Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Jazykové učebnice - ostatné strana 13 z 35

English for Everyone - Haladó 4. nyelvkönyv


Az English for Everyone önálló tanulásra tervezett angolnyelv-oktató kurzus, amely a könnyen követhető vizuális tanulási módszerek mellett közérthető nyelvtani magyarázatokkal, gyakorlófeladatokkal és ingyenes hanganyaggal segíti a haladást. A képes nyelvtani magyarázatok segítik az összetett nyelvi jelenségek könnyebb megértését. A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk. Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést. A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget. A képek és ábrák segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát. A kurzus A négy szint mindegyike egy nyelvkönyvből és egy munkafüzetből áll. A haladóknak szánt 4. szint azoknak ajánlható, akik már magabiztosan használják az angolt, de szeretnék fejleszteni a szókincsüket, a nyelvtani tudásukat és a beszédkészségüket. A kurzus a Közös Európai Referenciakeret (KER) ajánlását követi. A haladóknak szánt kötetek a felső B2 szinttől a C1 szintig terjedő tudásanyagot foglalják magukban, vagyis felsőfokra készítenek fel.
Vypredané
16,85 € 17,74 €

English for Everyone - Középhaladó 3. munkafüzet


A munkafüzetben több száz feladatot és gyakorlatot találunk a hozzájuk kapcsolódó hanganyaggal, amelyek segítségével gyakorolhatjuk a középhaladóknak szánt 3. szint nyelvkönyvében tárgyalt szókincset és nyelvtant. Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést. A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk. A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést é a beszédkészséget. A képek és ábrák segíti a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát. A kurzus A négy szint mindegyike egy nyelvkönyvből és egy munkafüzetből áll. A középhaladóknak szánt 3. szint azoknak ajánlható, akik már biztos alapokkal rendelkeznek, de szeretnék továbbfejleszteni a nyelvtudásukat és a beszédkészségüket. A kurzus a Közös Európai Referenciakeret (KER) ajánlását követi. A középhaladóknak szánt kötetek a B1 szinttől az alsó B2 szintig terjedő tudásanyagot foglalják magukban, vagyis középfokra készítenek fel.
Vypredané
13,79 € 14,52 €

English for Everyone - Haladó 4. munkafüzet


A munkafüzetben több száz feladatot és gyakorlatot találunk a hozzájuk kapcsolódó hanganyaggal, amelyek segítségével gyakorolhatjuk a haladóknak szánt 4. szint nyelvkönyvében tárgyalt szókincset és nyelvtant. Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést. A képek és ábrák segíti a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát. A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést é a beszédkészséget. A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk. A kurzus A négy szint mindegyike egy nyelvkönyvből és egy munkafüzetből áll. A haladóknak szánt 4. szint azoknak ajánlható, akik már magabiztosan használják az angolt, de szeretnék fejleszteni a szókincsüket, a nyelvtani tudásukat és a beszédkészségüket. A kurzus a Közös Európai Referenciakeret (KER) ajánlását követi. A haladóknak szánt kötetek a felső B2 szinttől a C1 szintig terjedő tudásanyagot foglalják magukban, vagyis felsőfokra készítenek fel.
Vypredané
13,79 € 14,52 €

English for Everyone - Középhaladó 3. nyelvkönyv


Az English for Everyone önálló tanulásra tervezett angolnyelv-oktató kurzus, amely a könnyen követhető vizuális tanulási módszerek mellett közérthető nyelvtani magyarázatokkal, gyakorlófeladatokkal és ingyenes hanganyaggal segíti a haladást. A képes nyelvtani magyarázatok segítik az összetett nyelvi jelenségek könnyebb megértését. A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk. A képek és ábrák segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát. A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget. Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést. A kurzus A négy szint mindegyike egy nyelvkönyvből és egy munkafüzetből áll. A középhaladóknak szánt 3. szint azoknak ajánlható, akik már biztos alapokkal rendelkeznek, de szeretnék továbbfejleszteni a nyelvtudásukat és a beszédkészségüket. A kurzus a Közös Európai Referenciakeret (KER) ajánlását követi. A középhaladóknak szánt kötetek a B1 szinttől az alsó B2 szintig terjedő tudásanyagot foglalják magukban, vagyis középfokra készítenek fel.
Vypredané
16,85 € 17,74 €

PONS Megszólalni 1 hónap alatt - Olasz


Utazni készülsz? Élvezetesebbé szeretnéd tenni a nyaralást? Hódítani szeretnél? Tanulj velünk nyelveket és szólalj meg bátran! - a rövid leckékkel naponta kb. 15 perc nyelvtanulással megtanulsz köszönni, kérni, udvarolni stb. - ha csak a túlélőszókincset tanulod meg, már akkor sokat megértesz - a nyelvtani feladatokkal tökéletesítheted a nyelvhelyességed - az Audio-CD segítségével történeteket és a szavak kiejtését hallgathatod meg - a könyv tele van kulturális információkkal, mellyel jobban megismered az országot - így ezzel a könyvvel a táskádban biztos, hogy jobban élvezed majd az utazást
Vypredané
21,12 € 22,23 €

PONS Nyelvtanfolyam kezdőknek - Olasz (könyv+CD)


Mire elég 3 hónap? Pont arra, hogy megtanulj egy idegen nyelvet alapfokon. Lépésről lépésre, fejezetről fejezetre jön meg a kedved a nyelvtanuláshoz. Szórakoztató és hatékony segítség, gyors eredménnyel! Tanulja meg játszva egy érdekes, folytatásos történet segítségével mindazt, amire külföldön leginkább szüksége lehet: - az alapszókincset, - a nyelvtant, - a kiejtést, - és hasznos országismereti tudnivalókat!
Vypredané
30,62 € 32,23 €

Tanuljunk könnyen, gyorsan angolul


A mindenkori nyelvvizsgák azért is nehezek, mert a megértendő és megírandó anyagok alapját igen könnyű elfelejteni: vagyis a nyelvtant! Ennek megelőzésére a mindenkori angol nyelvtananyagot részekre szedtük, leegyszerűsítettük, és részletesen magyarázzuk e könyv lapjain, a megfelelő gyakorlófeladatok kíséretében.
Vypredané
2,45 € 2,58 €

5 perc angol - 300 hasznos mondat


Gyakori mondatok szóbeli kommunikációhoz magyar fordítással és meghallgatható QR-kódokkal.
Vypredané
20,35 € 21,42 €

How to Say I Love You in (Almost) Every Language


A beautifully designed and illustrated guide to saying `I love you' in almost every language you can imagine (including some fictional languages too!). This is the perfect book for romantics, language nerds, travel enthusiasts and anyone on a round-the-world trip hoping to meet the love (or loves) of their life! With 150 languages covered (including some fictional ones, like Klingon and Elvish) this book has you covered. Each entry has a pronunciation guide and tells you where the language is spoken, so you'll be sure to say I Love You perfectly every time!
Vypredané
15,68 € 16,50 €

Kezdők török nyelvkönyve (CD melléklettel)


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottunk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló található, ragozási táblázatokkal. Ezt követi a magyar-török szójegyzék, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek. A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD mellékleten. A hanganyag felmondásában közreműködött: Pinar Ceylan és Lázár Balázs.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Kezdők angol nyelvkönyve - CD melléklettel


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottunk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló található, ragozási táblázatokkal. Ezt követi a magyar-angol szójegyzék, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek. A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD mellékleten. A hanganyag felmondásában közreműködött: Eszter Szász és Lázár Balázs.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Kezdők holland nyelvkönyve (CD melléklettel)


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottunk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló található, ragozási táblázatokkal. Ezt követi a magyar-holland szójegyzék, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek. A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD mellékleten. A hanganyag felmondásában közreműködött: Michel van der Graaf és Lázár Balázs.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

English for Everyone - Kezdő 1. nyelvkönyv


Az English for Everyone angolnyelv-oktató kurzus anyagát kifejezetten arra tervezték, hogy a nyelvtanuló tanár segítsége nélkül, önállóan is fejleszthesse nyelvtudását. A kurzus négy szintből áll, mindegyik szinthez egy nyelvkönyv és egy munkafüzet kapcsolódik. A tananyag a Közös Európai Referenciakeret (KER) A1-C1 szintjét öleli fel. A kezdőknek szánt 1. szint éppúgy ajánlható azoknak, akik csak most kezdtek el angolul tanulni, mint azoknak, akik már rendelkeznek némi nyelvtudással. A tananyag magába foglalja a KER A1 szintjén elvárt tudásanyagot. - A képes nyelvtani magyarázatok segítik az összetett nyelvi jelenségek könnyebb megértését. - Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést. - A képek és ábrák segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát. - A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget. - A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk. A kurzushoz tartozik egy online és mobilalkalmazáson keresztül is elérhető ingyenes hanganyag. Ez az egyes feladatokhoz kapcsolódó szövegeket tartalmaz anyanyelvi beszélőktől. A honlap és az alkalmazás kezelőfelülete magyar, csak a hanganyag idegen nyelvű, hogy a kezdő nyelvtanuló is könnyedén eligazodjon.
Vypredané
13,79 € 14,52 €

Német-magyar szótár + online szótárcsomag


A NÉMET-MAGYAR SZÓTÁR 64 000 szócikket és 580 000 szótári adatot tartalmaz. Kipróbált és nélkülözhetetlen segédeszköz az érettségin, valamint a nyelvvizsgákon. Regisztráljon a könyvben lévő kóddal a www.szotar.net/info oldalon és vágja zsebre az Akadémiai Kiadó német szótárcsomagját: -folyamatosan gyarapodó, rendszeresen frissített szócikkek, -online, mobileszközökről is elérhető szolgáltatás, -lapozgatás helyett villámgyors keresés mindkét nyelven, -nyelvtanulást segítő bővítmények.
Vypredané
26,80 € 28,21 €

English for Everyone - Vizuális angol nyelvtan


Átfogó vizuális összefoglaló az angol nyelvtanról egyszerű és közérthető magyarázatokkal, amely bármilyen szinten álló nyelvtanulónak hasznos segítséget nyújt. Ez az összefoglaló kiadvány lefedi a teljes nyelvtani anyagot, amelyet a Közös Európai Referenciakeret (KER) által meghatározott A1-C1 szinten elvárnak. A teljes körű felkészülés érdekében érdemes az English for Everyone kurzus többi kötetével együtt használni. - English for Everyone: Kezdő 1. nyelvkönyv - English for Everyone: Kezdő 1. munkafüzet - English for Everyone: Kezdő 2. nyelvkönyv - English for Everyone: Kezdő 2. munkafüzet - English for Everyone: Középhaladó 3. nyelvkönyv - English for Everyone: Középhaladó 3. munkafüzet - English for Everyone: Haladó 4. nyelvkönyv - English for Everyone: Haladó 4. munkafüzet
Vypredané
22,05 € 23,21 €

English for Everyone - Kezdő 2. nyelvkönyv


Az English for Everyone angolnyelv-oktató kurzus anyagát kifejezetten arra tervezték, hogy a nyelvtanuló tanár segítsége nélkül, önállóan is fejleszthesse nyelvtudását. A kurzus négy szintből áll, mindegyik szinthez egy tankönyv és egy munkafüzet kapcsolódik. A tananyag a Közös Európai Referenciakeret (KER) A1–C1 szintjét öleli fel. A kezdőknek szánt 2. szint azoknak ajánlható, akik már elsajátították az angol nyelv alapjait. A tananyag magába foglalja a KER A2 szintjén elvárt tudásanyagot. A képes nyelvtani magyarázatok segítik az összetett nyelvi jelenségek könnyebb megértését. A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk. Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést. A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget. A képek és ábrák segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát. A kurzushoz tartozik egy online (www.dkefe.com/hu) és mobilalkalmazáson keresztül is elérhető ingyenes hanganyag. Ez az egyes feladatokhoz kapcsolódó szövegeket tartalmaz anyanyelvi beszélőktől. A honlap és az alkalmazás kezelőfelülete magyar, csak a hanganyag idegen nyelvű, hogy a kezdő nyelvtanuló is könnyedén eligazodjon.
Vypredané
15,27 € 16,07 €

English for Everyone - Kezdő 1. munkafüzet


Az English for Everyone angolnyelv-oktató kurzus anyagát kifejezetten arra tervezték, hogy a nyelvtanuló tanár segítsége nélkül, önállóan is fejleszthesse nyelvtudását. A kurzus négy szintből áll, mindegyik szinthez egy tankönyv és egy munkafüzet kapcsolódik. A tananyag a Közös Európai Referenciakeret (KER) A1–C1 szintjét öleli fel. A kezdőknek szánt 1. szint éppúgy ajánlható azoknak, akik csak most kezdtek el angolul tanulni, mint azoknak, akik már rendelkeznek némi nyelvtudással. A tananyag magába foglalja a KER A1 szintjén elvárt tudásanyagot. Az English for Everyone: Kezdő 1. munkafüzetben több száz feladatot és gyakorlatot találunk a hozzájuk kapcsolódó hanganyaggal, amelyek segítségével gyakorolhatjuk a kezdőknek szánt 1. szint tankönyvében tárgyalt szókincset és nyelvtant. Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést. A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk. A képek és ábrák segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát. A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget. A kurzushoz tartozik egy online (www.dkefe.com/hu) és mobilalkalmazáson keresztül is elérhető ingyenes hanganyag. Ez az egyes feladatokhoz kapcsolódó szövegeket tartalmaz anyanyelvi beszélőktől. A honlap és az alkalmazás kezelőfelülete magyar, csak a hanganyag idegen nyelvű, hogy a kezdő nyelvtanuló is könnyedén eligazodjon.
Vypredané
10,73 € 11,29 €

English for Everyone - Kezdő 2. munkafüzet


Az English for Everyone angolnyelv-oktató kurzus anyagát kifejezetten arra tervezték, hogy a nyelvtanuló tanár segítsége nélkül, önállóan is fejleszthesse nyelvtudását. A kurzus négy szintből áll, mindegyik szinthez egy nyelvkönyv és egy munkafüzet kapcsolódik. A tananyag a Közös Európai Referenciakeret (KER) A1-C1 szintjét öleli fel. A kezdőknek szánt 2. szint azoknak ajánlható, akik már elsajátították az angol nyelv alapjait. A tananyag magába foglalja a KER A2 szintjén elvárt tudásanyagot. Az English for Everyone: Kezdő 2. munkafüzetben több száz feladatot és gyakorlatot találunk a hozzájuk kapcsolódó hanganyaggal, amelyek segítségével gyakorolhatjuk a kezdőknek szánt 2. szint nyelvkönyvében tárgyalt szókincset és nyelvtant. - Az egyszerű feladatok segítségével gyakorolhatjuk az alapkészségeket: az írást, az olvasást, a beszédet és a hallás utáni szövegértést. - A rövid modulok lehetővé teszik, hogy a saját tempónkban haladjunk. - A hanganyag bemutatja a valós nyelvhasználatot, segít fejleszteni a hallás utáni szövegértést és a beszédkészséget. - A képek és ábrák segítik a nyelvtan és a szókincs elsajátítását, felidézését és használatát.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

PONS Angol - Olvass, izgulj, tanulj


Kísértetkastély és bátorságpróba… Minden tökéletes. De akkor miért olyan ideges Gerald? Egy ház mindig rejt meglepetéseket.… Ezekkel és más hasonló, vicces, izgalmas vagy romantikus sztorikkal szórakozva tanulhat angolul. A könyv 11 leckéből áll. Minden lecke egy történetet tartalmaz, feladatokkal együtt. A történetet több kisebb részre osztottuk, és minden rész után meg kell oldania néhány feladatot. Először olvassa el az első részt. A margón megtalálja a nehezebb szavak magyar megfelelőjét, ezek segíthetnek a megértésben. Az olvasásértési és szókincsgyakorlatok tovább segítik a történet feldolgozását. A legfontosabb nyelvtani témákat a történetből vett példákkal szemléltetjük, magyarázzuk, és a gyakorlatok is a szövegre épülnek. A történeteket tehát részekre osztva, lépésről lépésre tudja feldolgozni. A történetek egyre pontosabb megértésével frissítheti fel és bővítheti nyelvtudását, szinte észrevétlenül, megerőltető magolás nélkül. Azt javasoljuk, hogy a leckéket sorban, egymás után dolgozza fel, függetlenül attól, hogy mennyit tanult már korábban németül, mivel a témák, főleg a nyelvtani jelenségek egymásra épülnek és fokozatosan nehezednek. A könyvet ajánljuk mindenkinek, aki már tud egy kicsit angolul.
Vypredané
11,84 € 12,46 €