Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky strana 493 z 500

Perinbaba


Isto aj vy z Jakubiskovho filmového spracovania poznáte Jakuba, ktorý si namiesto života u Perinbaby a riadenia vetrov, dažďov, snehov zvolí život na zemi, kde „vládne“ Zubatá. Už-už má aj Jakuba, no ten vždy vyviazne so zdravou kožou. Popritom bojuje s nenávisťou a spupnosťou Dory a Macochy a bojuje aj o lásku Aničky. Perinbaba prichádza takmer po štvrťstoročí vo forme divadelnej hry. Túto krásnu knižku ilustroval Marek Ormandík.
Vypredané
12,54 € 13,20 €

A tündérek palotája - Térbeli mesekönyv


Térbeli mesekönyv kinyitható palotával és a mese szereplőinek figuráival. A kiadványt 3 éven felülieknek ajánljuk.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Mesélő könyv: Hófehérke és a hét törpe


A Mesélő könyv alapkészlethez tartozó könyv és memóriakártya. Walt Disney bájos Hófehérke és a hét törpe meséje. Helyezzük be a kártyát, és a könyvet a Mesélőbe, lapozzunk és kezdődhet az esti mese. A könyv csak a Mesélő könyv alapkészlettel együtt használható. ... Folytatás ›› A sorozatban még megjelent: 101 kiskutya, A kis hableány, Az oroszlánkirály, Bambi, L'ecsó, Micimackó és a szeles nap, Micimackó és az elveszett korgó-morgó, Verdák, 101 kiskutya (angol nyelvű), A dzsungel könyve (angol nyelvű). A(z) Mesélő könyv: Hófehérke és a hét törpe (Könyv) szerzője .
Vypredané
9,50 € 10,00 €

Ta báj života


Přinášíme vám další z oblíbené řady povídkových knížek. Tentokrát v ní naleznete povídky, které, podobně jako podzimní listí, byly odváté vánkem dávných časů. Ta báj života nabízí odpočinkovou četbu nejen pro podzimní večery strávené v teple domácího krbu.
Vypredané
9,51 € 10,01 €

Jak Alfík zůstal sám


Další knížka ze série příběhů britské autorky Holly Webb o malých zvířátkách.Eva je šťastná, konečně má štěně! Alfík ji zbožňuje – rád se mazlí, spí u Evičky v posteli, každý den ji vítá ze školy a vrtí přitom ocáskem. Zakrátko však do rodiny přibude nový člen, Eviččin bráška Sam. Najednou není čas o Alfíka pečovat, natož si s ním hrát a brát ho na procházky. Pejsek si připadá sám a nikdo ho nechce…
Vypredané
5,71 € 6,01 €

Dobrodružství potkanů


Stárnoucí potkan Vasil má už své nejlepší období dávno za sebou. Živoří v podzemí Staré čtvrti a nostalgicky vzpomíná na své mládí. Celou tu dobu ho však trápí jeden nepotrestaný zločin, který se stal ještě v době, kdy sloužil u místní sklepobrany. Zdá se
Vypredané
9,90 € 10,42 €

Némó nyomában - Cápa a pácban


Némó, a virgonc halacska kirándulni indul a halsulival. A kirándulást Némó papája vezeti, aki sajnos még a táborozás elején megsérül, így haza kell mennie. Ekkor bukkan fel Protkó, a cápa, aki állítása szerint már nem halacskákkal táplálkozik. A papa rá is bízza a tábor további vezetését, ám a kis halacskák között eluralkodik a félelem: mi van, ha Protkó, a cápa mégsem mondott igazat?
Vypredané
4,57 € 4,81 €

Pipp és Polli - A szuper roller


Polli NAGYON szeretné kiprobálni Pipp rollerét, úgyhogy fogja magát, és felpattan rá! De sajnos egy nagy kő kerül a kerék elé... még szerencse, hogy barátja, Pipp, segít neki! Pipp és Polli kedves története a legkisebbeknek az igazi barátságról Axel Scheffler, A majom mamája és A graffalo illusztrátorának rajzaival.
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Zahrada


Zahrada Jiřího Trnky patří mezi díla, která léta oslovují děti i dospělé. Má své kouzlo, poezii i humor. Pohádku Trnka nejen ilustroval, ale sám i napsal. Pět kluků otevře starou rozvrzanou branku a vejdou do krásné zahrady, kde potkají starého moudrého trpaslíka, zlomyslného kocoura a odhalují rozličná tajemství.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Pipp és Polli - A szuper roller


Polli nagyon szeretné kipróbálni Pipp rollerét, úgyhogy fogja magát, és felpattan rá! De sajnos egy nagy kő kerül a kerék elé... még szerencse, hogy barátja, Pipp, segít neki! Pipp es Polli kedves története a legkisebbeknek az igazi barátságról Axel Scheffler, A majom mamája és A graffaló illusztrátorának rajzaival.
Vypredané
7,63 € 8,03 €

Sicc az iskolában


Hogyan lehet, hogy Sicc iskolájában minden állat megtanul olvasni? Róka Rudi rájön a turpisságra, ám Sicc bosszút áll: a híres Sputnyikon a világűrbe repíti az oktondi rókát.
Vypredané
7,63 € 8,03 €

Pipp és Polli - A kis tócsa


Pipp és Polli legjobb barátok, minden nap együtt játszanak. Annyi izgalmas dolgot lehet együtt csinálni! De játék közben Pipp alatt egyszer csak kis tócsa nő a padlón. Vajon hogyan oldja meg a két barát az apró kellemetlenséget? Pipp és Polli kedves története a legkisebbeknek Axel Scheffler, A majom mamája és A graffaló illusztrátorának rajzaival.
Vypredané
7,63 € 8,03 €

Európa legszebb meséi


Amióta világ a világ, folyamatosan születnek és virágoznak a mesék a földkerekség minden részén. A jóság, bátorság és hősiesség diadaláról szólnak, visszatükrözik az ősi népi bölcsességeket, az igazság győzelme iránti vágyat, és azokat az örök értékeket, melyeken nem fog az idő. Ez a gazdagon illusztrált könyv kimeríthetetlen európai örökségünk legszebb és legjelentősebb meséit tartalmazza.
Vypredané
11,46 € 12,06 €

Fiúmesék - Mesetár


A Mesetár-sorozat első kötetében, a gyerekek kedvenc klasszikus meséi olvashatók élvezetes nyelvezetű adaptációban. A második (Kislánymesék) és harmadik (Fiúmesék) kötetet úgy állítottuk össze, hogy kifejezetten lányos, illetve fiús meséket tartalmazzanak, hiszen óvodáskorban a gyerekek zöme már keresi önnön identitását, s hamar megfogalmazzák preferenciáikat, lányos és fiús elképzeléseiket. Ehhez az igényükhöz szeretnénk igazodni nemcsak a a kötetek összeállítása, hanem a külsejük terén is: a kislánymesék borítója rózsaszín, a Fiúmeséké pedig kék. A Kislánymesékben olvasható 16 történet négy fejezetet alkot: Boszimesék, Tündérmesék, királyfis és hercegnős mesék. A Fiúmesék kötete 25 történetet tartalmaz két nagy fejezetben: Fabulák és Mesék (köztük egy aranyos kiskutya története is). Mindhárom kötet rendkívül kellemes formátumú és speciális kötészeti technikával készült.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Kislánymesék - Mesetár


A Mesetár három kötetében klasszikus és modern mesékből válogattunk fiúknak (Fiúmesék), kislányoknak (Kislánymesék), illetve Kedvenc meséim címmel minden gyereknek. A történeteket színes képek kísérik
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Minden napra - 365 mese


Ebben a könyvben ismert és új meséket találsz meg rövid történetekben elbeszélve, hogy az év 365 napján, 365 estén olvashass róluk. A mesék között megtalálhatod a klasszikus régi, ismert meséket, mint a Hüvelyk Panna, A foltozó varga, A farkas és a kisgidák, A rút kiskacsa, Hófehérke és a hét törpe, Pinokkió,és Hüvelyk Matyi. De találsz még számos új mesét, mellyel esténként elkalandozhatsz Meseországba.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Slovenské rozprávky


Milí rodičia a deti, prichádza k vám výber tých najkrajších slovenských rozprávok, zozbieraných medzi obyčajným ľudom, majstrom nad majstrami, v novom prerozprávaní a s novými čarovnými ilustráciami. Doprajte si oddych, zábavu, ale i poučenie v rozprávkach, ktoré pozorne počúvali za dlhých zimných večerov naše babičky a dedkovia, a ich rodičia a babičky a dedkovia, keď boli ešte malými deťmi. Tak ako oni, i vaše deti môžu opäť prežívať dobrodružstvá, boj dobra so zlom, poraziť zlého černokňažníka, či prekábatiť čerta.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Deťom dúhy


Knižka človeka, ktorý celý život zasvätil formovaniu detského charakteru ako učiteľ. Modlitbičky a básničky sú určené viac-menej na memorovanie, čomu nasvedčuje aj forma viazaného verša s jednoduchým, ľahko zapamätateľným rýmom. V básničkách dominujú motívy matky a rodinných príslušníkov, priateľstva, národa, tradičných detských hier či prírody. Nevtieravým spôsobom reflektujú to, čo je v živote i malého človiečika hodnotné. Väčšinu básní môžu poznať deti, ktoré odoberajú časopis Dúha, kde boli uverejnené spolu s ilustráciami Romana Topolčanyho.
Vypredané
6,92 € 7,28 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.