! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Jazykové učebnice - ostatné strana 14 z 35

Lacná kniha PONS német - Olvass, izgulj, tanulj


A kerti törpe világkörüli útra megy... Egy fegyveres férfi áll az éjszakaközepén egy ház előtt... Nagynénje halála után Roland elolvassa a végrendeletet és akcióba lép... Ezekkel és más hasonló, vicces, izgalmas vagy romantikus sztorikkal szórakozva tanulhat németül. A könyv 11 leckéből áll. Minden lecke egy történetet tartalmaz, feladatokkal együtt. A történetet több kisebb részre osztottuk, és minden rész után meg kell oldania néhány feladatot. Először olvassa el az első részt. A margón megtalálja a nehezebb szavak magyar megfelelőjét, ezek segíthetnek a megértésben. Az olvasásértési és szókincsgyakorlatok tovább segítik a történet feldolgozását. A legfontosabb nyelvtani témákat a történetből vett példákkal szemléltetjük, magyarázzuk, és a gyakorlatok is a szövegre épülnek. A történeteket tehát részekre osztva, lépésről lépésre tudja feldolgozni. A történetek egyre pontosabb megértésével frissítheti fel és bővítheti nyelvtudását, szinte észrevétlenül, megerőltető magolás nélkül. Azt javasoljuk, hogy a leckéket sorban, egymás után dolgozza fel, függetlenül attól, hogy mennyit tanult már korábban németül, mivel a témák, főleg a nyelvtani jelenségek egymásra épülnek és fokozatosan nehezednek. A könyvet ajánljuk mindenkinek, aki már tud egy kicsit németül.
Vypredané
0,62 € 12,46 €

dostupné aj ako:

Japán kulturális szótár


Az 1999-ben megjelent kiadás második, jelentősen bővített új változata reagál az azóta felbukkanó és hazánkba is eljutó jelenségekre, mint például a j-pop vagy a manga, de továbbra is ezernél több szócikk segíti a tájékozódást a japán kultúrában, minden létező témakörben: történelem, ipar, nyelv, étkezési szokások, ételek, tradíciók, látnivalók, ruházat, művészet, illem, furcsaságok és érdekességek. Az eltelt majdnem húsz esztendőben új fogalmak születtek, személyek haltak meg, neves épületeket bontottak le, vállalatok csuktak be vagy fuzionáltak, templomokat gyújtottak fel őrültek - de Japán továbbra is ugyanaz a csodálatos kultúrájú, izgalmas hely maradt.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Japonské složené partikule v užití a srovnání


Předkládaná publikace podrobně zpracovává téměř dvě stě složených partikulí, které pokrývají významnou část střední a pokročilé gramatiky; přehledně rozřazuje význam partikulí do jednotlivých užití, která bohatě ilustruje na autentických příkladech; napomáhá systematizovat znalost partikulí prostřednictvím komplexních srovnání a extenzivních křížových odkazů; prezentuje vazebné možnosti a tvarovou pluralitu složených partikulí; neopomíná idiomatická spojení obsahující složené partikule a přesah partikulí do jiných slovních druhů.
Vypredané
16,52 € 17,39 €

Vigyázz, német!


FIGYELMEZTETÉS! Rendkívül veszélyes tartalmú könyvet tartasz a kezedben! A benne leírt szavak és kifejezések használata szülők, rokonok és tanárok jelenlétében abszolút nem ajánlott. A kiadó e tekintetben semmilyen felelősséget nem vállal. Szeretnél könnyen szót érteni a helyiekkel Németországban? Akkor nem csak pár német kifejezést kellene tudnod. Ehhez vágnod kell a szlenget, a különböző rétegnyelveket, de még a káromkodásokat is. A "Vigyázz, német!" tartalmazza mindazt, amire szükséged lehet, bármit is akarj a németekkel megdumálni. Ebben a könyvben nincsenek nyelvtani szabályok, gyakorlatok. Vannak viszont olyan kifejezések, amelyeket tényleg használnak: legyen szó sportról, divatról, szexről, számítógépről, telefonálásról, sms-ezésről, vagyis a mindennapjaidról.
Vypredané
7,77 € 8,18 €

5perc Angol Tanulókártya - 300 Pharasal Verbs & Expressions


A legfontosabb vonzatos igék, 300 kifejezés magyarázattal, QR-kóddal, angol és magyar példamondatokkal
Vypredané
19,97 € 21,02 €

Fonetika italštiny


Publikace si klade za cíl zaplnit mezeru v nabídce učebnic zabývajících se zvukovou podobou italštiny. Záměrem autora je poskytnout komplexní popis současné standardní a neutrální italské výslovnosti s přihlédnutím k hlavním výslovnostem tzv. regionálním a poukázat také na důležité rozdíly oproti zvukové stránce češtiny. Předkládaná příručka pokrývá všechny hlavní oblasti zvukového popisu jazyka, tj. italský hláskový systém (souhlásky, samohlásky, centrální aproximanty, délka samohlásek, fonologická relevance jednotlivých hlásek v italštině standardní a neutrální), realizaci souhláskových a samohláskových skupin (hiáty, diftongy, geminace a spontánní geminace souhlásek, struktura slabiky), suprasegmentální stránku zvukového projevu (přízvuk, větný důraz, intonace) a sandhiové jevy (fonosyntaktické zdvojení, elize a apokopa). Zvláštní pozornost je věnována mimo jiné souvislosti morfologické struktury slov s umístěním přízvuku. Fonetika italštiny je příručka určená českým lingvistům, jazykovým profesionálům (učitelům, tlumočníkům, apod.) a využijí ji také vysokoškolští studenti italianistiky, pro které adekvátní studijní materiál v češtině zatím chyběl.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

dostupné aj ako:

PONS Audio nyelvtanfolyam - Angol - A1-B1 szint


Hallgasd, értsd, és beszélj könnyedén! - javasoljuk minden alkalommal a nyelvtanuló Olvasóinknak, amikor arra a kérdésre keresik a választ, hogyan tudnának a lehető legrugalmasabban nyelveket tanulni. Audio nyelvtanolyam Angol termékünkkel most autóban, villamoson, az utcán sétálva, de még kocogás közben is könnyedén és élvezetesen sajátíthat el számos hasznos szót és kifejezést. Az Audio nyelvtanfolyam Angol termékünkkel aktív beszédgyakorlatokon keresztül készülhet fel a legfontosabb kommunikációs helyzetekre. Dobozos termékünk rugalmas tanulási lehetőséget biztosít, izgalmas történeteket tartalmaz önálló könyvbe szerkesztve, hasznos hanganyagokat 2 CD-lemezen, mindezt a legpraktikusabb köntösben.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Read and Speak Korean for Beginners, Third Edition


Learn how to communicate in Korean with this accessible, entertaining program! Learning a new language can be especially challenging when the language uses a non-Roman script. Read and Speak Korean for Beginners, 3rd Edition overcomes this obstacle by providing an accessible, entertaining program to reinforce vocabulary and help you create basic structures. Each of the book’s eight topics was designed to help you develop your communication skills in key areas of daily life, such as introducing yourself, asking for directions, talking about your family and your country, and describing people, places, and objects. This updated edition is supported by flashcards for vocabulary in each topic, and two end-of-topic quizzes. The accompanying audio via the McGraw-Hill Education Language Lab app features all the key words and phrases so you can hear how they are pronounced and then have a chance to repeat them. Fun tests and puzzles reinforce your progress. Additional listening activities and games are also featured for additional language reinforcement. Read and Speak Korean, 3rd Edition features: • An accessible, proven approach to help you communicate in Korean • A two-color layout and photographs illustrating key vocabulary • Games, puzzles, flashcards, and audio lessons to help you build languages skills • Clear explanations of how basic phrases are used for practical communication • Streaming audio for valuable speaking and listening practice • Detachable flashcards for language reinforcement, and more
Vypredané
19,94 € 20,99 €

Túlzásba vitt német szavak


Mivel a két nyelv szavait nem lehet egy az egyben megfeleltetni egymásnak, a magyar címszóhoz olykor két-három német megfelelő is tartozik. A SIKER főnév mellett például a német Beifall és Erfolg változatokat találjuk. Noha az elsöprő siker szókapcsolatot mindkét esetben az überwaltigender jelzővel alkothatjuk meg, az átütő siker szókapcsolatot például csak az utóbbi főnévvel tudjuk kifejezni: ein durchschlagender Erfolg. A kötet használatát megkönnyíti az 1200 német főfogalmat tartalmazó mutató, amely az olvasót a magyar címszóhoz irányítja. A Túlzásba vitt német szavak szótárt ajánljuk németül tanulóknak, némettanároknak, német-magyar nyelvpárral dolgozó fordítóknak és tolmácsoknak, valamint a német nyelv iránt érdeklődőknek is. SZÉKELY GÁBOR, a szótár összeállítója a jelenlegi Nyíregyházi Egyetem jogelődjeinek Orosz Nyelv és Irodalom, majd Német Nyelv és Irodalom Tanszékén volt oktató, jelenleg az intézmény professor emeritusa. 1972-ben kezdett el foglalkozni a lexikai fokozás kérdéseivel. Jelen szótár e téren végzett munkásságának zárókötete. FRIEDERIKE MEGYERY, a kötet társszerzője a debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola nyugalmazott tanára.
Vypredané
10,15 € 10,68 €

PONS Last Minute Útiszótár - Spanyol


HOLNAP UTAZOL KÜLFÖLDRE? Enélkül a könyv nélkül ne indulj el! kb. 2 500-3000 szót és kifejezést tartalmaz átfogó szókincset nyújt az utazás során előforduló beszédhelyzetekhez tematikus felépítésű pl.: vásárlás, szálláshelyek, vendéglátás stb. a könyv végén magyar-idegennyelv szószedet segít megtalálni a keresett szót számos helyismereti tudnivalót közvetít vízhatlan borítója tartós és lemosható
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Práctica de vocabulario Fácil - 400 spanyol szókártya


Gyorsan, lapozgatás nélkül szeretné bővíteni szókincsét? A szókártyákkal való gyakorlás által szert tehet 10 témakör – ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat – megbízható ismeretére, így az idegen nyelvi beszéd és szövegértés sem jelenthet majd problémát. Gyakoroljon naponta 10 percet, ismételjen a kártyákon található példamondatok és azok magyar fordítása segítségével akár utazás vagy várakozás közben is! A doboz 400 kártyát tartalmaz, haladó nyelvtanulóknak ajánljuk.
Vypredané
9,16 € 9,64 €

Kezdők magyar nyelvkönyve angoloknak - CD melléklettel


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottuk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló és angol-magyar szójegyzék található, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek. A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD mellékleten. A hanganyag felmondásában közreműködött: Eszter Szász és Lázár Balázs. These colourful, humorously illustrated dictionaries are devised to make language learning easy and fun. Each one contains about 2000 everyday words and phrases. The words are grouped thematically and illustrated with amusing pictures and busy scenes so that beginners are introduced to them in context. The thematic section is followed by a simple guide to grammar. At the back of the book the words are listed alphabetically in English with translations, so they can be easily looked up. The CD, which was created to aquire the right pronunciation, contains the audio material in MP3 format. It was recorded with the contribution of Lázár Balázs and Eszter Szász.
Vypredané
9,84 € 10,36 €

Práctica de vocabulario Fácil


Gyorsan, lapozgatás nélkül szeretné bővíteni szókincsét? A szókártyákkal való gyakorlás által szert tehet 10 témakör – ezen belül jó néhány beszélt nyelvi fordulat – megbízható ismeretére, így az idegen nyelvi beszéd és szövegértés sem jelenthet majd problémát. Gyakoroljon naponta 10 percet, ismételjen a kártyákon található példamondatok és azok magyar fordítása segítségével akár utazás vagy várakozás közben is! A doboz 400 kártyát tartalmaz, haladó nyelvtanulóknak ajánljuk.
Vypredané
9,16 € 9,64 €

Kezdők japán nyelvkönyve - CD melléklettel


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottunk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló található, ragozási táblázatokkal. Ezt követi a magyar-japán szójegyzék, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek. A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD mellékleten. A hanganyag felmondásában közreműködött: Watanabe Kaoru és Lázár Balázs.
Vypredané
9,84 € 10,36 €

Belsőépítészeti angol-magyar, magyar-angol szakszótár


A hiánypótló szakszótár a belsőépítészet és kapcsolódó szakterületeinek (lakberendezés, építészet, világítástechnika, bútoripar, színtan, anyagismeret, művészettörténet) szakszókincsét tartalmazza angol és magyar nyelven.
Vypredané
10,15 € 10,68 €

New English for Medical Students


New English for Medical Students
Vypredané
17,73 € 18,66 €

Kezdők orosz nyelvkönyve - CD melléklettel


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottuk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló és magyar-orosz szójegyzék található, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek. A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD mellékleten. A hanganyag felmondásában közreműködött: Alexej Tokarev és Lázár Balázs.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Kezdők német nyelvkönyve - CD melléklettel


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottuk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló és magyar-német szójegyzék található, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek. A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD mellékleten. A hanganyag felmondásában közreműködött: Birgit Torjai és Lázár Balázs.
Vypredané
9,84 € 10,36 €