk és az átfogalmazott szövegek könnyedén szerettetik meg az ifjú olvasókkal a Szentírást.
Vypredané
18,66 € 19,64 €

Játékos feladatok a Bibliából


Ez a könyv játékos feladatokon keresztül ismerteti meg a gyerekeket Isten üzenetével. A legfontosabb bibliai történeteket szókereső rejtvények, képkirakók, keresztrejtvények, kódfejtős és egyéb érdekes feladatok követik, melyek segítenek elmélyíteni az új ismereteket. A színpompás, vidám illusztrációk révén a gyerekek könnyebben elképzelhetik az Isten szeretetét megjelenítő ószövetségi történeteket Ádám és Éva teremtésétől Dávid király uralkodásán át Jónás kalandjáig, valamint a Jézus életét, halálát és feltámadását megelevenítő újszövetségi tanításokat. 7 éves kortól ajánlott.
Vypredané
13,57 € 14,28 €

V knižnej kategórii náboženská literatúra pre deti objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti a ponúkajú im možnosť objavovať náboženské hodnoty, tradície a príbehy.

Kategória náboženskej literatúry pre deti je plná príbehov, ktoré prezentujú rôzne náboženstvá a duchovné hodnoty vhodné pre ich vek. Tieto knihy poskytujú dieťaťu možnosť objaviť základy viery, etiky a morálky prostredníctvom príbehov, ilustrácií a zrozumiteľného textu.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi náboženskými témami, ako sú biblické príbehy, modlitby, oslavy sviatkov, duchovné hodnoty, náboženské tradície a mnoho ďalších. Tieto knihy sú vytvorené tak, aby boli prístupné a zaujímavé pre deti, a pomáhajú im lepšie porozumieť a vnímať svet náboženstva.