! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Rozprávky strana 500 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Rozprávky


SnehulienkaStolček prestri sa!Poľovník a vodná vílaPopoluškaČižmy bez dnaŠibal krajčírO rybárovi a jeho ženeO mládencovi, ktroý nepoznaml strachKrištáľová guľa O vtákovi Grifovi Chalúpka v horeVoda životaVlk a sedem kozliatok Žabí princ a Železný HeinrichKráľ Drozdia brada
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Bella a jej veľké prianie


Jedného dňa nájde princezná Bella na hrade malú knižočku s retiazkou. Táto knižka dokáže splniť najtajnejšie priania nielen Belle, ale aj tým, ktorých má rada.
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Rozprávky Andersen


Princezná na hráškuCisárove nové šatyStatočný cínový vojačikMalá morská vílaLietajúci kuforSlávikŠkaredé káčatkoSnehová kráľovnaDivé labuteStará pouličná lampaSedmokráskaDievčatko so zápalkami
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Coffi, Pocak, Paprika


Marék Veronika legújabb könyvében három jó barát, Coffi, Pocak és Paprika izgalmas kalandjairól olvashatunk titkos leveleikben. A Boribon- és Kippkoppkönyvek szerzője számtalan játékos feladattal teszi különlegessé saját kézírásával készült kötetét.
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Rozprávky z dvora veselého gazdu Fera


Tretia knižka z tejto série je opäť plná napínavých dobrodružstiev zvieratiek z gazdovského dvora.
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Rozprávkový šlabikár - Šípová Ruženka


Jedného dňa si abeceda povedala, že nebude sedieť v šlabikári ani v gramatike a pôjde do rozprávky. Každé písmenko si vybralo rozprávku a šup - vhuplo do tejto knihy. V knihe sú rozprávky: Červená čiapočka, Prieberčivá nevesta, Šípová Ruženka a Škaredé káčatko. Je plná ilustrácii a pre deti je pripravených veľa zábavných úloh.
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Rozprávky na dobrú noc 6 - Včielka Maja


Včielka Maja neustále zažíva nejaké dobrodružstvá. V tejto knižke nájdete štyri príbehy, ktoré si môžete čítať pred spaním. Stretnete sa v nich s veselou Majou, jej najlepším kamarátom Vilkom, s múdrym lúčnym koníkom Flipom a množstvom ďalších obyvateľov kúzelnej lúky. Dozviete sa, ako statočná Maja zachránila úľ pred nenásytnými osami, aj to, ako sa naši malí hrdinovia vyľakali, keď sa na lúke objavil medveď!
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Kde asi rozprávka býva... + CD


Kde bolo tam bolo, za horami za dolami... vlastne nie, len tu neďaleko pod Tatrami sa k nebu vypína nádherný Ľubovniansky hrad. V tom hrade síce nežijú kráľ, kráľovná a princezná, ale býva tam rozprávka. A nielen jedna. V hradných múroch sa skrýva množstvo rozprávok, len treba vedieť pozorne načúvať. Hrubé múry totiž vedia hovoriť, ba dokonca aj spievať. Neveríte? Tak si teda prečítajte túto knihu. Prinášame vám v nej niekoľko hradných príbehov. Princezná pre draka je veselá rozprávka o vyberavej princeznej, hlúpom Janovi, popletenom černokňažníkovi, čertovi, zaľúbenej bosorke, Zlatej krajine a samozrejme o drakovi. Diablova skala je povesť o vzniku hradu Ľubovňa a tretí príbeh O troch zlatých vlasoch Deda Vševeda si dokonca môžete zahrať aj vy, pretože je napísaný ako divadelná hra. Ak radi spievate alebo hráte na nejaký hudobný nástroj, v knihe nájdete aj množstvo pekných rozprávkových pesničiek spolu s nádherne naspievaným CD. Veríme, že sa vám táto zaujímavá kniha bude páčiť a raz si aj sami prídete vypočuť, čo rozprávajú kamenné múry starého hradu.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Moja vianočná knižka


S veľkým citom vytvorená knižka o Vianociach a o veciach, ktoré k nim neodmysliteľne patria. Je plná obrázkov, príbehov, básničiek i pesničiek a jej hlavnými hrdinami sú zväčša deti. Niektoré sú poslušné, iné menej, ale všetky bez rozdielu sa tešia na Vianoce a, samozrejme, na darčeky. Vianoce však nie sú len o darčekoch. Tento čarovný čas je najmä o rozdávaní lásky a o spoločne prežitých chvíľach s najbližšími, napríklad aj pri knižke, ktorá vyčarí iskierky radosti v detských očkách. Pre deti od 3 rokov.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Rozprávky z pokladu Pavla Dobšinského


Poklady v tejto knihe nazhromaždil pred dávnymi rokmi múdry muž Pavol Dobšinský. Je ich veľmi veľa, sám by to nezvládol, a tak do svojej zbierky pridal aj to, čo už pred ním nazbierali iní, ale aj to, čo mu pomáhali zbierať jeho priatelia. Počúvali rozprávky od starých ľudí v chalupách po dedinách na celom Slovensku. Zapisovali ich, aby sa ich krása a múdrosť zachovala aj pre nás. Stovky krásnych príbehov už vyšli v desiatkach kníh a mnohé generácie slovenských čitateľov si ich od detstva až po starobu uchovávali v pamäti i srdciach.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Moja vianočná knižka


S veľkým citom vytvorená knižka o Vianociach a o veciach, ktoré k nim neodmysliteľne patria. Je plná prekrásnych obrázkov, príbehov, básničiek i pesničiek a jej hlavnými hrdinami sú zväčša deti. Niektoré sú poslušné, iné menej, ale všetky bez rozdielu sa tešia na Vianoce a, samozrejme, na darčeky. Vianoce však nie sú len o darčekoch. Tento čarovný čas je najmä o rozdávaní lásky a o spoločne prežitých chvíľach s najbližšími, napríklad aj pri knižke, ktorá vyčarí iskierky radosti v detských očkách.
Vypredané
8,46 € 8,90 €
  • 5 /5

Toto nie je džungľa! / This is not a jungle!


Dvojjazyčná kniha Toto nie je džungľa! / This is not a jungle!, ktorej autorkou je spisovateľka a psychologička Susanna Isern, nás veselým a poučným spôsobom sprevádza obdobím vzdoru. Hlavnou hrdinkou knihy je dievčatko menom Paulínka, ktorá sa jedného dňa naučí slovíčko NIE, a všetko je odrazu oveľa zábavnejšie. Jej mama sa snaží situáciu zvládať trpezlivo a pomáhať svojej dcérke prekonať toto náročné obdobie, no príde čas, keď si s ňou už nedokáže rady a nakoniec si povzdychne – O chvíľu to tu bude vyzerať ako v džungli – / – This place will soon look like a jungle – Keď sa na druhý deň Paulínka zobudí, zrazu je všetko inak. V jej izbe spí lev, vo vani sa kúpe hroch, na chodbe sa hádajú tukany, rodičovskú spálňu obsadili medvede a v kuchyni majú hostinu všetky možné divé zvery. Aj vonku vyzerá všetko ako v džungli: stromy, liany, hustý porast… Kniha je veľmi vtipná, pútavá a pôvabná. Ilustrácie: Rocio Bonilla, Preklad: Dominika Šušolová, Terézia Michalková
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Moje najmilšie rozprávky


Výber slovenských rozprávok pre deti s peknými ilustráciami.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Ferdo Mravec


Už takmer sedemdesiat rokov očarúvajú rozprávky z lúčnej ríše o Ferdovi Mravcovi, chvastúňovi Truhlíkovi a namyslenej Lienke nové a nové generácie detských čitateľov. Ferdo sa stal hrdinom animovaných filmov a vznikla o ňom aj opera. Ferdove príbehy vychádzajú v troch samostatných častiach. Ilustroval Ondřej Sekora Preložila Hana Zelinová
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Rozprávky na dobrú noc 7 - Včielka Maja


V tejto knižke nájdete ďalšie štyri príbehy, ktoré si môžete čítať pred spaním. Stretnete sa v nich s veselou Majou, jej najlepším kamarátom Vilkom, s múdrym lúčnym koníkom Flipom a množstvom ďalších obyvateľov kúzelnej lúky. Tentoraz sa dozviete, ako sa z húsenice stal nádherný motýľ, ako sa svrček naučil prekrásne hrať a čo všetko sa stalo, keď Maja s Vilkom nechtiac uspali celý úľ.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Rozprávky nad zlato - z pokladu Pavla Dobšinského


Z rozprávkového pokladu Pavla Dobšinského vám prinášame ďalší svieži dúšok – kolekciu dvadsiatich „najkrajších z najkrajších“, vyberanú a citlivo upravenú výnimočným znalcom slovenskej rozprávky Ondrejom Sliackym tak, aby boli čo najprístupnejšie pre ušká a mysle našich najmenších ratolestí. Výberová kolekcia, nádherne ilustrovaná, je vhodná aj ako prvé čítanie pre školákov. Doprajte vašim deťom legendárne príbehy – Popolvár, Janko Hraško, Slncový kôň, Tri staré priadky, Janko Pipora, Soľ nad zlato a mnohé ďalšie – v majstrovskom spracovaní! Nechýba ani prekvapenie na záver – ale to už nájdete, keď si otvoríte knižku...
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Ako sa snežienky takmer zbláznili + pracovný zošit


Ako nakupujú ježibaby? Chutí žabej princeznej malinovka? Ako sa ocitol klokan v Tatrách? Kto postavil most cez rieku medzirozprávkovým svetom a svetomľudí? Všetko sa dozvieš po prečítaní tejto milej knižky.Spolu so zvieratkami, s rastlinkami, trpaslíkmi a ďalšími hrdinami rozprávok zažiješ veľa dobrodružstiev,vďaka ktorým si ich isto obľúbiš. Súčasťou knižky je príloha so zaujímavýmiúlohami, pri ktorých sa veľanaučíš a pritom sa zabavíš.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Rozprávky spod slovanskej lipy


Zozbierali sme pre Vás čosi z dávnej múdrosti, ktorá sa zachovala v košatej, široko rozvetvenej rodine Slovanov. O každom slovanskom národe prezradíme pár zaujímavostí a niekoľko skvostov z kytice najkrajších rozprávok. Dozviete sa o mocnom Maťuškovi, hlúpom Ivanuškovi, neposlušnom Milutínovi a jeho hroznom sne, o udatnom agovi Radojcovi, o bosenskej Barbore, o tom, ako sa hlúpy Hans stal múdrym kráľom, ako babka premohla nenažraného Otesančeka, ako nešťastný čert krásne zahral na husliach, ako si vlk dal ušiť čižmy, ako statočný Gulihrášok draka premohol, ako chudobný Adas troch popov v pálenici vyliečil a čo poradil Osud chudobnému sedliakovi... I veľa ďalších tajomstiev čaká v tridsiatich štyroch čarovných rozprávkach spod slovanskej lipy.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Všetci tí čerti


Mocný vládca Bručo, brbtavý Šišmiš, krivkajúci rozumkár Cabadaj, koktavý Mručko a malý neposedník Prskavka sú pekne vydarené čertiská. Najradšej leňošia v teplom peklíčku, keď však ide o niečo dobré na zub či nejaké lapajstvo, hneď ožijú. A pretože sú to motaji, o rozruch a figliarstvo je postarané. A to by v tom bol čert, aby ste sa s touto rohatou knižkou nepobavili!
Vypredané
8,46 € 8,90 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.