! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Básničky a hádanky pre deti strana 56 z 63

Do školy - 9.vydanie


Výber z veršov Márie Rázusovej-Martákovej a Ľudmily Podjavorinskej Zostavila Lýdia Kyseľová Farebné ilustrácie Marián Čapka Výber z najkrajších veršov pre malých recitátorov od dvoch známych slovenských autoriek. S poetickými veršíkmi vyrástlo už niekoľko generácií detí. Básničky o veveričkách, vtáčikoch, zvieracej škole a pestrých kvietkoch najlepšie nabrúsia detský jazýček - a nielen školákom.
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Lacná kniha Povedačky (-50%)


Verše Márie Rázusovej-Martákovej vydržali skúšku časom a prihovárajú sa dnešným deťom rovnako sviežo, ako kedysi ich prarodičom. DODÁVAME LEN NA FAKTÚRU.
Vypredané
2,29 € 4,58 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Povedačky (-90%)


Verše Márie Rázusovej-Martákovej vydržali skúšku časom a prihovárajú sa dnešným deťom rovnako sviežo, ako kedysi ich prarodičom. DODÁVAME LEN NA FAKTÚRU.
Vypredané
0,46 € 4,58 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Běží liška k Táboru (-90%)


Druhý díl populárních zpívánek pro děti. Opět 8 známých lidových písniček v obrázkové knížce s tvrdými deskami. Každá písnička je zde vyobrazena jako jeden velký obrázek s textem písně. Děti si tak texty snáze zapamatují, navíc pod mnohými pojmy si budou moci představit konkrétní podobu. Kniha je tak vhodná nejen k trénování paměti, ale také k rozšiřování slovní zásoby a k jejímu upevňování pomocí obrázků. Samotné obrázky pak mohou posloužit jako podklad k nejrůznějším výukovým hrám a aktivitám. Díky milým kresbám a atraktivnímu grafickému zpracování knížky se učení písniček stane dětem příjemnou zábavou a dospělým vhodnou pomůckou při výuce. Doporučujeme všem, kteří chtějí dětem zprostředkovat hudbu nenásilnou a snadnou formou. Kniha obsahuje CD se všemi nazpívanými písničkami + jejich karaoke verzi (jen hudba). Díky tomu si děti mohou písničky zpívat s hudebním doprovodem i samy. Písničky: Pásla ovečky Měla babka čtyři jablka Já mám koně, vraný koně Na tý louce zelený Prší, prší, jen se leje Běží liška k Táboru Komáři se ženili Jede, jede poštovský panáček
Vypredané
1,13 € 11,28 €

dostupné aj ako:

Modlitbičky - 11.vydanie


Zbierka Rúfusových básní – Modlitbičky vychádza opäť v novom vydaní, tentoraz doplnená básňami Modlitba za deti tretieho tisícročia a Modlitbička trojkráľová. Skvelé farebné ilustrácie Petra Uchnára sú v dokonalej harmónii s básnikovým slovom. Celkový náklad týmto vydaním presiahol číslo 135 000 výtlačkov a potvrdzuje, že táto zbierka poézie znárodnela a je absolútne nadčasová.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Od jari do zimy


Takmer sto básničiek, ktoré sa možno raz-dva naučiť, patrí k najkrajším v slovenskej detskej poézii...
Vypredané
4,39 € 4,62 €

Riekanky, hádanky, vyčítanky


Pôvabne a roztomilo ilustrovaná knižka určená deťom predškolského i mladšieho školského veku, ich rodičom a učiteľom, ktorí v nej nájdu bohatý rezervoár textov na zdokonaľovanie rečových zručností svojech ratolestí.
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Riekanky a hojdanky Macka Puf


Macko Puf a jeho kamaráti zo Stoakrového lesa majú veľmi radi riekanky a hojdanky. Páči sa im, ak si ich môžu vymýšľať a počúvať, rozprávajú si ich ráno, na obed i večer, pri hraní aj pred spaním. Vy si ich teraz všetky môžete prečítať v tejto krásnej knižke!
Vypredané
10,37 € 10,92 €

Riekanky, pesničky a rozprávky


Kniha je rozdelené na dve časti, v prvej deti nájdu známe i menej známe riekanky, vyčítanky, a pesničky. Sú tematicky rozdelené a tak ľahko vyberiete riekanku pre svojich najmladších, či veršík na Vianoce a Veľkú noc. Druhá časť je venovaná ľudovým rozprávkam. Príbehy o kozliatkach, o zvieratkách a zbojníkoch či o psíkovi a mačičke dotvárajú pôvabné ilustrácie Lenky Vybíralovej. RIEKANKY A PESNIČKY Hali, beli Riekanky pre maličkých Hop, tato, cez blato Odriekame s tatkom Jeden, dva, tri Vyčítanky Šiel zajačik cez brázdu Riekanky o zvieratkách Spievanky, spievanky Riekanky a pesničky s mamou Veselé vianočné časy Vianočné riekanky a koledy Šibi, ryby, mastné ryby Veľkonočné riekanky a vinše ROZPRÁVKY O kohútikovi a sliepočke O zvieratkách a zbojníkoch O Budulínkovi O zajačikovi, líške a kohútikovi O kozliatkach O psíčkovi a mačičke O zlej koze rohatej O kocúrikovi a kohútikovi
Vypredané
3,00 € 8,93 €

Říkadla a písničky pro kluky a holčičky


To nejlepší z lidové poezie pro nejmenší přinášíme ve formě leporela s obrázky oblíbené ilustrátorky dětských knížek Marie Fischerové-Kvěchové.Autorka:Marie Fischerová-Kvěchová (1892–1984) absolvovala Uměleckoprůmyslovou školu v Praze a věnovala se převážně ilustrování knížek pro děti. Velkým inspiračním zdrojem pro ni byl život dítěte a lidová kultura.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Anyám tyúkja


Anyám tyúkja
Vypredané
3,99 € 4,20 €

Od svítání do šera


Říkadla a básničky s krásnými ilustarcemi Marie Fischerové - Kvěchové
Vypredané
7,31 € 7,69 €

dostupné aj ako:

Prózy kozy Rózy aj riadky zo záhradky


Koza Róza nebola ako iné kozy. Doma sedela a písala všetko, čo vedela. Keď toho mala plnú chyžku, vydala vtipnú knižku. Sú v nej krátke príbehy o zvieratkách aj veselé Riadky zo záhradky o rozprávkovej zelenine. Na záver miesto zvonca je rozprávka s dobrým a kyslým koncom.
Vypredané
9,30 € 9,79 €

Ezopove bájky


Knižka o starovekom Grécku, ktoré narozprával Ezop. Pekne ilustrované báje.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Kouzelná abeceda


Klasická říkanková abeceda bohatě ilustrovaná rukou zkušené výtvarnice (autorky kocoura Vavřince, pejska Barbánka a mnoha dalších oblíbených postaviček). V každé říkance uslyší dítě spoustu slov začínajících na dané písmenko. I předškoláci podle obrázků brzy poznají, o které písmenko jde, a budou umět kousek básničky odříkat sami. Spojení rytmického sluchového vjemu se zrakovou představou hravou formou rozvíjí dětskou fantazii a řečové schopnosti. U každé říkanky najdou děti i samostatné obrázky věcí či zvířátek, jež mohou pojmenovat a zjistit, že začínají právě písmenkem, které na této dvoustránce vesele uvádí malá kouzelnice Abeceda či její pomocnice kočka Tečka.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Elce pelce kotrmelce


Pojďte si hrát! Ale na co? Třeba na vaření, na hasiče, na princezny a na ženichy, na štěkanou, na počítanou nebo na kocoury a na kočičky. A s kým? Přece s dětmi, zvířátky, čertíky a dalšími veselými postavičkami Josefa Lady, které znovu ožívají v hra vých říkadlech Věry Provazníkové. Rytmické verše, které vycházejí z lidové poezie, si děti lehce zapamatují. Pomohou jim rozvíjet slovní zásobu, bystřit rozum i ohýbat nemotorný jazýček.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Pro naše děti a mámy


Bohatě ilustrovaný výbor lidových říkadel, písniček, hádanek a pohádek dětem nejbližších a nejmilejších. Kniha je určena rodičům a těm nejmenším, kteří ještě neumějí číst.
Vypredané
17,24 € 18,15 €

Penderwickovci


Dobrodružný príbeh plný komických situácií rozpráva o osamelom chlapcovi a jednej trochu nezvyčajnej rodine. Jeffrey žije ako jedináčik v honosnom panskom sídle. Sestry Penderwickové sú štyri a každá je úplne iná. Najstaršia Rosalinda je zodpovedná a praktická, Skye tvrdohlavá a výbušná, Jane je zasnená malá spisovateľka a najmladšia hanblivá Batty sa ani nepohne bez svojich motýlích krídel. Keď sa dievčatá spolu s otcom vyberú na letné prázdniny, čaká ich veľké prekvapenie. Namiesto útulnej polorozpadnutej chalúpky, do ktorej sa podľa svojich predstáv vydali, sa ocitnú v prepychovom panstve. Sestry nezaháľajú a ihneď začnú objavovať čaro rozľahlých parkov či podkrovie plné pokladov. Najúžasnejším prekvapením je však Jeffrey Tifton, syn majiteľky panstva, z ktorého sa čoskoro vykľuje dokonalý spoločník na každé dobrodružstvo...
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Alenka v krajine bodliakov


Medvedia službaMedveď vie o mede veľa, možno viac ako včela. Keď robí medveď medvediu službu včelám, prosia ho včely: - Úle nám nelám!
Vypredané
6,28 € 6,61 €