! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Leporelá, krabičky, puzzle knihy strana 324 z 326

Kubko žije zdravo


Ži zdravo s Kubkom. Kubko je vždy za každú zábavu. Zacvič si s ním: zamávaj rukami, pokývaj hlavou a veselo zadup. Potom mu pomôž s obliekaním. Čo sa nosí v zime a čo v lete? Kubko tiež rád jazdí na bicykli. Vtedy si nasadzuje parádne chrániče. Počkať, počkať! Nechýba mu niečo? Poradíš mu, na čo zabudol? To je smola! Nechal doma fľašu. Musí si kúpiť niečo na pitie. Urob s Kubkom zdravý nákup v bufete. Kubko zažil skvelý, hoci únavný deň. Po hre si treba umyť ruky, zjesť chutnú večeru a odpočinúť si. Aj ty si oddýchni. Zajtra opäť pomôžeš Kubkovi žiť zdravo. Cieľom tejto interaktívnej knižky je oboznámiť dieťa s každodennými zdravými návykmi. Leporelo má jednoduchú formu, obsahuje krásne ilustrácie a prirodzeným spôsobom zdokonaľuje detskú reč a rozvíja slovnú zásobu. Ilustrovala Joanna Kłos Pre deti od 3 rokov Z poľského originálu preložil Ladislav Holiš.
Predpredaj
7,11 € 7,90 €

Jazdi a hľadaj - Bager


Nauč sa počítať do 10 s touto interaktívnou knihou s kúzelnou baterkou! Sadni si za volant a prevez sa s bagrom po stavenisku. Na každej strane otáčaj volantom, posvieť si na cestu a hľadaj a počítaj predmety, ktoré objavíš v kuželi svetla. Podarí sa ti ich v tme všetky nájsť?
Predpredaj
8,91 € 9,90 €

Sfúkni svetielka - Jednorožec Polárka


Jednorožec Polárka oslavuje v Lese prianí so svojimi priateľmi narodeniny. Deň nádherne ubieha a už je večer! Stmieva sa, objavujú sa prvé hviezdy, je čas ísť spať. Najprv sfúkni sviečky a potom odprevaď Polárkiných hostí, škriatkov, do ich domčekov. Koho ešte v Lese prianí stretnete? A dostane sa Polárka aj do svojho brlôžteka? Na každej dvojstrane nájdeš svetielka, ktoré zhasneš tak, že na knihu fúkneš. Vyskúšaj si to a prečítaj si čarovný rozprávkový príbeh o jednorožcovi!
Predpredaj
13,41 € 14,90 €

Jazdi a hľadaj - Traktor


Nauč sa počítať do 10 s touto interaktívnou knihou s kúzelnou baterkou! Sadni si za volant a jazdi s traktorom po farme. Na každej strane otáčaj volantom, posvieť si na cestu a hľadaj a počítaj zvieratká, ktoré objavíš v kuželi svetla. Podarí sa ti ich v tme všetky nájsť?
Predpredaj
8,91 € 9,90 €

Ako funguje smetiarske auto?


Túú, túú, vrzzz a škríííp. Smetiarske auto práve prichádza a nasýpa si do korby smetiaky na vašej ulici. A už sa to lisuje! Čo bude s odpadkami ďalej? Nechajte deti pozrieť pod okienka, nech zistia, ako to celé funguje. Dôjdu so smetiarmi až do triediarne odpadu? Pri prezeraní ilustrácií sa môžete rozprávať o tom, čo všetko sa dá vďaka recyklácii vyrobiť. Deti sa môžu samé pozrieť pod obrázky a stať sa odborníkmi na tieto silné a užitočné stroje. Veď smetiarom chcel byť predsa každý. Táto knižka zoznamuje deti s témou triedenia a je ideálna pre malé ruky a zvedavú myseľ. Slovenské vydanie publikácie vydavateľstva Usborne.
Predpredaj
10,71 € 11,90 €

The Gecko and the Echo Board Book


An adorable board book edition of this flamboyantly funny tale about the love we give to the world - and the love that comes echoing back. From the creators of the multi-award-winning, bestselling The Lion Inside. Goldy wants one thing, and one thing only - to be a STAR. On the sunny island this gecko calls home, it's always THE GOLDY SHOW, morning 'til night. But when you're dazzled by the limelight, it's easy to lose sight of the world around you. And when Goldy's performance starts to go wrong, the little gecko discovers that friendship means so much more than fame. Because when you treat the world with love, then love will come echoing back. This funny and touching rhyming story is perfect for sharing, reminding us all that treating others with kindness makes the whole world a better and happier place.
U dodávateľa
9,86 € 10,95 €

If I had a kangaroo


The newest board book instalment of the bestselling If I had a… series imagines what life would be like with a super-bouncy kangaroo for a pet. With rollicking rhymes and bold illustrations, our creative protagonist imagines the hopping highs and lows of having a kangaroo for a pet. Being an ace on the cricket pitch is a breeze, but hold on to your stomach during the school run – it’s pretty bumpy being bounced around in a pouch! The book winds down to little girl drifting off to sleep, perfect for bedtime reading.
U dodávateľa
8,96 € 9,95 €

Mláďatká


Na sklade 1Ks
8,54 € 8,99 €

Tekergető - Színek


Milyen színű az eper? Na és a kiscsibék? Nézz körül, mennyi minden kék! Minden oldalpáron van egy ujjal kitekerhető meglepetés: forgatáskor kinyílik és előbújik egy másik kép. Ez teszi különlegessé a könyvet.
Vypredané
8,55 € 9,00 €

Pilný bagr


Pilný bagr má na staveništi spoustu práce. Je silný a rád pomáhá svým kamarádům. Čtěte si o tom, komu nakládá písek a komu zase cihly, a říkejte, co vidíte na obrázcích.
Vypredané
3,03 € 3,19 €

Šikovný traktor


Šikovný traktor se musí na farmě pěkně otáčet. Jezdí po poli, tahá pluh i vozík a rozváží krmení pro zvířátka. Čtěte si, co dělá, a říkejte, co vidíte na obrázcích.
Vypredané
3,03 € 3,19 €

Statečné hasičské auto


Na hasičské stanici je už od rána živo. Hasičské auto je připravené pomoci v nouzi. Přečtěte si, koho zachraňuje, a říkejte, co vidíte na obrázcích.
Vypredané
3,03 € 3,19 €

Postav si svého saura


S touto interaktivní knížkou můžeš oživit úžasnou epochu dinosaurů! Kromě toho, že se dozvíš spoustu zajímavostí při objevování pravěkého světa a jeho fantastických pradávných obyvatel, si také můžeš vytvořit svou vlastní báječnou kolekci modelů dinosaurů. Na jejích stránkách najdeš zábavný i poučný text doprovázený nádhernými ilustracemi. Navíc jsou do knihy včleněny čtyři snadno sestavitelné modely, které tyto neuvěřitelné obry přivedou opět k životu. Žádné lepidlo, žádné stříhání - pouze připravené díly protlačíš a složíš do trojrozměrného modelu pradávného obyvatele naší planety, ze kterého se pak můžeš radovat se svými kamarády!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Čo lieta v oblakoch?


Rozkladacie leporelo s obrázkami a názvami rôznych vzdušných dopravných prostriedkov.
Vypredané
1,86 € 1,96 €

Poznaj farby áut


Rozkladacie leporelo s obrázkami rôznofarebných dopravných prostriedkov.
Vypredané
1,86 € 1,96 €

Zvieratká v lese


Vypredané
1,86 € 1,96 €

Len pri rieke


Vypredané
1,55 € 1,63 €