Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Co v přírodě nevidíme (-90%)


Zkušený znalec přírody učí malé i větší čtenáře porozumět stopám, které po sobě zanechávají živočichové a poznat, komu patří (hnízdní dutiny, péra, vývržky, trus, otisky v blátě nebo ve sněhu, hálky, pavučiny atd.) Názorné ilustrace vedou čtenáře od příslušné stopy až k jejímu původci.
Vypredané
1,13 € 11,33 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvířata v přírodě a mýtech (-90%)


Vydejte se s námi na vzrušující výpravu do žiovčišné říše. Poznáte zvířata celého světa v jejich přirozeném prostředí, dozvíte se spoustu zajímavostí o jejich chování, společenstvích a hierarchii, ale i o způsobech komunikace mezi nimi. Seznámíte se s ohroženými druhy i s živočichy, kteří už vyhynuli. Zavedeme vás však i mezi bájné a pohádkové tvory, kteří žili jen ve fantazii našich předků. Objevíte tak souvislosti mezi světem zvířat a světem symbolů a půvab legend a mýtů ze všech koutů světa.
Vypredané
0,92 € 9,22 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sily - Kroniky západného pobrežia (-90%)


Záverečná časť kroník Západného pobrežia. V knihe Sily sa príbeh zo Západného pobrežia uzavrie. Hlavnú úlohu zohrá Gavir, chlapec-otrok, ktorý má schopnosť vidieť do budúcnosti. Napriek tomu, že s ním jeho "majiteľ" zaobchádza slušne, Gavirovi sa podarí ujsť, pretože sloboda má väčšiu cenu, než čokoľvek na svete.
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Strašidla a pohádkové bytosti (-90%)


Čtyři projekty předškolní výchovy v mateřské škole Projekty pro mateřské školy, případně školní družiny, na veselá témata strašidel a klasických pohádkových bytostí. Každé téma je zpracované pro všechny oblasti výchovy (hudební, pohybové, výtvarné i pracovní) a nabízí originální básničky a písničky s popisem pohybového zpracování, námětové hry plné tajuplné atmosféry, dramatizace, nápady pro výtvarnou práci dětí i návody na výrobu kostýmů i rekvizit. Podrobné návrhy přípravy i jednotlivých kroků projektu ponechávají mnoho prostoru pro humor a tvořivé nápady učitelek i dětí. Do realizace projektu je možno zapojit rodiče a případně i širší veřejnost z obce.
Vypredané
1,03 € 10,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dračie srdce-Vzkriesenie ohnivého démona (-90%)


Pomôžte Leonovi v boji proti zlu. Vstúpte do deja spolu s čarovným mečom, ktorý je súčasťou knihy a vyskúšajte si svoje schopnosti a šance uspieť. Zistite aké tajomstvo ukrýva Špirálová veža a čo spôsobilo znovuzrodenie ohnivého démona?
Vypredané
0,65 € 6,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kirigami Papierové kráľovstvo (-90%)


Dôkazom toho je aj kniha plná originálnych výtvorov, urobených prekladaním a strihaním papiera(technika kirigami), ktorú držíte v ruke. Nájdete v nej pracovné návody i rozprávkový príbeh. Koncert pre papier, nožničky, šikovné ruky a fantáziu sa začína!
Vypredané
1,03 € 10,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Se Šikulou za zvířátky (-90%)


Jak zabavit nadané dítě ve věku 3 až 5 let První titul svého druhu, který se zaměřuje specificky na aktivity pro nadané děti v předškolním věku, a také první metodický materiál pro předškolní pedagogy, jak identifikovat a zabavit dítě s rozumovým nadáním v mateřské škole. Kniha na pozadí týde nního programu s tématem zvířat představuje přístup ke vzdělávání mimořádně nadaných předškoláků ověřený se skupinou dětí odpovídajícího věku. Úvodní část seznamuje se základy diagnostiky, zásadami pro práci s nadanými dětmi a radami, jak pracovat s nadanými dětmi v rámci běžného kolektivu. Hlavní část knihy tvoří konkrétní projekty, tipy na činnosti, pracovní listy a hry. Publikace je určena pedagogům mateřských škol a zájmových útvarů pro předškolní věk, studentům předškolní pedagogiky, rodičů m zvídavých dětí.
Vypredané
0,91 € 9,08 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rozbřesk (4) (-90%)


Být bezvýhradně a neodvolatelně zamilovaná do upíra je pro Bellu Swanovou splněným snem a zároveň noční můrou, jež se nebezpečně propletá s realitou. Bellu, zmítanou prudkou vášní k upírovi Edwardu Cullenovi a zároveň upřímnou náklonností k vlkodlakovi Jacobu Blackovi, čeká bouřlivý rok plný pokušení a ztrát. V něm se musí s konečnou platností rozhodnout, zda vstoupí do temného, ale lákavého světa nesmrtelných, nebo zda bude žít plnohodnotným lidským životem. Nevyhnutelnost tohoto rozhodnutí se vine celým Belliným příběhem jako červená nit, na níž visí osudy obou kmenů. A jakmile se Bella rozhodne, dojde k celému řetězu nečekaných událostí, jež mohou mít nedozírné následky. Budou vlákna Bellina života – objevená ve STMÍVÁNÍ a poté roztřepená a potrhaná v NOVÉM MĚSÍCI a ZATMĚNÍ – zničena v okamžiku, kdy se zdá, že se opět zahojí a spojí dohromady…?
Vypredané
0,40 € 3,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zachráň svoju planétu (-90%)


Ľudia poškodili alebo zničili tretinu prírodného bohatstva Zeme – život v divočine, lesy, rieky a moria. Avšak najvážnejší dopad má naša činnosť na zmenu podnebia. Vedci sa jednoznačne zhodujú v tom, že Zem sa otepľuje, a sú presvedčení, že vplyvom ľudskej činnosti teplota stúpa rýchlejšie ako prirodzeným spôsobom. V tejto knihe mladý čitateľ nájde 101 jednoduchých ale účinných návodov, ako môže zmierniť poškodzovanie planéty.
Vypredané
0,83 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rozprávky včielky Terky (-90%)


Rozprávky pre deti - zo života včiel.
Vypredané
0,53 € 5,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rozprávkový ostrov (-90%)


Nádherne ilustrovaná rozprávková kniha. Nájdete v nej 12 rozprávok, v ktorých sa stretnete s čarodejnicami Zlatulienkou a Ivuškou, psíček Harry si nájde domov, básnik zistí, že nie je neprieteľ ten, kto mu zje večeru, zachránite psiu princeznú Cindy, navštívite Rozprávkový hotel, zasmejete sa na šibalstvách čertíka Daniela a víla Iskrička začaruje váš vianočný stromček. Že ich nie je dvanásť? Ja viem. Tie ostatné vás čakajú v knižke. Tak neváhajte, čítajte a snívajte...
Vypredané
0,63 € 6,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Priatelia aragonitu (-90%)


Príbeh o dvoch chlapcoch so zvláštnym darom - o Petrovi, zdanlivo obyčajnom osamelom ôsmakovi a o jeho kamarátovi Gašparovi, najdúchovi so záhadným príveskom, ktorý v kombinácii so zriedkavým minerálom aragonitom napĺňa odvekú túžbu ľudí lietať. Spoločne sa dajú do pátrania po svojich predkoch i po tom, čo na nich ešte len čaká, aby nakoniec pochopili, ktoré veci sú dôležité, aby spoznali hodnotu pravého priateľstva.
Vypredané
1,00 € 9,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvieratká z džungle - Prvá akčná kniha (-90%)


Prehľadné a názorné ilustrácie sa pohybujú a dokážu zabaviť aj tých najmenších.
Vypredané
0,50 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zlatý kompas-Svět zlatého kompasu (-90%)


Vstupte do světa, v němž se odehrává film Zlatý kompas, a poznejte odvážnou dívku Lyru, záhadnou a krásnou paní Coulterovou, lorda Asriela, daemony měnící podobu, obrovité medvědí kyrysníky i dlouhověké divoženky. Objevte kouzelný přístroj alethiometr, který ukazuje pravdu, i podivuhodný Londýn, nad nímž se vznášejí majestátní vzducholodě. Knižní průvodce světem Zlatého kompasu obsahuje přes dvě stovky filmových fotografií a doprovodných ilustrací, podrobně vysvětluje příběh postav, míst i předmětů z filmu, a je navíc doplněn barevnými samolepkami a papírovými figurkami.
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rozpravka O Princeznej Na Hra (-90%)


Rozkladacie leporelo s klasickou rozprávkou o princeznej na hrášku. (220X155, TV,FB, r.vyd.2004)
Vypredané
0,30 € 2,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Faustovy děti (-90%)


Magické město Praha, blízká budoucnost. Při svém nekonečném bloudění světem sem po šestnácti letech znovu přichází doktor Faust se svým průvodcem Mefistofelem a setkávají se tu se dvěma mladými lidmi - Davidem a Markétou. Faust se domnívá, že jsou důsledkem jeho předchozí návštěvy Prahy, a snaží se vžít do otcovské role, vůbec poprvé ve svém dlouhém životě. To ovšem pramálo zajímá Mefistofela, který připravil bizarní sled dramatických událostí, jež sledují jeho vlastní cíle. Pod staroměstskými střechami se začnou objevovat malí draci, ve Vltavě plavou piraně, bronzový kůň z Vítkova se vzepne a kamsi odcválá, ve městě se zastaví tramvaje, mění se prostorové vztahy, ulice na sebe přestávají navazovat, chodníky se propadají, podzemí města se mísí s povrchem. Nakonec se jedná o bytí či nebytí celé Prahy, která se ocitá na pokraji katastrofy. A jediní, kdo ji mohou zachránit jsou David s Markétou… V napínavém románu Faustovy děti se objevuje řada literárních i historických témat, počínaje aluzemi na Bulgakovův román Mistr a Markétka a Meyrinkovými pražskými magickými motivy konče. Jan Bažant se v něm znovu představuje jako vypravěč s bohatou imaginací, kombinující ve svých příbězích fantaskní prvky s erudicí a literární zběhlostí.
Vypredané
0,24 € 2,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Bylo jednou jedno loutkové divadlo (-90%)


Půvabné drobné pohádky, v kterých jsou hlavními hrdiny postavičky klasického loutkového divadla. Průvodce Kašpárek a jeho koník seznamují děti s přihlouplými loupežníky Ušandem, Vlasandem a Nehtandem, namyšleným čertem, princeznou Lhaněnkou, vodníkem, krejčíkem Nitkou, Červenou karkulkou, čarodějnicí a dalšími. Veselá knížka je určena pro všechny začínající čtenáře.
Vypredané
0,61 € 6,14 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kočka a čert (-90%)


Tuto pohádku napsal Joyce v roce 1936 jak dopis pro svého vnuka.
Vypredané
0,81 € 8,14 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Fifinčina hrníčková kuchařka (-90%)


V této knížce najdete pokrmy, které Fifinka připravuje kamarádům ze Čtyřlístku. Jednoduché recepty, veselé obrázky.
Vypredané
0,65 € 6,53 €

dostupné aj ako:


Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.