! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 495 z 500

Számoljunk 1-től 20-ig


A kíváncsi porontyok pontról pontra haladva játszva tanulhatják meg a számokat 1-től 20-ig. Az összekötött pontok egy rajzot adnak ki, amit akár ki is színezhetnek. A 32 ábra egy-egy állatot vagy vicces élethelyzetet ábrázol. A Vonalvarázs foglalkoztató füzeteket 5 éves kortól ajánlják. Kiváló segédlet, hogy még szórakoztatóbb legyen a tanulás!
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Carla nem adja fel


Carla a széltől is óvott, ünnepelt tinisztár, így elég kicsi a valószínűsége, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön egy büntetőtáborból szabadult fickóval. Egy különös helyzet mégis így hozza. Két srác - gúnynevükön: Hónalj és Röntgen - együtt ásták a gödrök végtelen sorát a Zöldtó Táborban, s most jegyüzérkedéssel szeretnének némi pénzre szert tenni. Megy is minden, mint a karikacsapás, jó áron túladnak a Carla-koncert jegyein. Röntgen egy rossz húzása miatt azonban Hónalj majdnem újra rendőrkézre kerül, s Carla az, aki kimenti szorult helyzetéből. Egyikük sem sejtheti, hogy életük eztán már sosem lesz a régi...
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Nyúl Péter kalandjai


Nyúl Péter besurran McGregor kertjébe, hogy jót lakmározzon a finom zöldségekből. De a gazda észreveszi, és menekülnie kell. Vajon sikerül-e hazajutnia a hatalmas kertből, vagy ugyanaz a sors vár rá, mint édesapjára? - Szabó T. Anna költő, műfordító tolmácsolásában.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Cini Lisa mosolya


Cini Lisa mosolya titkot rejt! A hatodik egérérzékem azt súgja, hogy itt valahol a közelben kincs rejtőzik! Hallottatok már róla? Ha nem, gyertek, tartsatok velem! Igazán izgalmas kincsvadászat lesz, vagy ne legyen a nevem Geronimo Stilton! A soroza tban megjelent kötetek: 1. A nevem Stilton, Geronimo Stilton 2. Nosztregerusz titokzatos kézirata 3. Sajtsárga lakókocsi 4. El a mancsokkal, te sajtképű! 5. Az eltűnt kincs rejtélye 6. A metró fantomja 7. Négy egér a Fekete dzsungelben 8. A titokzat os sajttolvaj 9. A világ legőrültebb maratonja 10. Négy egér a vadnyugaton 11. Játékok könyve 12. A Smaragdszem titka 13. A kalózmacskák hajója 14. Légyturmix a gróf úrnak.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Időutazás a mesék birodalmába


Csavar és Dani nem mindennapi gyerekek. Egy eldugott raktárépületben a legnagyobb titokban régi álmuk megvalósításán dolgoznak: egy időgépen. Már éppen a célegyenesbe érnek az elkészítésével, amikor hívatlan vendégként egy varázsló költözik a padlásukra. Merlin 1500 évet utazott előre az időben, hogy megmentse a langalét birodalmat, azonban most szüksége van a fiúk segítségére a visszaúthoz és Langalétia megmentéséhez.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Az építkezésen


A kötetből színes illusztrációk és rövid magyarázatok segítségével, a kisgyermekek választ kaphatnak kérdéseikre az építkezéssel kapcsolatban. Mire használja a kőműves a vízmértéket? Mi a futómacska? Miből is készül a beton? Megláthatják, hogyan épül egy ház, egy út, egy híd. Megtudhatják, milyen gépekre, szerszámokra, alapanyagokra és szakemberekre van szükség. A kinyitható ablakocskák segítik a játékos felfedezést.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

A büszke kiskakas


Szeretettel ajánljuk e kedves mesés-verses könyvünket óvodásoknak és kisiskolásoknak, az oldalakat színes illusztrációkkal tettük még vidámabbá, a képeket dalok és mondókák is kísérik. A könyv szórakoztató és hasznos ismereteket nyújt a kicsiknek, olvasása kellemes időtöltést kínál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Vypredané
6,46 € 6,80 €

Münchhausen - Don Quijote - Gulliver


A gyermekirodalom klasszikusa, Erich Kästner ebben a kötetben az európai kultúra három örökbecsű darabját dolgozza fel meseszerű formában. Kästner ezúttal is bizonyítja, milyen remek tollú író és mennyire ért a gyerekek nyelvén: Don Quijote, Gulliver és Münchhausen báró legendás történetei az ő átiratában egyszerre szolgálnak szórakoztató olvasmányul és "előtanulmányként" az igazi, nagy művek későbbi megismeréséhez. A kötetet két, nem kevésbé klasszikus német illusztrátor, Walter Trier és Horst Lemke mulatságos rajzai díszítik.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Kifestőkönyv: A tanya világa


Állatok, etetés, szüret, aratás... Ennek a kifestőkönyvnek a segítségével megismerkedhetsz a tanya sokszínű világával. Színezhetsz ceruzával, vízfestékkel, filctollal és zsírkrétával is, a lényeg, hogy a fekete-fehér ábrák a szivárvány minden színében pompázzanak! És ha készen vagy, jöhet a sorozat újabb tagja! Színezd ki a világot!
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Fedezd fel az állatokat!


Fedezzük fel együtt, milyen vidám az élet a tanyán! A lekerekített szélű, könnyű lapozót nyugodtan a picik kezébe adhatjuk, a benne található kivehető képek pedig még izgalmasabbá teszik a környezettel való ismerkedést. A kötet lapjain vidám rajzok illusztrálják a különböző állatokat és azt is megtudhatjuk, milyen hangot adnak ki.
Vypredané
9,13 € 9,61 €

A Bögre család újabb kalandjai


Igaz-e, hogy Franciaországban a legaranyosabb állatok gumiból vannak? Lehet-e tüskehajból copfot fonni? Van-e feltámadás a hullaházban? Érdemes-e lenyúzni apa bőrét, mintha döglött bivaly lenne? Minek tekeri le a boszorka az összes vécépapírt? Ehetők-e a felhők? Miért undorító a tornaóra? Milyen lehet bennszülöttnek lenni? Ilyesmikre ad itt választ Simon, Margit, Dorottya, Johanna, és persze a legkisebb gyerek, Ágnes. Íme a héttagú Bögre család hétköznapi kalandjainak újabb verses krónikája.
Vypredané
9,13 € 9,61 €

L'ecsó: Ketten a konyhában


Remy arról álmodozik, hogy egyszer híres szakács lesz. Olvasd el a történetet, hogy megtudd, valóra válik-e Remy legnagyobb álma. Kövesd figyelmesen, ahogy Remy és barátja, Linguini harcba száll! Hogy mindez még vidámabb legyen, pezsdítsd fel a történetet 7 fülbemászó dallal! Énekelj és olvass, nem fogsz unatkozni!
Vypredané
9,13 € 9,61 €

Mit? Miért? Hogyan? Közlekedj okosan!


Brúnó medve vezeti be olvasóit a közlekedés izgalmasan lüktető, de veszélyes világába. Megtudjuk, mit jelentenek a leggyakoribb közlekedési táblák, hogyan keljünk át szabályosan az úttesten, és miként viselkedjünk utasként. A titkos ablakok segítségével könnyen leleplezhetők a szabálytalankodók, s megleshetők az utca apró titkai is.
Vypredané
13,70 € 14,42 €

Len nerob scény mama !


Cesty piatich tínedžerov (a ich trápnych rodičov) sa v tomto zábavnom románe neustále pretínajú a rozchádzajú. Prvá kniha z obľúbenej tínedžerskej série.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Chcem byť milovaná


Mysleli si, že ich rodičia už ani nemôžu byť trápnejší - lenže nakoniec sú ešte horší?! Cesty piatich tínedžerov (a ich trápnych rodičov) sa v tomto zábavnom románe neustále pretínajú a rozchádzajú. Druhá kniha z obľúbenej tínedžerskej série.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Larousse Állatenciklopédia piciknek


Játszva ismertethetjük meg kisgyermekeinkkel a világ több, mint 150 állatát, szép rajzokon, élőhelyeik szerint csoportosítva. Az egyes fejezetek végén, árnyképeken ismerhetők fel egyes állatok.
Vypredané
9,14 € 9,62 €

Hargitai vadászkalandok


A tizenkét fejezetre tagolt Hargitai vadászkalandok voltaképpen mesébe "ojtott" igaz történetek egységes füzére. A Medve-család három nemzedéke körül zajló események, a velük megesett történések izgalmas, érdekfeszítő, helyenként maró társadalombírálattal
Vypredané
9,14 € 9,62 €

A lusta veréb


Kürti Kovács Sándor meséiben az állatmesék jól ismert figuráinak hétköznapi életébe nyerünk bepillantást: megismerhetjük a ravaszdi róka, a csalafinta sündisznó, az oktondi boci és a gyáva nyúl legújabb kalandjait. A háziállatoktól kezdve a bogarakon át az erdei vadakig széles tabló tárul elénk: megtudhatjuk, hogyan segített a tücsök a katicabogárnak, vagy miként mentette meg a hangya az erdőt a garázda medvétől. Az állatok hol barátokként, hol ellenfelekként élnek egymás mellett, de a mesékben mindig a jó győz, aki elnyeri méltó jutalmát. Kürti Kovács Sándor ezúttal is ízes nyelven, bájos humorral jeleníti meg hőseit, bevezetve a gyermekeket az állatok csodálatos világába.
Vypredané
9,14 € 9,62 €

Tündérváros


Harmadszor is megérkezett a két kis tündér, Panka és Cisribí! Ebben a könyvben meglátogatják barátjukat, Bonifácot Tündérvárosban, különféle mesterségeket ismernek meg, és Panka mindent megtesz azért, hogy végre-valahára ő is megtanuljon repülni. A sorozatban megjelent: Micsoda idő!, Tündér biciklin.
Vypredané
8,95 € 9,42 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.