! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najnovšie - Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 498 z 500

Légi parádé Tesz-Vesz városban


Gondolkodtál már rajta, miért fontos számunkra a levegő? Természetesen levegő nélkül nem tudnánk lélegezni. Ha belelapozol ebbe a könyvbe, az is kiderül, hogy a körülöttünk lévő világban rengeteg dolgot végzünk el a levegő segítségével, sok-sok olyan gépünk, szerkezetünk, közlekedési eszközünk van, amelyet a levegő működtet. És ha már ilyen fontos számunkra a levegő, érdemes ügyelnünk a tisztaságára is. De nem is folytatom. Hiszen a Légi parádé Tesz-vesz Városban sokkal izgalmasabban mesél erről.
Vypredané
6,30 € 6,63 €

Zloděj stínů a jiné povídky pro děti


Sbírka povídek a básniček pro děti nabízí mladým čtenářům opravdu to nejlepší z nejlepších. Mezi autory krátkých dílek napsaných speciálně pro tuto knihu se objevují taková známá jména jako např. Jacqueline Wilsonová (za všechny knihy jmenujme Dvojča ta v průšvihu, Ilustrovaná máma), Eoin Colfer (autor úspěšné série o Artemisu Fowlovi), Darren Shan (u nás vyšly hororové příběhy Darren Shan a Madame Okta, Upírův pomocník, Krvavé chodby a Upíří hora), Eva Ibbotsonová (např. Nevěsta pro čaroděje), č i Garth Nix (kterého čeští čtenáři znají z trilogie Sabriel, Lirael a Abhorsenka). V pestré skladbě povídek si každý může najít to své - jsou zde příběhy strašidelné i tklivé, napínavé, vtipné i prostě jenom ze života.
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Pekelná třída a ďábelský víkend


Třetí setkání s pekelníky z Boříkovy party a jejich třídy. Do té nechodí jenom samí kluci – víkendovou akci v penzionu Irma, kolem které se tentokrát všechno točí, vymyslela dokonce známá holčičí dvojka Teckertová s Palhounovou. Na tajný víkend bez rodičů pozvaly nejen Boříka, Čendu, Mirka a Aleše: dostaví se překvapivě i třídní recidivista Šteky, šplhoun Bohoušek a další holky. Víkend se ponese ve znamení hesla Jaké kariéry dosáhnu, až budu o deset let starší... Jak se na víkend připravovali, jak do své role promítli představu rodičů o jejich budoucnosti a jak to všechno dopadlo?
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Ukulele


A Kaláka verseskönyvben Móra Ferenc, Weöres Sándor, Pinczési Judit, Nemes Nagy Ágnes, Kiss Anna, Tóth Elemér, Soóky László, Tóth László, Dénes György, Petrik József, Hajnal Anna, Keszeli Ferenc, Simkó tibor, Tandori Dezső és Barak László verseit tartalmazza Lipovszky-Drescher Mária mókás rajzaival.
Vypredané
8,41 € 8,85 €

A kincses sziget


Jim Hawkins és John Silver alakján keresztül beleláthatunk a kalózélet rejtelmeibe, hogyan folyik a kincs utáni hajsza: kibontakozik a cselekményben és fordulatokban gazdag történet. Az utazás során tanúi leszünk a természet erőivel, egymással, valamint az önmagunkkal való küzdelemnek.
Vypredané
8,41 € 8,85 €

Jmenuji se Alice


Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékářky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky. Alice chce nejdřív rodičům vyhovět, ale jak se vyskytne skulina v podobě samostatně prožitých prázdnin, zatouží být dospělá a zároveň vyzkoušet zakázané ovoce. Nová láska ji nutí vyhledávat drogu - a zběsilý kolotoc se rychle roztáčí ...
Vypredané
6,50 € 6,84 €

Jmenuji se Ester


Rok 1154: jsme stále na půdě legendární Francie, jejíž jméno zní Gallica... Bájná stvoření hynou. Chce-li Bohem dostát slibu, který dal jednorožci, musí rychle najít brány Sidu a Stvoření k nim zavést. S pomocí Chretiena z Troyes z knih zjistí, že se brány otvírají v noci o svátku Všech Svatých. Neví však, kde je hledat. Existují skutečně? V doprovodu svých přátel – mladičké trubadúrky Vivienne, trpaslíka Mjollna, tovaryše Trinité La Rochella a lovčího Bastiana – opouští Bohem dvůr Heleny Quiennské. Jeho nepřátelé však nezmizeli. Divoch opět shromáždil zbylé druidy a strašlivé Aišany, Gallika vstupuje do války s Brittií...
Vypredané
6,50 € 6,84 €

A 3 kismalac


A mindenki által jól ismert mese Kárpáti Tibor fiatal illusztrátor izgalmas és formabontó látásmódjában kerül a gyerekek elé. A komputertechnika legegyszerűbb, pixelekből építkező formáival ábrázol. A kötet nagyobbaknak szól, mert a három szinten követhető történet koncentrációt és bizonyos mértékű elemzési készséget igényel. A gyerekeknek az utolsó oldal segítséget nyújt a jelképek felismeréséhez.
Vypredané
3,25 € 3,42 €

Kísérletek könyve


A kísérletezés a világ megismerésének egyik legfontosabb része. Ha az ember nem kísérletezett volna már az ősidőktől kezdve, ma nem ismernénk a tüzet, nem tudnánk gyógyítani a betegségeket, és csak gyalog járnánk. S bár az emberiség már sok mindent kikísérletezett, a gyerekeknek mégis újra szükségük van arra, hogy a saját tapasztalatukkal értsék meg mindazt, amit maguk körül látnak. Mitől emelkedik fel a repülőgép? Hogyan működik a fényképezőgép? Miért áll mindig azonos irányban a mágneses iránytű? Mitől ég a gyertya folyamatosan? A népszerű Kísérletek könyve 175 egyszerű fizikai, kémiai és biológiai kísérletet tartalmaz, iskoláskorú gyerekek számára. A(z) Kísérletek könyve Könyv szerzője Rainer, dr. Köthe.
Vypredané
15,11 € 15,90 €

A pórul járt farkas


"Volt egy farkas, szörnyű éhes, szörnyű éhes, szörnyű mérges. Elindult vadászni, bár alig bírt mászni, olyan éhes volt szegény bús legény. Megy, mendegél, meg-megáll, lúdcsapatra rátalál.
Vypredané
4,40 € 4,63 €

Csodálatos rózsaszín mesék: Hamupipőke


Volt egyszer egy kedves, jószívű leány, aki a mostohaanyjával és a mostohanővéreivel élt, akik csak Hamupipőkének hívták. Egy nap meghívást kaptak a királyi palotába: a királyfi fényes bált adott, hogy feleséget válasszon magának... A mesekönyv színes csillogó papírral díszített, ami még szebbé teszi az illusztrációkat.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Bababóka


Bababóka leginkább egy hétköznapi babakocsihoz hasonlít. Négy kereke van, s igazán méltóságteljes jelenség. Ám ha jobban szemügyre vesszük, Bababóka mesebeli lény is, akárcsak két barátja, Takaróka és Borozsda. Nagyon szomorúak, hiszen gazdáik felnőt tek, és elfelejtették őket. Vajon megmenekülnek-e Határországból, ahol a felejtés az úr, és vajon maradt-e számukra hely az egykori kisfiú és kislány szívében? Regös István Attila elsőkötetes meseíró könyvéből varázslatos mesevilág bontakozik ki, ah ol végül minden jóra fordul és a szeretet diadalmaskodik. A kötetet Szűcs Édua vidám rajzai illusztrálják.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Noddy: Nagy mesekönyv 2.


Íme három újabb mese Noddyról és barátairól! Mi lehet az a nagy zaj Játékváros utcáin? Csak nem a pattogó labdák? Hogyan is kell ügyesen használni egy skót dudát, és hogyan lehet szélvihar segítségével kéményt tisztítani? Mindezt megtudhatod, ha elolvasod Noddy újabb Játékvárosbeli kalandjait! Móka, napsütés, vidámság! Ilyen az élet Játékvárosban!
Vypredané
8,23 € 8,66 €

Mesék egy szuszra


Piumini kedves, humoros történetei hol prózai, hol verses formában egy szuszra elolvashatók. Térben és időben messze utazhat velük az, aki kezébe veszi ezt a könyvet. Szerepel itt Kutya Muty, Tarzanfi, Szilfa Szilárd, Fantomacska, de feltűnik Poszeidon, Ikárion, Jupiter, Giotto és még Szent Ferenc is. Ezek az érzelemdús, magával ragadó mesék természetesen tanulságokkal is szolgálnak, de sohasem tolakodóan teszik ezt.
Vypredané
9,19 € 9,67 €

12 kedvenc mese


A mesekönyv olyan közkedvelt történeteket tartalmaz, mint a Piroska és a farkas, vagy a Csipkerózsika, gazdagon illusztrálva.
Vypredané
9,96 € 10,48 €

Mi micsoda Fényképezés


A fényképek élőben soha nem látott embereket, állatokat és országokat mutatnak nekünk. Életünk fontos eseményeit fényképezőgéppel örökítjük meg. Hogyan működik valójában egy fényképezőgép? Ki találta fel a negatív képet? Mi a különbség az analóg és a digitális fényképezés között? A kötetben a fényképezés történetével és technikájával ismerkedhet meg a kíváncsi olvasó. A kötet sok-sok szemléletes példával mutatja be a fényképeknek a művészetekben és a tömegkommunikációban kifejtett hatását.
Vypredané
9,39 € 9,88 €

Kíváncsi állatkölykök


Két kiskutyus szétnéz a baromfiudvaron. Két mókuska eleséget gyűjt télire és meglesi az éjszakai állatokat. A nyuszikölykök a réten ugrándoznak, és megtudják, milyen veszélyes a róka. Két kacsafióka ünnepséget rendez anyukájuk számára a tavon. A színes illusztrációkkal ... Folytatás ›› díszített kötetben a gyerekek megismerkedhetnek a tanya, az erdő, a rét és a tó lakóival. A nagy betűs szöveg különösen alkalmas az olvasni tanulók számára. A(z) Kíváncsi állatkölykök Könyv szerzője Ute Lutz.
Vypredané
6,14 € 6,46 €

Lépésről lépésre: A szavak


A legkisebbeknek nagyon fontos, hogy a szavakat a saját ritmusuk szerint tanulják meg. A Lépésről lépésre sorozat ehhez nyújt segítséget. A sorozat köteteit kedves képekkel illusztráltuk, így a gyerekek játékosan fedezhetik fel környezetüket. A könyvet 12-18 hónapos korú gyermekeknek ajánljuk.
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Zelda képes szótára 2 éveseknek


Zelda képes szótáraival -melyek a gyerekek életkorához igazodnak- öröm a tanulás. A kifejezetten az adott korosztály számára készült könyvek játékosan fejlesztik a beszédkészséget: - a könyv illusztrációi megkönnyítik a tárgyak felismerését - segítenek összekapcsolni a szavak jelentését a képekkel - bővítik a kicsik szókincsét Zelda segítségével a tanulás gyerekjáték!
Vypredané
3,65 € 3,84 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.