! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 500 z 500

Légyturmix a gróf úrnak


Transzegéria. Olyan sűrű köd van ott, hogy az orra hegyéig sem lát az egér, lakói pedig bűzlenek a fokhagymától! A hely pedig a rejtélyektől. Miért fél mindenki a kastély lakóitól? Mi az a vörös ital, amit a gróf és vendégei fogyasztanak? Miért nappa l alszanak és nem éjszaka? Miért nincs matrac az ágyakban? Ezekre a kérdésekre és még számos különös eseményre hőseinknek kell fényt deríteniük! A sorozatban megjelent kötetek: 1. A nevem Stilton, Geronimo Stilton 2. Nosztregerusz titokzatos kézira ta 3. Sajtsárga lakókocsi 4. El a mancsokkal, te sajtképű! 5. Az eltűnt kincs rejtélye 6. A metró fantomja 7. Négy egér a Fekete dzsungelben 8. A titokzatos sajttolvaj 9. A világ legőrültebb maratonja 10. Négy egér a vadnyugaton 11. Játékok könyve 12 . A Smaragdszem titka 13. A kalózmacskák hajója.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Ráró és Pejkó: Az ajándék póni


A kifestő sorozat kötetei egy-egy kedves történetet mesélnek el Annáról, Gáspárról és a pónikról. Miközben kiszínezik a rajzokat, a gyerekek maguk is elmondhatják a mesét. A sorozat kötetei: Az ajándék póni; Kiscsikó születik; A kirándulás; A lovaglólecke.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Mumie z bažin


„Panebože,“ Bob se prudce zastavil a zalapal po dechu. „Co to bylo?“ „Mumie z bažin!“ odpověděl Just. Mrtvé tělo z prehistorické doby železné naštěstí odpočívá jako exponát ve skleněné vitríně muzea. Ale jak se zdá, právě v době Petrovy noční služby se strašidelná mumie probudí a bloudí prostorami muzea. Na zmrtvýchvstání mumifikovaného těla Justus, Peter a Bob pochopitelně nevěří, přestože indicie dokazují pravý opak. Tři mladí detektivové objeví v muzeu právě v této expozici dlouhý nápis, jehož slovům vůbec nerozumějí. Co znamená šestnáct záhadných veršů? Znamenají mnoho! V muzeu je po nocích rušno a dějí se tam věci nečekané. Jde z nich strach. Nakonec jsou záhadné verše srozumitelné a překvapení je veliké. Co se v muzeu stalo? Jaké tajemství bylo skryto v sousedství mumifikovaného těla?
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Játékos füzet: Hóember


Ez a 32 oldalas foglalkoztató füzet kiváló szórakozás a gyerekek számára. Megfigyelést fejlesztő, elgondolkodtató, betűkirakó és logikai játékok követik egymást. Kicsik és nagyok, kövérek és soványak, szépek és csúnyák: rengeteg kis hóember tart veled a szórakoztató feladványok során.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Nézd csak, hol lakik?


Színes, verses, panorámás képeskönyv az állatok érdekes világáról kisgyermekek számára, melyből megtudhatják, hogy melyik állat hol lakik. A sorozatban megjelent: Nézd csak, mit eszik? Nézd csak, miből lesz? Nézd csak, miért hasznos?
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Ugri-Bugri mesekönyve


Ugri-Bugri egy nagyon csintalan kis nyuszi. Mindig próbál szót fogadni a mamájának, de ha elragadja a játék heve, vagy csak éppen rettenetesen kíváncsi, abból bizony kalamajka adódhat. Kísérd el Ugri-bugrit a kirándulásra, vagy lesd el, mit készít Anyák napjára, mert bizony ő kifogyhatatlan az ötletekből, így történeteiből te is sokat tanulhatsz.
Vypredané
9,50 € 10,00 €

Fantáziaország


A gazdagon illusztrált mesekönyv történetei az erdő izgalmas világába kalauzolják a kis olvasókat.
Vypredané
8,55 € 9,00 €

Járművek: Vonat


Gazdagon illusztrált lapozó a legkisebbeknek, sípoló mozdonnyal. Melyből kiderül miért is nélkülözhetetlen a vonat. A sorozat további kötetei: Tűzoltóautó, Hajó, Mentőautó.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Fűzőcske: Mondatok szórendje angol nyelven


A könyvben 61 egyszerű angol mondat található, melyek szavait összekevertük. A Ti feladatotok az lesz, hogy az összekevert szavak sorba rendezésével helyes mondatokat állítsatok össze.
Vypredané
7,98 € 8,40 €

Nyári kalandok


Bonifáccal, a kék cicával és Samuval, a kis szürke egérrel már korábban is találkozhattunk. E vidám illusztrációkkal teli könyvben újabb kalamajkába kerülnek a tengerparton, de megismerhetjük a virágvölgyi kerek erdő további lakóit is, Bellát és Tódort, a két vidám egércsemetét, Egér papát, Egér mamát, Sün Simont és a többieket.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Csudamóka: Színezés


A Csudamóka sorozat darabjai a gyerekek korának megfelelő készségfejlesztő feladatokat kínálnak minden olyan kisgyerek számára, aki szeret játékosan, szórakozva tanulni.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

A formák


Ebből a bájos rajzokkal teli, szórakoztató könyvből a gyerekek már az iskoláskor előtt megismerhetik a formákat. A leporelló lapjain az egyes alakzatokhoz köthető tárgyak, élőlények jelennek meg, így azok könnyebben és gyorsabban rögzülnek.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Capri királya


Capri kapzsi és habzsoló királya egy reggel arra ébred, hogy koronáján és zokniján kívül mindene eltűnt. A Nápolyi-öböl túlpartján a szegény mosónő, Gyöngy asszony, egy reggel Capri minden kincsét a kertjében találja... Csak Szappan, a macska tudja, mi is történt.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Első képeskönyvem. Autók


Ezt a kis képeskönyvet azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akiket érdekel a járművek világa. A képeket nézegetve és közösen olvasva a gyerekek megtanulhatják a különböző típusú auók és a fontosabb alkatrészek nevét.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Játékos puzzle Biblia


Játék közben hat népszerű bibliai történettel ismerkedhetnek meg a gyerekek. Miután elolvasták a leírtakat, indulhat a játék, akár egyedül, akár a szülőkkel, nagyobb testvérekkel, hisz a puzzle megunhatatlan és főleg kortól független.
Vypredané
9,13 € 9,61 €

Szalmaláng


Palócz Vera szegedi gimnazista életre-halálra beleszeret Iharosba, aki Peer Gyntöt játssza a színházban. Aztán: még halálosabban beleszeret Kolozs Jánosba, a karmesterbe. És küldi a leveleket Kolozs Jánosnak, aki egyáltalán nem karmester... És akkor, éppen akkor, amikor találkozik a tekintetük, és az első érzelmekkel teli szót váltják, abbamarad a regény... "És... mi történt aztán?" - kérdezték Janikovszky Évát a kíváncsi olvasók. Mi történt aztán, hogy a szerelmesek egymásra találtak? Tizenegy évvel a regény megírása után, a harmadik kiadás epilógusában az írónő erre a kérdésre is választ adott. Frappáns, szellemes, Janikovszky Évás választ.
Vypredané
8,37 € 8,81 €

Hľadaj autíčko


Detské scoubidou - séria knižiek, ktoré rozvíjajú jemnú motoriku u detí. Pomocou priloženej šnúrky dieťa ľahko rozlúšti hádanku na každej strane, ak postupne prevlečiete šnúrku každou dierkou v obrázku.
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Hét + 1 mese


Balázs Béla meséi 1907 és 1918 között születtek. Az író nem követ egyetlen stílust, minden meséje más. A szecesszió sokféle, eklektikus érzékenysége jellemzi őket. Van köztük indiai, kínai mese, de olyan is, mely a magyar néphagyományba vagy a középk or legendáinak sorába illeszkedik; északi tájak hangulatát idézi, a művészsors fájdalmát és magányát fejezi ki fantasztikus költői látomásával. A mesék nyelvi gazdagsága külön figyelmet érdemel: az író újraértelmezi, újraalkotja a műfajt.
Vypredané
9,14 € 9,62 €

A vidám Pöfivonat - leporelló


Gazdagon illusztrált színes lapozó a vidám Pöfivonatról a legkisebbeknek.
Vypredané
3,62 € 3,81 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.