Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky pre malé deti strana 53 z 55

5-minútové dobrodružné príbehy - Disney


Táto knižka vám prináša päť celkom nových napínavých príbehov o vašich obľúbených filmových hrdinoch. Prečítate si, ako Buzz Rakeťák zachraňoval kovbojku Jessie, ako sa malý dalmatín Lucky skoro stratil na prechádzke, ako Tarzan surfoval v korunách stromov, ako Aladin s džinom zachránili uneseného opičiaka a ako malá morská víla Ariel vyhrala Kráľovské dostihy morských koníkov. Každý dobrodružný príbeh sa dá navyše prečítať za päť minút.
Vypredané
8,17 € 8,60 €

Jó éjszakát, Annipanni!


Ebben a mesében Boribon és Annipanni találnak egy kiscicát. A cica velük vacsorázik, velük fürdik, még az esti mesét is meghallgatja. De Annipanni elfelejti lefektetni... Ezt a könyvet 1-4 éves gyerekek számára ajánljuk.
Vypredané
5,94 € 6,25 €

Boribon beteg


Boribon a kismackó egy nap megbetegedett és így nem tudott elmenni kirándulni. Annipanni a kislány mindent megtett annak érdekében, hogy mihamarabb felépüljön kisbarátja, és ismét együtt játszhassanak a szabadban.
Vypredané
5,37 € 5,65 €

Kacsa Marcsi


Gyönyörűen illusztrált lapozó óvodásoknak, amelyből kiderül, hogy mi is kacsa Marcsi kedvenc eledele. A sorozat további kötetei: Bundi kutya, Luca cica, Bari Bori.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Jeden deň s Malým princom


Knižka Jeden deň s Malým princom porozpráva o tom, čo všetko počas dňa zažíva Malý princ na svojej maličkej planétke.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Lacná kniha Jeden deň s Malým princom (-70%)


Knižka Jeden deň s Malým princom porozpráva o tom, čo všetko počas dňa zažíva Malý princ na svojej maličkej planétke.
Vypredané
0,69 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jeden deň s Malým princom


Knižka Jeden deň s Malým princom porozpráva o tom, čo všetko počas dňa zažíva Malý princ na svojej maličkej planétke.
Vypredané
0,11 € 2,29 €

dostupné aj ako:

A vakond ernyője


Kedvenc barátunk ezúttal egy elhagyott, csíkos ernyőből próbál játékot készíteni. Mi mindenre jó egy megjavított ernyő? Csak egy kis fantázia kell hozzá... A vakond-sorozat színes illusztrációkkal teli kötete most először jelenik meg magyarul.
Vypredané
7,57 € 7,97 €

Usborne Book of Princess Stories


This charming picture book of four princess tales has been specially written for children who are just beginning to read, and provides fantastic value for money. Ages 2+ years.
Vypredané
10,40 € 10,95 €

Végre eljött a karácsony


E színes, vidám keménytáblás verses-mesés képeskönyv a karácsony esti hangulatokat idézi fel a legkisebb gyerek számára. A kiadványt Eszes Hajnal és Balogh János illusztrálta.
Vypredané
1,82 € 1,92 €

Miffy az állatkertben


Mesekönyv kicsiknek, színes képekkel. Miffy, a holland nyuszi, aki meghódította az egész világot. Ebben a részben Miffyt a papája elviszi az állatkertbe.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Miffy


Vidám történet kicsiknek, színes képekkel.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Barátnőm, Bori - Bori nem áll szóba idegenekkel


Bori nagyon jól ismeri az iskolába vezető utat. De mi történik, ha a jól bevált útvonalon az egyik utcát lezárják? Elfogadja-e annak a férfinek a segítségét, aki útba akarja igazítani? De hiszen nem ismeri őt, a férfi egy idegen... És Bori tudja, hogy idegenekkel nem szabad szóba állnia.
Vypredané
3,18 € 3,35 €

Bogyó és Babóca zenél


Az első történetben szegény Tücsöknek összetörik a hegedűje. Bogyó és Babóca gondoskodik róla, hogy ne maradjon sem a Tücsök, sem a többi állat hangszer és zeneszó nélkül. A második mese igazi, téli történet, ahol barátaink tönkretesznek, de aztán szerencsésen újra is építenek egy hóembert. A(z) Bogyó és Babóca zenél (Könyv) szerzője Bartos Erika.
Vypredané
6,75 € 7,11 €

A beszélő barlang


A kiadványban olvasható mesék: -A róka meg a nyúl (apacs mese) -A ravasz ember, meg a rókák (japán mese) -A róka meg a menyétkutya (japán mese -A viszályt szító róka (tibeti mese) -Az irigy róka (tibeti mese) -A sárga madár (svéd mese) -A farkas és a rókakomasága (magyar mese) -A beszélő barlang (indiai mese) -Csihán királyfi (apacs mese) -A vak király (Arany J.)
Vypredané
1,69 € 1,78 €

No počkaj! 3 - trampoty na ceste


Tretia časť bohato ilustrovaných zábavných príbehov nerozlučnej dvojice Vlka a Zajaca, ktoré potešia všetky vekové skupiny čitateľov.
Vypredané
4,70 € 4,95 €

Danka a Janka


Kniha, na ktorej rok čo rok odrastajú takmer všetci prví samostatní čitatelia. Veselé i poučné príbehy na nerozoznanie podobných sestričiek - dvojčiat. Sú ako všetky deti, hašteria sa a pomáhajú si. Najkrajšie príbehy však zažijú v rozprávke. Kniha patrí k ozajstným bestsellerom slovenskej literatúry pre deti. Slovenský text
Vypredané
5,83 € 6,14 €

Kippkopp karácsonya


A történetből a gyerekek megtudhatják, hogyan töltötte karácsonyát Kippkopp, a gesztenyegyerek és kis barátja, a cinke. A(z) Kippkopp karácsonya (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
6,96 € 7,33 €

Öreg néne őzikéje


"Mátraalján, falu szélén lakik az én öreg néném, melegszívű, dolgos, derék, tőle tudom ezt a mesét..." Ki ne hallotta volna ezeket a fülbemászó sorokat? A törött lábú őzgidát meggyógyító öreg néne annyira közismert, hogy már-már azt hinnénk, népmesei alak. Pedig Fazekas Anna írta, és Róna Emy rajzolta meg, aki kétféle illusztrációt is készített a megható történethez. A Móra Könyvkiadó mostani régi-új kiadásával stancolt formában, nem a megszokott krétarajzokkal adja közre a verses mesét, hanem a grafikus majdnem kétszer annyi gyönyörű festményével.
Vypredané
6,78 € 7,14 €