Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Auta - Razítkovánky


Skvělá zábava s razítky! Kombinace oblíbených dětských aktivit razítkování, puzzle a vymalovávání. Titul obsahuje 40 stran, 3 pěnová snadno uchopitelná razítka a barevnou podušku. Maluj si a razítkuj celé hodiny!
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Disney princezny - Razítkovánky


Skvělá zábava s razítky! Kombinace oblíbených dětských aktivit razítkování, puzzle a vymalovávání. Titul obsahuje 40 stran, 3 pěnová snadno uchopitelná razítka a barevnou podušku. Maluj si a razítkuj celé hodiny!
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Állati Zenés ABC 2


"A gyerekek igényét minél magasabbra emelni, és úgy nevelni őket, hogy vágyaik megvalósításához képesek legyenek megteremteni a feltételeket, rendkívül fontos szülőnek és pedagógusnak egyaránt. A zene világának megismerése nem utolsó feladat, mert nagyon befolyásolja - többek között - a gyerekek érzelmi fejlődését. Ezek a dalok utazásra hívnak a színvonalas zene világába. Az ábécé mellett nagyszerű muzsikusok különös hangszereivel is megismerkedhetnek a gyerekek. Ráadásul Bíró Eszter szép hangján és barátságos, közvetlen előadásában. Szívesen ajánlom mindenkinek." (Halász Judit) A lemezen közreműködik többek között: Gálvölgyi János, Lovasi András, Presser Gábor, Födő Sándor " Fodo", Hámori Máté, Borlai Gergő, Fekete Kovács Kornél, Nikola Parov, Hegedűs Máté "Kishega", Fekete Márton "Kispuma", Molnár Péter "Mojmoj", Csonka Gábor, Kertész Endre, id. Födő Sándor, Cserta Balázs, Hámori János, Hámori Zsófia és még sokan mások.
Vypredané
15,27 € 16,07 €

Disney Jégvarázs - A5 kifestő vízfesték készlettel


Az igényes kivitelű kifestő élményekkel teli elfoglaltságot nyújt az épphogy ecsetet markoló legkisebbektől az iskoláskorú gyermekekig, miközben számos készségük, vizualitásuk és a képzelőerejük is fejlődik. A népszerű Disney mesére épülő A5 formátumú kifestő 16 oldal terjedelemben, kifestésre alkalmas, nagyon jó minőségű papíron tartalmaz fekete-fehér rajzokat a mesehősök életéből. A kifestő különlegessége, hogy a vízfesték készlet, a kiadvánnyal együtt kerül értékesítésre.
Vypredané
4,41 € 4,64 €

A Kékmandulafa erdő hősei


A Kékmandulafa erdő legöregebb császárfájának, a császárfa legmagasabb ágának balról a tizennyolcadik óriáslevelén él Kokkinella, a magányos katicabogár. Az erdő lakói csúfolják gombolyű pocakja miatt, az élen Futrinkával, a nagyszájú bogárral. Kokkinella barátságot köt Otisszal, a denevérrel, aki ugyancsak nem kedvelt az állatok körében. Egy napon különös, zöld idegen jelenik meg az erdőben, akinek érkezésével fenekestül felfordul az erdő lakóinak élete. Hogyan akadályozhatják meg a jóbarátok a bajt? Mese az össztartás erejéről.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Minnie omalovánka s vodovkami


Kreativní set formátu 20,5x23cm. Obsahuje 16 kreseb s motivy Hello Kitty k vybarvení. Rozvíjí dětskou fantazii a přispívá k rozvoji dítěte. Hezký dárek pro samostanou tvořivost i společnou aktivitu s dětmi. Navíc jsou v balení vodové barvy a štětec.
Vypredané
4,23 € 4,45 €

Razítkovánky Sofie První


Skvělá zábava s razítky! Kombinace oblíbených dětských aktivit razítkování, puzzle a vymalovávání. Titul obsahuje 40 stran, 3 pěnová snadno uchopitelná razítka a barevnou podušku. Maluj si a razítkuj celé hodiny!
Vypredané
6,37 € 6,70 €

Minnie - 1000 samolepek


Zaujme každé malé dítě! Titul s úžasným holografickým efektem na obálce obsahuje 120 stránek k vybarvení a 1000 úžasných barevných samolepek. Užij si hodiny a hodiny zábavy se svými oblíbenými pohádkovými kamarády!
Vypredané
12,45 € 13,11 €

Star Wars - Nech ťa Sila sprevádza!


Vitaj v úžasnom svete Star Wars! Vydaj sa do boja za slobodu spolu s rytiermi Jedi a pomôž zachrániť galaxiu pred zákernými Sithmi. Budeš riešiť úlohy a vyfarbovať fantastické obrázky. Priložené samolepky môžeš využiť na stranách knižky alebo akýmkoľvek iným spôsobom, ktorý ti napadne.
Vypredané
2,75 € 5,49 €

A kisvakond és az egér karácsonya


12 oldalas színes lapozó
Vypredané
3,39 € 3,57 €

A sün, akit meg lehetett simogatni


Hápisápit, a kacsát, Luszt, az elefántot, Csahost, a kiskutyát és a többi, szárazföldön és vízben, ház körül és a rengetegben élő állatot már a legkisebbek is személyes jó barátnak érzik. És belopódzik ismerőseik egyre táguló körébe Csíkoska, a tigris, aki nagyon szeretne repülni, Trikó, a zebra, aki már unja, hogy olyan csíkos, mint egy matrac, Balegyenes, a lobbanékony természetű oroszlán, Torzsarágó, a nyuszi, aki senkitől sem fél, Ábécé, a csacsi, no meg Bogárka, aki olyan aprócska, hogy még nevet adni is elfelejtettek neki. A népszerű író-grafikus szerzőpár könyvét az újabban felnőtt óvodások és kisiskolások kezébe ajánljuk.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Vidám mesék


Szerencsés egybeesés, ha a grafikus író is egyben, és egyik kezével ír, a másikkal rajzol. Ez Szutyejev esetében majdnem szó szerint így van. "Amikor kigondolom a meséket, mindig a jobb kezemben tartom a tollat, a balban pedig a ceruzát vagy az ecsetet. Ez így nagyon kényelmes: a jobb kéz írja a mesét, ezalatt a bal vidám képeket rajzol." Szutyejev kedves, rövid, vidám és tanulságos meséi, mulatságos figurái közkedveltek a gyerekek körében.
Vypredané
9,16 € 9,64 €

A kisvakond segít - Matricás könyv


A színes matricás könyv segítségével a gyerekek megtanulják felismerni a különböző formákat. A matricák elhelyezésében a gyerekek legjobb barátja, a kisvakond segít.
Vypredané
2,71 € 2,85 €

A kisvakond útra kel - Matricás könyv


A színes matricás könyv segítségével a gyerekek megtanulják felismerni a különböző formákat. A matricák elhelyezésében a gyerekek legjobb barátja, a kisvakond segít
Vypredané
2,71 € 2,85 €

Kukkants bele milyen egy hajó!


Vond fel a horgonyt, bonts vitorlát és fedezd fel a hajók világát. Kukkants bele, mennyiféle hajót építettek már, a recsegő gályáktól a pöfögő gőzhajókon át a hatalmas repülőgép-hordozókig!
Vypredané
13,23 € 13,93 €

A zsúfolt házikó


ölcs öreg, segíts, mert zavar nagyon, hogy ilyen zsúfolt kis házban lakom. Mit tehet az ember, ha háza annyira zsúfolt, hogy tüsszenteni sem lehet? A könyvbeli bölcs öreg furcsa tanácsa: vidd be a tyúkot! Még mindig zsúfolt? Vidd be a kecskét, sőt, a malacot is! Hogy mi a megoldás? Kiderül Julia Donaldson mesekönyvéből!
Vypredané
6,89 € 7,25 €

LOGICO Primo 3229 - Képek, hangok, szavak


Itt egy kosár, itt egy labda, ebből lett a kosárlabda. A majom és a madár ugyanazzal a hanggal kezdődik. A sakk-makk rímelő szavak. Készítsünk összetett szavakat és szóképeket.
Vypredané
5,18 € 5,45 €

LOGICO Primo 3234 - Iskolás leszek


A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték - az óvodások napirendjébe beépíthetően - a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése. Az Iskolás leszek az alábbi feladattípusokat tartalmazza: betűk és hangok párosítása, szótagok, szóképek felismerése, tükörképek, számok és mennyiségek . 5 éves kortól ajánljuk. A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez
Vypredané
5,18 € 5,45 €

Lacná kniha Literárne hádanky (-90%)


Populárne Túry do literatúry dostávajú teraz mladšieho a veselšieho súrodenca. Majster básnik pripravil pre slovenských školákov a všetkých zvedavcov hádanky, aké nemajú páru. Uhádnete aj vy meno spisovateľa? Každá z dvoch desiatok veršovaných hádaniek obsahuje názvy všetkých kníh, čo pre menšie i väčšie deti, pre mladších i starších žiakov napísal spisovateľ, ktorého meno sa skrýva na konci básne. Spoznáte ich podľa názvov diel? Dokážete napísať ich celé mená? A nájdete názvy ich kníh, schované v týchto básničkách?
Vypredané
0,79 € 7,90 €

dostupné aj ako:


V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.