! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Leporelá, krabičky, puzzle knihy strana 323 z 327

Lacná kniha Zvieratká z džungle - Prvá akčná kniha (-90%)


Prehľadné a názorné ilustrácie sa pohybujú a dokážu zabaviť aj tých najmenších.
Vypredané
0,50 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lev a ostatní zvířata savany (-90%)


Pohádka s mnoha obrázky, které zvěčňují různobarevnost savany. Svazek obsahuje i 8 zvířecích figurín, které neobsahují žádné látky, které jsou jedovaté nebo zdraví škodlivé. Děti z knihy pro ně připravené díky bohaté ilustraci se snadno naučí jména zvířat a jejich charakteristické vlastnosti. Náročně provedená kniha je opravdu pokladniceÔ čekající na objevení.
Vypredané
1,67 € 16,73 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pohádka o zlaté rybce (-90%)


Veršovaná pohádka o zlaté rybce a nenasytné rybářce.
Vypredané
0,23 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mláďátka (-90%)


Klasické leporelo pro nejmenší se 16 půvabnými obrázky, na nichž jsou mláďata nejznámějších zvířat, a tak se je děti naučí rozeznávat bez problémů.
Vypredané
0,36 € 3,59 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvieratká v pralese (-90%)


Prales je úžasné prostredie plné bujných rastlín a zaujímavých zvierat. Deti sa dozvedia ako vyzerá a žije tiger, jaguár, papagáj, tukan, šimpanz a chameleón. Obrázok každého z týchto zvierat si nakoniec môžu zložiť ako puzzle.
Vypredané
0,83 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Domáce zvieratká - 6 farebných puzzle (-90%)


Učíme sa hrou Vaše dieťa sa určite rado dozvie niečo nové o zvieracích maznáčikoch. A rozhodne sa takisto rado pustí do zostavovania skladačiek.
Vypredané
0,83 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvieratá v divočine - puzzle (-90%)


Tajomstvá prírody predstavované malému čitateľovi aj formou puzzle. Spoznávanie života divokých zvierat.
Vypredané
0,83 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kto som? (-90%)


Zábavné učenie s otáčavým kolieskom! Tieto knižné hračky urobia dieťatu v predškolskom veku dvojnásobnú radosť! V prvom leporele bude určovať názvy zvieratiek podľa jednoduchého opisu, vyhľadá ich na veselých obrázkoch alebo na otáčavom koliesku a zároveň si ľahko zapamätá typické znaky zvieracích miláčikov.
Vypredané
0,53 € 5,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lokomotívka Ivka (-90%)


Čo všetko stihne od samého rána malá zelená lokomotíva Ivka?
Vypredané
0,43 € 4,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moje první slůvka 4. (-90%)


Tato milá kniha pro děti je plná krásných a dětem blízkých ilustrací znázorňující slůvka, které si malé děti osvojují mezi prvními. Děti zde naleznou nejen zvířátka, běžné předměty každodenní potřeby, ale i oblíbené pohádkové postavičky. Leporelo je navíc vyrobeno z praktických a odolných materiálů. Má velmi praktický tvar - držátka, který se dětem dobře uchopuje, takže si s ním mohou hezky hrát.
Vypredané
0,40 € 3,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Psíček hľadá zvieratká (-90%)


Leporelo pre deti je plné zvieratiek a veselých hádaniek. Hádajte so svojimi deťmi, ktoré zvieratko sa v hádanke ukrýva! Leporelo podnecuje fantáziu a predstavivosť detí, učí ich spoznávať a pomenovávať zvieratká.
Vypredané
0,26 € 2,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tajemná Praha (-90%)


Několik staropražských pověstí ve formě prostorového leporela.
Vypredané
0,64 € 6,44 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hravé zvieratká (-90%)


Aké môžu byť? Ak ide o malé a mladé, sú predovšetkým milé a hravé. Tie staršie sú najmä ostražité a aj zaujímavé, pripravené každú chvíľu chrániť svoje mláďatá, územie, ktoré obývajú a starať sa o potravu pre celú rodinu. Takto predstavujú zvieratká najmenším čitateľom štyri knižky puzzle. Deti sa pri nich nielen zahrajú, ale aj poučia. Súvisiace knihy - Milé zvieratká, Ostražité zvieratká, Zaujímavé zvieratká.
Vypredané
0,66 € 6,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čo mačička premilá po celý deň robila (-90%)


Leporelo pre malé deti s príbehom o malom mačiatku
Vypredané
0,46 € 4,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Na farme Moj prvy obrazkovy slovnik (-90%)


Aké stroje pomáhajú hospodárom pri prácach na poli? Ktoré zvieratá nájdeš v stajni a ktoré sa pasú na trávnatých pasienkoch? Čo dozrieva v záhrade? Každá farma žije bohatým, čulým životom a ty sa vďaka tomuto obrázkovému slovníku staneš jeho súčasťou.
Vypredané
0,50 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Šťastný bezdomovec (-90%)


V této knize politických, filozofických, ale i literárních a velmi osobních esejů se pravděpodobně ocitáme na křižovatce autorovy tvorby. Ta totiž zřejmě stále více tíhne ke druhému pólu autorovy osobnosti, byť nezaměnitelně propojenému s básníkem a romanopiscem: Gruša se výrazně profiluje jako brilantní esejista - vzděláním filozof. Tematicky se ocitáme v prostoru úvah a pozorování, kde hrají stěžejní roli Češi, Němci, Rakušané, svoboda, jazyk, umělecká tvorba.
Vypredané
1,06 € 10,58 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvieratá okolo nás (-90%)


Tajomstvá prírody predstavované malému čitateľovi aj formou PUZZLE. Táto orirginálna knižka určite zaujme všetky deti ktoré majú rady zvieratká a chceli by nejaké chovať aj doma. Vďaka nej je spoznávanie života domácich zvierat zaujímavé a poučné. Sl ovenský preklad Daniela Reichstadterová
Vypredané
0,83 € 8,27 €

dostupné aj ako: