! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Rozprávky strana 498 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Čítanie na dobrú noc


Nápadito ilustrované príbehy naplnené dobrom a láskou... -o hviezdach a o spánku -o Slnku a počasí -o Mesiaci a priateľstve -o 4 ročných obdobiach -o deťoch a o tom, čo ich baví robiť.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Rozprávky z trávy


Počuli ste, že existujú aj svietiace dážďovky, samotárske včely či motýle bez krídel? Viete, prečo majú fuzáče dlhé tykadlá a ucholaky klieštiky? Čím sa živia húsenice motýľa babôčky a prečo sa mravce starajú o vošky? O týchto zaujímavostiach, ale i o všeličom inom sa dočítate v tejto knižke. Vtipné príbehy pobavia a poučia nielen deti, veľa nového sa z nich dozvedia aj rodičia či starí rodičia. 30 + 1 poučných rozprávok pre všetkých od 6 do 99 rokov
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Môj šťastný život


Tina je najšťastnejšie dievčatko pod slnkom. Konečne sa stala školáčkou a spoznala Fridu, s ktorou tvoria nerozlučnú dvojicu od prvej chvíle. Po vianočných prázdninách sa však Frida odsťahuje s rodinou do iného mesta. Čo sa stane, ak sa nerozlučné priateľky musia rozlúčiť? Ako sa dá zniesť neprítomnosť tej druhej? Ako zostať kamarátkami aj naďalej?
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Garabonci Gréti varázsol


"Garabonci Gréti csak első ránézésre olyan, mint egy átlagos nyolcéves, ő ugyanis tud varázsolni. Amikor elérkezik az iskolai előadás napja, elhatározza, hogy móresre tanítja Rongál Rozalindát, amiért undok volt vele. Könnyen olvasható szöveg sok illusztrációval, első olvasóknak."
Vypredané
8,45 € 8,89 €

A legérdekesebb 365 történetem


365 tanulságos történet, ahol minden napra jut 1 mese. A történetek olvasásakor tanulságos tapasztalatokat lehet összegyűjteni.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Utálom a padtársam!


Jó a suliban: - osztálykarácsony - osztálykirándulás - bungiépítés - ha szeretem a padtársam Rossz a suliban: - dolgozatot írni - nem lehet folyton beszélni a többiekkel - beírás - ha utálom a padtársam Buda és Vince, no meg az osztálytársaik kalandjai ismerősek lesznek minden iskolásnak, így egész biztosan velük izgulnak, nevetnek, vagy kiáltanak fel, hogy: Utálom a padtársam! Baár Tünde sokéves pedagógusi élményeit is beleszőtte a fiatalok történeteibe, amit lánya, Bakos Barbara vagány illusztrációi töltöttek meg még több színnel és élettel.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Puszedli és Habcsók - Télen - nyáron karácsony


Ez a kérdés izgatja Puszedlit, a barna medvét, pedig még javában a téli álmát kellene aludnia. A világjáró sárgarigó szerint a lényeg a díszes karácsonyfa és a nagy halom ajándék. Vagy inkább figyelmesség és szeretet kell a karácsonyhoz, ahogy azt Habcsók, a jegesmedvelány gondolja? Mikor Puszedli és barátai végül rájönnek, milyen az igazi ünnep és a szívből jövő ajándék, tökéletes karácsonyuk lesz májusban. Bosnyák Viktória bájos története Rippl Renáta kedves rajzaival a pszichológusok által elismert elméletet, az öt szeretetnyelvet is közérthetővé teszi a gyerekek és felnőttek számára.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Pöttyös Panni kedvenc meséi


Pákosztos Peti mesebeli büntetéséről, Süni sógor tüskéiről, Cserebere Palkó furcsa ötletiről szólnak Pöttyös Panni kedvenc történetei. A humoros mesegyűjteményben föltűnik Télapó időigazító órája és egy bájos kiscica kakaós praclinyoma is. A Pöttyös Panni-sorozat legújabb kötete Szepes Mária születésének 100. évfordulójára jelenik meg.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Holly elveszett varázspálcája - Keresgélős lapozó


A nagy emberek világában bújik meg az apró királyság, ahol a kedves, vidám szereplők, Kobold Ben, Holly hercegnő, Szilva dadus, Bogáncs király, Gaston, a katicabogár és a többiek élnek és mindenféle varázslatos kalandok történnek meg velük. Készen állsz egy kincskereső kalandra az apró királyságban? Akkor te is kísérd el Bent és Hollyt, akik Holly elveszett varázspálcája után kutatnak. Útközben még sok-sok más kincset találhatsz. De vigyázz, ha jön a zseléáradat! Holly hercegnő és barátai a varázspálcát keresve bejárják az aprócska királyságot, eljutnak Holly szobájába, a koboldtanyára, a királyi trónterembe, Gaston barlangjába, a hangyavárba - ott az éhes hangyáknak Szilva dadus egy kis zselét varázsol -, és kitör a zseléáradat, de végül minden jóra fordul: a varázspálca megkerül. Ahány helyen csak megfordulnak keresés közben, mindenütt különleges kincsek, tárgyak, képek találhatók - összesen több mint kétszáz megkeresnivaló tárgy -, és ezeket te is megkeresheted. Segítséget is kapsz hozzá. Megtalálod őket? Magyar televíziós csatornák is adták és adják jelenleg is a Ben és Holly apró királysága című rajzfilmsorozatot, amelynek alapján a jól ismert szereplők kalandjait közreadó angol könyvsorozat készült. A sorozat kötetei most magyarul is megjelennek a mókus könyvek sorában.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Misu, a kisnyuszi


Misu, a főszereplő kisnyuszi ügyes-bajos dolgai elevenednek meg ezekben a nyúlfarknyi mesékben - csupa olyan dolog, ami minden kisgyerekkel megesik. Nincs kedve oviba menni, fogat mosni, öltözködni, annál inkább van kedve szülinapot ünnepelni (a negyediket, az ötödiket és a hatodikat, egy héten belül), cirkuszba menni vagy karácsonyozni - nyár közepén. Rotraut Susanne Berner nevét a Böngésző-sorozatból ismerhetjük: ezúttal nemcsak rajzolóként, de meseíróként is bemutatkozik. A Misu, a kisnyuszi rövid, egy oldalas kis meséi segítenek a legkisebbeknek és szüleiknek feldolgozni a mindennapi problémáikat.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Sokszínű mesék


A meseantológiában az alábbi művészek alkotásai olvashatók, láthatók: Balázsy Panna; Berg Judit; Böszörményi Gyula; Csorba Vera; Hajba László; Hidas Judit; Horváth Anna; Horváth Ildi; Igor Lazin; Kőrösi Zoltán; Kürti Andrea; Lackfi János; Megyeri Annamária; Meilinger Zita; Nógrádi Gergely; Nagy Eszter; Nagy Norbert; Nyulász Péter; Paulovkin Boglárka; Papp Anikó Míra; Péterfy Gergely; Radnóti Blanka; Rippl Renáta; Simon Réka Zsuzsanna; Szabó T. Anna; Szente Vajk; Szente Éva; Szőnyi Gergely; Tóth Krisztina; Turbuly Lilla. Olvassuk, nézegessük meséljük ezt a könyvet, beszélgessünk sokat gyerekeinkkel! Segítsünk, hogy nekik már természetes legyen: a világ még annál is sokszínűbb, mint ezek a mesék!
Vypredané
8,45 € 8,89 €

A kis herceg


Antoine de Saint-Exupéry megható irodalmi meséje a felnőtté válásról, az élet értelmének és a boldogságnak a kereséséről és megértéséről most egy új, a gyerekekhez közelálló fordításban olvasható, és olyan varázslatos illusztrációk színesítik, melyek nem csak magával ragadják a gyerekeket, hanem segítik is őket megérteni a sorok mögött rejlő örök tanulságokat. Bár a történet az ajánlás szerint gyermekeknek íródott, a felnőttek számára is jelentős üzenetet hordoz. Egy igazi mesevilág tárul elénk a B612-es kisbolygón. Tulajdonosa, egy rejtélyes kisfiú, aki gyermeki naivitással, tiszta szívvel indul felfedezni a környező bolygókat, és megpróbálja megérteni a felnőttek világát. Utazása során megtanulja, hogyan nem szabad élni. A róka pedig elárulja neki a nagy titkot: a legnagyobb kincs a szeretet, és az ember mindig felelős a barátjáért, azért, akit "megszelídített".
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Mia és a macskamedve


Mia még soha nem volt ennyire magányos. Annyira jó lenne, ha lenne egy barátja! De nicsak! Mintha az egyik költözős doboz megmozdult volna! Óvatosan kiveszi a dobozból a gumicukros üvegedényt. Az edényben valami szőrös és puha dolog lapul. - Karlo vagyok. Karlo, a macskamedve - mutatkozik be a vicces, gyűrűs farkú kis állat. Mia rögtön tudja, hogy megtalálta az új barátját. Karlo azonban nem lelkesedik annyira a kislányért, aki csak úgy beköltözött a házába, anélkül, hogy előbb engedélyt kért volna tőle.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Levél a Télapónak


-Hó-ha-hó! - kiáltotta Télapó. - Egy nagyon fontos levelet keresek. Szívmelengető történet egy kisegérről, aki segít a Télapónak, hogy Luca és Janó olyan ajándékokat kapjanak, aminek a legjobban örülnek. A gyönyörűen illusztrált könyv a benne rejlő kis levelekkel igazi ünnepi meglepetés lehet mindenkinek, aki hisz a karácsony varázsában.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Tomo - Az első vakkantás


Sziasztok! Ha azt hiszitek, egy kutya élete csak csupa játék meg velőscsont, azt kell mondanom, hogy tévedtek. Pedig én még egész jó gazdit választottam. Persze nem kiabálom el, mert még csak az elején járunk ennek az együttélősdinek, de már most elég sok vicces dolog esett meg velünk. Elmesélem, milyen az élet Leventével, és megígérhetem, nem szépítek semmin. Egy jó tanács: soha se éljetek együtt egy íróval! Nektek is ilyeneket kéne hallgatnotok: "Nagyon ügyes kutya ez a Tomóka, Olyan bölcs ő már most, mint egy vén róka." Mondjuk, ebben pont igaza van. Na, figyeljetek csak, miket vakkantok én nektek!
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Bogar bárd meséi


Ki ne ismerné Bogar bárd meséit? Hiszen e könyv minden valamirevaló varázslócsaládban ott van a gyerekek könyvespolcán, ugyanúgy, ahogy a mugliknál (vagyis a varázstalan népeknél) a Grimm mesék. Bogar bárd itt olvasható öt meséjének mind megvan a maga mágusa, varázslója, s mindegyik más-más módon szórakoztat, nevettet vagy emlékezik meg halálos veszedelmekről. Albus Dumbledorenak - A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola legendás igazgatójának - a mesékhez fűzött kommentárjai még élvezetesebbé teszik az olvasást, varázslók és muglik számára egyaránt. Egy különleges és varázslatos kötet a szerző, J. K. Rowling rajzaival.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Várkony és a könyvtár réme - Hanga és Várkony III.


A HANGA ÉS VÁRKONY regényekben a klasszikus ifjúsági kalandregények és a krimi legjobb, legnemesebb hagyományai elevenednek meg, olyan remek ötvözetben, ahogy azt például Erick Kästner Emil-könyveiben már megtanulhattuk. A kiskamasz főhősök, Hanga és Várkony alakja köré szerveződő történetekben kitalált, mégis nagyon ismerős, könnyen (meg)szerethető hazai helyszíneken játszódnak az események. A kövesparti könyvtárban érthetetlen dolgok történnek. Várkony képtelen kikölcsönözni a kötelező olvasmányt, néhány nap múlva pedig a könyvtár raktárául szolgáló régi mozitermet megszállja egy művészkompánia. Hanga nem tud a nyomozásra koncentrálni, hiszen elvállalta A Pál utcai fiúk színpadi változatának rendezését, és az anyukáját is le kell beszélnie arról, hogy egyik napról a másikra visszaköltözzenek a fővárosba.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Lock - A folyó őrei


Egy történet bátorságról és barátságról. Ez a nyár is úgy indul, mint a többi, mígnem Pit szokatlan meghívót kap, hogy látogassa meg unokatestvéreit az isten háta mögötti Henley Creekben. A fiú már érkezése pillanatában rájön, hogy ez a csendes völgy valami titokzatos, talán veszélyes dolgot rejteget. A völgyet átszelő folyó például ellentétes irányba folyik: a tengertől a hegyek felé, s a víz mélyén rejtélyes erő lakozik. E titokzatos világ megvédése érdekében Pitnek, Amynek és a többieknek meg kell vívnia egy ősi harcot a folyó népének felügyelete alatt. Pit rájön, hogy jóval több bátorság lakik benne, mint hitte. S azt is megérti, hogy a barátság ereje bármire képessé teszi...
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Pim és Pom: A nagy kaland


Egy fekete cica és egy fehér cica. Nini, ott kukucskálnak a bicikli kosarában! Pim és Pom legjobb barátok, és együtt laknak a Kedves Hölgynél. Ám amikor a Hölgy unokahúgai elviszik őket piknikezni, megszöknek és eltévednek. Szeretnének hazatalálni, de útközben gyanús alakokkal hozza össze őket a sors. Vajon kiállja-e a barátságuk a próbatételt? Ez aztán a nagy kaland! Édes és tanulságos cicás mese Hollandia legnevesebb rajzolójától!
Vypredané
8,45 € 8,89 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.