! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Náboženská literatúra pre deti strana 21 z 29

Lacná kniha Obrázky s prekvapením: Kde je tvoj poklad? (-90%)


V tejto knižke nájde malý čitateľ viaceré biblické príbehy. Samotná knižka nie je veľká, ale text je prispôsobený detskej mysli a obrázky sú výstižné - rovnako ako písané slovo. Či v kruhu viacerých detí, ale doma v detskej izbe, knižka môže povedať viac než iné, rozsiahlejšie vydania. Oplatí sa, aby ju vyskúšali deti, ale aj dospelí. Táto časť obrázkovej knižky s prekvapeniami sa venuje problematike peňazí a bohatstva. Sú v nej spracované príbehy o ukrytom poklade, o povolaní colníka Matúša a príbehy o bohatom mládencovi a chudobnej vdove, ktoré sa nachádzajú v Matúšovom a Lukášovom evanjeliu. Biblický príbeh, doplnený obrázkami. V obrázkoch sa nachádzajú biele miesta, ktoré sa po vyfarbení mäkkou ceruzkou zmenia na obrázok.
Vypredané
0,11 € 1,10 €

dostupné aj ako:

Čo môžem dať Bohu ja?


Anna na oslave narodenín vysloví želanie, ktoré odhalí, aký výnimočný dar jej Boh vložil do srdca. Neskôr sa na lavičke v skrytom slnečnicovom údolí spýta svojej babičky: „Čo môžem dať Bohu ja?“ Anna prostredníctvom babičkinho príbehu o chlapcovi, ktorý dal Ježišovi všetko, čo mal, zistí, že úplne najlepšie dary sú tie, ktoré sme od Boha dostali a môžeme mu ich vrátiť. Príbeh o Anne a Ježišovi Čo môžem dať Bohu ja? pomáha deťom dozvedieť sa o daroch a dávaní a nabáda ich, aby spoznávali, v čom sú výnimočné. Ďalší príbeh malej Anny zo série detských kníh Neala Lozana. Predošlé dva tituly z tejto série: Mamina, ocino, požehnáš ma? a Vidí ma Boh aj potme?
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Po celý rok s Bohom


Kniha plná jednoduchých a zrozumiteľných príbehov pre malé deti aj ich rodičov, každodenných inšpirácií s nádhernými ilustráciami. Vaše dieťa sa pridá ku Katke, Zuzke, Paľkovi a Jakubovi a spolu sa naučia kráčať s Bohom vo všetkom, čo počas dňa robia.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Játékos Biblia - Jézus születése


"A vidám élmények segítik gyermekedet a történetek jobb megjegyzésében. Sok örömöt okoz majd neki a labirintusok felfedezése, a színezések, a matricák beragasztása. A speciális képességfejlesztő feladatok által pedig sokkal könnyebb lesz számára a tanulás az iskolában. A gyermekeddel töltött kellemes percek szép emlékek lesznek. Mosolygós együttlétet kívánok" (Szalkainé Zsembery Csilla)
Vypredané
4,35 € 4,58 €

Bibliai böngésző


A Bibliai böngésző színes világa élményszerű tapasztalatszerzésre ad lehetőséget a kisgyermekeknek. A nagyméretű, apró részletességig kidolgozott illusztrációk megannyi böngésznivalót nyújtanak. A könyv minden oldala rejteget valami felfedeznivalót, amelyek neve a lapok szélén található. Az idősebb gyermekek arra is használhatják a könyvet, hogy a kiválasztott egyszerűbb szavakat kibetűzzék és megtanulják. Így ez a könyv egyúttal az első szavak könyve és egy keresgélős játék is lehet egyszerre. Tartalom: A teremtés, Noé bárkája, Bábel tornya, Sámson Dágon templomában, A tüzes kemence, Jézus születése Betlehemben, Jézus a templomban, Jézus jóllakat húszezer embert, Bevonulás Jeruzsálembe, A húsvét és Jézus mennybemenetele.
Vypredané
10,05 € 10,58 €

Biblia 365 dní s deťmi


Kniha obsahuje 365 príbehov zo Starého i z Nového zákona. Touto stavbou sa hodí na každodenné čítanie Svätého písma. Príbehy sú dynamické, napísane pre deti zrozumiteľným jazykom a mimoriadne vhodne obohatené krásnymi ilustráciami. A i keď si ich deti môžu čítať sami, ešte vhodnejšie bude, ak ich budú rodičia čítať svojim deťom, najlepšie pred spaním. Možno práve vďaka tejto knihe sa deti naučia sýtiť sa Božím slovom naozaj každý deň. A čo si viac môžu želať dnešní rodičia, ktorým záleží na tom, aby ich deti prijali vieru v Boha do svojich srdiečok?
Vypredané
18,05 € 19,00 €

Hinni Istenben? De hogyan?


Kicsi korunktól kezdve kérdéseket teszünk fel... és egész életünkön át folytatjuk a kérdezősködést! Hol voltunk, mielőtt megszülettünk? Ki teremtette a Földet? Mi az, hogy végtelen? Mi lesz velünk a halál után?...E nagy kérdések között van EGY, amely évezredek óta különösen foglalkoztatja az embereket: Isten kérdése. Igen, éppen Isten...Beszéljünk róla! Tényleg van? Vajon ő teremtette a Földet? Miért nem hisz benne mindenki? Mit jelent az, hogy imádkozunk hozzá? S lám, egyetlen kérdésből... mindjárt sok újabb fakad!Ez a könyv arra hív, hogy mindezekről együtt gondolkozzunk, s jobban megismerjük Jézust és a kereszténységet. Akár hívő vagy, akár nem, jobban megértheted általa, miért vallják magukat kereszténynek, s miért hisznek Istenben emberek milliói... S azt is, miért nézik ezáltal kicsit másként a világot.
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Az én nagy kukucskálós bibliám


Az én nagy kukucskálós Bibliám egy nagyszerű bevezetőként szolgálhat az Ó- és az Újszövetség jól ismert történeteihez. A minden oldalon megtalálható nagy és strapabíró fülek interaktívvá teszik a könyvet. A kicsik ezeket felnyitogatva ismerkedhetnek kedvenc bibliai történeteikkel. A 48 fül kinyitogatása egyszerre mókás és fejlesztő tevékenység, mivel a fülek mögött elrejtett meglepetések megkönnyítik a gyermekek számára, hogy megjegyezzék a történetek lényegét.
Vypredané
10,01 € 10,54 €

Detská ilustrovaná biblia - Starý a Nový zákon


Najznámejšie biblické príbehy Starého aj Nového zákona prerozprávané tak, aby im porozumeli aj malé deti: Adam a Eva, Noemova archa, Babylonská veža, Jonáš a veľryba, Narodenie Ježiša, Posledná večera a mnohé ďalšie.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Biblia pre malých kamarátov


Biblia pre deti s pútavými ilustráciami. V tejto Biblii si môžete s deťmi prečítať okrem iných aj tieto príbehy: Keď sa začal svet (Genezis 1,1-2,25), Šepkajúci had (Genezis 3,1-24), Noemova plávajúca zoo (Genezis 6,5-9,17) Abrahám sa sťahuje z domova (Genezis 12,1-13,18), Dieťa, ktoré sa volalo "smiech" (Genezis 17,15-18,15;21,1-8), Ako Jákob oklamal svojho brata (Genezis 25,27-34; 27,1-45), Jozef, obľúbený syn (Genezis 37,1-36), Veľmi šťastná rodina (Genezis 42,1-46,30), Miriam a princezná (Exodus 2,1-10), Muchy, vredy a kobylky (Exodus 5,1-2; 6,28-12,36), Útek z Egypta (Exodus 14,5-30), Desať pravidiel pre život (Exodus 20,1-17), Múry Jericha (Jozua 5,13-6,20), Gideonova modlitba (Kniha sudcov 7,1-22), Chlapec, ktorý počúval Boha (1. Samuelova 3,1-21), Dávid bojuje s obrom (1.Samuelova 17,1-54), Pastierova pieseň (Žalm 23),...Búrka na jazere (Marek 4,35-41; Lukáš 8,22-25), Ježiš uzdravuje malé dievčatko (Lukáš 8,40-56), Chlieb a rybky (Lukáš 9,10-17; Ján 6,1-14), Skutočný priateľ (Lukáš 10,25-37), Príbeh o stratenej ovečke (Lukáš 15,3-7), Príbeh o milujúcom otcovi (Lukáš 15,11-24),... Vojaci v záhrade (Matúš 26,36-56), Ježiš zomiera na kríži (Ján 19,17-42), Mária plače za Ježišom (Ján 20,1-18), Ježiš je nažive! (Ján 20,24-28), Raňajky pri jazere (Ján 21,1-17), Ježiš posiela pomocníka (Skutky apoštolov 2,1-12), Peter rozpráva o Ježišovi (Skutky apoštolov 2,1-12), Muž v bráne (Skutky apoštolov 3,1-10), Štefanova smrť (Skutky apoštolov 7,54-8,1), Oslepujúce svetlo (Skutky apoštolov 9,1-9), Saul v koši (Skutky apoštolov 9,10-25), Peter a anjel (Skutky apoštolov 12,6-19), Neznámy Boh (Skutky apoštolov 17,16-34),Stroskotanie Pavla (Skutky apoštolov 27,13-44), Skutočná láska (1. Korinťanom 13).
Vypredané
8,93 € 9,40 €

Rejtvényes Biblia


A "Rejtvényes Biblia" a mozgalmas olvasmányokat kedvelő, tevékeny gyerekeknek szól, akik szívesen ragadnak színes ceruzát vagy barangolnak a fejtörők, betűrengetegek és útvesztők világában. Az Ó- és Újszövetség gazdagon illusztrált történeteit hozzájuk kapcsolódó játékos feladatok követik. A rejtvények nagy részét már az ügyes öt-hatévesek is meg tudják oldani, a szókeresők pedig az "írástudók" számára készültek.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

O ôsmej na arche


Ak by ste sa opýtali tučniaka, kto je Boh, hneď by vedel odpoveď. Boh je všemohúci a stvoril celý svet. Má len jednu malú nevýhodu. Je neviditeľný. Ako teda vieme, že naozaj existuje? Nad touto otázkou sa pohádajú traja tučniaci v knižke Ulricha Huba, keď v tom začne liať ako z krhly. Prichádza potopa sveta, ale našťastie priletí jedna tučná, biela holubica a odovzdá im lístky na Noemovu archu. Problém je len ten, že lístky sú dva. A tučniaci sú traja, nerozluční kamaráti. "Nezáleží na tom, či sa na túto hru dívate v divadle, alebo si ju čítate doma – v spoločnosti troch tučniakov sa určite potešíte, zabavíte a možno, že aj zamyslíte. Odporúčam, no rozhodne nie len pre deti!" Juraj Bielik, režisér
Vypredané
2,00 € 10,80 €

Lacná kniha O ôsmej na arche (-70%)


Ak by ste sa opýtali tučniaka, kto je Boh, hneď by vedel odpoveď. Boh je všemohúci a stvoril celý svet. Má len jednu malú nevýhodu. Je neviditeľný. Ako teda vieme, že naozaj existuje? Nad touto otázkou sa pohádajú traja tučniaci v knižke Ulricha Huba, keď v tom začne liať ako z krhly. Prichádza potopa sveta, ale našťastie priletí jedna tučná, biela holubica a odovzdá im lístky na Noemovu archu. Problém je len ten, že lístky sú dva. A tučniaci sú traja, nerozluční kamaráti. "Nezáleží na tom, či sa na túto hru dívate v divadle, alebo si ju čítate doma – v spoločnosti troch tučniakov sa určite potešíte, zabavíte a možno, že aj zamyslíte. Odporúčam, no rozhodne nie len pre deti!" Juraj Bielik, režisér
Vypredané
3,24 € 10,80 €

dostupné aj ako:

Rozprávaj mi o viere


Bohato ilustrovaná čítanka evanjelického náboženstva.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Záhada mesta duchov


Sam a Sára v opustenom nevadskom meste Sylver Canyon objavia nielen zlatý poklad, ale aj vzácnejšiu pravdu o milovaní nepriateľov, o hodnote milého a šľachetného srdca a o sile modlitby.
Vypredané
3,68 € 3,87 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Adventný veniec (-90%)


Začína sa takto: „Príbeh, ktorý rozpoviem, nie je rozprávkou. Naozaj sa stal. Píše o ňom kniha kníh – Biblia.“ S príbehom o očakávaní a príchode malého Ježiša sa postupne zapaľujú symbolické sviece, ktoré vnášajú do diania svetlo poznania, ale aj obrovskej nádeje. I keď názov je veľavravný, autorkino rozprávanie nie je o trblietaní, adventný veniec nám len pomáha žiť, prežívať adventný čas a dočkať sa... Narodenia nášho Pána.
Vypredané
0,52 € 5,15 €

dostupné aj ako:

Posolstvá - pexeso


Jednotlivé obrázky pexesa vám, deti, pomôžu chápať, že i cez obyčajné veci k nám hovorí Boh. Ilustrovala Ľudmila Moravčíková.
Vypredané
1,71 € 1,80 €

Ilustrovaná Bible


Ilustrovaná Bible pro děti. Na stránkách ilustrované Bible znovu ožívá Adam a Eva, Kain a Ábel, Samson a Dalila, David a Goliáš, Josef a Marie, Jan Křtitel, Ježíš Kristus a jeho učedníci. Jejich nezapomenutelné příběhy ukazují cestu k moudrosti, k lásce a poznání nejen dětským čtenářům, ale zůstávají i trvalým zdrojem poučení pro celou rodinu. *71 příběhů ze Starého zákona, * 61 příběhů z Nového zákona, * osudy významných postav od stvoření světa až po Ježíšovo vzkříšení, * barevné ilustrace rostlin, zvířat, lidí a míst z biblické krajiny.
Vypredané
22,29 € 23,46 €

Deti sa modlia ruženec s Pannou Máriou


Keď máme niekoho radi, nikdy nás neomrzí hovoriť mu: Mám ťa rád! Ľúbim ťa! A jeho či ju nikdy neomrzí počúvať naše úprimné slová. Aj ruženec je takým vyznaním. Spolu s Máriou hovoríme Bohu, že ho milujeme. Pripomíname si, čo pre nás urobil Ježiš Kristus, Boží Syn, a učíme sa odpovedať na jeho lásku láskou – dobrými skutkami, peknými myšlienkami, povzbudzujúcimi slovami. Nech nám každé Zdravas' pomôže lepšie milovať Ježiša a jeho matku Pannu Máriu.
Vypredané
5,42 € 5,70 €

V knižnej kategórii náboženská literatúra pre deti objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti a ponúkajú im možnosť objavovať náboženské hodnoty, tradície a príbehy.

Kategória náboženskej literatúry pre deti je plná príbehov, ktoré prezentujú rôzne náboženstvá a duchovné hodnoty vhodné pre ich vek. Tieto knihy poskytujú dieťaťu možnosť objaviť základy viery, etiky a morálky prostredníctvom príbehov, ilustrácií a zrozumiteľného textu.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi náboženskými témami, ako sú biblické príbehy, modlitby, oslavy sviatkov, duchovné hodnoty, náboženské tradície a mnoho ďalších. Tieto knihy sú vytvorené tak, aby boli prístupné a zaujímavé pre deti, a pomáhajú im lepšie porozumieť a vnímať svet náboženstva.