Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Misálek pro nejmenší (-90%)


Text známého kněze spolu se srozumitelnými obrázky pomůže rodičům uvádět děti do tajemství mše svaté.
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Velký rádce školáčka (-90%)


Malí školáci najdou v knize poučení, zábavu a hry, které zaručeně zaženou nudu. Hlavolamy, početní úkoly, hádanky a básničky procvičí logiku a paměť. Jazykolamy a logopedická cvičení napomáhají rozvoji správného vyjadřování. Výlety do všech koutů světa a oblíbené komiksy vzbudí touhu po poznání. A táborníci se naučí morseovku, uzly, šifry, tajné písmo i další užitečné dovednosti.
Vypredané
1,64 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Malá encyklopédia prírody (-90%)


Odborná publikácia obsahuje viac ako 2000 dôležitých slov, pojmov a fráz, ilustrovaných pomocou takmer 400 farebných obrázkov. Jedinečný a originálny tématický slovník ideálny pre použitie doma aj v škole.
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Životní pohoda zvířat: Kulhání k ráji (-90%)


Světově proslulá, avšak spíše odborná kniha o etice zacházení s hospodářskými zvířaty. Kniha je doporučovaným studijním materiálem na zemědělských a přírodovědných vysokých školách.
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvieratá okolo nás (-90%)


Tajomstvá prírody predstavované malému čitateľovi aj formou PUZZLE. Táto orirginálna knižka určite zaujme všetky deti ktoré majú rady zvieratká a chceli by nejaké chovať aj doma. Vďaka nej je spoznávanie života domácich zvierat zaujímavé a poučné. Sl ovenský preklad Daniela Reichstadterová
Vypredané
0,83 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čln Čľupko (-90%)


Veselá interaktívna knižka so šablónami na kreslenie a farbičkami pomôže deťom spoznať hrdinov príbehu. Deti sa tvorivo zabavia a naučia sa postupne kresliť aj bez použitia šablóny.
Vypredané
0,36 € 3,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mrázik a iné ruské rozprávky (-90%)


Výber najkrajších ruských ľudových rozprávok nielen o `Mrázovi červenom nose`, ale aj o statočných bohatieroch Iľjovi Muromcovi a Dobryňovi Nikitičovi, o cisárovi Konštantínovi Bogoľubovičovi, ozrutnej Oblude pohanskej a strašidelnom Drakovi Horynyčovi, babe-Jage či divých labutiach Vás presvedčia, že bystrý um spolu s odvahou a dobrými skutkami dokážu všetko zlé na dobré obrátiť. Veď napokon tak to aj v rozprávkach býva...
Vypredané
0,89 € 8,93 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rozprávky z blogu (-90%)


Známa autorka historických románov prichádza s rozprávkami. Kuglerovej príbehy nie sú izolované, tvoria celok, prepojený dialogickými vstupmi, v ktorých sa rozprávačka, pastierka rozprávok zhovára s alegorickou postavou, Ťukom. Rámcové prostredie celku tvorí najmodernejšia, virtuálna realita blogu, do ktorej autorka umiestnila rozprávkovú chalúpku s Jankom Hraškom, dedom Vševedom, Malým princom, ale i Kayom a Gerdou. Kuglerová sa nebojí konfrontácie s moderným ani tradičným. Rozprávky z blogu sú v podstate súvislým rozprávaním o potrebe rozprávať, o kráse a spôsoboch tohto umenia. V jednotlivých príbehoch rozprávačka stretáva postavy známe z iných rozprávok, zhovára sa s nimi, zaužívané konce občas mení. Zviditeľňuje vzťah k iným textom bez postmodernej irónie, so zachovaním úctivého prístupu. V rozdielnej atmosfére však rovnako narúša bariéry. V rámci jej fikcie sa pastierka rozprávok stretne aj s Andersenom či bratmi Grimmovcami. Popri textoch, ktoré sú parafrázami s viditeľnými alúziami na známe témy, prináša autorka nenápadne i bytosti "svojho" blogorozprávkového sveta - zlostného Čerta či škriepnu doňu Kichotku, ktorá mení diskutérov na veterné mlyny. Prepojenie inšpirácie s inováciou a tradičného s moderným vyúsťuje do nenásilných morálnych posolstiev nesených bohatým, obrazným, kultivovaným jazykom.
Vypredané
0,66 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Oblečenie (-90%)


V sérii Najmenšie krôčiky nájdete 4 leporelá, ktoré obsahujú fotografie zvieratiek, áut a oblečenia aj s ich popisom. Leporelá sú vhodné pre najmenšie detičky.
Vypredané
0,25 € 2,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dravce, Fascinujúce 3-D obrázky! (-90%)


Fascinujúce 3-D obrázky v zošitovej encyklopédii s 3D okuliarmi.
Vypredané
0,43 € 4,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Christmas Carols + CD (-90%)


This classic collection of well-loved Christmas carols is perfect for festive family fun. Children will enjoy listening to the CD and singing along, or following the words in the book. Contains favourites such as Away in a Manger, Once in Royal David's Ci
Vypredané
0,63 € 6,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ostražité zvieratká (-90%)


Aké môžu byť? Ak ide o malé a mladé, sú predovšetkým milé a hravé. Tie staršie sú najmä ostražité a aj zaujímavé, pripravené každú chvíľu chrániť svoje mláďatá, územie, ktoré obývajú a starať sa o potravu pre celú rodinu. Takto predstavujú zvieratká najmenším čitateľom štyri knižky puzzle. Deti sa pri nich nielen zahrajú, ale aj poučia. Súvisiace knihy - Milé zvieratká, Hravé zvieratká, Zaujímavé zvieratká.
Vypredané
0,66 € 6,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vianočný stromček (-90%)


U nás rozdáva deťom 6. decembra sladkosti a ovocie svätý Mikuláš a na Vianoce, na štedrý deň, obdarúva dobré deti Ježiško. Prečítaj si, ako je to s prípravami na Vianoce u detí v iných krajinách. Zaujímavosťou tejto knihy je, že každá druha strana sa da vysunúť a vnútri sa ukrýva pekny obrázok s veršíkom.
Vypredané
0,66 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veselé rozprávky pre Betku, Kiku a iné deti (-90%)


Jednoduché a nenáročné príbehy pre mladých čitateľov, aké tvoria stabilnú súčasť rozprávkovej produkcie s poslaním zabaviť dieťa. Vypovedajú o vzťahoch a hodnotách, hovoria o tom, aké dôležité je vedieť sa tešiť zo života. Celofarebná kniha formátu s prekrásnymi ilustráciami Jána Vrabca.
Vypredané
0,53 € 5,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vydráčik a jeho kamaráti od vody (-90%)


Leporelo Vydráčik a jeho kamaráti: Čo to lezie z vody? Asi nejaká myš? nie. Vodou zlepené chĺpky vyzerajú ako ježkové pichliačiky, ale ježko to nie je. Dlhý chvostík, malé uška a očká ako čierne gorálky prezrádzajú svojho majiteľa. Hovoria mu Vydráčik a je to malý samček vydry riečnej. Na stránkach leporela môžete sledovať jeho cestu pozdĺž rieky, na ktorej predstaví svojích kamarátov. Slovenský text
Vypredané
0,10 € 1,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Létající draci (-90%)


Řada fotografií, plánků a návodů o tom, jak si postavit plošné, trojrozměrné a figurativní draky. Rady, pokyny a odhalení tajemství toho, aby váš drak létal výš a výš… až pošimrá křídla andělů. Pro všechny věkové kategorie.
Vypredané
0,28 € 2,77 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Všetci sme priatelia (-90%)


Deti sa spriatelia so zvieratkami žijúcimi v lese, na lúke a na jazere.
Vypredané
0,26 € 2,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Adventní čas (-90%)


V knize naleznete: Časové zařazení, charakteristiku období, pověry, legendy, pranostiky, lidové zvyky, tradice a jejich původ, a jejich využití v práci s dětmi - básničky, hádanky, říkadla, písničky, povídky, pohádky a náměty pro rukodělnou činnost – adventní věnce, kalendáře, Mikuláš, čert, anděl aj. Období zahrnuje: dušičky, Halloween, Svatý Martin, Svatá Kateřina, Svatý Ondřej, Svatá Barbora, Svatý Mikuláš, Svatá Lucie.
Vypredané
0,96 € 9,63 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Děsivé dějiny - Keltští hrdlořezové (-90%)


Kniha Keltští hrdlořezové vám odhalí skutečnou pravdu o divokých válečnících, kteří se nebáli vzdorovat ani prohnilým Římanům a kteří měli ohavný zvyk sbírat hlavy nepřátel. Dozvíte se zde, proč keltští válečníci bojovali úplně nazí, jak uchovávali mozky svých nepřátel nebo proč se Keltové při pohřbech smáli. Přečtete si také zajímavé příběhy o svatých mučednících, příšerném keltském dětství a tajemných druidech, kteří prováděli tajemné obřady s lidskými oběťmi.
Vypredané
0,33 € 3,31 €

dostupné aj ako:


Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.