Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Jazykové učebnice - ostatné strana 15 z 35

Kezdők francia nyelvkönyve (CD melléklettel)


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottunk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló található, ragozási táblázatokkal. Ezt követi a magyar-francia szójegyzék, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek. A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD mellékleten. A hanganyag felmondásában közreműködött: Jean-Christophe Perolla Georg Patrick és Lázár Balázs.
Vypredané
9,84 € 10,36 €

Perština konverzace


První vydání této exotické příručky. Pomůže vám dorozumět se v běžných i nečekaných situacích, i když se v perštině vyznáte jen málo. Pro začátečníka je dost obtížné se v perském písmu orientovat, proto u všech vět uvádíme přepis výslovnosti. V knize najdete také oboustranný slovníček, přehled gramatiky a praktické rady na cesty.
Vypredané
17,20 € 18,10 €

Studio (21) B1 Kurs- und Übungsbuch


A studio [21] B1 Kurs- und Übungsbuch a studio [21] című, kezdőknek, fiataloknak és fiatal felnőtteknek szóló nyelvkönyvcsalád harmadik kötete. A nyelvkönyv pontosan igazodik a Közös Európai Referenciakeretben lefektetett nyelvtudásszintekhez A1-től B1 szintig, így a tankönyvcsalád kiválóan támogatja az érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülést. A tankönyvcsaládhoz tartozó studio - Die Mittelstufe B2 és C1 szintű kötetei lehetőséget adnak az emelt szintű érettségire és a közép- és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülésre is. A studio [21] segítségére lesz a nyelvórákon és az egyéni, önálló tanulás során. A studio [21] tankönyv 10 fejezetet és 2 Station fejezetet tartalmaz. A kötet magában foglalja a munkafüzeti fejezeteket is, és a mellékelt DVD-n található e-book segítségével, mely tartalmazza a teljes könyvet vetíthető, lapozható formában is, további lehetőségeket nyújt a gyakorlásra. Az e-book kiadványban minden elérhető egy helyen akár tanórai, akár otthoni használatra: minden oldalpár kivetíthető, a feladatok megtalálhatóak interaktívan megoldható formában; a kiejtés gyakorlását segítő videoklipeket, valamint a munkafüzeti feladatokhoz tartozó hanganyagokat is itt találja. Minden munkafüzeti fejezet végén lehetőség van a B1 szintű vizsgára való célzott felkészülésre is. A munkafüzeti feladatok megoldásait az interaktív feladatokban találja. A kötet egy multimédiás tankönyvcsalád része, melynek számos egyéb kiegészítője segíti az eredményes tanulást.
Vypredané
16,90 € 17,79 €

Studio (21) A1 Kurs- und Übungsbuch


A studio [21] A1 Kurs- und Übungsbuch a studio [21] című, kezdőknek, fiataloknak és fiatal felnőtteknek szóló nyelvkönyvcsalád első kötete. A nyelvkönyv pontosan igazodik a Közös Európai Referenciakeretben lefektetett nyelvtudásszintekhez A1-től B1 szintig, így a tankönyvcsalád kiválóan támogatja az érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülést. A tankönyvcsaládhoz tartozó studio - Die Mittelstufe B2 és C1 szintű kötetei lehetőséget adnak az emelt szintű érettségire és a közép- és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülésre is. A studio [21] segítségére lesz a nyelvórákon és az egyéni, önálló tanulás során. A studio [21] tankönyv 12 fejezetet és 4 Station fejezetet tartalmaz. A kötet magában foglalja a munkafüzeti fejezeteket is, és a mellékelt DVD-n található e-book segítségével, mely tartalmazza a teljes könyvet vetíthető, lapozható formában is, további lehetőségeket nyújt a gyakorlásra. Az e-book kiadványban minden elérhető egy helyen akár tanórai, akár otthoni használatra: minden oldalpár kivetíthető, a feladatok megtalálhatóak interaktívan megoldható formában; a kiejtés gyakorlását segítő videoklipeket, valamint a munkafüzeti feladatokhoz tartozó hanganyagokat is itt találja. A munkafüzeti feladatok megoldásait az interaktív feladatokban találja. A kötet egy multimédiás tankönyvcsalád része, melynek számos egyéb kiegészítője segíti az eredményes tanulást.
Vypredané
16,90 € 17,79 €

Studio (21) A2 Kurs- und Übungsbuch


A studio [21] A2 Kurs- und Übungsbuch a studio [21] című, kezdőknek, fiataloknak és fiatal felnőtteknek szóló nyelvkönyvcsalád második kötete. A nyelvkönyv pontosan igazodik a Közös Európai Referenciakeretben lefektetett nyelvtudásszintekhez A1-től B1 szintig, így a tankönyvcsalád kiválóan támogatja az érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülést. A tankönyvcsaládhoz tartozó studio - Die Mittelstufe B2 és C1 szintű kötetei lehetőséget adnak az emelt szintű érettségire és a közép- és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülésre is. A studio [21] segítségére lesz a nyelvórákon és az egyéni, önálló tanulás során. A studio [21] tankönyv 12 fejezetet és 4 Station fejezetet tartalmaz. A kötet magában foglalja a munkafüzeti fejezeteket is, és a mellékelt DVD-n található e-book segítségével, mely tartalmazza a teljes könyvet vetíthető, lapozható formában is, további lehetőségeket nyújt a gyakorlásra. Az e-book kiadványban minden elérhető egy helyen akár tanórai, akár otthoni használatra: minden oldalpár kivetíthető, a feladatok megtalálhatóak interaktívan megoldható formában; a kiejtés gyakorlását segítő videoklipeket, valamint a munkafüzeti feladatokhoz tartozó hanganyagokat is itt találja. A munkafüzeti feladatok megoldásait az interaktív feladatokban találja. A kötet egy multimédiás tankönyvcsalád része, melynek számos egyéb kiegészítője segíti az eredményes tanulást.
Vypredané
16,90 € 17,79 €

Kezdők szlovák nyelvkönyve (CD melléklettel)


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottuk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló és magyar-szlovák szójegyzék található, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek. A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD mellékleten. A hanganyag felmondásában közreműködött: Boda Bianka és Lázár Balázs
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Első szótáram angol-német-magyar


Képes szótárunk színes és szórakoztató illusztrációk segítségével 1000 szót tanít meg a gyerekeknek német és angol nyelven. Segítségével könnyedén elsajátíthatják gyermekeink a mindennapi életben használt leggyakoribb szavakat az otthonnal, a sporttal, a természettel vagy akár a bevásárlással kapcsolatosan. A 8 oldalas mellékletben található fonetikus átírás pedig nagy segítség az angol szavak kiejtésében.
Vypredané
6,07 € 6,39 €

Základy gruzínštiny


Václav A. Černý, kaukazolog, lingvista, překladatel. Vášeň pro rozmanité a málo obvyklé jazyky se stala základem jeho široké lingvistické erudice, kterou uplatnil také ve výuce i při přípravě učebnic a slovníků, mezi jinými i Základů gruzínštiny, jediné učebnice gruzínského jazyka na českém trhu.
Vypredané
11,08 € 11,66 €

Magyar-Angol, Angol-Magyar kisszótár-Úton a nyelvvizsgához


Magyar-Angol, Angol-Magyar kisszótár-Úton a nyelvvizsgához
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Wipe-Clean Grammar & Punctuation 5-6


Supports the UK National Curriculum. Includes a quiz (based on Spelling and Grammar tests), a glossary, a practice page and notes for grown-ups inside a gatefold to ensure children get the most from these books. Part of the hugely successful Usborne Wipe-clean series, the Key Skills titles teach children the basics of a variety of Maths and English topics, including times tables, fractions, grammar and punctuation. Comes with a special wipe-clean pen which is very satisfying to write with, and easy to wipe off the shiny pages.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Parlo italiano. Manuale pratico per stranieri


Parlo italiano. Manuale pratico per stranieri
Vypredané
21,84 € 22,99 €

Welcome to My House


First words are everywhere you look, especially in a house! This lovely picture book catalogues a variety of household items, naming the delightful miscellany that comprises a life. The charming collections are creative and unexpected, the sweetest of visual snapshots that reinforce word recognition and understanding: In addition to the expected kitchen and garden items, there are more surprising--and smart--spreads featuring 'things where you can take a nap,' 'things that keep you warm,' and the 'things that get lost' (parents will relate). Children will revel in the delicate illustrations of things they are learning to recognise, things they are discovering every day and things they will cherish and use as they grow.
Vypredané
16,10 € 16,95 €

Magyar-angol-német képes szótár


Magyar-angol-német képes szótár, színes képekkel illusztrálva.
Vypredané
1,20 € 1,26 €

Wipe-Clean Multiplying 6-7


Supports the UK National Curriculum. Includes a quiz, a practice page, answers and notes for grown-ups inside a gatefold to ensure children get the most from these books. Part of the hugely successful Usborne Wipe-clean series, the Key Skills titles teach children the basics of a variety of Maths and English topics, including times tables, fractions and grammar and punctuation. Comes with a special wipe-clean pen which is very satisfying to write with, and easy to wipe off the shiny pages.
Vypredané
9,45 € 9,95 €
  • 5 /5

Italština + MP3


Nejucelenější učebnice italského jazyka na českém knižním trhu ve zcela přepracované a doplněné podobě obsahuje kompletní mluvnici současné italštiny, přibližně 3500 nejfrekventovanějších slov a bohatou frazeologii. Autorky, které mají bohaté pedagogické zkušenosti z výuky italštiny na středních, vysokých i jazykových školách, vysvětlují jednotlivé mluvnické jevy přehledně a srozumitelně, dokládají je množstvím příkladů a nabízejí jejich procvičení v celé řadě rozmanitých a zábavných cvičení. Další cvičení usnadňují zvládnutí slovní zásoby a nácvik komunikativních schopností. Uživatele bezesporu zaujmou i texty zařazené do učebnice zprostředkovávající italské reálie různými formami a četné autentické materiály. Učebnice je určena studentům a pedagogům středních, vysokých a jazykových škol či kursů. Klíč a CD s MP3 soubory však umožňují studium rovněž samoukům.
Vypredané
31,30 € 32,95 €

Magyar-latin kéziszótár


45 000 címszó • 90 000 kifejezés • a klasszikus auktorok szókincse • a római jog, valamint a középkori latinság szavai, kifejezései • a legfontosabb és leggyakoribb szóanyag szaknyelvi kifejezésekkel, a fontos földrajzi nevekkel és utónevekkel
Vypredané
25,59 € 26,94 €

Rusko-český česko-ruský praktický slovník


Nové, rozšířené a aktualizované vydání. Slovní zásoba odráží současný psaný a mluvený jazyk včetně odborné terminologie z oblasti ekonomiky, práva, vědy a techniky. Věříme, že výsledkem naší práce je skutečně praktický slovník, jehož kvality ocení všichni, kdo pracují s ruštinou a chtějí mít k dispozici aktuální slovní zásobu v co nejširším rozsahu. Slovník může být používán u státní maturitní zkoušky z cizího jazyka.
Vypredané
22,28 € 23,45 €

Euro Angol felsőfokú nyelvvizsga gyakorlófeladatok


A könyv öt teljes feladatsort tartalmaz az EURO angol egynyelvű felsőfokú nyelvvizsgára való felkészüléshez. A feladatsorok az EURO vizsgaközpont szakmai támogatásával és ellenőrzésével készültek, és megfelelnek a nyelvvizsga követelményrendszerének. A Bevezető részletesen leírja a vizsga részeit, a Skills Practice "bemelegítő feladatai" segítik a feladatsorok megoldására való ráhangolódást, valamint bemutatja azokat a részkészségeket, amiket érdemes elsajátítani a felkészülés során. Megoldókulcs biztosítja az önellenőrzést. A hanganyag a weboldalról a virtuális melléklet menüpontban a kötetben található egyedi kód segítségével tölthető le.
Vypredané
13,06 € 13,75 €

Kezdők szlovák nyelvkönyve - hanganyag


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottunk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A helyes kiejtés elsajátítása érdekében készült hanganyag MP3 formátumban található a CD-n. A hanganyag felmondásában közreműködött: Boda Bianka és Lázár Balázs.
Vypredané
5,09 € 5,36 €